D_u_H_e_C Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Dons sm dobu un program v exelu da ti zračuna maksimalno hitrost motorja. Za aprilio rs125 sm naračunu točn 169,6km/h tko da števc pokaže 170km/h kar je čist točn. To je seveda za original zobnike jst mam zadi 39 in mi je naračunal 174,4km/h. Da bi šla moja 200km/h bi se mogla pa vrtet točn 14.000 :blink: obratov ← hmmmmm a bi se ti dalo mi sendat ta program :D
RSmaniac Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Dobiš jutr k grem spat zdj. Drugač je pa to čist simpl računa se v exelu sam formulo morš met.
Red Arrow Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 waaaa.....a je ta programčič sam za rs125 al še ktere druge motorje?
JMatic Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Dons sm dobu un program v exelu da ti zračuna maksimalno hitrost motorja. Za aprilio rs125 sm naračunu točn 169,6km/h tko da števc pokaže 170km/h kar je čist točn. To je seveda za original zobnike jst mam zadi 39 in mi je naračunal 174,4km/h. Da bi šla moja 200km/h bi se mogla pa vrtet točn 14.000 :blink: obratov ← jest bi se tut priporocu za ta program :> waaaa.....a je ta programčič sam za rs125 al še ktere druge motorje? ← JA! za vse motorje! rabs vedt prestavna razmerja, kok se vrti, kubikazo....... pa take zadeve ... :grim :grim
RSmaniac Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Kubikaže nič. Vedt pa morš kok je premer kolesa, kok so široke gume, prestavna razmerja, pol koeficient zobnikov sprednji zadnji, pol obraba profila :D in take zadevščine.
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Se 1x prašam: ma kdo izkšnje z zadnjo gumo 160 na RSki?????
norc 16 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Se 1x prašam: ma kdo izkšnje z zadnjo gumo 160 na RSki????? ← moj kolega jo ima. ni kaj večje razlike kaj se tiče zlaganja ovinka. edino kaj je je to da ti roba ne zmanjka. ker kolegu še mnajka pol cm do roba, pa že po ovinkih čoha zfustretnami. edino kaj je res da pol še motor dosti bol divje zgleda od zadi. se kar fajn pozna razlika
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 moj kolega jo ima. ni kaj večje razlike kaj se tiče zlaganja ovinka. edino kaj je je to da ti roba ne zmanjka. ker kolegu še mnajka pol cm do roba, pa že po ovinkih čoha zfustretnami. edino kaj je res da pol še motor dosti bol divje zgleda od zadi. se kar fajn pozna razlika ← Ja sj o tem js govorim kr men roba zmanka :closedeyes: Ooo zj morm hitr to gumo skurt d kupim novo :kva2: ei KAJ pa so ti ZFUSTRETNE????
norc 16 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ei KAJ pa so ti ZFUSTRETNE???? ← če ti po resnici povem nimam pojma kak se to prav slovensko napiše. vglavnem tam kjer imaš noge gori.
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 če ti po resnici povem nimam pojma kak se to prav slovensko napiše. vglavnem tam kjer imaš noge gori. ← Aia nooooro, no mi temu recemo tacke :naughty:
Dolenc™ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Jst mam tud zadi 160 gumo. Okretnost se zmanjša iz nagiba v nagib. Sam sem pa tud že pri tej gumi rob pobrusu, tko da ne vem če bom šel nazaj na 150. Zgleda pa mal lepš ja :)
Zok Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 hvala Zok da si hoto pomagat, sao me je skoro sram povejat, da mi lučka za benz ni svetla pa doro se ni not vidlo v kesl: ga je blo neke malega pa sn mislo da bi moglo it, pol sn pa natanko pa šlo :blush: ← to je podobna fora ko ono s kill switchom... :D A kdo ve če se da motor zadi kej dvignt da pride zadnji delv višje? ← nove vagice bi mogu dat delat (one v mehanizmu progresivnega vpetja amortizerja)... ...glede dolzine pa ne vem, al bi mogle bit krajse al daljse - poglej si. za ene motorje se to dobi fabrisko narjeno. .) Jest preklopim na rezervo pri 295km :P , pa še ni bil čist čist do vrha, torej je blo okol 10-11litrov not, je pa res da sm vozu dokaj lagano :P ← hm, js mam rekord 210 kilometrov z enim (DO ROBA POLNIM!!) tankom, pa do ciste nule, sm mogu izpod sedeza se tist rezervn liter benza ko sm ga vedno mel zravn, vlit v tank... :) aja, pa to je blo na dolgi turi, tud to neki pomeni! :devil: Kaj je to rave ventil; a gre to tut na 50 ccm motorje, z 75 kit-om??? ← naka. pri apriliah ga srecas sam pr 125-kubicnikih (le tistih z ROTAX masino - pa se to ne na vseh modelih!), in pa pri RS 250. jah lahk vzames pormasino al pa macolo pa majzl, mogoc hiltija, pa probas predelat tvoj cilinder... :devil: Aia nooooro, no mi temu recemo tacke :naughty: ← mi pa stopalke. :D
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) mi pa stopalke. :D ← 1000 narecji v nasi SLO :grim Pa tut a si kdaj slisu Bureka zavpit STOOOPALKAAAA, vedno se dere TACKAAAA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: , seveda ko pride do stopalke :closedeyes: Jst mam tud zadi 160 gumo. Okretnost se zmanjša iz nagiba v nagib. Sam sem pa tud že pri tej gumi rob pobrusu, tko da ne vem če bom šel nazaj na 150. Zgleda pa mal lepš ja :) ← Pol pa ni druge kukr d kupm 170 zadnjo :grrr :whistle: Popravljeno September 7, 2005. Popravil zigaspy
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Spravu jo boš pa kam :D ← Uporabi domišlijo :010
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 So ketna pa zobniki od REGINE uredu?Za 11k so u louisu.
garfield Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 So ketna pa zobniki od REGINE uredu?Za 11k so u louisu. ← Jtr mam Regina gor pa so čist ql
Stric Burek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 jest mam tudi oriđinal, sam se začela raztezat, k jo mal gonim, in če folk bolj prisega na DID, pol vzami DID, pa dej 24k pa jo boš verjetno mel za dlje
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Jah sj to me zanima kr vem d mi bo usaka zdržala 500km js bi pa rd d mi zdrži vsaj še 20x tolk :OK:
Dolenc™ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Ja regina je kar priznana firma verig, tko da nimaš kej falit ;)
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Ja regina je kar priznana firma verig, tko da nimaš kej falit ;) ← Jah zgleda d se bom kr za to odlocu! Ei burek dj k bos naročov hlače povej d bova skupi to naročla, pa še js si bom kšn žmigovc ubodu!
JMatic Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 jest mam DID z o-ringi ker pravijo da zdrzi DO 3x dlje ..... sm dau pa 23k z montazo vred
Zigc Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 jest mam DID z o-ringi ker pravijo da zdrzi DO 3x dlje ..... sm dau pa 23k z montazo vred ← Hmmm, zgleda d bom kr to neki cajta pustu gor pa se ksnej odloču k bo vec kesa :hmm:
RHonda Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Kaj bi se splačalo pri tem motorju malo glavo znižat (samo ne vem do kolk bi se splačalo) ? Bi dodalo vsaj kakšen konjič ali dva ? Jst sm to prej pri mopedih delal, sam je blo treba pol še vžig nastavljat. Zdej pa ne vem kako je z vžigom pri aprilii.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se