macak333 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Aha, ker moj frend ima letnik 2001 pa se mu pri 6000obratih za par sekund kr ustavi pospeševanje, pa ne vem kaj je narobe. Lahko da ma še neprevrtan cdi al kako? Pa tudi rave ventil ima pa drug izpuh pa mu gre samo 130... Ja ta letnik ima blokadao na CDI-ju. Naj pogleda pod sedež kjer ima to enoto, in na zadnji strani se bo videl silikon-se takoj vidi če je bil spraskan ven. Lahko je tudi problem da se mu rave ne odpre do konca, kot je zgoraj rs125black omenil. Popravljeno September 12, 2010. Popravil macak333
rs125black Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Aha, ker moj frend ima letnik 2001 pa se mu pri 6000obratih za par sekund kr ustavi pospeševanje, pa ne vem kaj je narobe. Lahko da ma še neprevrtan cdi al kako? Pa tudi rave ventil ima pa drug izpuh pa mu gre samo 130... če se mu za par sekund stavi pospeševanje je možno trokiranje...če seveda pol lepo dalje vleče... Nero56 in impulz 2
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 nepravilno naštelan uplinjač.. Check your glavna diza! Gasperr in rs125black 2
motorist1 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) haha en kup različnih varjant Hvala useen. ja za ene 3-4 sekunde se čist ustavi pospeševanje, stoji na 6krpm pol pa čist normalno naprej potegne. No sej ga je v petek peljal na servis, ga bojo že poštimali... LP P.S. glavna diza = main jet Popravljeno September 12, 2010. Popravil motorist1
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Hehe main jetterovka torej... ;D lej Meni se to dogaja ko mashina ni zadost ogreta. Zvok je kr nek blupblupblup pol pa noče na rezonanco skočt. Ko pa je na delovni pa vjummmmmm ni me več rs125black in Gasperr 2
motorist1 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Hehe main jetterovka torej... ;D lej Meni se to dogaja ko mashina ni zadost ogreta. Zvok je kr nek blupblupblup pol pa noče na rezonanco skočt. Ko pa je na delovni pa vjummmmmm ni me več Hmm nevem, njmu to dela tud ko je ogret. Lahko da je kej z ispuhom narobe ker ma org resonanco (brez blokad) pa nek durug dušilc (od enga 50ccm motorja al kaj jst vem), zvok ma pa res bl u k***** k en motokultivator XD Bom sporoču kaj je narobe, ko bo znana napaka...
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Ta zihr ni diz menjal.. Noja dokler nebo jokanja po forumu pa blatenje aprilie... Nobody cares ;D Aja aprilia od rsblack tui ropoče ko orkester loncev pa šiba nenormalno haha Popravljeno September 12, 2010. Popravil impulz rs125black 1
motorist1 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ta zihr ni diz menjal.. Noja dokler nebo jokanja po forumu pa blatenje aprilie... Nobody cares ;D Hehe ni tok hudo. Diza je povrtana, zamenjana gred, ležaji, ojnica, bat skratka motor bi mogu delat tko k se zagre. Ker je blo velik vanjga vloženga...
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) ne skrbi... nebo delala dobro dokler ne bo fergazer poštiman pa lahko da gor turbino od boinga 737... dize za prosti tek, šiber in pa še set glavnih diz za njegov fergazer (predvidevam dellorto 28 če je tanovejša) Popravljeno September 12, 2010. Popravil impulz rs125black 1
rs125black Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Ta zihr ni diz menjal.. Noja dokler nebo jokanja po forumu pa blatenje aprilie... Nobody cares ;D Aja aprilia od rsblack tui ropoče ko orkester loncev pa šiba nenormalno haha če že o tem kateremu bol po plehu vdarja nevem kaj bi rekel budacki, Nero56 in impulz 2 1
Rage1337 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Mam en resn problem, pa vsi tisti k se prov kregate kdo več ve, bi mi zej prov pršlo =) Učerej mi je motor sam ugasnu k sm se pelov... ok na mestu pogledam takoj svečko, iskra je... pol pihnem v kestl čeb biv slučajn nadtlak... spet nič. Prpelem domov preverm akumulator-9V in žveplova kislina veliko pod minimum, sm reku da to je to, probam užgat na kable in spet nč... probam pihnt v filrt spet nč, probam mal z gasam in se sliš k dab motor zalavfu čeb mu še čist mal gasa dav, ampak noče... štartr mi ma en tak čudn zvok, ni tist taprav k sm ga vajen, zej pa aj možn d bencin ne dubi, al dj ferg za spucat, al pa mogoče navitje? ker varovalke so vse ql? Lp
impulz Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 si dal v prvo pa probal rinit? vse normalno in kr naenkrat je zmanka? čudna smrt (: rs125black 1
logarr Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Probej pru sam dizo uzet dol pa poglej če je zamašena da ni kšna smet not pršla. bajkr88 1
norc 16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Hehe ni tok hudo. Diza je povrtana, zamenjana gred, ležaji, ojnica, bat skratka motor bi mogu delat tko k se zagre. Ker je blo velik vanjga vloženga... diza povrtana naj gre kupit dizo 120-123 če bi mel športni izpuh pa plus 5. pa nebo več nobenega trukiranja. Če pa še bo vedno pa dvignit iglo.
