Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

OMV! trance_27_notworthy.gif petroltrance_26_nono.gif

SHELL V-Powertrance_30_punk.giftrance_41_w00t2.gif

drgač 98 oktanski bencin pri teh cenah je NATEG.

da bolše gre ja, placebo efekt vas je l_01.gif na suho

a ma benz sploh kašno vezo, jst nato nič ne gledam :? tam ko je najbliži pa natankam, pol pa al je to Logo, petrol OMW, agip... use mi je isti šit :D pa tut na to ne kerga, ponavad 95, kdaj pa tudi 100 :P

Objavljeno

a ma benz sploh kašno vezo, jst nato nič ne gledam :? tam ko je najbliži pa natankam, pol pa al je to Logo, petrol OMW, agip... use mi je isti šit :D pa tut na to ne kerga, ponavad 95, kdaj pa tudi 100 :P

jst tud večinoma sm na OMVju tankam :OK: če se mi pa da...grem tud do agipa.. :D za petrol sm slisu da dost mešajo s vodo !? :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

fantje glih dans naredu izpit za avto!! :OK::D B)zdj enkrt se bo treba lott še a2 :wallbash::D mačak..sj se bova slišala ;) morm se dobit še z dilerjem..da kupm par ttsov sj veš da mam

še čist mal olja :wallbash::D

Popravljeno . Popravil RRyDeRR
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Ko je meu že 2× zvrtene kilometre :P

Zračunaj si kok je to. 15 let in 20kkm. Je to malo več kot 1000km na leto :D Tok pa moja mami z biciklom v dveh mescih naredi, če ma dopust :)

Motor je v družini od samega začetka, bom pa že vedel koliko kilometrov ma ane?

Objavljeno (popravljeno)

Motor je v družini od samega začetka, bom pa že vedel koliko kilometrov ma ane?

Pol pa dost žalostno, da je tok str pa tok malo kilometrov. Al se res sam u nedeljah vozš (en krogc po Škoflc) al pa je motor skoz en projekt, ki ni nikoli dokončan in se zto nč ne fura. Newem no js sm z aprilio v enem letu naredu 13000 km pa nebom reku da sm se ful velik vozu.

AJA pa ne nabiji, sm se dele spomnu je tvoj fotr tkt, k je moj tmav pr teb bt-ja kupu govoru da sta tzr-kokupla in je biu tkt še vs podrt, se še noben ni tkt vozu.

Popravljeno . Popravil Kvasko
Objavljeno

fantje glih dans naredu izpit za avto!! :OK::D B)zdj enkrt se bo treba lott še a2 :wallbash::D mačak..sj se bova slišala ;)morm se dobit še z dilerjem..da kupm par ttsov sj veš da mam

še čist mal olja :wallbash::D

Jst tud rabm oljei n sem do zdej tankal TTS-a tko da bi lhko skupi naročila ker vidm da si iz ljubljane. Maš doberga dilerja? :P Mislm kok daš za g akhm hočem rečt za liter :xx:O:-):P:D

Objavljeno

Jst tud rabm oljei n sem do zdej tankal TTS-a tko da bi lhko skupi naročila ker vidm da si iz ljubljane. Maš doberga dilerja? :P Mislm kok daš za g akhm hočem rečt za liter :xx:O:-):P:D

pa je še kr dobr..desetka za desetko ;):P tko da 10€ :OK: ponavad sm se dobu z njim ob pon. :) a kaj ti si kupovv tts na pumpi? a si daju 24€? :D:wallbash:

Objavljeno

A ni baje TTS največji kurac od olja? Jest osebno tankam Silkolene comp 2 plus sx, liter 14€.... če kdo rabi, mu lahko zrihtam :D

Objavljeno

Če je pa največji kurac pa ne vem. Eni pravijo da je zanič, eni da je ok. Če me kdo prepriča s kakšnim konkretnim argumentom z veseljem prešaltam na kakšno drugo olje (seveda v zmernih cenah).

Objavljeno

Če je pa največji kurac pa ne vem. Eni pravijo da je zanič, eni da je ok. Če me kdo prepriča s kakšnim konkretnim argumentom z veseljem prešaltam na kakšno drugo olje (seveda v zmernih cenah).

ne sj sam tko informativno prašam, ker od dost folka sm slišu take izjave.... :whistle:

Objavljeno

ne sj sam tko informativno prašam, ker od dost folka sm slišu take izjave.... :whistle:

za rsko je nabolj tts al pa motul ;):OK: drgač pa že od začetka odkar mam motor..sm vedno tanku tts..oz. sem jih par dobiu zravn in pol samo nadljvv ;) nimam nobenih tko problemov.. :D

Objavljeno

Ne, do zdej sem samo enkrat kupil olje in sicer pri temu človeku: http://www.mojavto.n...las.php?id=1602 samo sem ga naročil več litrov. Samo malo me skrbi da ni fake olje ker baje je dost ponaredkov tega TTS-a. Apak sej verjetno je uredu.

da ni to ta..k hod z prikolico naokol :D k sm tud jst od enga kupovv prejsno leto..ta let sm pa dilerja zamenju.. :P:D ah..sj vids že po etiketi..videzu..pa če ti pusti da ga odpres predn ga kups..če ma un značiln tts vonj..pol ni fake ;):OK:

