budacki Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 A potem je tudi moje plastike na DT-jki brezveze barvat? Sem jih mislil dat zdej čez zimo mal porihtat ker že zelo bogo zgledajo, samo če se po čez pou leta začela barva luščit je brezveze. Hehe, jadrat je pa res hudo, a ni? Če ne delaš orc dougčas rata Ja nevem jst kšne plastike maš @ DTjki. Kolkor se jst spomnem so pregibne! K če bi jo fajn zviu bi počla al bi postala na pregibu bela?Če bi postala bela je ne barvat Ja ... sj je kul ... sam če jadraš po zalivu 0,5 km maš 5 orc v 2 minutah xD
motorist1 Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 Ja nevem jst kšne plastike maš @ DTjki. Kolkor se jst spomnem so pregibne! K če bi jo fajn zviu bi počla al bi postala na pregibu bela?Če bi postala bela je ne barvat Ja ... sj je kul ... sam če jadraš po zalivu 0,5 km maš 5 orc v 2 minutah xD Ja mehke so ja (pregibne) in ja, na nekaterih delih so že bele (mislm da ne bi počla če jo zviješ ampak rata bela) al se pa barva stran lušči. Predvsem na stranskih plastikah (ob tanku). Sepravi brezveze barvat =/ Samo mi gre malo na živce ker tko slabo zgledajo. Hehe, po zalivu se pa res ne jadra, to greš vn na odprto morje da se ne cjazš v bonaci
dejko39 Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 Ja mehke so ja (pregibne) in ja, na nekaterih delih so že bele (mislm da ne bi počla če jo zviješ ampak rata bela) al se pa barva stran lušči. Predvsem na stranskih plastikah (ob tanku). Sepravi brezveze barvat =/ Samo mi gre malo na živce ker tko slabo zgledajo. Hehe, po zalivu se pa res ne jadra, to greš vn na odprto morje da se ne cjazš v bonaci sam sj tam niso spet tok mehke plastike... če ti kdo kvalitetno barva pa da ne zvijaš plastik pomojm nebi smelu bit problem. Itak zvija se vsaka plastika
pevecm Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Ja mehke so ja (pregibne) in ja, na nekaterih delih so že bele (mislm da ne bi počla če jo zviješ ampak rata bela) al se pa barva stran lušči. Predvsem na stranskih plastikah (ob tanku). Sepravi brezveze barvat =/ Samo mi gre malo na živce ker tko slabo zgledajo. Hehe, po zalivu se pa res ne jadra, to greš vn na odprto morje da se ne cjazš v bonaci Res je tako kot je rekel dejko39. Pejt do nekega ličarja pa ga povprašaj. Se da nardit tako da se barva ne bo luščila. Ličar ti jo bo mogu prvo zbrusit da bo groba, potem pa nanesti emulzijo in šele nato prebarvat s kvalitetno barvo, pa seveda dat v peč da se lepo na pravi temperaturi posuši. Jaz sem dal na svoji Husi prebarvat sprednjo masko in se zaenkrat barva še vedno drži. Je pa res, da mi plastike ni prvo nič prebrusil in je barvo nanašal kar na gladko površino, in mi je tudi povedal da je možnost da se bo barva začela luščit. Če se bo, je rekel, da bo popravil.
budacki Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Ja mehke so ja (pregibne) in ja, na nekaterih delih so že bele (mislm da ne bi počla če jo zviješ ampak rata bela) al se pa barva stran lušči. Predvsem na stranskih plastikah (ob tanku). Sepravi brezveze barvat =/ Samo mi gre malo na živce ker tko slabo zgledajo. Hehe, po zalivu se pa res ne jadra, to greš vn na odprto morje da se ne cjazš v bonaci Za 100€ maš komplet novih plastik za DTjko ( je nekdo v temi DT 125 nalimal LINK pred kraktim ). Če bi spoznal mojega skiperja bi ti blo vse jasno. Tip nas je prvleku na 14.6 vozla xD
motorist1 Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Za 100€ maš komplet novih plastik za DTjko ( je nekdo v temi DT 125 nalimal LINK pred kraktim ). Če bi spoznal mojega skiperja bi ti blo vse jasno. Tip nas je prvleku na 14.6 vozla xD Kaaaj :surrender: 14,6 vozla ste šli? :blink: Svaka čast! Kero jadrnico ste pa mel? Aha, no bom pol mal nazaj prelistu pa če so res samo 100€ se mi potem res najbolj splača nove naročit. Tnx.
