Popularna objava MarkoR Objavljeno Junij 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Res lep večer za vožnjo, padlo kakih 250km, avstrijska Golica, Eibiswald, Weinstraße v hribih za Jurijem in potem za konec še nekaj zavitih, zakotnih cest. Ko je časa malo, je tole zelo dober izlet. Hkrati je bil to tudi test nove Puig šipice s spojlerjem. Res solidna vetrna zašćita. Damy, dog66, Fazer03 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 najprej bravo Tedy, huda fura, pajkica razvija 3 čut eksponencialno,... uglavnem, na htv2 je graham norton shov odlicna podlaga za tale kratek besedni vtis. 3 malo jaća izza upravljaća čez jezersko. sicer velik, kvalitetnega, ustavljanja za kratko furo. Čeprav smo se dobil na logo pumpi in prelomil precej dovtipov nism natanku - retard..., čez jezersko do kaple in tam na pumpo. Vsemu dvojajčnopenilnemu moto svetu predlagam tankanje in kavo! fotkal nisem, jebiga, ubistvu noben ni, jebiga! nazajgrede hotu uklopt kamero posebi za Danilota ampak nekak nism z debelimi prsti skoz un oklep prou prtegnu.... Škoda zato ker nas je ujel lokalni matador z napisom jockey, dimenzije markeza, žgal pa kot da na prelazu germknedle talajo za dam.... uglavnem, posnel pa sem spust z jezera in kao ugasnu spodi, dejansko pa sm posnel do garaže, res sm Brane! Mam jebenih 4,2 giga posnetka - KAKO TO OBREŽEM PA ZMANŠAM?? software? Eno fotko iz brdskih Jezeran sem pa vseeno uplenil . . . PS: zelena barva bojda pomirja . . . sploh, ce se par minut prej s šodrom cudne plesne korake vadis Janezs, otim, MarkoR in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Namen je bil osvajanje vrhov Krenem šele okrog 13h proti Kranjski Gori kjer na plakatu zagledam znanega človeka,ki je zadolžen da moji KTM-jčki delajo brezhibno Ko pridem mal pred vzpon na Vršič pa zapora ceste Znajdem se med Jodlarji in Lahi ,dogo se mi ne da poslušat pa obrnem in k vodi na malco Pojem pa nazaj,bemti spet zapora,so spuščali promet na 20min pa spet čakam med temi kozolci,se pa postavim v pole position ker če naletim na teh 20 jodlarjev pred mano ne pridem čez Vršič cel dan eni majo sabo celo dnevno sobo Pa le pridem na vrh Grem še na Mangart,ko sem letos napadel prvič je bil neuspeh .... ^_^ Snega pa še ni pobral Tukaj se pa tud za mene konča Ko se vračam v dolino pa na poti srečam staro ženičko kako se vrača v hrib proti Strmecu ,zgleda mi hudo upešana,obrnem in jo vprašam če želi prevoz ,brez besed se je skobacala na motor ,pa sem jo potegnil tista 3 km v hrib di njene hiše Ko bi vidli izraz sosedov ko sem jo pripeljal domov ,sploh pa izraz zadovoljne ženičke,ma to ti ne poplača nobnen denar!!! Nazaj se vrnem čez Novo Gorico preko Ajdovščine kjer obiščem še Damija34 od tam pa še na teretji vrh Nanos Pa so rekli da nea gre .) Domov se vrnem zvečer po 500km prijetno utrujen zdej pa mir do petka,potem pa če zdravje da se vam oglasim iz Bosne lp Lukec1, gsxf750, maus in 54 others 57 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Ko se vračam v dolino pa na poti srečam staro ženičko kako se vrača v hrib proti Strmecu ,zgleda mi hudo upešana,obrnem in jo vprašam če želi prevoz ,brez besed se je skobacala na motor ,pa sem jo potegnil tista 3 km v hrib di njene hiše Ko bi vidli izraz sosedov ko sem jo pripeljal domov ,sploh pa izraz zadovoljne ženičke,ma to ti ne poplača nobnen denar!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Kmet2, maxxa, skalar36 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Ko se vračam v dolino pa na poti srečam staro ženičko kako se vrača v hrib proti Strmecu ,zgleda mi hudo upešana,obrnem in jo vprašam če želi prevoz ..... . ... upam, da ti je dala telefonsko številko ... :krneki: .. ker bi jo jest tud kdaj kam pelu ... c3c, DAMI34, maxxa in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 . ... upam, da ti je dala telefonsko številko ... :krneki: .. ker bi jo jest tud kdaj kam pelu ... Ti si prestar pik1, DAMI34, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Svaka čast za tole potezo s tetico! Kmet2 in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Ne vem kaj si hotu z