Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Klical sem človeka. Pravi, da je samo dušilec menjan na izpuhu, krivina je še vedno original. Akrapovič nalepko pa je lepil gor ker mu je izpuh deloval pust :)

Klical sem človeka. Pravi, da je samo dušilec menjan na izpuhu, krivina je še vedno original. Akrapovič nalepko pa je lepil gor ker mu je izpuh deloval pust :)

pust - mišlen kot prazen, dolgočasen :)

Objavljeno

pust - mišlen kot prazen, dolgočasen :)

Potem ni odblokiran al je pa krivina rezana pa blokade vn pobrane.

Objavljeno

Haha...zaka tak misliš?

sm meu 2 motorja od tm pa use zjeban

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

ti je mama

kaj se pa ti kregaš tuki?

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Ta tapru ma zihr sam 4000km ja, hahaha.... če sm jih jest letos naredu 3500 pa sm skos bovn pa delam skos... :whistle: če boš kupu, kup ta druzga... al pa rajš mojga :P

Prvi ima samo malo manj kot 5000km, dam roko v ogenj če to ni res.

Objavljeno

Prvi ima samo malo manj kot 5000km, dam roko v ogenj če to ni res.

3 leta star motor pa tolk kilometrov, ja moja stara mama jih s šajtrgo več nardi u tolk časa :lol1:

Objavljeno

Sam imam motor star 15 let in še ne 20.000 km. Kilometri ti nič ne povejo, saj neveš kako lasntik ravna z njim.

Objavljeno

Sam imam motor star 15 let in še ne 20.000 km. Kilometri ti nič ne povejo, saj neveš kako lasntik ravna z njim.

Ko je meu že 2× zvrtene kilometre :P

Zračunaj si kok je to. 15 let in 20kkm. Je to malo več kot 1000km na leto :D Tok pa moja mami z biciklom v dveh mescih naredi, če ma dopust :)

Objavljeno

A se elektronski števec da obrnit?

ma da se vse

Objavljeno

Glede na to, da so ostali motorji skoraj jurja več, me to tok ne mot :D

Objavljeno

A se elektronski števec da obrnit?

In zakaj, bi nekdo moral obračati števec nazaj? Da ga lažje proda? Sej ne rabiš gledat km, da vidiš v kakšnem stanju je motor...se hitr na uč vid kakšn je, pa če so km realni :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

In zakaj, bi nekdo moral obračati števec nazaj? Da ga lažje proda? Sej ne rabiš gledat km, da vidiš v kakšnem stanju je motor...se hitr na uč vid kakšn je, pa če so km realni :closedeyes:

tisti ki se lih ne razumejo na motorje (in ne vejo kje so tisti občutljivi placi) to mal težko zaznajo.

maš mašino z 30 000km, kupiš poceni plastike, jih prebarvaš pa je to to x)

na kratko povedano, lep odzunaj gnil odznotraj x)

pa še tisti pravi motoristi se dajo okol prnest x) ni vse tak evidentno kot se tebi to zdi nažalost

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

Zakaj bi nazaj sukali, zato ker je taka praksa, in ker kdo ti bo kupo rsko z 60k km. Zato pa imajo vse 15 al pa 30. Glejte težke motorje vsi imajo do 30k km. Pa al so stari eno leto al 10.

kaj se pa tiče pri rskah. Kaj je problem če so preverteni. Ojnica ima življensko dobo 25-30k km. In če človek neve realne obrabljenosti le te ni preveč dobro.

Drugče pa jaz jih nisem zbijal. (sem imel rezervni števec na katerega sem se fural pol ko sem pa prodal pa orginalenga nazaj gor dal).

Objavljeno

Zakaj bi nazaj sukali, zato ker je taka praksa, in ker kdo ti bo kupo rsko z 60k km. Zato pa imajo vse 15 al pa 30. Glejte težke motorje vsi imajo do 30k km. Pa al so stari eno leto al 10.

kaj se pa tiče pri rskah. Kaj je problem če so preverteni. Ojnica ima življensko dobo 25-30k km. In če človek neve realne obrabljenosti le te ni preveč dobro.

Drugče pa jaz jih nisem zbijal. (sem imel rezervni števec na katerega sem se fural pol ko sem pa prodal pa orginalenga nazaj gor dal).

