Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

če kerga zanima športni filter za aprilio RS125 , namontira se ga zelo enostavno samo našraufa se ga na uplinjač. Za več informacij klikni na ZS

Objavljeno

Rabim nekaj za na šiht vozit pa me samo za info zanima kolk te 125ke pijejo. Gledam pa mašine tam okol 2000 letnika.

LP

Za šiht si res raj kup 4t, sam tev draži pršu... Te tastare so pa po večin popedenane tko d ukol 9-10L (no vsaj men tok).

Tist letnik je pa kr mal str za moje pojme, d te neb razučaru pa bi ti pred šihtam crknu :P

Objavljeno (popravljeno)

a jz teb razložim kako se ubnaša!!? če normalno prašam zakaj gre pri neki stvari, a to poj pomen da se na nič ne spoznam! mogoče res kšni velik veste samo ni se potem treba norca delat...

drugače pa hvala za razlago:worship:

http://www.avto.net/....asp?ID=3836480

A je tole SLUČAJNO tvoje? Nebi rajš najprej porihtal preden prodaješ? :)

aja pa offtopic...keri kombinezon je tole? :$ Luškana zadeva :D

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

http://www.avto.net/....asp?ID=3836480

A je tole SLUČAJNO tvoje? Nebi rajš najprej porihtal preden prodaješ? :)

aja pa offtopic...keri kombinezon je tole? :$ Luškana zadeva :D

ja moje je :yes: ...je zj zrihtano use, hvala za use nasvete in razlage iz googla :OK:

kombinezon je HELD R9 enodeln :D

Objavljeno

ja moje je :yes: ...je zj zrihtano use, hvala za use nasvete in razlage iz googla :OK:

Kako si zdej naštelal?

Objavljeno

Kako si zdej naštelal?

diza 165, igla je na drugi (od zgorej dol), ostalo tko k more bit, pa zrk (en obrat pa pol) :) še svečko čakam pa bo to to .)

Objavljeno

diza 165, igla je na drugi (od zgorej dol), ostalo tko k more bit, pa zrk (en obrat pa pol) :) še svečko čakam pa bo to to .)

uuu pizdarija sladič... jih more naročit, če jih navš preh dobu drugje?

Objavljeno

uuu pizdarija sladič... jih more naročit, če jih navš preh dobu drugje?

ne sj bom u lj uzeu, tko da ni panike ;) k bi itak čaku najdl :))

Objavljeno

Hvala za info o kombinezonu in veliko sreče pri prodaji in pri vožnji.

Objavljeno

A se vam zdijo aprilie na avto.netu mal drage? Al se to samo men zdi :P

Lp

GAPE :)

Objavljeno

A se vam zdijo aprilie na avto.netu mal drage? Al se to samo men zdi :P

Lp

GAPE :)

spizek je mojo kupu 08 kupu za 3600€ :) jst sm jo kupu za 3900€. Zdj so pa usi kr okrog 4k€. Nevem kako gre to :)

Pa še novo dobiš za 4500€.

Objavljeno

ja usi dopisujejo opremo pa usega boga zraven, jst bi pa sam motor za 3500 eu max. En uredu, nezjahan, realni kilometri...

Ne rabm nč posebnga na motorju.. Ne vem kaj se mi splača za tak denar od trenutne ponudbe...

Objavljeno

eh pol rajš unga za 3250 eu uzamem, pa še kej se zdilam za ceno pa ga dobim za 3200 zihr..

Objavljeno

3500€ definnitiuno preveč pa še iz štajrske je :S

lol :D

kaj ma pa veze če je iz štajerske? :P

Objavljeno

lol :D

kaj ma pa veze če je iz štajerske? :P

ma tm je use zgojen

• Ni mi všeč 3
Objavljeno (popravljeno)

Jst bi reku da 2gi, če gre folk na rsko tlačt akrapovič nalepko je odločitev jasna. Predlagam pa, da oba pokličeš in se zmeniš za ogled, boš najboljše videl. :)

Aja pa še ta drugi ma take pussy-stripe (na gumi ko se vidi kako hitro je bil vožen čez ovinke) da pomojem je ok :D

Popravljeno . Popravil logarr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!