Objavljeno

Jest osebno uporablam Agip Speed, al pa Motul 710... Za TTS sm tud jest slišu dj kurac, eni pa dj dobr... ti se sam za cene pozanimi pa dj notr :P

Objavljeno

Jest osebno uporablam Agip Speed, al pa Motul 710... Za TTS sm tud jest slišu dj kurac, eni pa dj dobr... ti se sam za cene pozanimi pa dj notr :P

Isto js. Za motula nism nikol slišu da je slab, za tts-a pa use živo. Meni je ob uporabi tts-a zalimalo zgornji oborček na batu. Res da je bila malo večja mešanica (preveč odprta pumpa) ampak vseeno se mi je zdelo čudno. Važn da ni blo nobene škode :D po tistem sem pa na internetu vidu za agpip speed da ma te adetive proti limanju oborčkov in da je nasplošno zelo uredu olje, konec koncev ga aprilia tudi priporoča. Se zapeljem na agip pumpo in sam gledam 18€. Pol sm pa najdu na netu enga, mi je prpelu 12l tega olja po 9€ hehe. In zdj mam olja za celo sezono :P

Objavljeno (popravljeno)

Če ni Motul pol ni nč :D, ga uporabljam od samega začetka, nikol nobenih problemov...ja itak. Glede TTS-a, sem tudi slišal, da naj bi ribale in ne vem še kaj vse, samo je to najvrjetneje samo en lari fari. Čim ribne je itak zmeri prvi krivec olje, pol pa vse drugo :wallbash:

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno

Isto js. Za motula nism nikol slišu da je slab, za tts-a pa use živo. Meni je ob uporabi tts-a zalimalo zgornji oborček na batu. Res da je bila malo večja mešanica (preveč odprta pumpa) ampak vseeno se mi je zdelo čudno. Važn da ni blo nobene škode :D po tistem sem pa na internetu vidu za agpip speed da ma te adetive proti limanju oborčkov in da je nasplošno zelo uredu olje, konec koncev ga aprilia tudi priporoča. Se zapeljem na agip pumpo in sam gledam 18€. Pol sm pa najdu na netu enga, mi je prpelu 12l tega olja po 9€ hehe. In zdj mam olja za celo sezono :P

miha a ti maš še motor? al si že prodou?

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

miha a ti maš še motor? al si že prodou?

Še še. Bo kr pri meni ustou. Zanč ga pride en šupak gledat, pa mi začne "kle je blo že use sfukan spredi pri plastikah, pa sam si limu nalepke" kr take fore, motor pa nikoli na tleh. Tko da sm biu tok jezn d sm desca steru dam k mi je začeu če je zadna cena. Sm reku da njemu k je sitn ga dam za 200€+ na dodatno ceno tko da se je sam spoku... Tko da nebom sploh prodaju, ker zgubu bi velik, motor pa dela ko urca :D. Tko da drug tedn podalšam registracijo pol se bomo pa fural, zdele nism meu cajta sm zadno maturo u tork odpisu...

Objavljeno

Še še. Bo kr pri meni ustou. Zanč ga pride en šupak gledat, pa mi začne "kle je blo že use sfukan spredi pri plastikah, pa sam si limu nalepke" kr take fore, motor pa nikoli na tleh. Tko da sm biu tok jezn d sm desca steru dam k mi je začeu če je zadna cena. Sm reku da njemu k je sitn ga dam za 200€+ na dodatno ceno tko da se je sam spoku... Tko da nebom sploh prodaju, ker zgubu bi velik, motor pa dela ko urca :D. Tko da drug tedn podalšam registracijo pol se bomo pa fural, zdele nism meu cajta sm zadno maturo u tork odpisu...

sm pa že mislu da si produ k ni več na autonetu

dobim te pa tut nikjer :D

tko da takoj k maš cajt poklič da greva kšn krog

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

Ali kdo uporablja Motul 800 ? 

Objavljeno

Ali kdo uporablja Motul 800 ? 

jest uporablam 710

800 je pregost za pumpo boš mogu sam mešat

• Ni mi všeč 3
Objavljeno (popravljeno)

a ko ga bos se enkrt registrerav bos dobu se kj bonusa? če nisi naredu nesreče v enm letu?? :D a se da ta bonus pol tud uporabt oz. prnes pr avtu? :) jst mam tud se en mesc registracijo..pa zto sprasujem :P:D

Popravljeno . Popravil RRyDeRR
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Men je registracija potekla 2.6. pa sploh nism opazu. A bi bla zlo frka da bi me recimo zdle policaj ustavu in bi vidu da je registracija pretekla pred enim tednom? Pa kakšne so to kej kazni? Hvala, sicer se pa opravičujem za off topic.

Objavljeno

Men je registracija potekla 2.6. pa sploh nism opazu. A bi bla zlo frka da bi me recimo zdle policaj ustavu in bi vidu da je registracija pretekla pred enim tednom? Pa kakšne so to kej kazni? Hvala, sicer se pa opravičujem za off topic.

Bl je frka če maš ti nesrečo... ni zavarovanja-->velika pizdarija

Objavljeno

Če bo kdo rabu zavarovanje sam na PM, pa bo en moj kolega zračunu pri kateri zavarovalnici je najcenejš? :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!