Stric Burek Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) No ja, boljša je že, sam mi še zmer ni kej preveč ušeč EEEEEEEEEAAAAAAAAAAAT MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Popravljeno November 5, 2005. Popravil DimmniBurek
BaHa Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 ma dobr zej vas mam pa poln ku*** !!!!!!! kej boste dal mir al kej ??? ko zej ste pa ze prow sitni zkaj se morste neki kregat brez potrebe ? sam se bolj neumno izpadeste dej ....... prosm vas da ko se vidite si dejte roke in bejzte na en pir mal nazdravt :) :beer2: - predlagam :) Drgac pa ce bo to res to od aprilie stari moj to bo zakon ..... sam spet ste zacel "ko dosedaj so ble tok grde s povesenim zadkom" ma folk ka vam je !? enim je pac vsec jao a bomo moral se skoz prepirat o tem al kaj ?! jaoo .... drgac pa je ta tanov model pomoje ce sploh bo to res tanov model res lep :) sam kaj ko ce bo res 4t ne bo peljalo nikamr :( mhm najraj bi kupu sam karoserijo in fuknu mojga rotaxa notr :P hihi :P
pogi Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) :slap: tule mate slikce, ocente keri je lepši, keri grši, mnenje obdržite zase in pojdite na :beer2: naj se ta debata o tem keri je lepši nadaljuje tam .) .) :D btw: meni so vse najlepše :P Popravljeno November 5, 2005. Popravil pogi
mjemec Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Waaaa tale nova oblika :OK: Po vsej verjetnosti res 4t al pa še bolj zablokiran 2t.. Hm zanimivo bi blo da bi naredli 2t z elektronskim vbrizgom. DiTech varianta.. Tko ko majo vsi taveliki. Samo cena bi bla pol že zihr ene 1,5 miljona :)
mi Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 :slap: tule mate slikce, ocente keri je lepši, keri grši, mnenje obdržite zase in pojdite na :beer2: naj se ta debata o tem keri je lepši nadaljuje tam .) .) :D btw: meni so vse najlepše :P pol daš pa najgršo slikco od nsr-ke kar jih je :slap:
Stric Burek Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Kje je pa mito, pa derbi? Daš 3 aprilje in eno hondo, dej pol vse še ostalo kar je sportakov (sam CBRke ne :huh: )
Dolenc™ Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Jst sem zrihtu mitota, derbija naj pa en drug :)
pogi Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) ok nej vam bo :P :D .) (mito prelep-izven konkurence .) ) Popravljeno November 5, 2005. Popravil pogi
borisk Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 mal offtopic pa ne zamert ker ste mel otročji (pa ne vsi)
hajoktejn Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Če je pa konc sezone, pa je dolgčas... :cry:
_ales_ Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 sam to je pa res wornk :topic: pa dejta žiga pa grčar, ne se jebat en druzga enkrat se dobita nek pa pejta na en čaj, k je pač že mal bl mraz... men se jebe za ceu swet pa nimam enbenih takih problemow. sicer je to mal oftopic ampak jebat ga, tko je ane... en drugmu (oprost) pa basta .)
Dolenc™ Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Jebenti jst sem hotu ponucat uno slikco, bom pa eno drugo :P
GrCaR Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) jst pa žiga se bova že zmenila! back to topic! Popravljeno November 5, 2005. Popravil GrCaR
JMatic Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 back to topic u say? men je pa tista ki naj bi bla nova RSka FULLL lepa....tko da ce bi jo delal ze (davnega) leta 1998 bi mel velike probleme pri izbiri....
_ales_ Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 če bi mel še aprilio bi sam spredno masko od ta nowe gor namontiru tazadno plastiko pa tud, če bi se jo dal dobit seweda... :OK: sam nej pa kdo zj reče da nav lepa pa prow ni motorist
Aless Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Itaq da je lepa :OK: sam so pa tud se lepsi motorji :D
Zigc Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Itaq da je lepa :OK: sam so pa tud se lepsi motorji :D men je moja lepša :P ŠALA ŠALA no d nou spet kkih pizdarij... :D
BaHa Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 mhm .... ja sej je lepa kdo je reku da ni ..... bomo sli urubit maske in jih namontiral na nase :P ehehehe :P
pogi Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 (popravljeno) če komu ni škoda dat 100k za novo masko pol kar :D samo nisem prepričan da bi pasala gor zarad pozicije luči, line za zrak itd <_< Popravljeno November 6, 2005. Popravil pogi
_ales_ Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 kolkr jest vem (čeprov malo) bi mogu drug nosilc maske cca 25k, drugo luč cca20k, pa števc... pa maska tud ene 110 jurčkov pa še štrihat bi jo mogu dat... tam ene 160-170k nej kr prštima tist k bo to delu. jest :grrr
JMatic Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 heh za takle dnar ..... rajs prodas mofo pa das telih 100k+ zravn pa sparas za kej boljsiga, vecjiga, lepsiga ? :OK: :OK:
_ales_ Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 za tapravo mile :lol1: magar :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se