Andrejcer Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Ja, grd je res, ne vem če bi ga imel. V bistvu sem si jaz samo želel v živo slišati tak izpuh, oceniti razliko. Mislim da ni večjih razlik med izpuhi drugih proizvajalcev.
Snečer Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 kaj pa tale? lep, samo nalepko dol vržeš
Rubuz Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) Meni sta recimo za MT09/Tracer 900 najboljša SC project in Arrow. Arrow mogoče celo bolj, ker krivine lepše objamejo motor. SC Project Arrow Sam se za svojo MT09 2017 nekak odločam med tema dvema (v igri je tudi Akrapovič, ampak je na tretjem mestu). Skrbi me samo ker SC nima uradno narejen izpuh za 2017 model (čeprav 2016 letnik paše gor) in sploh ne vem če je legalen. Problem je tudi ker je motor po novem narejen po neki EURO4 zakonodaji in naj bi mel noter tudi katalizator za legalnost. Arrow in Akrapovič ga prodajata posebej. Morem se malo še pozanimat glede tega. Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil Rubuz
Rey Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) @Rubuz Ko sem jaz nabavil Arrow izpuh za Versysa leta 2015 je bil komplet sestavljen iz 3 delov: kolektorji, katalizator, lonec. Danes, če grem gledat isti izpuh je na voljo samo v verziji z kolektorji kateri imajo že vgrajen katalizator ter lonec. Verjetno zaradi euro4 standardov tako, da boš moral nabavit izpuh "iz stare zaloge". Ne vem pa, če jih lahko še prodajajo? Vsekakor se boš moral dodatno pozanimati. Se pa pozna razlika z oz.brez katalizatorja v zvoku ter vožnji na nizkih obratih. Edit: vidim, da je tudi za Tracerja 2015/2017 kolektor s katalizatorjem v enem kosu (slika) Sicer je tudi racing verzija, ampak nima homologacije Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil Rey Rubuz 1
Rubuz Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Če gledam shemo, ki ji majo na spletni strani (shema), je izpuh še kr v treh kosih, tako kot si rekel. Je pa res da piše gor letnik 15, tak da mogoč je zdej kaj drugače. Kot si rekel...moral bom koga poklicat. Kje si pa drugače kupil izpuh? Tle na arrow strani piše, da prodajajo v AS Domžale...še vedno drži?
Rey Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 Zanimivo, meni prikaže shemo kot sem jo prilepil v prejšnji objavi. https://www.arrow.it/en/assembled/1389 Jaz sem kupil v Trstu. Lahko se pozanimam za ceno, samo povej katera kombinacija lonca in zaključka lonca te zanima. Rubuz 1
Rubuz Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 Ti si gledal za Tracerja, jaz pa za MT-09 in pri MT-09 maš spodaj še neke dokumente v PDFju. Dej povprašaj, če lahko...bi bil hvaležen. Prva izbira bi bil X-KONE lonec, druga pa ALUMINIUM STREET THUNDER WITH CARBON END CAP. Krivine seveda homologirane. Gre pa za motor YAMAHA MT-09 2017 letnik.
Rey Objavljeno Julij 15, 2017 Opozori Objavljeno Julij 15, 2017 Ob 13. 7. 2017 ob 8:38, Rubuz pravi: Ti si gledal za Tracerja, jaz pa za MT-09 in pri MT-09 maš spodaj še neke dokumente v PDFju. Dej povprašaj, če lahko...bi bil hvaležen. Prva izbira bi bil X-KONE lonec, druga pa ALUMINIUM STREET THUNDER WITH CARBON END CAP. Krivine seveda homologirane. Gre pa za motor YAMAHA MT-09 2017 letnik. @Rubuz imaš ZS.
tomaz69 Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 Živjo, uporabljate zaščito hladilnika? Za katero ste se odločili? Hvala
Snečer Objavljeno Julij 24, 2017 Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 (popravljeno) Jaz bi ti to firmo priporočal https://evotech-performance.com/products/yamaha-mt-09-tracer-abs-radiator-guard-2015-onwards Citiraj Evotech’s savvy design means the radiator protector guards attach to your bike modification-free. The elegantly designed matrix is pierced with hexagonal holes to optimise airflow whilst providing maximum protection from road debris. The Yamaha MT-09 Tracer ABS radiator protector guards boast remarkable strength to weight ratio, typically weighing 300 grams. As only the best will do for your Yamaha MT-09 Tracer ABS , the guard is CNC machined from aircraft quality aluminium. Finished in durable black powder coating, the Yamaha MT-09 Tracer ABS radiator guard kit includes fixings and easy to follow instructions. Motorcycle radiator protection has never looked as good! Popravljeno Julij 24, 2017. Popravil Snecer Andrejcer 1
tomaz69 Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 Kako ugotoviti ali je to praska (sicer ne vem, kako bi jo "fasal") ali kaj drugega
MitcH' Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 3 urami, tomaz69 pravi: Kako ugotoviti ali je to praska (sicer ne vem, kako bi jo "fasal") ali kaj drugega To je od livarskega kalupa, od novega je že tako
ukica Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 4 hours ago, MitcH' said: To je od livarskega kalupa, od novega je že tako Ni varjante.. brusenje, prasno barvanje je se po vlivanju.
