Aless Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) nekako tak,sam mors gledat da bos lahk nazaj zavaril! si me malo prehitel! Popravljeno December 4, 2005. Popravil justaboy
Zigc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) TNX obema neki tazga bom probu narest :OK: Ei koci kaj to naredim na obeh straneh, al kaj si neki prei pisu??? Kaj pa tista blokada iz cilindra, no to sm vn uzev sam sm slišu govorice d ne bo uredu delal (v nizkih obratih) če sam vn uzamm, kaj a to zadevo kje kj odžagam d bo več pretoka al jo sploh ne dajam nazaj notr? Uh to je treba pa lepo prežagat, d bo uredu nazaj pasal, in kako prbližn zgleda ta katalizator notri??? Popravljeno December 4, 2005. Popravil zigaspy
k0ci Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 TNX obema neki tazga bom probu narest :OK: Ei koci kaj to naredim na obeh straneh, al kaj si neki prei pisu??? Kaj pa tista blokada iz cilindra, no to sm vn uzev sam sm slišu govorice d ne bo uredu delal (v nizkih obratih) če sam vn uzamm, kaj a to zadevo kje kj odžagam d bo več pretoka al jo sploh ne dajam nazaj notr? Uh to je treba pa lepo prežagat, d bo uredu nazaj pasal, in kako prbližn zgleda ta katalizator notri??? ne ne pozab tisto k sm mislu, da bi po celi dolžini avspuh prežagu da bi mev dve polovici sm ni treba tko nared k sm ti narisu je najlažje
k0ci Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) TNX obema neki tazga bom probu narest :OK: Ei koci kaj to naredim na obeh straneh, al kaj si neki prei pisu??? Kaj pa tista blokada iz cilindra, no to sm vn uzev sam sm slišu govorice d ne bo uredu delal (v nizkih obratih) če sam vn uzamm, kaj a to zadevo kje kj odžagam d bo več pretoka al jo sploh ne dajam nazaj notr? Uh to je treba pa lepo prežagat, d bo uredu nazaj pasal, in kako prbližn zgleda ta katalizator notri??? ja če boš dal samo blokado ven in ne boš zamenjal z rave ne bo motor imel skoraj nič navora in boš moral štartati z 8k+ rpm, če pa bo obratov premalo ti bo motor preprosto crknil - kot če bi dal premalo gasa katalizator zgleda kot nek kovinski filter, ki se med vožnjo zelo segreje (1000°C+) in se ga med vožnjo na yamahi aeroxu(na original avspuhu)vidi kako žari, ga pa daš celega ven in NE TLAČIŠ NAZAJ NOTRI NIČ VEČ Popravljeno December 4, 2005. Popravil k0ci
Zigc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ja če boš dal samo blokado ven in ne boš zamenjal z rave ne bo motor imel skoraj nič navora in boš moral štartati z 8k+ rpm, če pa bo obratov premalo ti bo motor preprosto crknil - kot če bi dal premalo gasa katalizator zgleda kot nek kovinski filter, ki se med vožnjo zelo segreje (1000°C+) in se ga med vožnjo na yamahi aeroxu(na original avspuhu)vidi kako žari, ga pa daš celega ven in NE TLAČIŠ NAZAJ NOTRI NIČ VEČ Hmmm kaj pol najbolš d to prežagam pa d sam kako 1/3 gor pustim za 1x an? Zdj morm še enga soseda najdt k se bi mu dal ukvarjat z mojim izpuhom pa sm zmagu :OK:
k0ci Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) najbol da ti to kr gor pustiš, če pa boš menu morš dat pa rave not saj ga en na forumu prodaja ( norc16 ) Popravljeno December 4, 2005. Popravil k0ci
Zigc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 najbol da ti to kr gor pustiš, če pa boš menu morš dat pa rave not saj ga en na forumu prodaja ( norc16 ) Hmmm ja sam sm slišu d pol ne gre tko k more, hmm sj za 1x bom itk pustu tko k je odžagam lohka še zmeri.
