danci1973 Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Kaj Hondam so eno svečko ukradli? thumper in IBA 2
jany Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Pa tisti ki ste rekli da je ducati hiter zaradi gume ste sedaj videli svoje :-D Rossi pa zjebe yamaho pa z njo zmaga :-D Nearrain in bentley 2
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) bravo marquez zjebal vse v prvem ovinku... pedrosa... oh bog pomagej, nej se že k seb sprav... ducatija sta opravila svoje delo odlično rossija tukaj nista mogla premagat, ampak na kakšni drugi progi, ki ni tako yamahina bi pa znalo it... tale je čist yamahina... rossi odlična dirka... lorenzo je mal razočaral... zdej nej mi pa sam še kdo reče, da ducati spet kao leti po ravnini in so zato tako dobri ga sam zabijem nekaj.... tistih par m po ravnini ne pomeni skor nič... je pa lahko prehitet, samo v ovinkih ni kej dost težje prehitevat, če maš večji cornerspeed.... kar se pa tiče rossija.. dovi ga je vedno gladko ujel do štartno ciljne črte, v zadnjem krogu se mu je pa rossi skor že odpelal... očitno je v zadnjem krogu do konca odprl yamaho... prej je moral šparat z benzom... ducati ma cela 2l več... no to je pa velika prednost.. jo bodo pomojem zlo hitr zgubil In Fotr ga je gladko pomalcal , ne glede na to, da je na ravnini zgledal, k da ma Dovi eno saltngo vec . . . BTW: Sej je mel Dovi kr dobr di'corner speed...ce ga nebi mel, ga neb parkrat v ovinkastem delu prehitel Skratka...solan je bil od fotra PS: sej razumem . . . grozn je Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil Nearrain motozajebant in bentley 2
MiNa Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 hm...dirka bo pa druga pesem Lepo je zvenela. solorider in gsxf750 2
SiM Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Nora dirka, 3 Italijani na podiumu, Ducati trga, še bo zanimivo... GO#46
jozexj6 Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Top dirka.Končno mal več konkurence. Škoda za MM. Se je vseen dobr naprej prebil. Naj bo taka cela sezona... napet do konca igorkr, gsxf750 in maxxim 3
KennyJR Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) Pa tisti ki ste rekli da je ducati hiter zaradi gume ste sedaj videli svoje :-D Rossi pa zjebe yamaho pa z njo zmaga :-D 2 l bezna v kestlu je velika prednost, ki marsikej nadomesti In Fotr ga je gladko pomalcal , ne glede na to, da je na ravnini zgledal, k da ma Dovi eno saltngo vec . . . PS: sej razum . . . grozn je ja sej ne da je mel mm top speed 350, pa se je vozil sam in je šel hitreje kot dovi v zaveterju... ne bruki se... yamaha je pa itak cela počasna Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil KennyJR Nearrain 1
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) 2 l bezna v kestlu je velika prednost, ki marsikej nadomesti ja sej ne da je mel mm top speed 350, pa se je vozil sam in je šel hitreje kot dovi v zaveterju... ne bruki se... yamaha je pa itak cela počasna Dovi se se zdej voz, k ma 2l prevec bencina PS: zvenis, k da si ze par evropskih prvenstev zmagal Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil Nearrain motozajebant 1
sax46 Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Fantje, sej vem da je zlajnano, ampak: 46!!!!!!!! igorkr in matija1234 2
carmagedon Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 kaj sta mislila komentatorja s tem da ima ducati 2 litra goriva več, a nima pol 24l posode (dokler ne zmaga, oz 2x drugi, 3x tretji.. ) ?