Andrejcer Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 29 minutami, ukica pravi: Ni varjante.. brusenje, prasno barvanje je se po vlivanju. Torej je površno pobrušeno. dore 1
tomaz69 Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 tudi meni ni kao od kalupa - če sem podrsal OK, samo da ni kakšna poka?
dore Objavljeno Avgust 20, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2017 pred 9 urami, tomaz69 pravi: tudi meni ni kao od kalupa - če sem podrsal OK, samo da ni kakšna poka? Od kalupa 100%. Scarabeo 500 1
Andrejcer Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Danes je bil dan, ko sem mojega wobleka redno očistil, ampak redno mislim, da je kot nov iz škatle. So mi pa veselje pokvarile tri zadeve, katere je vredno prečekirati in sicer lastnikom Tracerja pred tem zadnjim modelom, torej letnik 2016 in starejši. Plastika pod voznikovim sedežem levo in desno: Na plastiko se nasloni eno prečno "rebro" sedeža, tam je tudi poškodovano usnje (pozabil slikat), pri novem modelu sem opazil, da je na tem področju izrezano "okno", tako da "rebro" ne vsede na plastiko. Zadnji blažilnik eno leto starega motorja, ki se ne vozi v dežju (razen če me zahodi - do zdaj 2x), ki je redno vzdrževan, čiščen in na suhem: Pri novem modelu je zadnji blažilnik čisto drugačen, izgleda tudi dosti bolj kvalitetno narejeno. Skratka za obe napaki sem danes podal zahtevek za reklamacijo na pooblaščenem servisu v M. Soboti, kakšen bo razplet pa vam seveda javim. To so poporodne težave novega modela. Lp, Andrej. 3nity, MiNa, Gonca in 1 other 2 2
Andrejcer Objavljeno Avgust 28, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2017 Dobil sem pozitiven odgovor, deli so se naročili in ko pridejo me obvestijo za servis oz. zamenjavo. Gonca, DAMI34, Quest in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Vrjetn bojo te pllastike pod sedezem skos pokale, ce se skos naslanja sedez gor?
Tex Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 1 hour ago, DinDiin said: Vrjetn bojo te pllastike pod sedezem skos pokale, ce se skos naslanja sedez gor? Drugacne so. Drugace pa zanimivo, za te tezave sem slisal, ampak naj bi jih imel prvi letnik samo, 2015 .. hm hm .. @Andrejcer ti mas sedez dvignjen al spuscen?
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Pravkar, Tex pravi: Drugacne so. Drugace pa zanimivo, za te tezave sem slisal, ampak naj bi jih imel prvi letnik samo, 2015 .. hm hm .. @Andrejcer ti mas sedez dvignjen al spuscen? lahko da je tudi kaj povezano s "premoženjem" Andrejcer in Tex 1 1
tomaz69 Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Se mi zdi, da ni važno ali je dvignjen ali spuščen ampak kot si sam napisal so spremenili tako, da so dodali utor "Na plastiko se nasloni eno prečno "rebro" sedeža, tam je tudi poškodovano usnje (pozabil slikat), pri novem modelu sem opazil, da je na tem področju izrezano "okno", tako da "rebro" ne vsede na plastiko." GoBobi 1
Andrejcer Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 @DinDiin, @tomaz69 si je prebral zapisano in ti odgovoril. @Snecer, moje premoženje je povprečno , telesno imam pa 78kg. @Tex, letos spuščen, lani sem imel dvignjenega.
Tex Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 57 minutes ago, Andrejcer said: @DinDiin, @tomaz69 si je prebral zapisano in ti odgovoril. @Snecer, moje premoženje je povprečno , telesno imam pa 78kg. @Tex, letos spuščen, lani sem imel dvignjenega. Jaz po 25k km z plastiko nimam tezav, imam pa sedez vedno zgoraj nastavljnen .. Vzmetenje pa imam tudi menjano ..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se