deyo Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 nea verjamem, ker nea Ne mormo bit usi fotografi danes je bila Bela Krajina čist preveč lepa da bi zgubljal cajt s slikanjem. Sm se raj vozuuuu skalaprava in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Ekola popoldanskih 185km. Naredil sledeči krog: Bloško jezero 2015-03-21 12.32.14.jpg Babno polje na kufe, cesta do sem pa ne samo pometena ampak posesana 2015-03-21 13.00.33.jpg Že čez mejo proti Crni lug 2015-03-21 13.40.16.jpg A ga vidite 2015-03-21 14.02.07.jpg Pa še po najboljši burek v Delnice 2015-03-21 14.29.42.jpg Pa sem osvojil letos tud Delnice A imaš ti belo čelado? Če si se vračal preko Dvora, sva se srečala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Evo še moj potopis ..... Zjutraj po fruštiku po dolgem času pranje motorja, začnem ob sedmih ko je bilo +0,8 stopinj, tako da je na začetku kar malo zeblo v prste, ampka se potrpi :grim. Tam nekje nekaj čez 10 končam in se grem domov spokat za na teren. Se ustavim še v Veleju v garaži, da našpricam ketno, potem pa še v McDonaldsa, da se zdravo prehranima za na pot . In ob 11:20 krenem proti sg in Dravogradu, na Viču pa čez mejo do Lavamunda na tankštele . Pol ga pa pičim proti Radljam od Dravi, in sevede čez Radlšpas po avstriji. Grem v smeri Eibiswald, Arnfels, Gamlitz, Leibnitz, do ciljne točke Louis v Grazu . Nazaj grem pa v smeri lannach, mimo Deutschlandberga, Eibiswalda in preko Radlšpasa v smeri Dravograda bato to home. Nabralo se je čudovitih 305,4km . pik1, KyoKon, SuNa in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Nisem te videl v lujzu Se je pa nabavilo zaradi globalnih sprememb. igorkr, avtomoto, Schultz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Marec 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Danas samo do Varaždina ... da se upoznamo Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil protector KyoKon, DAMI34, luxsa in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 A pol si ti biu tist slovenc, k je na kasi hotu nekej cenkat? he he :grrr. Je bla od tujcev sm neka honda z mb tablcam, dva hrvata pa js . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Regionalna cesta Ivančna Gorica - Semič Partizanka je od Soteske do Črnomlja...Ivančna nima tu veze skalaprava, SLVR in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 (popravljeno) Partizanka je od Soteske do Črnomlja...Ivančna nima tu veze aaaaa sm vedu, da se bo en pikolovc najdu res nima Ivančna tle veze in je partizanka zamo del regionalke... pač, od kar pomnim, ko so me v mladih letih vozil dol, so rekli al gremo po partizanki al čez gorjance in tako ti ostane... Oprosti :closedeyes: Popravljeno Marec 21, 2015. Popravil mladench HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 A pol si ti biu tist slovenc, k je na kasi hotu nekej cenkat? he he :grrr. Je bla od tujcev sm neka honda z mb tablcam, dva hrvata pa js . Po 16. uri sva bla tam s kolegom. Hrvata sta bila še tam (VŽ registracija). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Pol pa nista bla taprava ..... jaz sem od tam krenu 14:10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 Bom moral eno rampo postaviti pa cestnino pobirati, ko ste danes vsi navalili v naše kraje....denar bo šel pa za tunel pod Gorjanci, ki smo ga začeli na roke kopati na gregorjevo :grim Skratka, napočil je čas, da tudi Skalaprava napopa eno letošnjo slikico: IMG_3776.JPG Slika je iz Starega loga med Dvorom in Kočevjem in ravno ko je ta selfi nastajal, je mimo pripeljal nekdo na novi Yamahi R1 modre barve (A si bil ti?) Za kaj več pa ni bilo časa, sem se raje vozil! Prvo sem šel iz Semiča preko Dvora in Kočevja do Petrine (notranjc, mi smo se srečali na ovinku pri bivši gostilni Grof), obrat in nazaj do Dvora, levo skok do Ivančne gorice, lulanje in nazaj v deželo belih brez - po "Partizanki", kot je že lepo povedal mladench :grim Kmet, če bi vedel, da pri Madroniču postrvi papaš, bi v Fari odvil desno in šel ob Kolpi nazaj! Na koncu je danes za mano lepih, sončnih in malo vetrovnih 232km. Vse ki sem vas srečal sem uspel tudi pozdraviti Če potegnem suma sumarum: Sezono sem sramežljivo začel šele v nedeljo s prvimi 144km, danes pa je skupni zbir v 2015 narasel na znosnih 630km. Torej na cesti pozor - the Skalaprava is back on the road Lp. Živjo, ja se mi je zdel da si bil ti. Lp,n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Nisem te videl v lujzu Se je pa nabavilo