stromar-aly Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 A to je blo s Črnivca na Podvolovljek? Kakšna je cesta tam? Ups, mi je google narisal napačno (krajšo) pot. To bližnjico sem mislil it pogledat, pa nisem pravi čas zavil dol z glavne ceste Sem iskal odcep na senčni strani prelaza, pa je že pred vrhom. Sygic navigacija je zajamrala, da je makadam tam. Jaz ga na google street-view na hitro nisem našel. Najslabša cesta je videti na začetku, dol s Črnivca: https://www.google.com/maps/@46.268517,14.686228,3a,75y,81.37h,64.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1sg8vcFEmE4-3gkFNlxIgDZA!2e0 Naslednjič grem definitivno tam preverit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Ups, mi je google narisal napačno (krajšo) pot. To bližnjico sem mislil it pogledat, pa nisem pravi čas zavil dol z glavne ceste Sem iskal odcep na senčni strani prelaza, pa je že pred vrhom. Sygic navigacija je zajamrala, da je makadam tam. Jaz ga na google street-view na hitro nisem našel. Najslabša cesta je videti na začetku, dol s Črnivca: https://www.google.com/maps/@46.268517,14.686228,3a,75y,81.37h,64.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1sg8vcFEmE4-3gkFNlxIgDZA!2e0 Naslednjič grem definitivno tam preverit No ravno zato, ker kot jo imam v spominu, je ozka celo pot, enkrat sm z avtom šla tam, pa sta se prikolica in jeep komaj srečala.. pred recimo 15-20 leti so imeli pa celo makadam kar dolg del poti, če se ne motim, tako da je še stara navigacija točno kdaj so položili asfalt, ne bi vedela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Če se gre na kranjski rak in podvolovljek je cesta ozka in slaba je pa v celoti asfaltirana že kar veliko let. Pred Črnivcem levo na kranjski rak je lepa vse do odcepa za VP in Kašno planino, ko se začneš spuščati dol na luče je pa asfalt precej zdelan in ogromno peska vedno, počasi in previdno gre. Je pa z naše strani še kakšna bližnjica na Črnivec z deli makadama čez Markovo, nekoliko daljša čez Sela...kup cest. Janezs, bobi1001, stromar-aly in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2015 (popravljeno) Kilometrina pred današnjim odhodom v smeri Logatec ... Že z mojima ostalima dvema prevoznima sredstvoma preizkušena kolesarska steza v "Zagodovi rajdi" je tudi mojemu tretjemu prevoznemu sredstvu služila temu, čemur je namenjena ... :notworthy: Kolesarsja steza v Logatcu z mojo Vespo pri 25 km/h = "ne hvala, kdaj drugič", zaradi izvozov & uvozov v zgradbe on njej ... Kahwa by Varadero Team Longathicum "itak" = HVAAALAAA Od Godoviča do "pr' barak" ... Števec po vrnitvi domov je pokazal čudovitih 68 km s tremi mojim novimi rekordi. Današnja kilmetrina z vespo itak, obisk pri Varadero Teamu Roberto do sedaj od vseh z največ različnimi prevoznimi sredstvi in še nova največja hitrost 42 km/h dosežena z vespo, brez odstranitve blokade ... :hmm: .) Popravljeno Maj 7, 2015. Popravil RobiRoberto bobi1001, Zivnorc, DAMI34 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Dons je blo izjemn , oz. kot bi reku maus čustveno pa to Ceste prazne, ovinkaste, topl glih prou, uglavnm majka... čez idrijo v tolmin- kobarid-bovec-predel-mal po italiji- soča- vršič- kranjska gora- jesenice- kranj- gorenja vas- lučine.... bliz 400km mislm da je blo, še par dokazov Kras, ciciban, MarkoR in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gradbenik Objavljeno Maj 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Danes je odlicno uspela zelo lepa panoramska voznja po Polhograjskem hribovju (PG, Črni vrh, Pasja ravan, Lučine in nazaj proti notranjosti). Odlicna vidljivost zahvaljujoc vetru in nocnemu dezju, sicer ogromno peska po voziscu, prometa pa minimalno. skalaprava, bajkr88, Kras in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Lj-Internautica-Vremscica-Lj-Rakitna-Lj Tko . . . BIZIXXX, MarkoR, skalar36 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Nekaj današnjih utrinkov. Parkiranje nekega bemflfarerja ... Potam pa čisti Balkan. Lepa dekleta in seljaki na motorju brez čelade. Keiko, DAMI34, SuNa in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 iiii, kwa je dobra kuzlca!!!! :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Nekaj današnjih utrinkov. Lepa dekleta 20150507_173346 (Large).jpg Kmet, mislim, da si dobil ta prav moped za ženkico. Ji čist fajn paše. Jebeš endure builder, Zivnorc, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Kmet, mislim, da si dobil ta prav moped za ženkico. Ji čist fajn paše. Jebeš endure Jst mu tut to pravim ... Zivnorc, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Nekaj današnjih utrinkov. Parkiranje nekega bemflfarerja ... 20150507_113535 (Large).jpg Potam pa čisti Balkan. Lepa dekleta 20150507_173346 (Large).jpg in seljaki na motorju brez čelade. 20150507_173427 (Large).jpg 20150507_173445 (Large).jpg Sem na hiter pogledu pa sem prvo mislu da je papučar, pol pa vidu da sm se zmozu, ma superge. DAMI34, Ninč., maxiscooter in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Nekaj današnjih utrinkov. Parkiranje nekega bemflfarerja ... 20150507_113535 (Large).jpg Potam pa čisti Balkan. Lepa dekleta 20150507_173346 (Large).jpg in seljaki na motorju brez čelade. 