Yamaha 09 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Prvo želim vsem veliko varnih in srečnih km v letu 2016 že nekaj časa spremljam oglase koliko se bo prodajalo Tracerjev glede na to kakšne debate so bile okoli ''nevoznega'' motorja ampak se že nekaj časa prodaja samo eden, kar vseeno kaže na to, da le ni tako hudo. Zgleda pa, da se bo spremenila cena novega Tracerja glede na to, da so nove barve že znane cene motorja pa še ne.
skalar36 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Sori, da ti takoj kontriram, ampak so se od lani (meseca ne vem) pa do danes prodajale 6 kom Tracerk. (za 2 rdeči vem, da sta se prodali) Verjetno so prodajalci umaknili oglase glede na to, da je sedaj mrtva sezona. Veliko ljudi trenutno motorja nima kje shraniti, zato se ne prodajajo. Marsikdo pa čaka, da se bodo "spustile cene", saj se še vsaj 3 mesece ne bomo mogli voziti. Ta, ki se pa prodaja ima pa super nizko-ugodno ceno za lepo opremljeno a ne dobi kupca. le zakaj!? Verjetno zaradi vse te negativne reklame, ki smo jo nardili na MS (motoskretu?). Ni slaba tale Tracerka, glede na ceno in kaj dobiš je odličen nakup. Če pa primerjaš ceno z MT-07 se pa vprašaš, kaj na njej je vredno 4300 eur več!? 1 cilinder, ter malo plastike okrog krmila, 2 programčka vožnje? Dober motor glede na ceno ostale konkurence, ki je občutno predraga- vsi proizvajalci imajo za 40% previsoke cene! Nova cena-letošnja bo po moji oceni za 300-500 eur (reku bom 399 eur) višja od lanske. To je praksa Honde in Yamahe. Yamaha nekaterih svojih modelov ni spremenila že 12 let, le cena se je višala (XT660)...
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Namesto temno sive, je zdej temno siva z neko modro?....kr neki.
jany Objavljeno Januar 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Zanimivo da cena bo višja a spremenili ne bojo nič, sem kontaktiral delta team če bodo kakšni popravki/dodelave pa ne bodo nič. Drugače pa glede na to če rečemo "slaba reklama" in moto svet pa če je nekomu motor všeč ga bo šel probat in videl kako in kaj se pelje Večina ga je popljuvalo ki ga še niti vozilo ni, to so pa forumski vseznalci Ena rabljena je bila na AXLE v Kopru pa se je hitro prodala je bila pa z veliko dodatne opreme še, kovčki,avspuh itd... Kmet2 1
Yamaha 09 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 ob vsej tej ''slabi reklami'', če temu tako rečemo sem pričakoval, da se bo prodajalo sedaj vsaj 5 kom kljub trenutno mrtvi sezoni ne pa, da se je vse skupaj do sedaj pojavilo 5 kom.
jany Objavljeno Januar 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 1 minuto, Yamaha 09 pravi: ob vsej tej ''slabi reklami'', če temu tako rečemo sem pričakoval, da se bo prodajalo sedaj vsaj 5 kom kljub trenutno mrtvi sezoni ne pa, da se je vse skupaj do sedaj pojavilo 5 kom. Motor ni slab, nakoncu koncev in zato se ne prodajajo Z vsemi ki so me kontaktirali smo prišli do pametne rešitve glede amortizacije in se sedaj vsi peljejo brez problema DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 5 minutami, jany pravi: Motor ni slab, nakoncu koncev in zato se ne prodajajo Z vsemi ki so me kontaktirali smo prišli do pametne rešitve glede amortizacije in se sedaj vsi peljejo brez problema Motor ne da ni slab ,temveč je odličen za ta denar in men ni nič woblalo pa imam corduro itd.... DAMI34 1
dlicen Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Just now, Kmet2 said: in men ni nič woblalo pa imam corduro itd.... Če se je pa čisto posedel, no! Šala, tracer je gotovo zelo dober nakup. Kmet2 1
jany Objavljeno Januar 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Motor ne da ni slab ,temveč je odličen za ta denar in men ni nič woblalo pa imam corduro itd.... No ni slab ali dober za ta denar smo približno na istem nivoju Pravkar, dlicen pravi: Če se je pa čisto posedel, no! Šala, tracer je gotovo zelo dober nakup. Res je odličen nakup za tistega ki mu je tak motor dovolj, preveč se ga primerja z motorji drugega ranga, čeprau je uradno menjava za TDM 950 mislim da nima dosti skupnega, nakoncu je Tracer fun bike potovalne usmerjenosti dlicen 1
