wolkec Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) Bi blo kaj narobe če bi dal zadaj 160/60/17 gumo gor? Vozne lastnosti pa to? Nebi dal zaradi šminke ampak ker je večja izbira gum.. Kaj pa 150/70 17? "klik" ;D Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil wolkec tilenskuter 1
budacki Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 Kaj pa 150/70 17? "klik" ;D S tem, da je v SLO še cenejša, pri širniku se mi zdi, da je bila cena lani okrog 100€. Nasplošno so vse 150 gume, ki so razreda sport dokaj navdušujoči produtki v primerjavi s 130 Sem sprobal 6-7 različnih gum in sem bil nekako nad vsemi 150 navdušen. Nobenih nepotrebnih zdrsou, dokaj hitro ogrevanje, nekatere so zdržale 5500km nekatere pa 10000...pa stanejo dobrih 100€, naredu sm pa okrog 20.000-25.000km z njimi. Pilot Power, Qualifier, Supercorsa, Dragon EVO, 207, 208...še nekej sm pozabu no wolkec 1
ShAArK Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Odločom se med Dunlopovimi gumami...da bi se čimbolje držala asfalta...kakšni predlogi bo ona zgoraj vredu kaj je wolkec predlagal...presek je edino za malenkost večji? wolkec 1
logarr Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 js mam eno sprednjo d209 za prodat, profila še kot nova, za 40€ je pa 110 wolkec 1
norc 16 Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Odločom se med Dunlopovimi gumami...da bi se čimbolje držala asfalta...kakšni predlogi bo ona zgoraj vredu kaj je wolkec predlagal...presek je edino za malenkost večji? qualifer, qualifer rr. Ena od teh dveh nimaš kaj zgrešit. wolkec 1
budacki Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 qualifer, qualifer rr. Ena od teh dveh nimaš kaj zgrešit. Rajši RR, pa seveda Pirellijeva Dragonca, supercorsa! Pa kašn Michelin Pilot Power... Ostalo no go. Roadsmart je bolj sport touring in ne sport! bajkr88 in wolkec 1 1
ShAArK Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Najlepša hvala bo kar RR.. bajkr88 in wolkec 1 1
wolkec Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 (popravljeno) Odločom se med Dunlopovimi gumami...da bi se čimbolje držala asfalta...kakšni predlogi bo ona zgoraj vredu kaj je wolkec predlagal...presek je edino za malenkost večji? Ta roadsmart, ma ob straneh mehkejšo gumo, na sedini pa trša, se pravi bolj za mestno vožnjo. Ni glih za na pisto ;D Kar se tiče preseka, paše gor. Mal po blatnikih ruži(dokler jih ne zbrus) to je pa to Popravljeno Marec 22, 2011. Popravil wolkec tilenskuter 1
budacki Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Ta roadsmart, ma ob straneh mehkejšo gumo, na sedini pa trša, se pravi bolj za mestno vožnjo. Ni glih za na pisto ;D To majo itq vse novejše gume Sm tak za informacijo In mehkeja guma na robih je zato, ker mehkeja guma ( mehkeja do neke meje ) omogoča boljši oprijem, se pa sorazmerno s tem povečuja obraba! wolkec in bajkr88 1 1
motorist1 Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Kakšna je pa razlika med dunlopovimi gumamami qualifire, qualifire RR, sportsmart, roadsmart, arrowmax, sportmax? Sliši se vse zelo podobno... wolkec 1
kewo Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Kakšna je pa razlika med dunlopovimi gumamami qualifire, qualifire RR, sportsmart, roadsmart, arrowmax, sportmax? Sliši se vse zelo podobno... Google?? lohk pa k men prideš na kšno učno uro Pogl, bajkr88 in wolkec 1 2
kewo Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Google?? lohk pa k men prideš na kšno učno uro Ups, niti na google ti ni treba: http://www.motosvet.com/tabla/topic/64-gume-pnevmatike/page__st__7905 Mal preber, se je Jure kar izpisov Pogl, wolkec in bajkr88 1 2
budacki Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Kakšna je pa razlika med dunlopovimi gumamami qualifire, qualifire RR, sportsmart, roadsmart, arrowmax, sportmax? Sliši se vse zelo podobno... Sportmax je serija, ostalo pa modeli Sportmax Qualifier, Sportmax Qualifier RR... wolkec in bajkr88 1 1
Gasperr Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 A ma kdo tole za prodat? bajkr88 in wolkec 1 1
budacki Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 A ma kdo tole za prodat? Men je to na Husqvarni in na Apriliji pocufalo pa tut nikjer nism mogu dobit pa je impulz reku, da naj od kšne vrtne cevi odrežem pa gor nataknem. bawbaw, Gasperr, bajkr88 in 1 other 3 1
Gasperr Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 (popravljeno) Aha...sej mislim da bom jaz tut moral nekaj improvizirat ker da dobim od zastopnika moram čakat 3 tedne. Po čem bi sploh naj šla ketna? Po tisti gumi (11)? A mi lahka en ki ima 06+ prosim pogleda ali pa slika. Popravljeno Marec 23, 2011. Popravil Gasperr wolkec 1