budacki Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 (popravljeno) Kaaaj :surrender: 14,6 vozla ste šli? :blink: Svaka čast! Kero jadrnico ste pa mel? Aha, no bom pol mal nazaj prelistu pa če so res samo 100€ se mi potem res najbolj splača nove naročit. Tnx. Bavaria 36 Sport ( matr sva že offtopic ) Sj nalepk pa po mojem nerabiš^^ Za Aprilijo je ena nalepka tok, kot so use tvoje plastike skup xD Popravljeno Oktober 18, 2010. Popravil budacki bajkr88 1
rs125black Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Bavaria 36 Sport ( matr sva že offtopic ) Sj nalepk pa po mojem nerabiš^^ Za Aprilijo je ena nalepka tok, kot so use tvoje plastike skup xD ena originalna stranska nalepka za aprilio rs125 rumeno, stane malo več kot 120€ :surrender: raje se brez plastik vozim
motorist1 Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Bavaria 36 Sport ( matr sva že offtopic ) Sj nalepk pa po mojem nerabiš^^ Za Aprilijo je ena nalepka tok, kot so use tvoje plastike skup xD Da gre taka krava lahko tok hit :unsure: ne vrjamem... (sicer sva pa že res precej off topic) Ja vrjamem ja, za aprilijo so deli dost dražji kot za yamaho... Sem pregledal zadnjih 20 strani v temi od DT-jk pa nisem našel tistga linka... Edin če je blo še bolj nazaj
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 LP.Hmm moja aprilia mi neuzge in nevem zakaj prvo mi je crkinila na poti domov iz lepega, sem se spustil po klancu presaltal v 1 in je vzgala.Nato sem se pripeljal domov ugasnem motor in ugutovim da morm se do trgovine, hocm vzgt negre...spucam svecko, frgazer vse.neuzge.potem priklopim akumulator na avto z žicami nevzge.vzamem svecko vn posvetm s svetilko da vidm ce se bat premika ko pritisnem start up gumb, bat se vrti. moti me samo nekaj v starterju ker ga neglede na akumulator komaj obrne...kot da se zatakne lih pred tisitm ko bi motor moral normalo vzgat Kak nasvet? LP, anze
amp Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 LP.Hmm moja aprilia mi neuzge in nevem zakaj prvo mi je crkinila na poti domov iz lepega, sem se spustil po klancu presaltal v 1 in je vzgala.Nato sem se pripeljal domov ugasnem motor in ugutovim da morm se do trgovine, hocm vzgt negre...spucam svecko, frgazer vse.neuzge.potem priklopim akumulator na avto z žicami nevzge.vzamem svecko vn posvetm s svetilko da vidm ce se bat premika ko pritisnem start up gumb, bat se vrti. moti me samo nekaj v starterju ker ga neglede na akumulator komaj obrne...kot da se zatakne lih pred tisitm ko bi motor moral normalo vzgat Kak nasvet? LP, anze Lj če si spucu uplinjač in svečko, je idina možnost samo še iskra in gorivo poglj če ma motor iskro pa če pride benz v uplinjač Rage1337 1
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Lj če si spucu uplinjač in svečko, je idina možnost samo še iskra in gorivo poglj če ma motor iskro pa če pride benz v uplinjač Iskra je na obeh sveckah, na novi & tastari...Benz je pa tudi v uplinjacu :/ :S mozno da je starter zjeban? :/
logarr Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Ja če vžge ko ga guraš, pa ne če ga na štarter, pol zna bit neki na tem ja. Rage1337 in mopedist5 1 1
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Iskra je na obeh sveckah, na novi & tastari...Benz je pa tudi v uplinjacu :/ :S mozno da je starter zjeban? :/ zdej se ko ga furam neuzge...sam startr je slb slišat...
macak333 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Iskra je na obeh sveckah, na novi & tastari...Benz je pa tudi v uplinjacu :/ :S mozno da je starter zjeban? :/ Ne vrjamem, če si rekel da ti bat obrača, to je nekaj drugega. Dej probi direkt benz v cilinder nalit pa poglej če vžge. Sicer je bolj primitivna metoda, ampak če ti užge pol veš, da moraš mal ferg. prešlatat.