prvo sliko narest, a reklamo za ktm al za amzs :grrr. drugače pa zanimiva in lepa gesta z staro ženičko Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Dobra je da si upa s takim norcem pelat, js si neb zanimiu vtis ni kaj Kmet2 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 ... stari, glede na to, da grem tud jest dostkrat po tej cesti gor in dol bi mi blo res fino, če bi v bodoče zelo jasno in nedvoumno napovedal v temi "Najave dnevnih voženj" tvojo prisotnost tam gor ... boga mati res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 V Najavi dnevnih sva se z r109 zmenila, da greva na obalo. Ob 14h start s šihta, via Izola. Pred Logatcem sva dobila namig od nasprotivozečega kolega/kolegice (hvala!), da je treba šparat, in res so pingvini streljali Sem pomahal tistmu policaju z radarjem, pa je debelo pogledal in pokimal nazaj Pred Izolo so ble češnje, 8 eur kila, ampak res dobre. Potem pa čez Izolo in Belvi dol na plažo. Razgled je super. Morje ima 24 °C (v globini malo manj) in je osvežitev res pasala. Malica ob morju In potem počasi povratek domov. Nazajgrede sva se na Vrhniki razšla, r109 via Medvode, jaz pa po "bližnjici" čez Polhograjske Dolomite domov. Prijetnih 350 km, ena ura plavanja, pol ure sončenja, pol kile češenj. Dober dan je bil! r109, hvala za družbo. DAMI34, SLVR, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Dobra je da si upa s takim norcem pelat, js si neb zanimiu vtis ni kaj Po moje ne ve ker motosveta ne spremlja Kmet2, maxxa in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 a to downloadam free, brez d instalera ksna druga jajca...? ce ne mi pa posl po wetransu, ok?? za enostavno delo je dober tut: windows live movie maker..pa gratis je UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 tole sm danes uplenil: Naslov: Why are there so many colours (Benetton) po dveh pirih pa še tole: Keiko, stromar-aly, VS800 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MPeco Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 a to downloadam free, brez d instalera ksna druga jajca...? ce ne mi pa posl po wetransu, ok?? Pa tudi GoPro Studio je dovolj v redu za obdelavo, je pa tud free. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 A to je tako zamegleno od cvička, ko je tole glih na Dolenjskem slikano (Soteska) ? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 A to je tako zamegleno od cvička, ko je tole glih na Dolenjskem slikano (Soteska) ? Lepo ti je povedu da od piva! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Lepo ti je povedu da od piva! Laže! Tako sliko lahko naredi samo Cviček, ko te začne ta kis (za katerega dolenjci sicer vztrajno trdijo, da je vino) zvijati po črevesju! Dami sicer ni objavil slike, ko je moral potem na hitro še v prvi grm na olajšanje :grim maxxa, SLVR in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Laže! Tako sliko lahko naredi samo Cviček, ko te začne ta kis (za katerega dolenjci sicer vztrajno trdijo, da je vino) zvijati po črevesju! Dami sicer ni objavil slike, ko je moral potem na hitro še v prvi grm na olajšanje :grim super je blo (tut brez cvička in pira) res dobre barve, sam k sonce sveti nism vidu na cegu, da sem zmaknil sliko skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Ti si prestar HA HA HA HA Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Danes sva se u MVpo odpeljala enako, kakor lani s 3eMom ... Izkušnje ??? Pri zunanji tempeteturi okrog 30 oC, oblečen v tanke poletne hlače, majico s kratkimi rokavi, kolesarsko čelado in oranžnim "opozorilnim" jopičem brez rokavov, ZELOOO UUUGOOODNEEE ... Fantocci, Mia, markII in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Stoječa ovira :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2015 .... kavbojke v Luisu in kavica na Faakersee-ju ... UnionJack, markII, Efendi in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Schultz, DAMI34 in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Lepše bi bilo, če bi na na slovenskih forumih imena krajev pisali po slovensko. skalar36 in Fantocci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se