D_u_H_e_C Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ma dan sta prfakjena vi2 da se nonstop neke kregata & podobno... sicer pa ziga daj res preberi celo temo kr vrjetno že piše kje drgač pa še 1x prašaj... o tem kak pa so nabijali v tej temi ne pozabi da si tut ti na vlko par postov nazaj
GrCaR Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ma dan sta prfakjena vi2 da se nonstop neke kregata & podobno... sicer pa ziga daj res preberi celo temo kr vrjetno že piše kje drgač pa še 1x prašaj... o tem kak pa so nabijali v tej temi ne pozabi da si tut ti na vlko par postov nazaj kje si tle vidu kkšno kreganje??? pa ne ti men tle d sm prfuknen, dokler me osebno ne poznaš!!! drugo kar si pa napisu, se pa strinjam!
D_u_H_e_C Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ne pravim da si v real al pa kaj sploh ne :) ampak glede na to kake mata vi2 tu gor z zigejom je že mal hudo včasih :)
Zigc Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ne pravim da si v real al pa kaj sploh ne :) ampak glede na to kake mata vi2 tu gor z zigejom je že mal hudo včasih :) KDO THE FUCK JE PREFUKNJEN?!"?!?!?!?!? Ei bos ti vidu k te bova oba z Grcarjem :fight1: ce bos mel take!!!NE NE PIŠE si rajše ti preberi 1x d ne bos mev takih neumesnih pripomb, js sm si uzev cev viknd pa sm use prebrav pa nism NČ zvedu!!!! Ta tema ni namenjena nabijanju!!!Dj ce :angry: misl kdo kj povedat o tej temi nj nabija poste drgac pa ne!!! :angry:
Stric Burek Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Sam neki->kaka blokada v cilindru? Nism še slišu da je blokada v cilindru :?
Zigc Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Sam neki->kaka blokada v cilindru? Nism še slišu da je blokada v cilindru :? Ja taka ploščica med cilindrom pa izpuhom na katero vn uzameš pa daš notr RAWE ventil, pac za odblokiranje mors dat to vn pa pol neki podobnga notr,baje ce je ni notr ma prevec zraka :?
JMatic Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 a sam ne mores pogledat ? ker pomoje je brezveze da peles k serviesrju k ti ziher racuna prevec ...dej dol auspuh pa poglej. sploh pa a si ziher da jo mas se notr ? k lahko je tut kera kol druga se notr.
GrCaR Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 a sam ne mores pogledat ? ker pomoje je brezveze da peles k serviesrju k ti ziher racuna prevec ...dej dol auspuh pa poglej. sploh pa a si ziher da jo mas se notr ? k lahko je tut kera kol druga se notr. ponavad se folk neki pamtnga dela, pa kr neki šravfa pa sploh ne ve kaj išče (oz. kako zgleda) pa ker ponavad kej druzga vn uzamejo al pa sfukajo je pol bl problem! pa žiga da ne boš mislu da je to letel na teba (govoril sm NASPLOŠNO)
Zigc Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 a sam ne mores pogledat ? ker pomoje je brezveze da peles k serviesrju k ti ziher racuna prevec ...dej dol auspuh pa poglej. sploh pa a si ziher da jo mas se notr ? k lahko je tut kera kol druga se notr. Jah sj itk d bom, en model mi je ze mal razlagov kako nj bi to zgledal pa kk nj bi vn uzev,pa enmu je tut en drug to vn uzev pa mi je govoru, sam nism se cist 100%, itk pa ne bom vozu na servis al pa kj podobnga, itk bom zj motor cist razfršolov pa spucov pa blokade vn vzel... sam res ne vem kaj mi je blo d sm to šu na forum sprašvat k itk noben sploh pod tank motorja sploh pogledu ni, kaj šele d bi vzel v roke kakšen ključ :BUA: (pa d neb slučajno kdo zacev spet off topic nabijat :trance_33_sleep: )
norc 16 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) Jah sj itk d bom, en model mi je ze mal razlagov kako nj bi to zgledal pa kk nj bi vn uzev,pa enmu je tut en drug to vn uzev pa mi je govoru, sam nism se cist 100%, itk pa ne bom vozu na servis al pa kj podobnga, itk bom zj motor cist razfršolov pa spucov pa blokade vn vzel... sam res ne vem kaj mi je blo d sm to šu na forum sprašvat k itk noben sploh pod tank motorja sploh pogledu ni, kaj šele d bi vzel v roke kakšen ključ :BUA: (pa d neb slučajno kdo zacev spet off topic nabijat :trance_33_sleep: ) glej zaj ta blokada: 1.vzameš dol tisto ploščico. 2: nasredini ti ostane notri en del. tisti del potegneš ven(pazi ker gre zelo težko je zajeto od olja.) ko dobiš tisto ven. 3.vzameš nazaj tisto ploščico in na nekakšni način zadelaš luknjo ki ti je ostala na tej gori. pol pa te samo reši gas. z to blokado izgubiš veliko v nizkih vrtljajih v visokih pa tudi veliko pridobiš. samo moreš med pred tem odstranjene vse blokade. aja pa ko boš to blokado odstranjeval nimaš kaj za zajebat. si srečen sedaj Popravljeno November 30, 2005. Popravil norc 16
k0ci Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 quote: (norc16)- z to blokado izgubiš veliko v nizkih vrtljajih za rešitev tega problema je nekdo pogruntal rave ventil :D
norc 16 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 quote: (norc16)- z to blokado izgubiš veliko v nizkih vrtljajih za rešitev tega problema je nekdo pogruntal rave ventil :D vem vem samo rave pride 50k. brez rave pa še vedno isto leti nad 8k obrati. se pravi se ti splača. jaz sem imel preden sem odstranil bloakdo iz celindra končno 140. ko sme pa jo odstranil pa je 170.
