sesir Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 (popravljeno) Folk nujno bi rabu jaz pomoč a ma kdo doma od aprilie rs 125 tisti cilinder ko je gor pri bilanci( na desni strani ko je olje notri oz pač tisto ko z predjno bremzo bremzaš..saj vete kaj mislim.),nujno bi rabil to!!! če ma kdo naj napiše:)) lp amadej. V Louis lahko pocen nadomestno kupiš...drugače pa odpad v Miklavžu,če rabiš cifro jo imam... Popravljeno April 6, 2011. Popravil sesir ml3 in wolkec 2
NinjaRider04 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 V Louis lahko pocen nadomestno kupiš...drugače pa odpad v Miklavžu,če rabiš cifro jo imam... Daj mi prosim cifro ja:) ker res nujno rabim do sobote! bi šel v Louis al ni časa da bi tja šel. ml3 in wolkec 2
NinjaRider04 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Cilinder je vredu pa vse al ta shit se mi je strl ko sem se peljal:S wolkec 1
sesir Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Daj mi prosim cifro ja:) ker res nujno rabim do sobote! bi šel v Louis al ni časa da bi tja šel. Saša Svenšek 041-445-643 ml3 in wolkec 2
NinjaRider04 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Saša Svenšek 041-445-643 eee stari tnx wolkec in ml3 2
Kvasko Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Zdravo fantje! No zdj se pa še js oglašam po dougmu času spet mal ... Čez zimo ni blo kaj počet, zdj ko je pa aprilia pripravljena na novo sezono pa dodajam par fotk Tkole je zgledal pred zimo, ko je šla zadeva narazen.... Potem sem prejšen teden dubu dele (novi vertex bat, twing ring z ravno glavo, en ring je premalo oz. za dirke, ker ne drži dolgo, koyo ležaje za glavno gred in semeringe, zamaknjeno kajlico za magnet za krajši predvžig, vsa tesnila ter par drobnarij)... Evo sestavljeno skupaj, ju3 monteram pol pa počas probat kako se to kej fura wolkec in Ervin93 2
macak333 Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Lepo. Ti maš že tak, neki zbrušene kanale če se ne motim, ane. Dej mi povej, če si se ojnice tudi kaj dotaknil, ali si kar original pustil? Ker za ležaje se spomnim, da si rekel, da so začeli "žvižgati", ampak si jih itak zamenjal. wolkec 1
norc 16 Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Če še imaš namen kaj iztisnit iz tega agregata. Boš mogo zamenjat elektroniko, ker ti veliko stran pobere. Bi pa prav z veseljem se enkrat zapelal z njim wolkec 1
Kvasko Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Lepo. Ti maš že tak, neki zbrušene kanale če se ne motim, ane. Dej mi povej, če si se ojnice tudi kaj dotaknil, ali si kar original pustil? Ker za ležaje se spomnim, da si rekel, da so začeli "žvižgati", ampak si jih itak zamenjal. Ojnica je originalna, zaenkrat ni blo problemov ja ležaji so pa FAG firma, js se ne spoznam, fotr k je pa v strojništvu je pa reku da niso neki hudi ležaji to in je koyo velik bolj kvalitetna roba. Seveda bi pri serijski mašini tut original ležaji zdržal tja do 20k km, te so se pa podrl pr 14k km k je mal več obremenitve x)) wolkec 1
Kvasko Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Če še imaš namen kaj iztisnit iz tega agregata. Boš mogo zamenjat elektroniko, ker ti veliko stran pobere. Bi pa prav z veseljem se enkrat zapelal z njim Vem vem, original cdi retardira vžig pri 10600 obrati, zto sm zdele notr dau zamaknjeno kajlico za magnet, ki bo upam vsaj malo odpravila to omejevanje. Drugače mam pa v planu od zeeltronicca kupt cdi, ki je pa popolnoma nastavljiv (mapa, odpiranje rava, ni da ni skratka). Je tut ta tip k ma to fermo na mojmu motorju 2 leti nazaj meru z osciloskopom vse živo in naredu osnovo za ta cdi (euro 2 cdi športne je že prej mel, zdj pa še za euro3 aprilie), tko da bo kšn popust upam da padu hehe. Drugač pa za krog ni panike nobene, dam z veseljem za probat wolkec 1
pevecm Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Vem vem, original cdi retardira vžig pri 10600 obrati, zto sm zdele notr dau zamaknjeno kajlico za magnet, ki bo upam vsaj malo odpravila to omejevanje. Drugače mam pa v planu od zeeltronicca kupt cdi, ki je pa popolnoma nastavljiv (mapa, odpiranje rava, ni da ni skratka). Je tut ta tip k ma to fermo na mojmu motorju 2 leti nazaj meru z osciloskopom vse živo in naredu osnovo za ta cdi (euro 2 cdi športne je že prej mel, zdj pa še za euro3 aprilie), tko da bo kšn popust upam da padu hehe. Drugač pa za krog ni panike nobene, dam z veseljem za probat :notworthy: :notworthy: :notworthy: Vsaka ti čast, kar ti delaš s tem motorjem. Le da ti bo služil, tko k je treba! wolkec 1
KingSize Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 lej snem auspuh dol pa glej čez izpušn ventil kko se rave odpera pa našteli tko da se bo prou odperu in to je to Kako pa aktiviraš rave ko imaš izpušni sistem dol? wolkec 1
SpiZek Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Kako pa aktiviraš rave ko imaš izpušni sistem dol? z roko tm pr magnetu od rava nategn pa boš vidu kok se odpre wolkec 1