BaHa Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) ja norc 16 ga prodaja ..... ja pa sej ni panike sploh ni take panike al mas rave al nimas ..... jst tele bloakde nimam vec pa res da je motor sibkejsi na nizkih obratih sam ko ga odpre pa trga gate :) uglavnm z rave-om pridobis samo isto moc na nizkih obratih kakor na visokih ...... aja in fantje sam neki .... zkej se men zdi da moj auspuh ni bil nikjer se rezan !!?!?! :D kr lih tak je kokr je od zigca :D aja P.S: jst nism mel rave ventil oz ga se zmeri nimam na motorju .... zej sm ga pa kupu ga mam ze doma pa sam se mehanika caka .... :) Popravljeno December 4, 2005. Popravil BaHa
k0ci Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Hmmm ja sam sm slišu d pol ne gre tko k more, hmm sj za 1x bom itk pustu tko k je odžagam lohka še zmeri. gre isto (končno ma isto) sam veliko več navora ma
BaHa Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) ups .... ne ne moj je spraznen sm sel glih zej pogledat .... zigc evo ti "frisn" podatek ... hehe moj je bil odrezan tkole ..... samo je v bistvu cel odzagan proc pol pa najbrz so tist fuknil ven in pol so ga nazaj celga skupej spravl ..... sej tko je lazje narest ko pa vi neki kompliciraste :D Popravljeno December 4, 2005. Popravil BaHa
k0ci Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ni to nč lažje, no mogoče za odžagat sam lažje je nazaj našvasat če sm kao pokrov daš nazaj gor in zašvasaš
Zigc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) In kolk vam pol grejo RSke vm k mate odprta ta jajca? :naughty: :naughty: PS: zj sm pa kr mojster B) Popravljeno December 4, 2005. Popravil zigaspy
Aless Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 In kolk vam pol grejo RSke vm k mate odprta ta jajca? :naughty: :naughty: Premalo :D Drugace pa 172 po ravnem merjeno z 600tko!
BaHa Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 ziga ... jst bom najbrz kupu gianelija tko da ce hoces se lahko zmenmo ti zdilm moj auspuh .. :)
BaHa Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 wiiiiiiii rave ventil smo vgradil v mojo prasicko .... mmmmm :P
D_u_H_e_C Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 wiiiiiiii rave ventil smo vgradil v mojo prasicko .... mmmmm :P in si zadovoljen z razlikami ki ti jih da rave ventil?
BaHa Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 kul je kul :D mislim sm sam gas mal nabivu :) drgac peljat se grem en dan ko bo lepo vreme pr meni tle neka burja jao ... :D
BaHa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Kup gianellija se splača :) a ti ga mas ? :) hehe aja pa sam neki ..... za olje zamenjat a ne ... men se zdi da se ne splaca neki na servis stavit sej lahko doma .... je kdo to ze delu sam doma ???? pa sej vem da smo enkrat ze rekl kiro olje sam a lahko mi nardi edn uslugico tok da mi ne bo blo treba brat tok nazaj in mi pove kolko olja je treba notr dat pa kiro olje ??
GrCaR Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a ti ga mas ? :) hehe aja pa sam neki ..... za olje zamenjat a ne ... men se zdi da se ne splaca neki na servis stavit sej lahko doma .... je kdo to ze delu sam doma ???? pa sej vem da smo enkrat ze rekl kiro olje sam a lahko mi nardi edn uslugico tok da mi ne bo blo treba brat tok nazaj in mi pove kolko olja je treba notr dat pa kiro olje ?? preden menjaš olje, moraš motor laufat pribljižno 4 minute, da se olje segreje-postane bolj tekoče pol pa odšravfaš tist pokrovček in olje steče vn. pol pa tist zamešek zašravfaš nazaj in od zgoraj nalivaš olje. verjetno imaš tut tisto palčko za preverjanje nivoja olja, kjer maš tut označena minimalni in maximalni nivo. sprot k točš, mal kontroleraš in pol k je dost olja lepo pokrovček zapreš in motor je pripravljen!
BaHa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 preden menjaš olje, moraš motor laufat pribljižno 4 minute, da se olje segreje-postane bolj tekoče pol pa odšravfaš tist pokrovček in olje steče vn. pol pa tist zamešek zašravfaš nazaj in od zgoraj nalivaš olje. verjetno imaš tut tisto palčko za preverjanje nivoja olja, kjer maš tut označena minimalni in maximalni nivo. sprot k točš, mal kontroleraš in pol k je dost olja lepo pokrovček zapreš in motor je pripravljen! hm .... sam poli se moram peljat ???? kr itk je olje od menjalnika loceno ..... hm .... in vlivas tam kot je tist za merit al je kje drugje ? grcar ti si sam menju olje kdaj pr tvojmu dealimu ?
JMatic Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 ni se treba peljat. olje se more samo segret da skor ves vn odtece. pol nalijes notr novga, se mal laufas tok da grejo vn vsi zracni mehurcki, zapres in to je to.
GrCaR Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 hm .... sam poli se moram peljat ???? kr itk je olje od menjalnika loceno ..... hm .... in vlivas tam kot je tist za merit al je kje drugje ? grcar ti si sam menju olje kdaj pr tvojmu dealimu ? ja menju sm olje, prbližn 14 dni nazaj. tko kot je mitofreak napisu, se ni treba nč peljat ampak sam motor pržgeš, da se segreje(olje) in rata tekoče! nalive se pa tm kjer se meri! razen če je na apriliji kje drugje!
BaHa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 ok tnx grcar pa motofreak :) jutr grem kupit olje ...... aja pa dej mi lahko kdo pove kiro nej kupm ??? neki sm slisu transoil al neki tazga .... a lahko se kdo kej od tega pove ???? :) BTW: Ma dej grcar ne prodaj se dealima no !!!! dej se bomo se kej spomladi fural deeej :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se