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Ne vrjamem, če si rekel da ti bat obrača, to je nekaj drugega. Dej probi direkt benz v cilinder nalit pa poglej če vžge. Sicer je bolj primitivna metoda, ampak če ti užge pol veš, da moraš mal ferg. prešlatat. bom probal, hvala
Rage1337 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Kva ste švedi ej lih mal nazaj sm jest imu isti primer... motor k sm se pelov je ugasnu... pogledu sm svečko, zamenu, naliv benz v glavo nč... štart je delu, probu na kable-nč, probu ferg spucat-nč, pogledu če pride sploh do celindra pride, pogledam lamele-nč, vzamem cilindr, batn obročk mij zagrabil... Torej? Motor ni imev kompresije na vžig, ampak na kurbl, vrjetno ti tud pod štantgasom ne dela? Mislm modeeli kva to pokate smehe hehe :notworthy: Pogl, mopedist5 in Ervin93 2 1
Rage1337 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Loh pa še iz preventive našpricaš v zračn filtr s brake celaner-jam, pa povej kašna je sploh barva svečke, al je svetla, črna, al pa lepo kavnate? mopedist5, Ervin93 in Pogl 2 1
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 (popravljeno) Kva ste švedi ej lih mal nazaj sm jest imu isti primer... motor k sm se pelov je ugasnu... pogledu sm svečko, zamenu, naliv benz v glavo nč... štart je delu, probu na kable-nč, probu ferg spucat-nč, pogledu če pride sploh do celindra pride, pogledam lamele-nč, vzamem cilindr, batn obročk mij zagrabil... Torej? Motor ni imev kompresije na vžig, ampak na kurbl, vrjetno ti tud pod štantgasom ne dela? Mislm modeeli kva to pokate smehe hehe :notworthy: Mah nwm...predn je crknla je cist lepo pod stant gasom delala...in kaj si ti naredu?sicer je moja letnik 99' mal staro ane... aja pa barva svecke je cist normalna trenuntno, pac "kromasta" ni crna pa suha je tud.... Popravljeno Oktober 26, 2010. Popravil anzeee93
RSTDRIVER Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Mah nwm...predn je crknla je cist lepo pod stant gasom delala...in kaj si ti naredu?sicer je moja letnik 99' mal staro ane... aja pa barva svecke je cist normalna trenuntno, pac "kromasta" ni crna pa suha je tud.... nehej sam šraufat preden nardiš pizdarijo večjo kot je... kromasta barva svečke???? tle govorimo o barvi izolatorja elektrode, ki je nov 'keramično bel' kasneje pa črn, kofetast rjav al pa bel s pikcam pa še kej bi se našel... in če dobr gori je edina farba 'kofetasto rjava'... mislm... 'krom farba svečke'
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 nehej sam šraufat preden nardiš pizdarijo večjo kot je... kromasta barva svečke???? tle govorimo o barvi izolatorja elektrode, ki je nov 'keramično bel' kasneje pa črn, kofetast rjav al pa bel s pikcam pa še kej bi se našel... in če dobr gori je edina farba 'kofetasto rjava'... mislm... 'krom farba svečke' hahah jeb*** ga svecka je zaenkrat nova, tastara pa ma iskrco sm preveru... sej pocas se bomo naucil kako pa kaj... na tastari je pa izolator se vedno bel
Rage1337 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Mah nwm...predn je crknla je cist lepo pod stant gasom delala...in kaj si ti naredu?sicer je moja letnik 99' mal staro ane... aja pa barva svecke je cist normalna trenuntno, pac "kromasta" ni crna pa suha je tud.... Cilindr dol uzev pa pogledu in našu zadevšno.. sm pa zanč eno kupvov in je majstr kr feltno dol dajov pa mašino d je cilindr narazn dobu pa pustu mašino po leta odprto, nezaščiteno mislm kva to en folk misl prodajat d te glava peče... drugač pa res rajš pusti to to pa dj kšnmu k zna... k vidm da ti ni čist jasn tlele Pogl 1
Guest anzeee93 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Cilindr dol uzev pa pogledu in našu zadevšno.. sm pa zanč eno kupvov in je majstr kr feltno dol dajov pa mašino d je cilindr narazn dobu pa pustu mašino po leta odprto, nezaščiteno mislm kva to en folk misl prodajat d te glava peče... drugač pa res rajš pusti to to pa dj kšnmu k zna... k vidm da ti ni čist jasn tlele hehe, hvala...mja sej bom dau enmu k zna da nam res se vecje stale naredu
macak333 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Ja sej se sliš če kompresija pušča. Lahko pa probaš z nečem zamašit, kjer pride svečka, daš v prestavo in obrneš zadnjo kolo (oldschool varjanta). Če ga požene v zrak je dobr, če pa spusti, pol pa je neki šlo po gobe . Lahko pa kupiš manometer. Pa če nisi siguren, raje zdownloadi manual pa si z njim pomagaj, tam ti vse lepo piše. Rage1337 tuki ni nobenih švedov, no močno dvomim da kdo je .
Rage1337 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Ja sej se sliš če kompresija pušča. Lahko pa probaš z nečem zamašit, kjer pride svečka, daš v prestavo in obrneš zadnjo kolo (oldschool varjanta). Če ga požene v zrak je dobr, če pa spusti, pol pa je neki šlo po gobe . Lahko pa kupiš manometer. Pa če nisi siguren, raje zdownloadi manual pa si z njim pomagaj, tam ti vse lepo piše. Rage1337 tuki ni nobenih švedov, no močno dvomim da kdo je . Nisi dojev kaj sm hotu povedat veliko kokodakanja, nč pametnga za unga ki sprašuje :notworthy: Gasperr in Pogl 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se