BaHa Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 lol no comment ... ja kej klinc motor je motor ..... akomulator je se zmeri .. obratomer je se zmeri .... zarnice so se zmeri ..... heh :) aja pa s eneki me zanima .... a maste tud vi "oddusnik" (pac neko cevko iz akomulatorja) hm ... kr se mi zdi tisto bedno da ma ???? kr ene baterije ga nimajo in itk kadar polnis ma tud ta gor za odpret tko da ne vem ..... ??? a original tko ???
Mte :) Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 ja tale cevka iz akumolatorja pa tud mene zanima... zakaj sploh je? kam je spelana?
k0ci Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 ta cevka je zato, da grejo ven strupene žveplene pare, ki nastajajo pri reakciji v akumulatorju :P
Zigc Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ta cevka je zato, da grejo ven strupene žveplene pare, ki nastajajo pri reakciji v akumulatorju :P In da ne poskoduje plasticinih delov motorja :yes:
Mte :) Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 lol... ta cevka je pa z gume :slap:
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 lol... ta cevka je pa z gume :slap: ammm, plastika je pobarvana, ta kislina pa škoduje barvi na plastiki in ne gumi
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 :grim če kdo ne verjame, naj mal polije po aluminiju... :grim ali pa zavorno tekočino... preprost preiskus... :devil: :yea1:
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja bremzolje je še hujš ko tisto :D videl ko je barvo dol pobralo na aluminjasti ročki za bremzo
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja bremzolje je še hujš ko tisto :D videl ko je barvo dol pobralo na aluminjasti ročki za bremzo tist je sele hudic ..... mors zlo pazit da se ti ne po feltni ulije kr ce ne lahk das kar barvat feltno :D bad ..... drgac pa tist oddusnik je pa res tko kot ste rekl ... sam bed je ce je motor mal narobe obrnjen a ne ... :D
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ne zakaj :grrr :grrr :? sej če akumulator narobe obrnš tut nč vn ne steče da ky vn steče morš tiste pokrovčke odšravfat, tuki lahk grejo sam hlapi vn
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ne zakaj :grrr :grrr :? sej če akumulator narobe obrnš tut nč vn ne steče da ky vn steče morš tiste pokrovčke odšravfat, tuki lahk grejo sam hlapi vn mhm ... ni sans ..... zkej je pol men ven curlal ???? :D jao :D no comment ... al to ne bi smelo ??? kr pol mam pa res hard sfukano bat. :D
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ...kakšne barve je tekočine, ki vam teče "kao iz akumolaturja"???
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja glede na to da je notri destilirana voda bi mogla bit prozorna :D
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja glede na to da je notri destilirana voda bi mogla bit prozorna :D mhm .... zkaj bi pa destilirana voda razjedala stvari ???? na auspuhu mi je barvo pojedlo .. tko da menim da je tist kislina ... ?? :? :? :?
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 zto ker noter poteče reakcija in nastane žveplena kislina
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja glede na to da je notri destilirana voda bi mogla bit prozorna :D ali pa zelena, modra & rdeča... :OK: :grim (če je niso zadost dolgo prekuhali) :lol:
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 mhm ...... ma n wem ..... uglavnm meni je steklo vn kar neki tega ...
norc 16 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 sem pred kratkim se nekaj igral in sem imel akomulator od zumi. in sem ga pol nazaj noter zmontiral in nisem bilj preveč pazljiv ko sem tisto cevko gor daval. in mi je lepo celo desno stran tega aluminijastiga ogrodja dela tako malo zajedlo noter. aja po rave ventilju gor mi je stekla in sedja zgleda kot da bi bil star že nevem koliko let.
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ja kje pa maš ti akumulator ja ddd tam kejr vsi ???? pod rezervarjem in nad masino ..... in pol mu je tisto vse popackalo dol in razjedlo po rave sklepm da tud auspuh in tam ...
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 tam kjer vsi??????????? :grrr :grrr :grrr :grrr mito ga ma pod sedežem :P :D
BaHa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 tam kjer vsi??????????? :grrr :grrr :grrr :grrr mito ga ma pod sedežem :P :D ma ja mislu sm tam ko vse aprilie . :D
D_u_H_e_C Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ammmm al sm js butast al pa res nevem o čem govorite :) kaka cevka iz akumolatorja? če sm prejšn tedn iz motorja vzel akumolator ven pa ni blo nikjer nobene cevke kaj šele kak nastavek na akumolatorju da bi cevko kam gor dal... kaj majo vsi akumolatorji to?
norc 16 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 ammmm al sm js butast al pa res nevem o čem govorite :) kaka cevka iz akumolatorja? če sm prejšn tedn iz motorja vzel akumolator ven pa ni blo nikjer nobene cevke kaj šele kak nastavek na akumolatorju da bi cevko kam gor dal... kaj majo vsi akumolatorji to? ne
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 da ne zamenjujete vi cevke iz ekspanzijske posode, kjer je hladilna tekočina?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se