Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ali mora biti svečka nujno kavno rjave barve?

Ni nujno, nujno je samo umret. Je pa priporočljivo da je kavno rjave barve, lahko je tudi malo temnejša al pa svetlejša ne bo nč hudga

Objavljeno

sam ko je rjave brve mi motor ne gre čez 6k obratov, ko je ba belkaste barve se pa motor normalno zvrti do 11k misliš da bo s časoma crknu

Objavljeno (popravljeno)

Mislim da bo predčasno crknu, ja :D joj kake maš ti..

reading_spark_plugs.jpg

Popravljeno . Popravil Gasperr
Objavljeno

Sploh kdo popravlja ojnice? Glede na to da jo dobiš za 80€ verjetno ne. Drgač pa mene je prešanje prišlo 100€.

Objavljeno

pred časom sta mi razpadla lagra skozi kateriva gre os od ojnice,torej tisteva glavniva lagra,nove sem šel nabaljat v codex Murska Sobota,tam mi je prodajalec rekel ka majo takšne velikost lagre vendar so c3 ne c4,ker mi drugo ni ostalo sem te kupil ter vgradil v mašino in hopla po dveh dneh sta se lagra stisnila :SS kje lahko dobim najhitreje lagre ki bodo primerene za take obrate,ker če grem kupovat od aprilie orginal dele bom moral po vsej verjetnosti čakat nekaj cajta ter jih tudi pošteno preplačal...

Objavljeno

in kdo ti je to popravu

Amm jst sm dol vzel mašino in jo odnesel AC-ju, jih ne priporočam, so me nategnili, da se kr kadi. Drugače pa imaš v LPP-ju prešanje.

Ja ojnica 80€ in prešanje 100€ = 180€.

Amm glavna ležaja te prideta pa original 60€, seveda brez semeringov.

Objavljeno

glej men se je tako zgodil da mi je zmankal olja in mi je motor rknu. k sm naliu olje pa spustu zrk vn je motor začel cinglt. misliš da je šla ujnica? al je sam obročk prjel? a ja ali mogoče veš kok te pol pride še

obnovitev cilindra? ali se na glavi kej opazi če ma ojnica luft?

rad bi zvedu kolk me pride denarja v najslabšem primeru da vidm če se mi sploh splača popravljat.

Objavljeno

Uff če je zarad tega šla ojnica ne vem, ti pa garantiram da stene cilindra ne bodo preveč lepe. Predlagam ti da snameš cilider dol in si ogledap stvar od blizu, šele takrat boš vedel kaj je šlo, tako na pamet ti pa žal ne znam pomagat, mogoče bodo pa drugi kej več vedl.

Objavljeno

Ko sem razdrl sem videl da ojnica ni imela niti malo lufta (gor in dol)..danes pa sestavim vse skup nazaj (nov cilinder in bat), pa se že po nekaj 100m začne tak kovinski zvok. Kaj je zdej to? :? Je šla ojnica?

Objavljeno

Imam aprilio letnik 2000(rotax 122),zamenjati moren ojnico,ker zgleda da se nista stisnila ležaja pač pa je šla ojnica.... em zanima me če imajo novejši modeli tudi iste ojnice, 2006+ letniki... ?

drugače pa kupim ojnico+blajarca,ponudbe zs,nujno

Lp

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

ajde ma što prodate ojnico ? ,maato san že kontatiral pa je nejgova tude fuč

Objavljeno

Slovensko prosim, Dominik. :)

ajde ima kdo za prodat ojinco za rotax 122..matica sem že kontaktiral pa je njegova tudi fuč.

Objavljeno

ajde ima kdo za prodat ojinco za rotax 122..matica sem že kontaktiral pa je njegova tudi fuč.

Očitno ne.

Objavljeno

Če kdo prodaja gianellija, me naj kontaktira, mam za prjatla.

Izpuh naj bo celoten, ne samo dušilec.

Objavljeno

mopedist kontaktiraj me na 040174744, imam vse kar potrebuješ.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!