norc 16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Mam en resn problem, pa vsi tisti k se prov kregate kdo več ve, bi mi zej prov pršlo =) Učerej mi je motor sam ugasnu k sm se pelov... ok na mestu pogledam takoj svečko, iskra je... pol pihnem v kestl čeb biv slučajn nadtlak... spet nič. Prpelem domov preverm akumulator-9V in žveplova kislina veliko pod minimum, sm reku da to je to, probam užgat na kable in spet nč... probam pihnt v filrt spet nč, probam mal z gasam in se sliš k dab motor zalavfu čeb mu še čist mal gasa dav, ampak noče... štartr mi ma en tak čudn zvok, ni tist taprav k sm ga vajen, zej pa aj možn d bencin ne dubi, al dj ferg za spucat, al pa mogoče navitje? ker varovalke so vse ql? Lp odklopi akomulator, pa ga probaj na potist vžgat. (sem bil priča nedolgo nazaj da nikakor nismo mogli vžgat, ker se je akomulator sesul skupaj in ko si drugega gro priklopo je samo cvrlo vse)
kewo Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Mam en resn problem, pa vsi tisti k se prov kregate kdo več ve, bi mi zej prov pršlo =) Učerej mi je motor sam ugasnu k sm se pelov... ok na mestu pogledam takoj svečko, iskra je... pol pihnem v kestl čeb biv slučajn nadtlak... spet nič. Prpelem domov preverm akumulator-9V in žveplova kislina veliko pod minimum, sm reku da to je to, probam užgat na kable in spet nč... probam pihnt v filrt spet nč, probam mal z gasam in se sliš k dab motor zalavfu čeb mu še čist mal gasa dav, ampak noče... štartr mi ma en tak čudn zvok, ni tist taprav k sm ga vajen, zej pa aj možn d bencin ne dubi, al dj ferg za spucat, al pa mogoče navitje? ker varovalke so vse ql? Lp sm mev isti problem + da sm ga 1 uro porivov. nič, svečko novo pa je delal
Gasperr Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 http://www.avto[dot]net/_MOTO/ad.asp?ID=4081213 ?
rs125black Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 sm mev isti problem + da sm ga 1 uro porivov. nič, svečko novo pa je delal kolegu na rs50 isto Nero56 in impulz 2
norc 16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 http://www.avto[dot]net/_MOTO/ad.asp?ID=4081213 ? Pozabi na takšne pravljice ki so napisane v opisu. Za 06 letnik veliko precenjena. Prištej da ima za sabo že 5 sezon vožnje. Sepravi 7+ k km letno je to cca 35k+ km.
Rage1337 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Kevo tud to sm že probu pa neče... odklopi akomulator, pa ga probaj na potist vžgat. (sem bil priča nedolgo nazaj da nikakor nismo mogli vžgat, ker se je akomulator sesul skupaj in ko si drugega gro priklopo je samo cvrlo vse) Kva pa je blo pol? seprav nima veze na kable, s potiskom bi loh blo bol?
norc 16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 (popravljeno) Kevo tud to sm že probu pa neče... Kva pa je blo pol? seprav nima veze na kable, s potiskom bi loh blo bol? novi akomulator vendar ti imaš več možnosti? - lahko si brez benza ostal - lahko maš svečko hin - lahko je ribnila - ... Popravljeno September 14, 2010. Popravil norc 16
Rage1337 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 novi akomulator vendar ti imaš več možnosti? - lahko si brez benza ostal - lahko maš svečko hin - lahko je ribnila - ... No evo zej sm na potisk porinu in je užgav... samo hladilnik se mi zdi veliko preveč topu... pa računalnik je kr pokazu 5črtic za temperaturo seprav bo z novim akumulatorjem vse ql? drgač pa benz je.. ker sm preveru v posodci in je vn steku, svečko sm dav takoj kj crknu novo, sam ni mi jasn zakaj pa na kable pol ne užge?
SpiZek Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 No evo zej sm na potisk porinu in je užgav... samo hladilnik se mi zdi veliko preveč topu... pa računalnik je kr pokazu 5črtic za temperaturo seprav bo z novim akumulatorjem vse ql? drgač pa benz je.. ker sm preveru v posodci in je vn steku, svečko sm dav takoj kj crknu novo, sam ni mi jasn zakaj pa na kable pol ne užge? kej cingla u mašin? qwe, wolkec in ml3 3
rs125black Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 No evo zej sm na potisk porinu in je užgav... samo hladilnik se mi zdi veliko preveč topu... pa računalnik je kr pokazu 5črtic za temperaturo seprav bo z novim akumulatorjem vse ql? drgač pa benz je.. ker sm preveru v posodci in je vn steku, svečko sm dav takoj kj crknu novo, sam ni mi jasn zakaj pa na kable pol ne užge? če je akumulator zanič da se več sploh ne polni (strt) je možno da tudi utripa števec pod štand gasom in utripajo luči...lahko pa je res kaj v motorju da se preveč greje. Nero56 in impulz 2
Rage1337 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 če je akumulator zanič da se več sploh ne polni (strt) je možno da tudi utripa števec pod štand gasom in utripajo luči...lahko pa je res kaj v motorju da se preveč greje. mja števc itq ne dela tko lepo... tud luči bl svetjo če daš gas hvala vsm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se