mišek Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 :yea1: :yea1: Kupim ploščo za maxia50 od najboljšega ponudnika 040749040 kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 :yea1: :yea1: Kupim ploščo za maxia50 od najboljšega ponudnika040749040 kranj je kaj posebna ali navadna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Oj, a kdo pozna naslednje top-case: http://www.topcase.net/produkte.html# Na Ebay.de jih je ogromno, najde pa se jih tudi pri nas, vendar za astronomsko ceno oz. za ceno podobno priznanim proizvajalcem. Pritrdilna plošča izgleda res slaba pa tud kovčki so grdi ko ... ampak za 2x na leto je skoraj sigurno dobr :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Če koga zainamata stranska kovčka (kappa 40 - vsaj mislim, da tako piše), nerabljena ---> PM Izgledata pa menda takole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Če koga zainamata stranska kovčka (kappa 40 - vsaj mislim, da tako piše), nerabljena ---> PM Izgledata pa menda takole: Da, točno takšna sta KLIK vendar ta del, ki je tukaj na sliki moder, ni moder, temveč črn, tako bolj svetlečo črn :) Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil Čamac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cdploscek Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 A ve kdo, :unsure: kje se da najceneje dobit stranske kufre Givi V35, z nosilci za GSF 1250 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Ma kdo kake izkušnje z nahrbtniki ki jih prodajajo v MC LABA un dva alpinestars kr sta za 50€? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 A ve kdo, :unsure: kje se da najceneje dobit stranske kufre Givi V35, z nosilci za GSF 1250 TC Shop in AS Domzale 250 eur za nosilc pa ne vem(cca 100 eur je za hondo Varadero!pa ksn rabat dobis zdele! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 A ve kdo, :unsure: kje se da najceneje dobit stranske kufre Givi V35, z nosilci za GSF 1250 Jaz ti prodam E41 - KEYLESS - MONOKEY® par za 170€. Rabljena samo za eno furo do Korzike. kufr.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 A ve kdo, :unsure: kje se da najceneje dobit stranske kufre Givi V35, z nosilci za GSF 1250 V TC-ju sem jih kupu, ko so mel zimski popust z nosilci za 240 EUR :naughty: Drgač je cena: 250 za kufre, pa 100 za nosilce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Ma kdo kake izkušnje z nahrbtniki ki jih prodajajo v MC LABA un dva alpinestars kr sta za 50€? Res ni še noben kupu???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 V začetku junija oz. konec maja se odpravljava s punco v Grčijo - z motorjem seveda. Ker do sedaj še nisem veliko potoval mi seveda manjkata stranska kovčka. Zanima me, kje bi jih najceneje dobil, še najbolj bi bil vesel, če bi se jih dalo izposodit. Nosilce bom pa že nabavil, to mislim da niti ni tako drago. hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 A mi res noben ne zna pomagat? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Kake stranske torbe bi ti lahko posodil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Res ni še noben kupu???? A nisi pomislu za stranske torbe. Cenovno dosti bolj ugodno in ravno tako učinkovito. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 V začetku junija oz. konec maja se odpravljava s punco v Grčijo - z motorjem seveda. Ker do sedaj še nisem veliko potoval mi seveda manjkata stranska kovčka. Zanima me, kje bi jih najceneje dobil, še najbolj bi bil vesel, če bi se jih dalo izposodit. Nosilce bom pa že nabavil, to mislim da niti ni tako drago. hvala za odgovore! Trnutno so pri Lojzu 42 litrski kufri v akciji cca 50 € po kosu, kar je zelo ugodno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Kake stranske torbe bi ti lahko posodil. Lahko na PM pišeš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 mene pa zanima, če ima kdo probleme z opletanjem krmila, ko ima montiran topcase? V mojem primeru se to dogaja, če spustim krmilo pri hitrosti do 90 km/h. Potem je vse ok in prav. Dogaja se baje tudi na Hornetkah, Diversionih, CBR XX..... sem se včeraj pošteno prestrašil, ko sem prvič montiral kovček... sem prvi trenutek pomislil, da so zvite vilice... rešitev je verjetno samo stabilizator? ali pač? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejC Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 mene pa zanima, če ima kdo probleme z opletanjem krmila, ko ima montiran topcase? V mojem primeru se to dogaja, če spustim krmilo pri hitrosti do 90 km/h. Potem je vse ok in prav. Dogaja se baje tudi na Hornetkah, Diversionih, CBR XX..... sem se včeraj pošteno prestrašil, ko sem prvič montiral kovček... sem prvi trenutek pomislil, da so zvite vilice... rešitev je verjetno samo stabilizator? ali pač? :unsure: Mislim, da bo to shimmy. Mogoče zna stabilizator pomagati :? Bodo povedali bolj izkušeni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 stabilizator bo zagotovo pomagal, samo trenutni ni $$$$ zanj... omenjali so se kot možen vzrok zrahljani ležaji pri križih.. mah bom pomoje kar za stabilizator prišparal... itaq bi ga bilo tudi sicer dobro imeti... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 mene pa zanima, če ima kdo probleme z opletanjem krmila, ko ima montiran topcase? V mojem primeru se to dogaja, če spustim krmilo pri hitrosti do 90 km/h. Potem je vse ok in prav. Dogaja se baje tudi na Hornetkah, Diversionih, CBR XX..... sem se včeraj pošteno prestrašil, ko sem prvič montiral kovček... sem prvi trenutek pomislil, da so zvite vilice... rešitev je verjetno samo stabilizator? ali pač? :unsure: vem da je Hornet s ta velikim givijem opletal, in nobeno prtegovanje ležajev ni pomagalo. zgolj teorija/ugibanje: mogoče pomaga, če prednje kolo bol obtežiš, se pravi, da motor v križih spustiš za kak milimeter. stane ne nič, in če to ne pomaga, dvigneš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 za kak milimeter Za začetek dobi pri kšni firmi mikrometer pa probaj po desetinko 0,1mm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 :headbang: no jst pa še zmer iščem en kovček in sicer 52l če ga ma kdo slučajn.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 :headbang: no jst pa še zmer iščem en kovček in sicer 52l če ga ma kdo slučajn.... :worship: Jst ga mam pa prov lepo zgleda, veš... :whistle: maltemorampohecat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Jst ga mam pa prov lepo zgleda, veš... :whistle: maltemorampohecat :evilgrin: baraba! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se