NoLimit46 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 (popravljeno) Aha...sej mislim da bom jaz tut moral nekaj improvizirat ker da dobim od zastopnika moram čakat 3 tedne. Po čem bi sploh naj šla ketna? Po tisti gumi (11)? A mi lahka en ki ima 06+ prosim pogleda ali pa slika. ja po tisti gumi bi nej šla, pa še guma se mora vrtet s tekom ketne, vsaj tako bi moglo bit če se ne motim . samo ponavadi vse skup zašteka čez čas potem pa gumo scufa. Popravljeno Marec 24, 2011. Popravil NoLimit46 wolkec 1
pevecm Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 A ma kdo tole za prodat? Ko je to iskal impulz, sem prilepil link od neke motokross trgovine, ki so to imeli. Zdi se mi, da je bilo okoli 10€. Že iščem link. Če ga najdem, ga posredujem. wolkec 1
motorist1 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Ko je to iskal impulz, sem prilepil link od neke motokross trgovine, ki so to imeli. Zdi se mi, da je bilo okoli 10€. Že iščem link. Če ga najdem, ga posredujem. Verjetno si mislil tole: http://www.mx-shop.si/product_info.php?cPath=82_87&products_id=1119&osCsid=ddnq85ai8k9ij0gfedugai4ho0 wolkec 1
Gasperr Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 (popravljeno) ja po tisti gumi bi nej šla, pa še guma se mora vrtet s tekom ketne, vsaj tako bi moglo bit če se ne motim . samo ponavadi vse skup zašteka čez čas potem pa gumo scufa. Tisto, kolker sem jaz videl se v nobenem primeru ne more sukat. Razen če že prej ni bilo original gor. No a kdo ve, bi se mogla guma sukat? Logično bi že bilo, ja.. Zdj a to je vseen ka dam gor? Ker pri aprilii drugače ni nobenga ležaja v originalu, kot je na tem linku. za zdj sm kr tako gumo nabil gor pa za te sončne dni bo že zdržalo Popravljeno Marec 24, 2011. Popravil Gasperr wolkec 1
budacki Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Tisto, kolker sem jaz videl se v nobenem primeru ne more sukat. Razen če že prej ni bilo original gor. No a kdo ve, bi se mogla guma sukat? Logično bi že bilo, ja.. Zdj a to je vseen ka dam gor? Ker pri aprilii drugače ni nobenga ležaja v originalu, kot je na tem linku. za zdj sm kr tako gumo nabil gor pa za te sončne dni bo že zdržalo Mora se vrtet. NoLimit46, wolkec, Gasperr in 1 other 4
Sedovsek85 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 No sam sem kupil aprilio rs 125 in kot ponavadi so ze tezave pa ko se začnem na polno vozit mi vse skup prime in morm kuplongo stisnat če ne takoj zašteka zadnja guma pa ne mi govorit da bat prime ker mi je to naredlo že 30x in bi mogu bit cilinder in bat čisto sfukan tako pa je vredu pa hotu sm spustit vodo iz cilindra in tam ko se voda vn spusti na un imbus 5 ni pritekla voda vn, vode je blo pa polno tk da ce ma kir kako idejoo help please wolkec 1
budacki Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 No sam sem kupil aprilio rs 125 in kot ponavadi so ze tezave pa ko se začnem na polno vozit mi vse skup prime in morm kuplongo stisnat če ne takoj zašteka zadnja guma pa ne mi govorit da bat prime ker mi je to naredlo že 30x in bi mogu bit cilinder in bat čisto sfukan tako pa je vredu pa hotu sm spustit vodo iz cilindra in tam ko se voda vn spusti na un imbus 5 ni pritekla voda vn, vode je blo pa polno tk da ce ma kir kako idejoo help please Ker letnik? Vodna pumpa? Dej vn termostat al pa nevem! bawbaw in wolkec 2
Sedovsek85 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Ker letnik? Vodna pumpa? Dej vn termostat al pa nevem! am letnik 2002 pa ja termostat sm že tk al tk vn dau xD tk da to ni sam a če je vodna pumpa hin pol noče čez odprtino ko piše "out" voda vn tečt? wolkec 1
macak333 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 No sam sem kupil aprilio rs 125 in kot ponavadi so ze tezave pa ko se začnem na polno vozit mi vse skup prime in morm kuplongo stisnat če ne takoj zašteka zadnja guma pa ne mi govorit da bat prime ker mi je to naredlo že 30x in bi mogu bit cilinder in bat čisto sfukan tako pa je vredu pa hotu sm spustit vodo iz cilindra in tam ko se voda vn spusti na un imbus 5 ni pritekla voda vn, vode je blo pa polno tk da ce ma kir kako idejoo help please Pa si mogoče že odpru pa pogledal če je šel cilinder? Jaz poznam človeka, ki je s 4 risami na cilindru naredil kar veliko km. Sicer je neki popravlu z biaksom ampak nima veze. Aja ko si dol odšaraufu vijak, si mogoče odpru pokrovček od rezervoarja vode? Sej veš podtlak pa te stvari. Če pa še vedno ne bo hotla it vn pa ga na glavo obrni . wolkec 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se