UnionJack Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Jaz vama dam pa pike :grim a si kej zvedu, jes mislm da ni blo srebrne celade umes! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 a si kej zvedu, jes mislm da ni blo srebrne celade umes! Jz sm biu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 eeeh:(, bi moral poganjavca izvajat kot ni2 z borutom... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 ja, sam bolj varno je če mi kavo cel dan plačuješ, da bolj prime "varnost" Pol pa spat ne boš mogu. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2015 . ... dons sem šel pa v hribe ... Ljubljana - Trbovlje - Kum - Trojane - avtopralnica ... skalar36, hajoktejn, Whiskey in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Luštnih popoldanskih 320 km:) KyoKon, DXR16, skalaprava in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Ena krajša a slajša pa sem jo spravu gor,pa so rekli da ne bo šlo Te hribi s to zlato travco me spominjajo na hribe v Srbiji (Zlatibor) ^_^ Čist na robu Z Nanosa se spustim k Damiju34 v Ajdovščino na pranje,saj sem bil z motorjem vred usran do vrata Kawasakijevca komaj zbezam iz brloga,saj ta čas ni njihov najljubši skupaj jo ureževa čez Kras se poklonit partizano,.... Seveda brez stalne postojanke Viki ne gre,tam srečava Mio in Jamija 65 ki utekavata BMW-jevga Ducatija :lol: presodite sami..... Zatem na OMW kjer se nam pridružijo še Eva CBR in Maus kot inventar,kavica in čez Ride ,Rakitno domov.... 320 km.lp Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil Kmet2 FACO, MarkoR, RobiRoberto in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DXR16 Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Zdaj vidim zakaj mi je motilo doma anteno. Preveč železa na kupu.... Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil DXR16 '.', Ender 2, Kor13 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Kmet2, skalaprava, builder in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Evo danes pa čist v kontra smer,v Kostelsko dolino pogledat Grad Kostel Slap Nežica al pa kar Kostela zastonj Potem pa do Brod na Kupi pa nazaj preko Fare,Žage preko dola do Prilesja k Madroniču Postrvi so tukaj ulovljene direktno iz Kolpe,zelo dobro jih pripravijo in cena zelo sprejemljiva,priporočam ^_^ Na sliki jez v Dolu Iz Kolpske doline pa k atu proti Rogu ,sem našel spet eno bljižnico in se res namatral ta motor je preprosto samo za na cesto in nikamor drugam pa še tam ne zna it normalno temveč je programiran za nabiranje kazenskih točk :lol: atov vikend in njegovo največje veselje "čebele" ......maja bo spet domač medek,če kdo rabi neoporečen med brez dodatkov itd... me lahko kontaktira na ZS .) Pa pozdrav še jezeru ki nam je krajšal otroške dni ,kjer smo hodili s Tomosi pečt,lovit in kampirat Velik za videt v malem krogu od 230km lp stromar-aly, skalaprava, trebor in 40 others 43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 a si šel čez Ribnico nazaj? Se je ena tebi podobna pojava s sopotnico mim nas peljala, ko smo se ustavli na pumpi. Lp,n Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 a si šel čez Ribnico nazaj? Se je ena tebi podobna pojava s sopotnico mim nas peljala, ko smo se ustavli na pumpi. Lp,n Sem vas vidu,ja jz pa moja sva bla notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 ... štart ob 11.20 črpalka v Cerknici preko Sodražice, Ribnice na Kočevsko reko tam desno na prelaz Strma reber do Medvedjih rid in spust v Osilnico na prelazu se je temperatura spustila na 5 stopin. Cesta je bila mokra (topi se sneg, ki ga je ob strani še veliko ) in komaj odtajana. Na Medvedjih ridah polno peska. Postanek za čaj v Osilnici nadaljujemo ob Kolpi proti Petrini. Pomalicamo, skuhamo kavico. Preko Kočevja, Ribnice, Cerknice proti domu. Letos prvič z mano tudi moja boljša polovica. Lp, notranc Schultz, rumenicestak, Kras in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Danes, pa je bila, Bela Krajina idealna za vozit. Celotna "Partizanka" brez umazanije in peska. :krneki: Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil mladench DAMI34, TakeALookAround, vandrovec in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 partizanka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Regionalna cesta Ivančna Gorica - Semič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 gracie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 trebor, SuNa, builder in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Vidim, da je bila danes Bela Krajina kar oblegana No tud jst sm se prvič letos odpravil v Belo Krajino in sicer od doma čez Dvor do Novega mesta