zaradi globalnih sprememb. Imamo iste že ene tri leta in sem jih vedno vozil seboj v kovčku. Res zavzamejo malo prostora in za krajše vožnje po dežju so dobre, ne rečem, za dolge pa mi niso preveč pri srcu. Težko sem jih navlekel tudi na tanke letne rokavice kaj šele kaj drugega. Potem pa ko jih končno uspeš navleči gor (če so usnjene rokavice že mokre, še toliko težje), postanejo prsti in dlan precej toga, tako da ni najboljšega občutka na ročicah (imel kar nekaj voženj v dežju z njimi). Zaradi tega sem nabavil letos ene GoreTex rokavice, te gumijaste pa gredo sopotnici. Na njene tanke rokavice gre ta prevleka z lahkoto gor pa itak zadaj ne rabiš ravno občutka v rokavicah :grim Jaz sem svoje kupil v KMC za nekih 8-10€, so pa od firme IXS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Corsica / Corte-Ajaccio Ce se gre kdo danes tja preganjat...samo v vednost . . .oblacno, mrzlo, spolzko in v visjih legah sneg in led builder, KyoKon, Scarlett in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Corsica / Corte-Ajaccio Ce se gre kdo danes tja preganjat...samo v vednost . . .oblacno, mrzlo, spolzko in v visjih legah sneg in led Corsica.jpg Sicer mal , ampak a to si Šmarno goro slikal? Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Sicer mal , ampak a to si Šmarno goro slikal? Jup . . .una voda udspodi je pa Koseski bajer Scarlett in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 (popravljeno) Bom moral eno rampo postaviti pa cestnino pobirati, ko ste danes vsi navalili v naše kraje....denar bo šel pa za tunel pod Gorjanci, ki smo ga začeli na roke kopati na gregorjevo :grim Pomoje se pol pa noben ne bo hotel več vozit po Beli Krajini če bo tunel pod gorjanci. Meni bi bilo bolj všeč da se obstoječa cesta popravi so čist lepi ovinki sam na trenutke je bolj bogi asvalt Popravljeno Marec 22, 2015. Popravil deyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Corsica / Corte-Ajaccio Ce se gre kdo danes tja preganjat...samo v vednost . . .oblacno, mrzlo, spolzko in v visjih legah sneg in led Corsica.jpg Lepo, samo omenjena kraja pa nista na fotki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FACO Objavljeno Marec 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Ta teden sva bila vsak dan skupaj...in si vse deliva... notranc, DAMI34, Nearrain in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Ta teden sva bila vsak dan skupaj...in si vse deliva... Bravo! Dobro da je zadovoljen s kajzerco.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Ta teden sva bila vsak dan skupaj...in si vse deliva... Če si ti zadovoljen z vodo, je čist OK, ampak verjem, pr'jatu ti bo velik bolj hvaležen, če mu boš prvošil kakšen Motorexov napitek :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Ta teden sva bila vsak dan skupaj...in si vse deliva... Pr Vikiju nista ravno delila ,si revčka pustu žejnega in lačnega pod drevesom DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 (popravljeno) Pomoje se pol pa noben ne bo hotel več vozit po Beli Krajini če bo tunel pod gorjanci. Meni bi bilo bolj všeč da se obstoječa cesta popravi so čist lepi ovinki sam na trenutke je bolj bogi asvalt Nam bi bilo najbolj všeč "oba troje"....tunel, avtocesta skozi in popravljena partizanka. Potem bi bili na slednji motoristi skorajda sami ....samo glede na to, kako se zadeve premikajo, bo verjetno prej ženska postala papež Popravljeno Marec 22, 2015. Popravil skalaprava deyo, bobi1001, Scarlett in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Partizanka je od Soteske do Črnomlja...Ivančna nima tu veze a pole je to to https://www.google.si/maps/dir/Soteska/%C4%8Crnomelj/@45.6778118,14.9498834,11z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4764fc510ed50977:0xc50b07f3f9dbd6c1!2m2!1d15.0229254!2d45.7812693!1m5!1m1!1s0x47645c76781f0353:0x4d13d6468ac4524d!2m2!1d15.1930773!2d45.5714837?hl=sl mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 A imaš ti belo čelado? Če si se vračal preko Dvora, sva se srečala Mam ja belo, ampak nisem bil jaz. Drugič napadem belo krajno po Partizanki-Črnomrlj-Livold, zdej je bila itak taka gužva da so baje cestnino pobiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Marec 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Po jutranjem kislem vremenu je le posijal sonček in hop na en krog po obali a tokrat v družbi "dveh ljubic" http:// igorkr, notranc, builder in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se