Port Folio Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ima kdo na plastičnem tanku torbo? Kako jo imaš pripeto gor? Če že obstaja kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ima kdo na plastičnem tanku torbo?Kako jo imaš pripeto gor? Če že obstaja kdo? S trakovi pripneš običajno nemagnetno tank torbo. Seveda je pametno prej preveriti, če boš imel kje pripeti. Potem so pa še razne Bagster ipd. variante, kjer tank oblečeš in ima preobleka zapenjala za ponavadi torbe iste firme. In seveda obstajajo še sistemi, kjer se na plastične tanke tako kot tank padi prilepijo nastavki-pripenjala za torbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ima kdo na plastičnem tanku torbo?Kako jo imaš pripeto gor? Če že obstaja kdo? kot povedal horjo. ali bagster.com. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Ima kdo na plastičnem tanku torbo?Kako jo imaš pripeto gor? Če že obstaja kdo? Imam na Caponordu, če želiš ti pošljem kakšno sliko! Lp Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Ima kdo na plastičnem tanku torbo?Kako jo imaš pripeto gor? Če že obstaja kdo? Pogles od SWMOTECH-a sistem torb. Prva liga. http://www.mo-tech.de/tankrucksackql/?PHPS...647745267c0af80 Ce rabis, mi poslji PM pa ti dam st. od enga, ki ti to zrihta. Cena je ista kot v Nemciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 če ima kdo tole, na sliki obkroženo, zadevo odveč, naj sporoči - kupim :closedeyes:tc motoshop - 16˙7 evr :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Julij 7, 2007 Deli Objavljeno Julij 7, 2007 lep pozdrav ker se bliža čas dopusta kupujem nekaj takšenga, kot je v spodnjih povezavah. zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem. hvala vreča torbe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
freund Objavljeno Julij 7, 2007 Deli Objavljeno Julij 7, 2007 lep pozdrav ker se bliža čas dopusta kupujem nekaj takšenga, kot je v spodnjih povezavah. zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem. hvala Vrečo imajo eno veliko boljšo iz bolj močnega in kompaktnega materiala pa je tudi samo 5 evrov. Je gumificirana tko da tudi vodo drži. [ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 S trakovi pripneš običajno nemagnetno tank torbo. Seveda je pametno prej preveriti, če boš imel kje pripeti. Potem so pa še razne Bagster ipd. variante, kjer tank oblečeš in ima preobleka zapenjala za ponavadi torbe iste firme.In seveda obstajajo še sistemi, kjer se na plastične tanke tako kot tank padi prilepijo nastavki-pripenjala za torbe. Mal pozno sam vseen Thx ;) Mislu sm ne opletati z vrvicami ali oblačiti tanka, kej podobnega kot so plišaste igrače pripopane na šipo (vakumsko) :? kot povedal horjo.ali bagster.com. Thx ;) Imam na Caponordu, če želiš ti pošljem kakšno sliko!Lp Regi Thx ;) Aprilia ETV 1000 Caponord, misliš :? Ali ima tudi plastični tank :? Dej pripopaj ali pošlji :hmm: Pogles od SWMOTECH-a sistem torb. Prva liga.http://www.mo-tech.de/tankrucksackql/?PHPS...647745267c0af80 Ce rabis, mi poslji PM pa ti dam st. od enga, ki ti to zrihta. Cena je ista kot v Nemciji. Thx ;) To sem pa videl v TC-ju, so jih začeli prodajati (vendar prva zaloga je že pošla), če ne najdem vakumskih spenjačev za na tank, bo to verjetno dobra rešitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 lep pozdravker se bliža čas dopusta kupujem nekaj takšenga, kot je v spodnjih povezavah. zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem. hvala vreča torbe Tudi js se odločam za nakup tega, zato me zanima, če ti torba na mestu, kjer se nasloni na motor kaj zriba barvo?? A moreš imeti kaj podloženo? Kako je pa kaj s satabilnostjo tega? LP! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Jaz ima te vrece http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...;artnr=10024015. 100 % WASSERDICHT, preverjeno. Pa se ful poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muki Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Če ima kdo načrt za stranske nosilce kovčkov (jih še nimam) za hondo transalp letnik 2001, bi ga najlepše prosil zanj. Kovčke imam namen kupiti pozneje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Če ima kdo načrt za stranske nosilce kovčkov (jih še nimam) za hondo transalp letnik 2001, bi ga najlepše prosil zanj. Kovčke imam namen kupiti pozneje. :D načrta ne, imam pa GIVI primer v zivo ce ti bo kej pomagal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muki Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 načrta ne, imam pa GIVI primer v zivo ce ti bo kej pomagal... :whistle: Super, se slišva in zmenva :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) Brez panike,ene tank torbe majo še trak,ki ga pripašeš med križe. Uporabljal obe pa še nobena ni odletela :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) No problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Drži brez problema,tudi pri veliki hitrosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) Nc bat, ne bos je zgubil, vec ur sponanja po AC, pa se ni niti premaknila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) vse je že povedano. Magnetne tankerce so super! Jaz pa imam majhen problem z gumijastimi čepki v Givi pritrdilni plošči. dva čepka sm zalepil s super attackom, dva pa z neostikom. zdaj nimam nobernega več :wallbash: !!!! Kako rešujete ta problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Jaz pa imam majhen problem z gumijastimi čepki v Givi pritrdilni plošči. dva čepka sm zalepil s super attackom, dva pa z neostikom. zdaj nimam nobernega več :wallbash: !!!! Kako rešujete ta problem? V TCju kupimo nove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Kak se kaj obnesejo magnetne tank torbe? To jih samo magnet drži, men je to mal sumljivo da ti dol ne pade :) jo komaj dol spipam ko me v roke zebe in moram tankat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 vse je že povedano. Magnetne tankerce so super! Jaz pa imam majhen problem z gumijastimi čepki v Givi pritrdilni plošči. dva čepka sm zalepil s super attackom, dva pa z neostikom. zdaj nimam nobernega več :wallbash: !!!! Kako rešujete ta problem? Vzameš malo tršo gumo, luknjač in odsekaš nove čepke ter jih prilimaš. Če ni guma dovolj debela zlimaš skupaj par plasti. Tako sem jaz rešil to zadevo in drži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 V TCju kupimo nove. kupt ni problem. ma ih bo treba kupt na kilo!!!! Rad bi rešu problem, de teh je..nih čepov nebi sejal po svetu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mišek Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Kupim ploščo za maxia50 :yea1: :yea1: od najboljšega ponudnika 040749040 kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se