D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 no pol pa je men na nsrki tut vrjetn šo termostat kr mi zmeraj kaže tak 2-3 mm v belem območju cajger.pa ko mi je motor crkno je blu vse pune vroče. na števcu pa kaže skozi isto temperaturo pa če nareim 1km al pa 200km
RSmaniac Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Hehe jst isto zmer ko iz kje štartam pošlatam za plstiko na blok pa vidm če lohk prtegnem. Tist števc še ne pomen nč lohk gor piše 70 stopnij blok je pa še vedno hladn kr pomen da olje še ni segret. Je pa uredu da tud tist dela normalno.
Stric Burek Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 no pol pa je men na nsrki tut vrjetn šo termostat kr mi zmeraj kaže tak 2-3 mm v belem območju cajger.pa ko mi je motor crkno je blu vse pune vroče. na števcu pa kaže skozi isto temperaturo pa če nareim 1km al pa 200km ← Pr men je zmer isto, ene 2mm v belo, pa če ga tiščim alpa vozim uizi, sej nima kej nihat sej je logično! če ga tiščiš se bolj greje, bolj piha in bolj hladi, če greš počasi manj piha se pa manj greje! segreje se mi do polovice le v mestu v LJ recimo
DarkDewil Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Pozdrav na rski imam 8000 km in čas je za redni servis. Prosim, povejte mi, kaj naj bi na tem servisu vse zamenjali? je že potrebna menjava ketne, zobnika, česarkoli drugega? najlepša hvala LP B)
Stric Burek Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 PIše ti v knjižici! Če sam ne znaš pol pelji na servis, jest morm zdej tudi mal pregledat... Poglej pa: ketno(če ma preveč "hoda"-ti tolče v nihajko jo napni, menjava ni potrebna ker bi morala zdržat še vsaj 10000km), svečko(opucaj, poglej barvo-če je bela ali ima kake kamnčke not je preveč zraka, če je črna ali mokra je preveč benzina), dolij/zamenjaj olje vmenjalniku!!!-Motul Transoil 10W/30 ali 10W/40, to ti piše v knjižici, čeprav v menjalniku raje zamenjaj vse olje ker ni priporočljivo mešat različnih olj!), zavorno tekočino(DOT4), preglej še vodo v hladilnem sistemu(50/50 antifriz/voda), filter opucaj in ga namoči v olje(nevem točno katero, sam ti piše v knjižici) mal preglej motor in to je to Če kej ne znaš vpraši pa ti bomo pomagali ;)
BaHa Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 mhm .... ma ja saam vseen jst bom dal to na servis popravt kr je vseen dobr da mas to ce ne druzga da ves do kok segrevat ... :) Ola jst sm se pa odlocu ruknit RAVE ventilck lepo v mojo LJUBICO :wub: . tko da zej ne vem kr sm gledu po forumu pa eni pravjo da stane 70 jurju edn pa sm zasledil je reku da za 40jurju ??? mhm ? kdo ve kiro je tocn kej ? al za 40jurju je rablen ? ej enzo hudic je stari vreme jeba .... :D tisti dan bi mogu it z nami po krasu ves ku je blo lpo :)
BaHa Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 (popravljeno) matr zej cez zimo morm tud jst narest eno generalko pa gume menjat pa vse pa se ta rave dam notr tko da bo za sezono brezhiben !!! :P aja se neki bi prasu ? a vi tko cez zimo pustiste motor da je pac v garazi al ga vsake tolko cajta kej zalaufate ? kr pomoje ni glih dobr da stoji .. Popravljeno Oktober 22, 2005. Popravil BaHa
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 jes ga dam na stojalo, pod spredno gumo dam neki bolj mehkega da guma tam ne otrdi , pa da ni skos direkt na tleh, pol uzamem vn akumulator, neesm ga nekam na toplo, pol motor pokrijem in toj to...zalaufam ga pa vsako sobot oce se mi da :>
moto_mat Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Kaj ima kdo mogoče za prodat stojalo za zadnje ali prednje kolo za RS125?
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 ma Louis za dobrih 12eur ce se ne motim
BaHa Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 aha sam to .... no pol dobr .... jst ga tud zej vsake tolko mal vzgem ... pa gume bom itk spomladi menju tko da mi ni treba lih na stojalu met :)
norc 16 Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Ola jst sm se pa odlocu ruknit RAVE ventilck lepo v mojo LJUBICO :wub: . tko da zej ne vem kr sm gledu po forumu pa eni pravjo da stane 70 jurju edn pa sm zasledil je reku da za 40jurju ??? mhm ? kdo ve kiro je tocn kej ? al za 40jurju je rablen ? ← če te zanima prodajam rave.za več na pm
BaHa Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 mhm kko se pa kit 160 kej obnese na aprilii ?? a rado ribne in kej tazga kr vidm da vas ma kar neki folka gor to saj ko sm stare poste gledu ... in kok kej stane in tko ?
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 ce se ne motim je RSmaniaca prslo okol 100k ? tam nekje
BaHa Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 uuu zakon :) RSmaniac kje si !?? :D
BaHa Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 dej mal povej gelde tega kita dej :) kok stane tocn ? pa na kok km treba bat menjat pa tko .... a ti kej riba ? tnx ***** :P
RSmaniac Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 stane mal čez 100k. Bt je treba na 10.000 km menjat Men je letos ribnu sam mi je reku serviser da je prejšn lastnik naredu precej kilometrov že tko da sm jst že zjeban bt dobu. Riba ne če je use tko kokr je treba. Še kej? Aja pa pol če maš še gianellija gor ma motor 39KM.
P182 Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Na papirju je 39KM klko vem .) ← serijska odprta ima okol 29KM na kolesu ,z rorom pa še ene 3 gor se prav največ okol 32-33KM na kolesu
B-O-S Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Na kolesu jp na papiru pa malo več.Sam to jaz s kitom mislim. LP
P182 Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Na kolesu jp na papiru pa malo več.Sam to jaz s kitom mislim. LP ← to je pa pol druga pesem B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se