norc 16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 mja števc itq ne dela tko lepo... tud luči bl svetjo če daš gas hvala vsm menjaj akomulator pa nebi smelo več bit problemov. bajkr88 1
rs125black Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 menjaj akomulator pa nebi smelo več bit problemov. pa še res je impulz in Nero56 2
Nero56 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Kakšen je pravilen tlak v gumah pri rs-kah ( gume so michelin pilot power ) ?
Rage1337 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Kakšen je pravilen tlak v gumah pri rs-kah ( gume so michelin pilot power ) ? Spredaj 2.0 Zadaj 2.3 Lahko pa za 0.1-0.2 mn če se pošteno vozš Nero56 in Brejker 1 1
rs125black Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 spredaj 1.8 zadaj pa 1.9 vsaj jas mam tak in dobro drži (ko se ble še gume vredu ) Rage1337, impulz in Nero56 3
Rage1337 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Ugl fantje men še kr ne dela... na potisk dela, samo to ni nurmaln. Svečka je čist presuha sm vidu, a je možno d je šu kšn batn ubročk pa ne dubi dost kompresije in s tem bencina?? ker v fergu je, do ke pride, pr svečki mi pa ni jasn ker je čis suha, in ni mi jasn zakva ga na potisk užge na kurbl pa ne?
rs125black Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Ugl fantje men še kr ne dela... na potisk dela, samo to ni nurmaln. Svečka je čist presuha sm vidu, a je možno d je šu kšn batn ubročk pa ne dubi dost kompresije in s tem bencina?? ker v fergu je, do ke pride, pr svečki mi pa ni jasn ker je čis suha, in ni mi jasn zakva ga na potisk užge na kurbl pa ne? ko daš kontakt zasvet števec sploh?ali ga verglaš pa ne užge? impulz in Nero56 2
bajkr88 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 kwa logarr , 1 mesc maš rs-ko pa jo že prodajaš ?
SpiZek Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Ugl fantje men še kr ne dela... na potisk dela, samo to ni nurmaln. Svečka je čist presuha sm vidu, a je možno d je šu kšn batn ubročk pa ne dubi dost kompresije in s tem bencina?? ker v fergu je, do ke pride, pr svečki mi pa ni jasn ker je čis suha, in ni mi jasn zakva ga na potisk užge na kurbl pa ne? sm te že prašu pa te bom še enkrat a ti slučajn kej cingla u mašin? qwe, ml3 in wolkec 3
Rage1337 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 če sm ga zamenov jao kaj ti ni jasn pa če sm ga še na kable užigu pa če sm ga na peš porinu a ti ne znaš brt... ne nč mi ne cingla, sm pomislu na kšn bat al pa ležaje notr, sam mislm d sm udkriv težavo: lamele... zrk piha, zej sam še čakam d ju3 orodje dubim, pol vm pa sporočim =) sm te že prašu pa te bom še enkrat a ti slučajn kej cingla u mašin? nope bajkr88 1
SpiZek Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 če sm ga zamenov jao kaj ti ni jasn pa če sm ga še na kable užigu pa če sm ga na peš porinu a ti ne znaš brt... ne nč mi ne cingla, sm pomislu na kšn bat al pa ležaje notr, sam mislm d sm udkriv težavo: lamele... zrk piha, zej sam še čakam d ju3 orodje dubim, pol vm pa sporočim =) nope a k ti užge na porivaj pa pol dela normalno, dela tut na nizkih obratih al tm crkne? ml3, qwe in wolkec 3
logarr Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 kwa logarr , 1 mesc maš rs-ko pa jo že prodajaš ? hehe ma tko no, ni tole zame, rajš bi eno 125 runnerco pol k pa 18 pa neki 600 4takt, ker rd delam mal daljše fure pa mi tale nezaneslivost ni ušeč prov nč sicer smo motor zrihtal tko kt se zagre sam useen
norc 16 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 hehe ma tko no, ni tole zame, rajš bi eno 125 runnerco pol k pa 18 pa neki 600 4takt, ker rd delam mal daljše fure pa mi tale nezaneslivost ni ušeč prov nč sicer smo motor zrihtal tko kt se zagre sam useen daj link od oglasa
Pupi13 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 hehe ma tko no, ni tole zame, rajš bi eno 125 runnerco pol k pa 18 pa neki 600 4takt, ker rd delam mal daljše fure pa mi tale nezaneslivost ni ušeč prov nč sicer smo motor zrihtal tko kt se zagre sam useen lihk zto sm jest raj yzf kupu bajkr88 in Ervin93 1 1
kewo Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 hehe ma tko no, ni tole zame, rajš bi eno 125 runnerco pol k pa 18 pa neki 600 4takt, ker rd delam mal daljše fure pa mi tale nezaneslivost ni ušeč prov nč sicer smo motor zrihtal tko kt se zagre sam useen to bi pa lohka že vedu predn si jo kupu glede na to kašne probleme je mev novak z njo da se na ta motor ne morš zanest ...
