Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne sledim temi, ker je preveč pametnih tukaj >:) Pa še vedno mam srečo, da moram delat na dan dirke. Pa še reklame in komentatorji mi grejo na jetra. Pa dam pol raje teh 100€ in imam mir med dirko.

Objavljeno

Hola,

Losail, Day 1

post-163-0-10134600-1426365002_thumb.png

Objavljeno

Kolikor berem je Ducati vozil na soft gumah ne na supersoft torej je dejansko hitra zadeva.

Na prvih stopničkah bo sigurno en rdeč samo ne vem še kateri.

Objavljeno

Kolikor berem je Ducati vozil na soft gumah ne na supersoft torej je dejansko hitra zadeva.

Na prvih stopničkah bo sigurno en rdeč samo ne vem še kateri.

A je spet majster razvijal motor :)

Objavljeno

Hola,

Losail, Day 1

:kva2:  :yea2:

Forza Ducati, Iannone bo letos presenetil. 

Objavljeno

:OK:

04-doviziosogp5588galler.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tokrat ne, Gigi iz Aprilije :OK: .

Predvsem je Gigi naredu kar je mougu naredit in vstop Audija je tudi svoje prispeval da so določene ljudi malo odmaknili v ozadje. Tudi Jeremyju bi uspelo naredit dober motor če bi bla takrat politika Ducatija kot je danes.

Objavljeno

Predvsem je Gigi naredu kar je mougu naredit in vstop Audija je tudi svoje prispeval da so določene ljudi malo odmaknili v ozadje. Tudi Jeremyju bi uspelo naredit dober motor če bi bla takrat politika Ducatija kot je danes.

Kdo je pa Stonerju naredil motor :)?

Ali ni Jeremy-a nekdo v penzijo poslal :)?

Objavljeno

Kdo je pa Stonerju naredil motor :)?

Ali ni Jeremy-a nekdo v penzijo poslal :)?

Stoner je znal vozit Ducatija in takrat so imeli presneto hitre mašine.

Ja če je Jeremy šel v penzijo še ne pomeni da ne zna nardit motorja. M1 je še vedno na njegovi osnovi narejena.

Ducati je imel politiko ki ni dovoljevala hudih sprememb oziroma so imeli vizijo o karbonskem okvirju in to so predolgo zahtevali da je blo v uporabi.

Gigi je imel kar hude pogoje in glavni pogoj je bil odstranitev nekaj njihovih inženirjev.

Objavljeno

Stoner je znal vozit Ducatija in takrat so imeli presneto hitre mašine.

Ja če je Jeremy šel v penzijo še ne pomeni da ne zna nardit motorja. M1 je še vedno na njegovi osnovi narejena.

Ducati je imel politiko ki ni dovoljevala hudih sprememb oziroma so imeli vizijo o karbonskem okvirju in to so predolgo zahtevali da je blo v uporabi.

Gigi je imel kar hude pogoje in glavni pogoj je bil odstranitev nekaj njihovih inženirjev.

Stoner je znal voziti še kaj drugega kot Ducatija. Na kakšni osnovi od Jeremy-a je M1 (alu okvir, ki ga imajo vsi)? V Ducatiju je Jeremy naredil veliko. Kako seje končalo vemo. Kakšna je bila politika pa ne bomo izvedeli nikoli, ker nekaj ne klapa (če niso dovoljevali sprememb, potem pa ALU geštel). Verjetno zelo velika sprememba.

Objavljeno

Hola,

Losail, Day2

post-163-0-56308400-1426453168_thumb.png

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Samo Stoner je znal vozit Ducatija, Rossi je za penzijo, .... kaj pa vem, nisem neki oboževalec takih teorij preko ku5ca. Kar se mi pa je vedno zdelo mimo, je pa Stonerjevo "komentiranje" koga bi on vse premagal sedaj ko je v penziji, Rossijevo "mi zrihtamo motor v 5min" potem pa sfuk4 Ducati z alu okvirjem, Lorenzova dvoličnost, ko on popuši so vsi nevarni... še posebej pa neka različna pravila in podpravila v eni dirki. Eni majo lahko take gume, drugi pa malo manj bencina samo lahko majo elektroniko..... WTF?? Ena dirka , ena pravila, zmaga pa tisti, ki se prvi pripelje čez cilj!! Tak daleč smo prišli, da je formula1 tišja kot moja kosilnica!!! Kam te gre ta Motogp?

Drži popolnoma!  :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Stoner je znal voziti še kaj drugega kot Ducatija. Na kakšni osnovi od Jeremy-a je M1 (alu okvir, ki ga imajo vsi)? V Ducatiju je Jeremy naredil veliko. Kako seje končalo vemo. Kakšna je bila politika pa ne bomo izvedeli nikoli, ker nekaj ne klapa (če niso dovoljevali sprememb, potem pa ALU geštel). Verjetno zelo velika sprememba.