Nevem no samo meni se ne zdi fer, da bi nekoga okoli obračal. Raje prodam takšnega kot je, pa mi noben ne more soliti pameti, češ, da so prevrteni km nazaj, ter da tega ne misli kupovat dokler ne spustim cene. Kokr komu paše.

Sam sem siguren, da pri prejšni km niso bili zavrteni pri tej pa sigurno so :D

Objavljeno

Nevem no samo meni se ne zdi fer, da bi nekoga okoli obračal. Raje prodam takšnega kot je, pa mi noben ne more soliti pameti, češ, da so prevrteni km nazaj, ter da tega ne misli kupovat dokler ne spustim cene. Kokr komu paše.

""

Se strinjam, sicer pa sem v "mladih letih" tudi kupil aprilio, ki je bila "stara z malo zvoženimi km"... Izkazalo se je da je na Aprilio bil priheftan drugi motor, uvožem iz IT (problemi na tehničnem zaradi cifer - vendar je sistem dopuščal da je šlo skozi), navit do konca, prevožneni km (nebi o tem)...

Kupljen pa je bil v Vranskem...

Nima veze kje je kupljen in kaj ti rečejo... Važno je samo, kako se spoznaš na motor(ali pa imaš zraven koga, ki se). Zaradi "nepametne" odločitve sem začel šraufat Aprilio in ostale 125-ke. Pozitivna stran je bila, da sem se marsikaj naučil, negativna pa da ne zaupam nobenemu...

Glede zbitih števcev... Kolega dela to dnevno, pa ni važno ali za avto, motor ali tovornjak... trance_33_sleep.gif Pri analognih(starih) pa si enostavno z izvijačem na desno potisnil zobnike in z z iglo zavrtel na željeno cifro...

LP

Objavljeno

Kolk bi biu svet lepši če bi bli usi taki k si ti ane... Lej km se vrtijo, na motorjih, na avtih, še na kosilnicah bi se če bi tko blo. Pa še kako hitr te bo nategnu kolk je vse realno pa zrihtan, serviseran bla bla bla. Pol boš pa pizdu k se bo use podrl, sam kar kupš kupš. Govorim iz lastnih izkušenj, čeprav je bil avto. Motorja še nism rabljenega kupu...

Objavljeno

Kolk bi biu svet lepši če bi bli usi taki k si ti ane... Lej km se vrtijo, na motorjih, na avtih, še na kosilnicah bi se če bi tko blo. Pa še kako hitr te bo nategnu kolk je vse realno pa zrihtan, serviseran bla bla bla. Pol boš pa pizdu k se bo use podrl, sam kar kupš kupš. Govorim iz lastnih izkušenj, čeprav je bil avto. Motorja še nism rabljenega kupu...

Lepši lih ne, mogoče bolj sexy...joke

Sej če komu paše naj vrti-če se mu zdi fer, meni to ne diši, prav tako nobenega ne poznam, da bi vrtel nazaj km, tko da kar se tega tiče, sem končal.

Zdej pa nazaj na temo, ker benz tankate v RS-ko, 95, 98 al 100. Jaz 100, če je možnost, drugače 98.

Objavljeno

Lepši lih ne, mogoče bolj sexy...joke

Sej če komu paše naj vrti-če se mu zdi fer, meni to ne diši, prav tako nobenega ne poznam, da bi vrtel nazaj km, tko da kar se tega tiče, sem končal.

Zdej pa nazaj na temo, ker benz tankate v RS-ko, 95, 98 al 100. Jaz 100, če je možnost, drugače 98.

jest kr 95

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Sicer ne vem kako je pri RSkah ampak sam sem tankal 98 oktanskega in nato sem probal 95 in razlike v moči ni. Je pa res, da ko tankam na Agipu naredim enih 30 km več kot če na Petrolu :)

Objavljeno

Sicer ne vem kako je pri RSkah ampak sam sem tankal 98 oktanskega in nato sem probal 95 in razlike v moči ni. Je pa res, da ko tankam na Agipu naredim enih 30 km več kot če na Petrolu :)

Jst sem tankal OMVjevo 100tko, zdej pa 98 na MOLu. Z MOLovmu bencinom naredim kakšnih 10-20 km več. 

Objavljeno

OMV! trance_27_notworthy.gif petroltrance_26_nono.gif

SHELL V-Powertrance_30_punk.giftrance_41_w00t2.gif

drgač 98 oktanski bencin pri teh cenah je NATEG.

da bolše gre ja, placebo efekt vas je l_01.gif na suho

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!