logarr Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Oh sej sm vse vedu in niti mi ni žou, sej motor tut zdej nej bi delal ker je uštiman, na avto net sem ga dal bol tko, če se slučajno kdo najde, ga pa dam ane bajkr88 1
rs125black Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 jas sem vprašal če sploh vergla...sploh drži štand gas?če sploh ne vergla je lahko zanič rele štarterja ali pa kak kabel precvikan..povej kaj več.) Nero56 in impulz 2
Rage1337 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 jas sem vprašal če sploh vergla...sploh drži štand gas?če sploh ne vergla je lahko zanič rele štarterja ali pa kak kabel precvikan..povej kaj več.) vergla ja, štantgasa nima nč... sj sm probov čej kabl, sam je baje ql, nč ni precvikan =) vidm dj zlo zakumplicirana zadeva.. bom dav slike gor k sm lamele dol uzev (so cele) sam ta posodca mi mav čudn zgleda... bajkr88 1
rs125black Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 vergla ja, štantgasa nima nč... sj sm probov čej kabl, sam je baje ql, nč ni precvikan =) vidm dj zlo zakumplicirana zadeva.. bom dav slike gor k sm lamele dol uzev (so cele) sam ta posodca mi mav čudn zgleda... nima kompresije..enako je blo na bratovi rs125 ko je pripelal domov in je bla skurjena...NIMA KOMPRESIJE, njegova tudi ni užigala in ni držala štand gasa Rage1337, Nero56 in impulz 2 1
SpiZek Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 vergla ja, štantgasa nima nč... sj sm probov čej kabl, sam je baje ql, nč ni precvikan =) vidm dj zlo zakumplicirana zadeva.. bom dav slike gor k sm lamele dol uzev (so cele) sam ta posodca mi mav čudn zgleda... kt je že en spodi povedu vrjetn nima kompresije so šli obročki snam glavo pa boš vidu ni dost dela ml3, qwe in wolkec 3
macak333 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Pa sej se ja sliši če nima kopresije. Lahko prov slišiš, da pušča.
rs125black Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Pa sej se ja sliši če nima kopresije. Lahko prov slišiš, da pušča. tega še nisem poslušal, vendar je najbol očitno da vergla in ne vžge in da ne drži štand gasa... probaj ga še samo po betonu oz. cesti v prvi rivat v 1. brzini in brez sklopke..če takoj brez zadrška guma začne it nima kompesije... impulz in Nero56 2
macak333 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 (popravljeno) tega še nisem poslušal, vendar je najbol očitno da vergla in ne vžge in da ne drži štand gasa... probaj ga še samo po betonu oz. cesti v prvi rivat v 1. brzini in brez sklopke..če takoj brez zadrška guma začne it nima kompesije... Jst vem ko mi je prejšna ribnila, ima prov tak tih in značiln zvok. Enostavno sem vedel, da je ribnila takoj. Samo če ti vžge na potisk je pol neki drugega. Maš pa prav ja, če se guma obrača brez večjih zadržkov, je ulala stroškov. Popravljeno September 16, 2010. Popravil macak333
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se