Seveda je znal tudi Hondo  :OK:   Kolikor vem od kar je Jeremy sestavil M1 po svoje je še niso neki drastično spreminjali tako da je motor še vedno na njegovi osnovi.Tako kot je sedaj Ducati od Gigija  :grim

Če znaš italjansko si poglej malo Italjanske ducati forume pa boš videl kakšno politiko je imel ducati, sedaj odkar je audi vnesel malo nemške filozofije je veliko bolje  :OK:

Samo Stoner je znal vozit Ducatija, Rossi je za penzijo, .... kaj pa vem, nisem neki oboževalec takih teorij preko ku5ca. Kar se mi pa je vedno zdelo mimo, je pa Stonerjevo "komentiranje" koga bi on vse premagal sedaj ko je v penziji, Rossijevo "mi zrihtamo motor v 5min" potem pa sfuk4 Ducati z alu okvirjem, Lorenzova dvoličnost, ko on popuši so vsi nevarni... še posebej pa neka različna pravila in podpravila v eni dirki. Eni majo lahko take gume, drugi pa malo manj bencina samo lahko majo elektroniko..... WTF?? Ena dirka , ena pravila, zmaga pa tisti, ki se prvi pripelje čez cilj!! Tak daleč smo prišli, da je formula1 tišja kot moja kosilnica!!! Kam te gre ta Motogp?

Se čisto strinjam, najlepše je bilo ko so imeli neomejeno gum neomejeno budgeta  :OK:

Sedaj ko so F1 zasrali pa vsi so pametni nazaj kako morajo imet 1500 konjev in gume kakršne želijo  :grim :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Hola,

jah tole igranje s pravili skor vsako leto drugače je res bv... sej vem da sem čudn, ampak IMHO med dirko nimaš kej menjat gume ali tankat, razen če je dež ali Endurance dirka. pika.

če bodo to uvedli v MotoGPju, ga neham gledat isti hip... že tole forsiranje elektronike je tu mač, ne samo da stane pol motorja, še tiste male razlike med najboljšimi piloti na svetu pomaga brisat... a ste normalni?? pilot mora obvladat motor, ne elektronika, tle se loči zrno od plev :OK:

ampak ja, sej vem, tko se ne dirka več, zdej je treba čim bolj izenačit vse, da se čim lažje (po)koljejo med sabo, sterilizirat, ene gume za vse, vsem enako elektroniko (drugo leto)... najboljš da kar tako kot v Moto2 s Hondo, še v Moto3 zapovejo da lahko dirka samo KTM, v MotoGP pa samo Yamaha, pa bodo imele vse tri tovarne vsaka čist svoje prvenstvo, ostali nej gredo pa kamor hočejo, sej niso zanimivi, ker so premalo enaki ostalim... beda!! 

vsakič ko me prime tale tabesna, si grem pomirit živčke z ogledom ene stare Moto Grand Prix dirke - ko so bile dirke še dirke in so piloti mel jajca ko noji... npr Silverstone 1979... ajde, mejte se... ne me motit zdele :D

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)

Najbolje, da vsak proizvajalec dobavi komplet motorjev za 3 dirke in vse dirkače, da bodo res vsi imeli enake pogoje (sarkazem). Tale sranja, posebej z elektroniko so ubila talente. Treba je odstranit eletroniko, ki kontrolira zdrs zadnjega kolesa pa naj se potem vidi koliko ima pilot roko kirurga za dodajanje gasa.

Popravljeno . Popravil Hornet
Objavljeno

Dejansko je zelo "zanimiva" njihova logika, ker "KAO" manjšajo stroške in dodajajo več elektronike za varnost, več elektronike pomeni več komponent vse komponente nekaj stanejo, če hočeš bit hitrejši od ostalih moreš met komponente bolše in testiranje kar spet več stane, in dejansko tu jaz sploh ne vidim nekega prihranka denarja ker se lepo vidi kako imajo tovarniške ekipe dosti več denarja in so zato tudi hitrejši.

V motogp bi morali pustit še vedno več agregatov in več opremljevalcev gum ter kak liter goriva več. po mojem bi bilo 15 agregatov, 25 litrov goriva in gume od činguma do kamna  :OK:  Itak se ve da supermehka guma ti pri 35 stopinjah zraka ne bo zdržala cele dirke  :OK:

Objavljeno

Hola,

Losail, Day 3... še švoh 5 ur do konca...

post-163-0-78064900-1426518332_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Stoner je imel veliko "srečo" takrat, ko je vozil drkatija, to pa zato, ker je nijhov gumar lahko delal samo za njih posebno gumo ( predvsem prvo ), ko so jim to zgodbo prepovedal-ukinl, se jim je ves koncept-smernice razvoja podrl kot hišica iz kart in Stoner je spokal svoje kufre in odšel v Hondo.

Popravljeno . Popravil Vezalka
Objavljeno

hišo iz kart je podrl Rossi in to v 18. sekundah :kva2:  in je zdaj spet nazaj sestavljajo, zgleda, da bo :grim

No zdaj s tem nadaljuje v Yamahi. Lanska sezona je bla za moštvo Yamahe nepozabna :kva1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

builder ti si en os.l

A ma GP15 alu okvir slučajno?

Pa za razmislek,kje bi bil Ducati danes,če bi Honda in Yamaha lahko tolk testirala kot Ducati?

Objavljeno

builder ti si en os.l

A ma GP15 alu okvir slučajno?

Pa za razmislek,kje bi bil Ducati danes,če bi Honda in Yamaha lahko tolk testirala kot Ducati?

a bi ti to men v obraz povedal, da sm osu?

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!