k0ci Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 vem vem samo rave pride 50k. brez rave pa še vedno isto leti nad 8k obrati. se pravi se ti splača. jaz sem imel preden sem odstranil bloakdo iz celindra končno 140. ko sme pa jo odstranil pa je 170. ja no. odstraniš ploščico in daš notri rave. sicer pa saj ga ti prodajaš a ne?? in kok je cena če ga saj namen rave ventila je le povečanje navora pri nizkih obratih in nima blage veze z končno hitrostjo
norc 16 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 ja no. odstraniš ploščico in daš notri rave. sicer pa saj ga ti prodajaš a ne?? in kok je cena če ga saj namen rave ventila je le povečanje navora pri nizkih obratih in nima blage veze z končno hitrostjo cena je 32 z resnim kupcem se še malo zmenimo. oz možna menjava za športen izpuh
BaHa Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 mhm .... ne vem zkej en folk pravi da gre rave na karburo !? :DDD lol ???? kokr jst vem in kolkr sm dozdej zasledu na forumu je tko kot ste vi zapisal pac da gre med celindr in auspuh in uravnava v bistvu pline ko gredo v auspuh je tko ? ....
k0ci Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 mhm .... ne vem zkej en folk pravi da gre rave na karburo !? :DDD lol ???? kokr jst vem in kolkr sm dozdej zasledu na forumu je tko kot ste vi zapisal pac da gre med celindr in auspuh in uravnava v bistvu pline ko gredo v auspuh je tko ? .... :OK: that´s right :OK:
Dolenc™ Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Sam dejansko če že je blokada, ki zapira izhod cilindra, bi potem moglo bol letet v niskih obratih :hmm:
Grilzz Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Ne zvrti se dovolj hitro v visoke, ker plini nimajo dovolj prostora da bi se odvajali po avspuhu ven iz mašine.
k0ci Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Ne zvrti se dovolj hitro v visoke, ker plini nimajo dovolj prostora da bi se odvajali po avspuhu ven iz mašine. saj se sploh ne zvrti v visoke, ker plini nimajo kam iti če je avspuh zaprt
Aless Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Danes sem si mal prej naredo bela ozadja za rs125 :OK: ,zdaj sam cakam da pridem domov pa zmontiram,ce bo vse pasalo gor tak ko more :? poslikam pa prlepim :)
Zigc Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 glej zaj ta blokada: 1.vzameš dol tisto ploščico. 2: nasredini ti ostane notri en del. tisti del potegneš ven(pazi ker gre zelo težko je zajeto od olja.) ko dobiš tisto ven. 3.vzameš nazaj tisto ploščico in na nekakšni način zadelaš luknjo ki ti je ostala na tej gori. pol pa te samo reši gas. z to blokado izgubiš veliko v nizkih vrtljajih v visokih pa tudi veliko pridobiš. samo moreš med pred tem odstranjene vse blokade. aja pa ko boš to blokado odstranjeval nimaš kaj za zajebat. si srečen sedaj Jah bi bil če bi vedu s čim naprimer si ti zadelal tisto luknjo ki je ostala na tisti gori???
norc 16 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Jah bi bil če bi vedu s čim naprimer si ti zadelal tisto luknjo ki je ostala na tisti gori??? dal sem skozi srauf pol pa od zadi gor matico ampak more bit poseben oblike da sploh paše(pravokotne) pol pa sem lepo srauf odrezal čist zraven matice. pa je to to
Zigc Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 dal sem skozi srauf pol pa od zadi gor matico ampak more bit poseben oblike da sploh paše(pravokotne) pol pa sem lepo srauf odrezal čist zraven matice. pa je to to ok tnx a misls d se bo kj poznal k bom dav to blokado vn, sam v izpuhu jo se mam
Thundercat Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 MA NAJPREJ SI PREBERI USEH 140 STRANI PA POL GOVORI, js sm jih in vrjemi mi da NE piše, kr so nabijali tuki sam osebki podobni tebi in ni napisanena nič pretirano pametnega!!! Še manj osebnega, pa ne prbiji kr neki k se te sploh ne tiče pa sploh nisi odgovoru na moje vprašanje!!!! (zakaj se moraš vedno utikat v moje POSTE???) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a misliš ti malo bolj čitljivo pisat po forumu ali te je treba sankcionirat? velja tudi za ostale! Pišite !Slovensko! ne pa po svojih narečij!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se