ghost46 Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 Živjo! Mam eno uprašanje, katero olje (znamka oznaka) za sprednje vilice aprilia rs 125 2002 letnik ? lp
jurca Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 zdravo..odločam se za nakup rske pa me zanima zakaj je tale neki čudno pocen..dobr res je bla na tleh kar je vidt iz plastik k so brez nalepk..a mogoče kdo pozna lastnika..ter če ve kaj je blo kei z motorjom http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4155072
Kvasko Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy: Vsaka ti čast, kar ti delaš s tem motorjem. Le da ti bo služil, tko k je treba! Hvala zaenkrat ni blo problemov, ga pa ful čuvam in raj kak kilometer prej menjam dele, ok ležaji so začel žvižgat, kar je bilo opozorilo da je potrebna menjava, pol k je blo pa lih narazn use pa še bat pa kakšno malenkost, zdj je pa mir za celo sezono upam wolkec 1
RSTDRIVER Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 Hvala zaenkrat ni blo problemov, ga pa ful čuvam in raj kak kilometer prej menjam dele, ok ležaji so začel žvižgat, kar je bilo opozorilo da je potrebna menjava, pol k je blo pa lih narazn use pa še bat pa kakšno malenkost, zdj je pa mir za celo sezono upam ojla, @kvasko..... dej, sam lepe rči pišeš...... kva pa gnar pr vsej tej tem? (ne, tud prbližn me firbc ne matra ampak.... fantje k to bereje od par strani nazaj bodo rekl: če kvasko to zmore (in mu dela), zmoremo tud mi (sam tle bodo mao zajebal). drgač pa..... drž se, mi mamo dobre izkušnje s pol manj frizirano rs-ko pa vseen.... tunček je the best (sam ne un 125) wolkec in Kvasko 2
Kvasko Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 ojla, @kvasko..... dej, sam lepe rči pišeš...... kva pa gnar pr vsej tej tem? (ne, tud prbližn me firbc ne matra ampak.... fantje k to bereje od par strani nazaj bodo rekl: če kvasko to zmore (in mu dela), zmoremo tud mi (sam tle bodo mao zajebal). drgač pa..... drž se, mi mamo dobre izkušnje s pol manj frizirano rs-ko pa vseen.... tunček je the best (sam ne un 125) Ja dnarja je šlo neki, okol 1500€ se mi zdi. Sam za razliko od ostalih mogoče, svoj denar vlagam v to, ki sm ga pošteno zalužu oz. nekaterega "krvavo" (ko sem imel s tomosom nesrečo x)) in potem cenim in čuvam tisto kar imam. Če bi s fotrovmu denarjem razpolagu najbrž to nebi blo isto. Mislm men dela, je pa dejstvo da ma motor 15000 km in sm mogu ležaje menjat, kompresija jih zjebe, dočim bat bi pa še špilu neki cajta (vgrajen pri 8000) vsaj kake 2-3 jurje km. No zdj je pa mašina obnovljena in se mislm celo sezono furat brez izrednih servisov... Če gre pa kej v kurac pa tut z veseljem povem oz. ne skrivam kokr mogoče kšn x) wolkec 1
Sedovsek85 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 A so to taprave mere za un igličast ležaj med sornikom in ojnico 15x19x20 mm pa če mata polinijev bat in navaden enakega? wolkec 1
Kvasko Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 A so to taprave mere za un igličast ležaj med sornikom in ojnico 15x19x20 mm pa če mata polinijev bat in navaden enakega? Polinijev in navaden imata enakega ja newem pa kake so dimenzije wolkec 1
Sedovsek85 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Polinijev in navaden imata enakega ja newem pa kake so dimenzije pol je tako vredu ker rabim za polinija pa mi je rekla prodajalka da majo samo za navadne bate če sta ista pol ni panike thank you wolkec 1
rutar123 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Mene pa zanima kok pa kaj bi prdobu s 34 frgazrjem na rs 125 nov letnik.=) kua bi mogu use menjat(dize),odpirat(olje)..?? Pa kok bi se kej poznal na končni pa pr pospeških..in pa seveda poraba.xD Najlepša hvala za odgovore. wolkec 1
norc 16 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Mene pa zanima kok pa kaj bi prdobu s 34 frgazrjem na rs 125 nov letnik.=) kua bi mogu use menjat(dize),odpirat(olje)..?? Pa kok bi se kej poznal na končni pa pr pospeških..in pa seveda poraba.xD Najlepša hvala za odgovore. Pridobil bi ene 2-3 litre na porabi To se daje gor ko imaš že marsikaj druga predelanega/ zamenjanega. Z samo menjavo pa boš v primerjavi poraba/preformace bil na zgubi. wolkec 1
Kvasko Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Pridobil bi ene 2-3 litre na porabi To se daje gor ko imaš že marsikaj druga predelanega/ zamenjanega. Z samo menjavo pa boš v primerjavi poraba/preformace bil na zgubi. A si probu?? Men porab z 34-ko samo pol litra več kokr 28, motor mi kuri z vsem kar je gor 6-6,5 l, lahko prideš probat, se pa velik pozna z večmu fergom (če je nastavljen seveda), še tok bolj, če se menja lamele z vforce3, preverjeno wolkec 1
rutar123 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Pridobil bi ene 2-3 litre na porabi To se daje gor ko imaš že marsikaj druga predelanega/ zamenjanega. Z samo menjavo pa boš v primerjavi poraba/preformace bil na zgubi. ja mam predelano...športna krivina,rave,brez el blokade.. tko da zdej gre ene 170 kej tazga..=) wolkec 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se