čez Gorjance do Metlike in nazaj čez Semič do Dvora. Ker je bilo pa čist preveč lepo vreme sem se odločil, da če grem domov bom čist prehitro doma, sem skočil pa še do Kočevja in čez Ribnico do Velikih Lašč in potem do Ivančne gorice pa domov Ena bolj "resna" tura letos nabral se je pa dobrih 230 kilometrčkov DAMI34, builder, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Vidim, da je bila danes Bela Krajina kar oblegana No tud jst sm se prvič letos odpravil v Belo Krajino in sicer od doma čez Dvor do Novega mesta čez Gorjance do Metlike in nazaj čez Semič do Dvora. Ker je bilo pa čist preveč lepo vreme sem se odločil, da če grem domov bom čist prehitro doma, sem skočil pa še do Kočevja in čez Ribnico do Velikih Lašč in potem do Ivančne gorice pa domov Ena bolj "resna" tura letos nabral se je pa dobrih 230 kilometrčkov nea verjamem, ker nea trebor, deyo, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 No danes pa sem se odpravil kao prvič letos razdevičit to Jadranko. Ko sem prebiral vtise, mi je jasno zakaj je bila jadranka danes prazna. Ste se vsi neki po dolenjskem preganjal, drugi so pa ga pili v Planici. Skratka štart ob 11.00. V Podgradu sem dotankal in takoj preko Staroda nadaljeval proti osvojitvi cilja. Mah,...do Novega Vinodolskega mi je blo en malo tečno, potem pa uživancija do Karlobaga. Sem že mislil tu pojest eno pico...ma so se začeli neki čudni oblaki valit preko Velebita v dolino in sem jo po cca. 20 minutnem postanku že ucvrl nazaj. Radarji: v Novem Vinodolskem je bil civil Caddy in tudi laserski Pištolero.....samo me niso mogli dobit....sem šel prepočasi. Drugje pa jih ni bilo opazit. Padlo je uživaških 443 km. Še vtisi: RobiRoberto, Fazer03, aders in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Ena krajša a slajša pa sem jo spravu gor,pa so rekli da ne bo šlo Te hribi s to zlato travco me spominjajo na hribe v Srbiji (Zlatibor) ^_^ Čist na robu Z Nanosa se spustim k Damiju34 v Ajdovščino na pranje,saj sem bil z motorjem vred usran do vrata Kawasakijevca komaj zbezam iz brloga,saj ta čas ni njihov najljubši skupaj jo ureževa čez Kras se poklonit partizano,.... Seveda brez stalne postojanke Viki ne gre,tam srečava Mio in Jamija 65 ki utekavata BMW-jevga Ducatija :lol: presodite sami..... Zatem na OMW kjer se nam pridružijo še Eva CBR in Maus kot inventar,kavica in čez Ride ,Rakitno domov.... 320 km.lp A si ga po isti poti nazaj ucvru? Scarlett, Kmet2, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Bom moral eno rampo postaviti pa cestnino pobirati, ko ste danes vsi navalili v naše kraje....denar bo šel pa za tunel pod Gorjanci, ki smo ga začeli na roke kopati na gregorjevo :grim Skratka, napočil je čas, da tudi Skalaprava napopa eno letošnjo slikico: Slika je iz Starega loga med Dvorom in Kočevjem in ravno ko je ta selfi nastajal, je mimo pripeljal nekdo na novi Yamahi R1 modre barve (A si bil ti?) Za kaj več pa ni bilo časa, sem se raje vozil! Prvo sem šel iz Semiča preko Dvora in Kočevja do Petrine (notranjc, mi smo se srečali na ovinku pri bivši gostilni Grof), obrat in nazaj do Dvora, levo skok do Ivančne gorice, lulanje in nazaj v deželo belih brez - po "Partizanki", kot je že lepo povedal mladench :grim Kmet, če bi vedel, da pri Madroniču postrvi papaš, bi v Fari odvil desno in šel ob Kolpi nazaj! Na koncu je danes za mano lepih, sončnih in malo vetrovnih 232km. Vse ki sem vas srečal sem uspel tudi pozdraviti Če potegnem suma sumarum: Sezono sem sramežljivo začel šele v nedeljo s prvimi 144km, danes pa je skupni zbir v 2015 narasel na znosnih 630km. Torej na cesti pozor - the Skalaprava is back on the road Lp. KyoKon, Keiko, trebor in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Ekola popoldanskih 185km. Naredil sledeči krog: Bloško jezero Babno polje na kufe, cesta do sem pa ne samo pometena ampak posesana Že čez mejo proti Crni lug A ga vidite Pa še po najboljši burek v Delnice Pa sem osvojil letos tud Delnice Kras, igorkr, KilleRBee in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) . ... tud dons sem šel na en hrib ... Ljubljana, ride, Nanos, Wajdušna, Štanjel, OMV, Ljubljana ... 260 km ... ... Moped še kar dela ... :grim ... na ridah je bila gužva ... ... pobrat sem šel tud vse šraufe, k jih je Kmetov Duče včeraj izgubil tukile ... ... obvezna štempiljka ... ... u Wajdušni poberem še Damija34 ... in gasaaaaaa ... naprej pa ... ???? kam ????? ... ja na OMV valjda ... še eno kavico s prjatli ... pol pa naravnost domov ... Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil pik1 MiNa, SuNa, Scarlett in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se