dlicen Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Kdaj pa je ven prišla TDM 950? In kdaj so jo nehali delat??? thumper in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 2 minutami, dlicen pravi: Kdaj pa je ven prišla TDM 950? In kdaj so jo nehali delat??? On je mel prvo brušenje pa elko bat pa je dobil tistih 50 kubikov not skalar36, dlicen, jany in 1 other 4
jany Objavljeno Januar 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 15 minutami, dlicen pravi: Kdaj pa je ven prišla TDM 950? In kdaj so jo nehali delat??? Hahaha dobro 900 une pou deci gore dole :-P pred 12 minutami, Kmet2 pravi: On je mel prvo brušenje pa elko bat pa je dobil tistih 50 kubikov not Ja pa lunco na batu sem naredu in večjo dizo dal :-P Kmet2, skalar36 in dlicen 3
dlicen Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Sem čakal, da kdo omeni lunco! jany 1
imm Objavljeno Januar 16, 2016 Opozori Objavljeno Januar 16, 2016 Kakšne mate kaj crash pade na motorjih ,jaz sem odločam med dvema izdelkoma kaj bi bilo bolje 2 gobe na vsako stran ali samo ena ...
jany Objavljeno Januar 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2016 (popravljeno) Meni osebno 1 točkovno vpetje ni preveč všeč... Če bom dal bom ali original od yamahe ali kej podobnega... Popravljeno Januar 16, 2016. Popravil jany Kmet2 in DAMI34 2
jany Objavljeno Januar 17, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 pred 12 minutami, DinDiin pravi: 10.195 je nova cena? Naj bi bla neka podražitev sicer nevem zakaj ker motor ostaja komplet enak.
imm Objavljeno Januar 17, 2016 Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 Sej gorivo pa cigareti so tudi enaki koker pred 10 leti , podrazilo se je pa oboje ulalala....
jany Objavljeno Januar 17, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 pred 8 minutami, imm pravi: Sej gorivo pa cigareti so tudi enaki koker pred 10 leti , podrazilo se je pa oboje ulalala.... Za gorivo in cigarete lahko okriviš več ali manj državo Načeloma oni vejo kaj delajo, če bo šla pa cena previsoko se bodo nehali prodajat.
imm Objavljeno Januar 17, 2016 Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 Tisti ki je imel namen kupit trecera ga teh 200 evrov ne bo odvrnilo od nakupa... jany in Kmet2 2
skalar36 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 3 minutes ago, jany said: Prvo vse preveri z vožnjo potem začni menjavat stvari Original comfort sedež ni nič, preverjeno, rajši ga komu dat predelat, jaz sem v kontaktu z T component iz goriškega konca da mi ga preuredijo ko bo čas. Sem slišal, da v Žireh- (Žiri) predeluje sedeže v konfort, pa da je ok. Moram še enkrat brata vprašat za kontakt... Vzmeti ter vizir bom menjal 100%. vendar ne takoj, najprej kakšna vožnja. jany 1
jany Objavljeno Februar 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 24 minutami, skalar36 pravi: Sem slišal, da v Žireh- (Žiri) predeluje sedeže v konfort, pa da je ok. Moram še enkrat brata vprašat za kontakt... Vzmeti ter vizir bom menjal 100%. vendar ne takoj, najprej kakšna vožnja. Prvo ga probaj pa boš videl če je potrebno menjavati karkoli. Dobro vizir še, vzmeti sem si jaz rešil samo z nastavitvami. Edino kar bom dal je kovček in stabilizator ker večkrat ga dvigne na zadnjo in me lepo zruka.
skalar36 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Jaz sem ga dobil tako ugodno, da če dam Wilberse notri, še vedno ne bom dosegel cene novega. Mislim ga imeti dalj časa, tako da to ne bo zgrešena investicija. Me pa zanima, če je potrebno homologirati led smernike, čeprav so original Yamaha nadomestni deli? Ter meglenke?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se