Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 (popravljeno) Via brlog . . . Grozn pozn po polozenih 300 km odtiskov v podlago . . . Popravljeno Maj 18, 2015. Popravil Nearrain MPeco, Damy, Janezs in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Lepih 350km po zjebanih cestah,Lj., Bohinj, Sorica, Podbrdo, Most na Soci, Gorica, Wajdusna, Razdrto,Postojna ,kavica ob 20,oo na omwju in veselo domov v Lj..Slik ni ker ni bilo casa,pa tudi ne znam jih napopat,jebiga. MPeco, MiNa, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Pika zapustimo,Preden odložim Damija mu dam še en krog :lol: sicer ni kolenčkov ampak podplatov ... nikol več vam ne dam za vozt .... dondule, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2015 Moj vtis bo čist kratek, ker za daljšega ni bilo dovolj gume, niti časa ponedeljek 18.05.2015 odrinem meni v neznano pot, google maps kaže da bo zanimiv popoldanski trip... Kočevje - Ribnica - Male lašče pri Trubarju zavijem levo za Rob.... Robši apartmani so imeli dan odprtih vrat cesta lepa, pokrajina tudi , ni 10 min sem že na Kureščku...lep pogled se spustim samo še po hribu navzdol in že sem v igu počen nosilec svetilke mi ni dal miru.. najprej improvizacija z travo, pa ni držalo, pol sem našel kos špage (vezice vozil sabo že od lani a kaj ko sem sem jih dal par dni nazaj vn z motorja...takrat ko bi jih človek najbolj rabil, jih nima ) Nato pa rakitna iz drugega zornega kota itak ni noben hotu dat za kafe v hotelu...sem šel naprej...v Cerknico po cnc odrezane nosilce za moje počene nosilčke sijalk...sej jih dal naredit kar ene par. Od viška glava ne boli ... potem pa še do planine in v postojno na omw z Cofkotom na kafe... Kratko a sladko 200 km. MPeco, Kmet2, mladench in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2015 Deli Objavljeno Maj 19, 2015 Pika zapustimo,Preden odložim Damija mu dam še en krog :lol: sicer ni kolenčkov ampak podplatov ... nikol več vam ne dam za vozt .... a ne vidiš, da je fotomontaža, jst nkol tok objestno ne vozim bobi1001, Kmet2 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Maj 19, 2015 Deli Objavljeno Maj 19, 2015 a ne vidiš, da je fotomontaža, jst nkol tok objestno ne vozim ....ja to itak, da ne.....sej praviš, da gume zdržijo več kot sam 1500 km,..... .............fotomontaža je pa huda, ti si čist naravnost sam svet okrog tebe je nagnjen ( na kolen ) DAMI34, Ninč., pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2015 Ob 13.30 sem imel uro pri zobozdranici, ki mi je po plombiranju prejšnjikrat "samo zagipsanega" zoba rekla, da moram s kosilom po plombiranju počakati vsaj 2 uri in ker je po tem, ko sem se vrnil iz Idrije domov peš, približno 3 km, do dveh ur še vedno manjkala ena cela in tudi zaradi današnje dopoldanske vremenska napovedi za jutri, sem takoj upošteval nasvet "vsi na kolo za dobro ono" ... Novih 25 km ... :notworthy: UnionJack, Schultz, Damy in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Maj 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2015 No plan od včeraj sem danes se uresničil in novih 420km je tu Spodnje Škofije - Črni Kal - Kozina - Divača - Sežana - Nova Gorica - Tolmin - Kobarid - Bovec - Trenta - Kranjska Gora - Jesenice - Kranj - Škofija Loka - Horjul - Vrhnika - Logatec - Postojna - Kozina - Črni kal - Spodnje Škofije :grim Dol iz kobarida me skoraj povozi La Ferrari ter Mclaren P1 , gor pa od motorjev samo GS-i ter Adventurji :grrr Segrevanje magarca... Prvi postanek Postanek za malico v Tolminu Nahranu sem se lih prav da me nič ne žuli potem pa samo še uživat a ne vidiš, da je fotomontaža, jst nkol tok objestno ne vozim Kollko km narediš z rezervarjem z tako objestno vožnjo ? :grrr skalaprava, TOMCAT, Keiko in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2015 dons pa 3 malo jaća izza upravljaća! meeting point paviljon brezovca, zamudim minuto in oba ze cist naspicena k d mormo do 22.00h u hotel u london! prvi postank sevede omv pa tankanje (samo 2) pa kafe i pide materne..... naprej na ilirsko, jest zajcek pac pelem medtem k unadva ze lizat, f*off... pol glih ugrejem prednjo gumo k more se tatret tankat u divaci?! naprej celih 15 km in spet na sladoled u Vipavo. navleceta me na 2 kepce k zgledata k 2 nojeva jaja! ampak je pa sladoljed pa res dobr! Preporučujem! pa sevede podmladek pevskega zbora Pinko Tomažič se je ob nekih kvazi komandah postrojil za atomski sleva to je bil ta lizajočekraški jajnik, bukvalno slatkih 240 Kras, MiNa, Damy in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Maj 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2015 Danes videl Bavarca v rožcah in ko je zapustil rožce Lj Ilirska Ičići Brestova Osor in nazaj skupaj ca 460km. kičasto s humanim vetrcem markII, DAMI34, Fantocci in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Danes videl Bavarca v rožcah 20150519_165235.jpg in ko je zapustil rožce 20150519_165524.jpg Lj Ilirska Ičići Brestova Osor in nazaj skupaj ca 460km. kičasto s humanim vetrcem Probal sparit Yamaho z GajSno-NI SLO Probal pobit vse insekte-NI SLO Probal do zivga spraskat asfalt po Losinju-NI SLO Probal zadet turn-NI SLO Probal spraznit vinsko klet v Punta Krizi-NI SLO Probal prevrnit trajekt-NI SLO PS: skratka . . . totalno nc nama ni ratal ta dan, razen uzivat na motorju na prelep soncen dan v Kvarnerju Kras, Janezs, UnionJack in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Čist "kičast" je blo, ne bom nič drugega zapisal, le par slik "nalimal". Takole pot in 800km je pa zabeležila "elektronika" RobiRoberto, Schultz, MarkoR in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Kollko km narediš z rezervarjem z tako objestno vožnjo ? :grrr na dotičnem mopedu kr velik, nism še tankal, pa kadar pridem je poln rezervar pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 na dotičnem mopedu kr velik, nism še tankal, pa kadar pridem je poln rezervar ... no, tud to se bo nehal .