bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 kje je to "tu" - Maribor? Ja MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Auuuuuuuuuuuuuu, 1. :lol: Zavodilac 1A' kategorije. Punci pod sličico piše kraj:Maribor, on pa iz roke in iz kristalne krogle vidim, da si s Štajerske. :roll: Škoda, da je šla mala spat. Bo potrebno to temo pozorno spremljati. :wink: :P Sem budna ...... kaj je :? ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Auuuuuuuuuuuuuu, 1. :lol: Zavodilac 1A' kategorije. Punci pod sličico piše kraj:Maribor, on pa iz roke in iz kristalne krogle vidim, da si s Štajerske. :roll: Škoda, da je šla mala spat. Bo potrebno to temo pozorno spremljati. :wink: :P Sem budna ...... kaj je :? ? Brrrn naklada kr neki keu 3perouske :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 3perouske--- in to une z Zmajem :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 3perouske--- in to une z Zmajem :twisted: js pa eno kukakolo prosm :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Ja MB TI! Pridna bit! Ne zavajaj preveč! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 bivša tašča je s tistega konca - MB Bivša? A bi ti to razložil? :oops: Na kak način bivša :wink: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 bivša tašča je s tistega konca - MB Bivša? A bi ti to razložil? :oops: Na kak način bivša :wink: :?: kva pa je tuki za razlagat - bivša = niveč a ne? sm se pa u tistih cajtih dokler še ni bla biuša dodobra spoznal s tistim koncem in nikoli mi ni šel v glavo štos o močvirnikih - namreč ded mi je povedal, da je bil aktualen že pred 1. vojno = leta 1914 ko se je v Lj učil za peka - takrat je bil to zelo spoštovan poklic.. in še danes ga vsak štajerski bruc pove tako kot da si ga je ravnokar izmislil.. matr po 5 letih na faksu je pa to tudi muka poslušati - dobr da je že 25let tega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 A torej si že dal sno taščo skozi (ali dve ?!) lp 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 kva pa je tuki za razlagat - bivša = niveč ...in nikoli mi ni šel v glavo štos o močvirnikih - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sem samo vprašala :arrow: sem mislila če si jo ti odstranil, pa izgleda da si se sam odstranil :twisted: Meni pa nikoli ni bilo jasno kako nekateri močvirniki sploh ne vedo da se jih tako poimenuje in marsikateremu tud ni jasno zakaj sploh so močvirniki... :roll: No ja, kakorkoli že, mislim da sva zašla s teme! :wink: P.S. Ne se toliko razburjat= slabo za zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 .....No ja, kakorkoli že, mislim da sva zašla s teme! :wink: Way off ..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 kva pa je tuki za razlagat - bivša = niveč ...in nikoli mi ni šel v glavo štos o močvirnikih - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sem samo vprašala :arrow: sem mislila če si jo ti odstranil, pa izgleda da si se sam odstranil :twisted: Meni pa nikoli ni bilo jasno kako nekateri močvirniki sploh ne vedo da se jih tako poimenuje in marsikateremu tud ni jasno zakaj sploh so močvirniki... :roll: No ja, kakorkoli že, mislim da sva zašla s teme! :wink: P.S. Ne se toliko razburjat= slabo za zdravje! nr 1 - sploh se ne razburjam - ampak se zelooo zabavam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ok? nr2 to da nekateri močvirniki ne štekajo tega je res - al pa NOČJO, kar je verjetno še bl res nr 3 zakaj pa misliš da sva zašla s teme - saj sem govoril o razlikah v letih nr 4 moje tašče so vse cool babe - bivše al sedanje :roll: :roll: :roll: misli, misli mala sigmata in se NE domisli - zdej šele ne razumeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 1 ...... relax ...... stigmata je komaj prišla po dolgem času in jo zanaša ..... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 1 ...... relax ...... stigmata je komaj prišla po dolgem času in jo zanaša ..... 8) hvala bauca za pojasnilo bom vzel v obzir predvsem če se sigmata tudi strinja :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 1 ...... relax ...... stigmata je komaj prišla po dolgem času in jo zanaša ..... 8) hvala bauca za pojasnilo bom vzel v obzir predvsem če se sigmata tudi strinja :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Se redkokdaj s čemerkoli strinjam- tako da tudi sedaj ne bo nič s tega! :twisted: Brez skrbi! Še se bova srečala :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 U pazi to -- zaj ti že grozi ..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 1 ...... relax ...... stigmata je komaj prišla po dolgem času in jo zanaša ..... 8) hvala bauca za pojasnilo bom vzel v obzir predvsem če se sigmata tudi strinja :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Se redkokdaj s čemerkoli strinjam- tako da tudi sedaj ne bo nič s tega! :twisted: Brez skrbi! Še se bova srečala :twisted: še že veselim - v jezikanju me pa res še nobena ni nesla pa zlooo velik jih je jokal nakonc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 1 ...... relax ...... stigmata je komaj prišla po dolgem času in jo zanaša ..... 8) hvala bauca za pojasnilo bom vzel v obzir predvsem če se sigmata tudi strinja :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Se redkokdaj s čemerkoli strinjam- tako da tudi sedaj ne bo nič s tega! :twisted: Brez skrbi! Še se bova srečala :twisted: še že veselim - v jezikanju me pa res še nobena ni nesla pa zlooo velik jih je jokal nakonc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Zaj pa se nehajta zalit pa norce brit pa tako dalje .... ker ni primerno za temo saj je naslov .... kaj že ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 U pazi to -- zaj ti že grozi ..... :D bauca ne se bat pa ne mislt da je zame tut 1sek to kaj druziga kot zabava ujezikanjunesem16babkdrčmpress :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 ja ja ..... :D sam sem v skrbeh zate ..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 ja ja ..... :D sam sem v skrbeh zate ..... :wink: ČEMU :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Ma tak ...... ko te stigmata tako napada ....... . . . . . . A se vama ne zdi da smo dost nabijali v prazno ?! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 še že veselim - v jezikanju me pa res še nobena ni nesla pa zlooo velik jih je jokal nakonc Se že tresem! A si že slišal to: SAMA HVALA CENA MALA!? Nisi povedal zakaj so jokale, a ker... ah, ne bom :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 hmmmm ..... se meni zdi al nisn jaz to napisala ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Popravljeno! Pardon! :wink: A LAHKO TO KDO ZBRIŠE? KER JAZ NE MOREM VEČ! PROSIM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se