BikeRBoY Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 ce zamenjam zobnike antivibracijske gredi, kako potem lahko postavim antivibracijsko gred v pravilno lego glede na glavno gred?
Stric Burek Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 A te smeš sam vprašat za koji kurac to naredu???
BikeRBoY Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Ja zobniki antivibracijske gredi so potrosniski materijal, kot naprimer bat, pa se iz plastike so zato se prej ko slej razjahajo - za toj kurac to sprasujem. na vprasanje pa si bom kar sam odgovoril, mogoce pa gdaj komu pomaga. oba zobnika sta popolnoma enaka, razlika je samo v tem kako ju obrnes. na vsaki strani zobnika je zareza, ki mora biti v liniji z zarezo na osi. pravtako ima zobnik zarezo na enem ob zobov, ki mora bit v liniji z zarezo med zoboma na drugem zobniku, da sta glavna gred in antivibracijska gred v pravilni legi
Stric Burek Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 In zakaj bi ti dal drugačne al ka si prej reku? Če jih zamenjaš daš enake in to je to al ne?
BikeRBoY Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 ja saj das enake, samo jih je treba postavit v pravo pozicijo
Stric Burek Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Aja, pa povej, kaj te je sram :D
BaHa Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Aja, pa povej, kaj te je sram :D lol A LEZI KOMU DOMA OBRATOMER ???? ZA RSKO ?????
k0ci Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 lol A LEZI KOMU DOMA OBRATOMER ???? ZA RSKO ????? ka ne boš od onga dobu k razbito prodaja?
_ales_ Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 lol A LEZI KOMU DOMA OBRATOMER ???? ZA RSKO ????? men doma leži naslednje: -ohišje z LCD monitorjem (za štewca seweda) -nowe disc ploščice zapakirane znamke lucas -držalo z nosilcem za sopotnika -prednja maska(malce w iberturah ampak še uporabna) -weriga + oba zobnika -... ZA APRILIO RS 125 w profilu pa mojo mobi najdete
BaHa Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 ka ne boš od onga dobu k razbito prodaja? ma ja kurac ... jo bo celo prodal .... :((((((( jao znoru bom !!!
k0ci Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 joj kdu bo kupu :lol1: :lol1: jst neb biu na njegov mestu
BaHa Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 joj kdu bo kupu :lol1: :lol1: jst neb biu na njegov mestu ja jst tud ne :D heehehee :P a si jo vidu ??? aja sm ti pastu link na msnju ? :D
BaHa Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) mooooo lih kar sm se pelju z mojo prasicko po tem ko sm dal rave ventil notr pa gianellija .... moooo ej ne vem al tok cajta nism bil na motorju al kej ma prow hard :D res ce se se kdo odloca za nakup rave-a pa gianellija nej ga da notr jst sm definitivno zadovoljen :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno December 23, 2005. Popravil BaHa
norc 16 Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 alo ima gdo mogoče gas zajlo prvi del go gre iz ročke na oni del. ker jo je možno kupit samo v kompletu se pravi vse tri. in sem mislil če komu doma odveč leži.
_ales_ Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 alo ima gdo mogoče gas zajlo prvi del go gre iz ročke na oni del. ker jo je možno kupit samo v kompletu se pravi vse tri. in sem mislil če komu doma odveč leži. dej veglna (jure) poklič morbit ma on kej, js nimam, drgač pa kšnga srwiserja pozowi pa ga mal praši sam boš en mesc čaku :BUA:
BaHa Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 mhm .... ej folk ka pride tam una posodica .... zraven baterije :? a tam polnis hladilnik k gre cevka iz tistega dol na hladilnik se mi zdi ..... cudn pa je kr mam jst to posodo prazno ..... stopinje na motorju so pa cist normalne ..... :?
Aless Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 mhm .... ej folk ka pride tam una posodica .... zraven baterije :? a tam polnis hladilnik k gre cevka iz tistega dol na hladilnik se mi zdi ..... cudn pa je kr mam jst to posodo prazno ..... stopinje na motorju so pa cist normalne ..... :? Naj bi bla ja!
Zigc Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Naj bi bla ja! je res je Bos ti vidu normalne temparature poleti k se bos z motorjem ustavu k bo sam na 100°C skocil :grim
moto_mat Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 je res je Bos ti vidu normalne temparature poleti k se bos z motorjem ustavu k bo sam na 100°C skocil :grim Ej meni ni šel poleti nikoli čez 85, pa tuddi, če je bil na mestu.
Aless Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Ej meni ni šel poleti nikoli čez 85, pa tuddi, če je bil na mestu. Ja ce mas posodico s hladilno tekocino not ja,ne pa tak kot on ki jo ima prazno :D
Zigc Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Ja ce mas posodico s hladilno tekocino not ja,ne pa tak kot on ki jo ima prazno :D Ja zato k MOTO_MAT sploh motorja nima :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Šala,šala O:-)
moto_mat Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Ja zato k MOTO_MAT sploh motorja nima :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Šala,šala O:-) Ja maš prav nimam samo enga mam pet komadov. BTW tuono ma večji hladilink od rs, k se bomo enkrat srečal bomo vidli.
Zigc Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Ja maš prav nimam samo enga mam pet komadov. BTW tuono ma večji hladilink od rs, k se bomo enkrat srečal bomo vidli. A kdo ma večjega :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: upaš stavit :naughty: O:-)
moto_mat Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 A kdo ma večjega :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: upaš stavit :naughty: O:-) Upam, pa ti?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se