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Kdor ne reskira ne more profitirati, da se 10 minut po njegovem prihodu domov, z zadnimi kapljicami bencina , ulije dež ... skalar36, UnionJack, KyoKon in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 četrtkov vtis... v gardalandu sem hotu kolenčkat.... markII, UnionJack, MiNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 RobiRoberto, CINDAPP, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 Na 4:40 se začne nova obvoznica v Črnomlju ... da ne bo kdo preveč gruntal kje se je izgubil ... Za odojčka pri Samarinu ali pico pri Strgaru se zavije desno! Most na koncu pa žal še ni odprt zaradi papiroloških zapletov, ampak se da normalno iti do krožišča in nazaj na staro cesto čez center. skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 (popravljeno) Na 4:40 se začne nova obvoznica v Črnomlju ... da ne bo kdo preveč gruntal kje se je izgubil ... Za odojčka pri Samarinu ali pico pri Strgaru se zavije desno! Most na koncu pa žal še ni odprt zaradi papiroloških zapletov, ampak se da normalno iti do krožišča in nazaj na staro cesto čez center. Ja, pa na odseku Črnomelj - Semič (od 7.32 do 9.23) je sedaj popolna zapora ceste....več o tem obvozu pa sem se včeraj obsežno razpisal v rubriki "Gradbišča na cestah" (pustimo sedaj ob strani dejstvo, da bodo za obnovo tega odseka, ki ga prevoziš, kot je razvidno iz posnetka, v manj kot dveh minutah, porabili kar mesec in pol!!! A se še kdo čudi potem, zakaj stane kilometer ceste pri nas nenormalno dosti in zakaj smo s cestami tam, ker smo? ) Popravljeno Maj 22, 2015. Popravil skalaprava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 UnionJack, TakeALookAround, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Maj 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2015 Ja bila je še kar vremensko lepa nedelja pa smo izkoristili žegen pri Vaških da smo se nabrali in ker je njihova panoramska malo kratka in da nismo samo na golaž&žar hrani smo se nabrali, odpeljali en tak nedeljski giro (Dž. - Lj. - Ribnica - Kočevje - Dvor - Žužemberg - Ivančna gorica - Lj. - Dž.) in vmes uštulili še kosilo. Kmet2, vandrovec, Schultz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Maj 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2015 Ja bila je kar obetavna vremenska napoved za nedeljo (s5) in sva jo izkoristila za en giro po Istri. Od doma po AC do Razdrtega in obvezna kavica na Črnem kalu. Potem pa meja in cesta v gradnji do Buzeta. Tu zavijeva za Motovun in dalje v smeri Pazina. Pogledava si Labin, spijeva še pijačo na Vidikovcu (hrvaška varianta Vikija na Črnem Kalu pri nas), potem pa po Plominki do Opatije in domov. Se je nabralo lepih in prijetnih 398 km. DXR16, Keiko, Damy in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Dopoldne načrtoval, ... ..., med kosilom upal ... ... in po kosilu uresničil rally Idrija 2014, HP 5 Čekovnik 2, v obratni smeri ... JUHUHU, ker moj "orbitrek" vleče tudi v klanec in takrat ko imam jaz občitek da vozi približno 10 km/h, on pelje kar 18 km/h ... JUHUHU ... :notworthy: PRIZNAM, "da sem srečal nekaj dežnoh kapelj, ampak RES samo NEKAJ ... :notworthy: Efendi, markII, builder in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 pelu pelu wiiiiiiiiiii plan je bil pogledat tole: https://www.google.si/maps/@45.616249,13.87964,3a,75y,48h,90t/data=!3m5!1e1!3m3!1szTO_Dc9SbfIAAAQJOC6cqQ!2e0!3e11?hl=sl žal pa je cesta zaprta in bi morel pešačit cca3km, ker pa nism pešec ampak motorist, je plan padel v vodo Nardil še počk in omwčk in dan je mimo BMWflar, ciciban, DXR16 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 dons je padu bolj družbosloven krog-ec. zna bit pod 10km vsegaskupi. srečamo in parkiramo na boušjaku kjer se gruča japoncev navduš nad suzy in ostalimi hd predelavami. vse kar cca 12 japoncev zvočno skup sprav so globoki in dolgi Ooooo. po posvetu v mačku (kavarna v lj) se določi cilj lepa žoga. roudl jih še prej neki strese. po par 100m se prpelemo do žoge kjer čao pičke že na pouno žgejo dogajanje zelo posrečeno, spontano veselo, srečal cel kup folka.... kržišnik je clo rosijev lanskoletni moped prpelu, sam varnostnik, k se je mal ogroženga počutu, nekak ni sovpadel.... aja, še Pankrt Peter se je navdušu nad cafeji vtis z vožne, nikakav, vtis združbe, odličen ! Dukatisti, Fedr, Gabr - dobr ste zrihtal Damy, Ninč., MPeco in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se