20150507_173427 (Large).jpg 20150507_173445 (Large).jpg sej da bi se pa še pr meni ustavu to pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Ker se moja vespa do danes po kosilu še ni dovolj ohladila od včeraj .) , sem zopet uporabil svoje noge = 25 km, ... :notworthy: ..., zopet z bolečim desnim kolenom , zato sem ga moral v kopališču pr' Lajštu malo pohladiti ... .) Pri vrnitvi domov me je v garaži pričakalo zelooo prijtno presenečenje = obisk ... Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil RobiRoberto Mia, Keiko, DAMI34 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 fočk, počk, omvčk KyoKon, Zivnorc, RobiRoberto in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Danes pa par vtisov na tejle "mrcini". Fijuuu dobra.... builder, Schultz, TakeALookAround in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Kratko a sladko, po enotedenski pavzi, včeraj pasalo ko budali šamar Kočevje - Bloško jezero - kosilo - malo ležanja - Planina - Cerknica - Kočevje Pomojem mava iste gume, ene take bolj za lesene voznike :grim Tko se človek razkomoti; pol se človek še malo bolj razkomoti: na ridah mi je zdrsnila guma , tko da bolj po jajcih domov... Danes pa samo na brzino - Kočevje - Dvor - Boršt - Mcadam - Mirna peč - žužember Smo zapil novega tigrčka :grim Fuck yea je pasal + 250 km guma po robovih ni več uporabna... :glare: ...RS1 prevoženih 3,6kkm :closedeyes: Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil HyperJack skoda, aders, skalaprava in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dopolavoro Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 današnji vtis topel,peščen ... Keiko, Schultz, RobiRoberto in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Danes sem hitro "stisnil" Prvo sem v garaži za eno črtico našpanal ketno, ki jo je že malo nategnilo pri 22k km, no še bo držala. Nato pa sem se lotil testirati Virb elite kamero (posnetki morda kdaj kasneje)... Mb-Hebalm-Gaberl-Praebichl-Gesause-Judenburg-Wolfsberg in Golica, kratkih 498km. Čehi podatki No, al pa eno fotko dam z novimi senzorji (gforce) Keiko, Efendi, bajkr88 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 ahhhhhhhh....sladko builder, Nearrain, ciciban in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 V temi Moje izkušnje sem dopoldne napisal: ... Kje v Tolminu je servis za mojo Vespo ??? .) Sedaj že vem ... Danes sva se z vespo odpeljala do Tolmina, da sva ugotovila, kam se bova nasledni teden odpeljala še enkrat, na prvi servis pri 300 km. Prav na kratko sem si ogledal tudi nekaj, kar še nisem pozabil, da v Tolminu obstaja že kar nekaj časa, vendar do sedaj za to nikoli ni bilo časa ... Popravilo ceste Straža - Most na Soči še veno traja, zato so tudi trije semaforji še vedno delujoči. Domov sem se vrnil moker ... Števec je pokazal 92 prevoženih km, kar je prekosilo tudi moj dosedanji rekor 82 km s Cultom ... Schultz, MiNa, Matej207 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Schultz, Efendi, MiNa in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tonystx Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Danes zjutraj še brez cilja, potem pa ena furca do ta zadnga ovinka...... pol pa v Karlobagu desno na Smiljan in preko dolin in gora na Krasno in nazaj na Senj ter proti domu. Fajn je blo. 617 km. builder, Mia, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ciciban Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Iz štrudla v Kostanjevici je ratala pica v Črnomlju. Ninč., Mia, Zivnorc in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Pa še nekaj mojega od včeraj .....Prvi plan Koralpe je bil spremenjen, kliče kolega pa prav, mi stigo kolega iz Srbije, pa če vidjeti lepote slovenije pa kake lepe ceste, dej uštimej eno dobro dvodnevno turo, in ajde na hitrco Sleme, Črna, Železna kapla, Jezersko, Šenčur, Ljubelj, Ferlach, Villach alpenstrasse, Korensko sedlo. Vršič in Bovec, kjer bi prespali. Za drugi dan pa smo planirali Most na Soči, Soriška planina, Bohinj, Bled, Železniki Loka Škofja, Zbilje, Črnivec in Velenje. Zjutraj smo sicer malo pozno štartali 8:50, tako da je potem čas hitro tekel pa nič rekel . Vreme, super ceste, tudi prav tako družba, ampak žal se je zadeva za enega izmed nas končala na Villach alpenstrasse praktično že skoraj na parkingu, afrika twin je šla po tleh, kolega pa se je z roko in čelado zataknil na ogrado, noge in vse ostalo pa je šlo spodaj pod ogrado. Prou hudo je blo videti, ampak k sreči ni bilo nič polomljenega, odrgnine, nabitja ipd., motor bil sevede nevozen. Da smo poklical kombi pa da je prišel in da smo naložil motor, je bila ura že 20:05, tako da sva z drugim kolegom štartala že čez osmo pri 10,3 stopinjah . Se kolega odloču da greva bolj po hitrem postopku domov, j vesenicah na pumpo in po vinjeto, nato pa po ac do Šentruperta. Nato greva še v Nazarje pogeldat na poškodovanca kako je, seveda pa smo potem pogledal še posnetke, pa malo mudrovali tako ni drugače . Domov pa sem prišel že ... danes ob 00:50. Zjutraj ob 7:45 pa sem že veslo pral mator :grim. tako da vsaj moj motor je sedaj lepo očeden in prpravlen na nove podvige. Včeraj sem skupno naredu 462km. Pa še nekaj fotk .... MiNa, stromar-aly, Efendi in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se