motozajebant Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) Dovi se se zdej voz, k ma 2l prevec bencina PS: zvenis, k da si ze par evropskih prvenstev zmagal Ah, saj boš pogruntal kenija đuniorja... Vedno nekaj lapa po svoje.... ps. Yamaha je tok počasna, da so ji dal 2 kroga prednosti.... Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil motozajebant Kor13 in Nearrain 2
Spasky Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Forzaaa Ducati! Lepš se skor ne bi mogel končat, no lohk bi Dovi zmagu ampak Rossiju privoščim vsako zmago. Res ena boljših dirk zadnjih let. Marqueza še zdaleč ni za odpisati in samo upam, da bo takole do konca sezone. 5 kandidatov v igri. Aja en mi je pir dolžan - stava, lani med sezono sem napisu, da bo letos Duce konkurenčen, naj se sam javi k se mi ne da iskat. :grim igorkr 1
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Ah, saj boš pogruntal kenija đuniorja... Vedno nekaj lapa po svoje.... ps. Yamaha je tok počasna, da so ji dal 2 kroga prednosti.... Se nick ma tok naspicen, da ga kumi sledim motozajebant in TakeALookAround 2
builder Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) ponavad je motor najhitrej šel, preden ja zablokiru, Rossi, gotof s i, vsa čast mojstru, dobr jih je našolu, Ducati pa leti, teško ga bodo vstavli, super začetek sezone, sploh pa je blo težko ta vrstni red napovedat, upam na celotno sezono, da bo takšna Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil builder igorkr, Nearrain in gsxf750 3
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Forzaaa Ducati! Lepš se skor ne bi mogel končat, no lohk bi Dovi zmagu ampak Rossiju privoščim vsako zmago. Res ena boljših dirk zadnjih let. Marqueza še zdaleč ni za odpisati in samo upam, da bo takole do konca sezone. 5 kandidatov v igri. Aja en mi je pir dolžan - stava, lani med sezono sem napisu, da bo letos Duce konkurenčen, naj se sam javi k se mi ne da iskat. :grim Naravnost leti tok dobr kt tvoja vinta...pol se pa neha
builder Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Naravnost leti tok dobr kt tvoja vinta...pol se pa neha bol, za razliko od Hond, vsaj na tej dirki :grim Nearrain 1
ArcaneWater Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Svetovna dirka, škoda edino za napako MM-ja na začetku da bi še pa on zraven bil bi bla pa tak za infarkt Kor13 1
RYDER Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Noro dobra dirka. Že dolgo ni bilo toliko dirkačev tako izenačenih. Kako je Ducati hiter na ravninah Na koncu pa najbolj vesel za zmaga Rossija Držimo pesti da bo cela sezona tako huda
builder Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) Svetovna dirka, škoda edino za napako MM-ja na začetku da bi še pa on zraven bil bi bla pa tak za infarkt dab mela baba jajca, neb bla baba :grim Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil builder Nearrain 1
Spasky Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Naravnost leti tok dobr kt tvoja vinta...pol se pa neha ja, maš prou...si bom kozelec kupu, da se bom še čez ovinke lohk pelu... Kakšna so sedaj pravila/omejitve k ma Ducati dva podiuma? builder in Nearrain 2
KennyJR Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Dovi se se zdej voz, k ma 2l prevec bencina PS: zvenis, k da si ze par evropskih prvenstev zmagal ja da dajo yamahi 2l več, ga dovi ne vidi pomojem po treh krogih z ovinkov vn bi kr skoču... na ravnini pa... smo vidl zadnji krog, da se dovi ni približal tako kot prejšnje kroge (yamaha mora šparat z benzom) glede na to kako ga je mm tišal, honda tud z 21l leti isto kot ducati kaj sta mislila komentatorja s tem da ima ducati 2 litra goriva več, a nima pol 24l posode (dokler ne zmaga, oz 2x drugi, 3x tretji.. ) ? lani je blo ja, letos pa nevem.. nekak že zaupam gabru pa boštjanu, da ne tolčeta buč.... Ah, saj boš pogruntal kenija đuniorja... Vedno nekaj lapa po svoje.... ps. Yamaha je tok počasna, da so ji dal 2 kroga prednosti.... jst se še nism navadu vas, ki me skoz neki kritizirate nikol pa ni argumentiranega komentarja kaj sem narobe povedal...
Spasky Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Honda so bile najhitrejše po ravnini: klik
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 ja, maš prou...si bom kozelec kupu, da se bom še čez ovinke lohk pelu... Kakšna so sedaj pravila/omejitve k ma Ducati dva podiuma? Ne seri...ne rabim konkurence
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) jst se še nism navadu vas, ki me skoz neki kritizirate nikol pa ni argumentiranega komentarja kaj sem narobe povedal... V bistvi vse FOTR 21 1'55.635 25.418 29.949 28.574 335.5 22 1'55.352 25.270 29.987 28.557 335.0 DOVI 21 1'55.685 25.490 30.140 28.564 344.0 22 1'55.495 25.340 30.118 28.489 343.5 BTW: motor od Dovija je bil celo dirko tezji za 2l goriva in celo dirko je imel vec ali manj najvecjo hitrost vecjo hitrost med 5 in 9 km/h od Fotra al se motim? Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil Nearrain
Priporočene objave