Bg Objavljeno April 24, 2019 Deli Objavljeno April 24, 2019 Tisti ki se na te stvari malo bolj spoznate... Imam sledečo zadevo na Suziki: https://www.amazon.com/SW-MOTECH-Alu-Rack-Topcase-Adapter-Monolock/dp/B00FZWKDM8 Zdaj pa je čas da tej zadevi dodam počasi še kovček. In me zanima, kaj sploh gre sem gor? Ker na enih straneh piše Monolock, na drugih Monokey, itd... Koliko razumem sta pa to dve različni zadevi, ki nista popolnoma kompatibilni z istimi nastavki? Hvala za pomoč! Lp, Bg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 30, 2019 Deli Objavljeno April 30, 2019 (popravljeno) On 4/24/2019 at 10:24 AM, Bg said: Tisti ki se na te stvari malo bolj spoznate... Imam sledečo zadevo na Suziki: https://www.amazon.com/SW-MOTECH-Alu-Rack-Topcase-Adapter-Monolock/dp/B00FZWKDM8 Zdaj pa je čas da tej zadevi dodam počasi še kovček. In me zanima, kaj sploh gre sem gor? Ker na enih straneh piše Monolock, na drugih Monokey, itd... Koliko razumem sta pa to dve različni zadevi, ki nista popolnoma kompatibilni z istimi nastavki? Hvala za pomoč! Lp, Bg Tu gor ti nekaj manjka, bi jaz rekel. Na one vijake zadaj na robovih se montira še vpetje kovča, ki je različen za monolock in monokey. Monolock so cenejši/manjši/švohnejši, monokey so večji/močnejši. M5 plata je recimo za monokey kovčke, M5M pa za monolock. Pogooglaj, kako bi naj zgledalo. edit: Ok, sem jaz pogooglal .. zgoraj m5m monolock, spodaj m5 monokey .. priporočam monokey .. oziroma kot zgleda, bi monokey znal pasat gor .. hmm .. testiraj pri kom, ki ima monokey. Popravljeno April 30, 2019. Popravil Tex Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno April 30, 2019 Deli Objavljeno April 30, 2019 Ima morda kdo GIVI tank torbo modela UT810? .. tank torba na zaklep torej. Je vredno skoraj enkrat višje cene proti ostalim? Nekako kolebam med UT810 in EA118. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 19, 2019 Deli Objavljeno Maj 19, 2019 Torej iscem stranske torbe, za maximalno 2x na let kar pomeni da nej bodo poceni, univerzalne, pa brez da montiram dodatne cevi na motor... pa cca 20l, vec ne rabim. Drugac rajs poslem prtlago po dpdju gledu sm tole: https://www.yogi.si/set-stranskih-torb-veneto-20 https://www.tc-motoshop.si/si/atrox-tekstilne-stranske-torbe-torba-i50212.shtml Se splaca se kej pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 18, 2019 Deli Objavljeno Junij 18, 2019 (popravljeno) 21 minutes ago, KARMEN1 said: Kaj pa lahko spraviš tam notri? Meni je glavn hec kufra, de je zaklenjen. Ker mava 50l, greta not obe celadi, oba para rokavic in njena jakna. Si precej bol mobiln, pa mal tezje je odnest, kot ce mas s pajkom pripeto. Celadi sta ocem skriti in v primeru dezja na suhem. Ne vem no, jez sm do kufra cist opredeljen. Ce je samo fura na kofe, ni problem, ce je vmes kak postanek ali nocitev, je kufr majka. Mi je pa hecno gledat g/s-jarje, ko gredo do Vikija s tremi boxi gor. To nekak ne stekam. Bocne sm montiral za cca 1000km, letos jih verjetno sploh ne bom. Popravljeno Junij 18, 2019. Popravil Kugelschreiber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Junij 18, 2019 Deli Objavljeno Junij 18, 2019 Jaz pa dam bočne vedno gor, tudi za krajše cca 300 km izletke, kaj bi tlačil, če lahko na komot....hladilna torbica s pijačo in prigrizki, telovadne copate, kratke hlače, majica, brisača, kopalke (nikoli ne veš), piknik odejca... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MdAzz Objavljeno Junij 18, 2019 Deli Objavljeno Junij 18, 2019 Midva mava tud kufre gor, ker je komot, pa tud če greva sam tko mal naokol. Pa če kravo zvrneš so njene noge zaščitene, pa lažje je kravo (govorim o motorju, da ne bo pomote) nazaj na noge postavt. Žal to vem iz izkušenj (beri prekratke noge na visečem terenu) notranc in tomaz69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 19, 2019 Deli Objavljeno Junij 19, 2019 Ker je že tema o kufrih (in upam tudi torbah): Iščem zaklepe za usnjeno torbo (kot jih imajo stare aktovke), ki se dajo tudi zakleniti. Ni sicer neka zaščita ampak na stežaj pa le ni odprto, kot imam sedaj le z jermeni. Kakšna oprema za torbarje ali podobne trgovine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Junij 19, 2019 Deli Objavljeno Junij 19, 2019 Bi kdo posodil nosilec za kovček za Hondo CBR 650 za čez vikend? Trgovina ima dobavo 2 tedna (kar se po mojih izkušnjah še zavleče za kakšen teden ali dva). Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 19, 2019 Deli Objavljeno Junij 19, 2019 pred 8 urami, Darko3g pravi: Ker je že tema o kufrih (in upam tudi torbah): Iščem zaklepe za usnjeno torbo (kot jih imajo stare aktovke), ki se dajo tudi zakleniti. Ni sicer neka zaščita ampak na stežaj pa le ni odprto, kot imam sedaj le z jermeni. Kakšna oprema za torbarje ali podobne trgovine. Tule imajo tovrstno robo. Malo povprašaj. http://www.lotas.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Junij 20, 2019 Deli Objavljeno Junij 20, 2019 13 hours ago, twom said: Bi kdo posodil nosilec za kovček za Hondo CBR 650 za čez vikend? Trgovina ima dobavo 2 tedna (kar se po mojih izkušnjah še zavleče za kakšen teden ali dva). Lp Ali je kakšna trgovina, Trst, Beljak, Celovec, Gradz, kjer bi imeli kaj zaloge. Bi se zapeljal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 20, 2019 Deli Objavljeno Junij 20, 2019 pred 14 urami, izibajker pravi: Tule imajo tovrstno robo. Malo povprašaj. http://www.lotas.si/ Hvala, bom pogledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 20, 2019 Deli Objavljeno Junij 20, 2019 pred 3 urami, twom pravi: Ali je kakšna trgovina, Trst, Beljak, Celovec, Gradz, kjer bi imeli kaj zaloge. Bi se zapeljal... Pokliči na Axle v Koper. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alibergh Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 On 4/10/2019 at 5:03 PM, DAMI34 said: vizuelno je grša od Swmotecha Tisti, ki imajo cevno zaščito lahko kupijo tipske trikotne torbe, pa še tja kaj navesijo. Se pa da tudi v stilu "made in @Kmet2 " (cel pršut notri skriješ) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alibergh Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 Pr super adventurju 1290 original kovčki opletajo ko swina. Do 180 že gre. Potem je treba zmanjšat gas, cca na 160, pole spet popeštaš. In spet bitka. Za dolge tripe kupit alu. Givi..sw..fixne. Edina napaka na mop3du so kufri?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 Pravkar, Alibergh pravi: Pr super adventurju 1290 original kovčki opletajo ko swina. Do 180 že gre. Potem je treba zmanjšat gas, cca na 160, pole spet popeštaš. In spet bitka. Za dolge tripe kupit alu. Givi..sw..fixne. Edina napaka na mop3du so kufri?. če se ne motim je v njih napisana omejitev do max 160 al nekaj takega. Centralc je pa res gibljivo vpet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alibergh Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 Stranska original sta pritrjena na vpetja, ki se premikajo. Zaradi kompenzacije vetra. Premikata se sinhrono. Če se premakne eden, se tudi drugi. V teoriji je krasno. V prsksi malo manj. Seveda govorim nad 180. Homologirano mislim da je za150. Kadar ti drugi spizdijo naprej in bi jih hotel dohitet....bitka s kufri?. Dva torksa skozi, da bo fixno,, pa bo? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 Aja, Tut stranski so gibljivi, očitno za terenske vožnje. Moji so fixni, tudi 250 lahko grem, pa ne vem da jih imam, vendar ko sem sam in da so bočni udarci vetra, pa fino zajamejo zrak, da sem mislil najprej da mi guma spušča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alibergh Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 Bombniki ne čutijo nobenega upora. Tudi jaz ne vem, da jih imam. Dokler na kašni dolgi rajdi ne popiha asvalt po plastiki. Jeba edino. 180+? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2019 Deli Objavljeno Junij 21, 2019 pred eno uro, Alibergh pravi: Bombniki ne čutijo nobenega upora. Tudi jaz ne vem, da jih imam. Dokler na kašni dolgi rajdi ne popiha asvalt po plastiki. Jeba edino. 180+? diujak Ta hudič 250km/h v dvoje s kufri kot da ni nič sicer beštje do kovčka ne boš spravil, oziroma ko si na kufru je too late, razn če si MM Alibergh in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alibergh Objavljeno Junij 22, 2019 Deli Objavljeno Junij 22, 2019 On 6/21/2019 at 3:28 PM, DAMI34 said: diujak Ta hudič 250km/h v dvoje s kufri kot da ni nič sicer beštje do kovčka ne boš spravil, oziroma ko si na kufru je too late, razn če si MM Lc8.zakon! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Julij 10, 2019 Deli Objavljeno Julij 10, 2019 Ker naši vele distributerji in trgovci, niti glavni prodajalec motorjev, niti dustributer, niso imeli na zalogi nosilca za kovčke za aktualen model motocikla, sem komplet naročil preko amazona. Namesto 2 tedna dobavnega roka, sem dobil paket s kovčkom v desetih dneh (sej vem, ti italijanski šalabajzerji so rabil 10 dni, nemci bi največ štiri), pa še 30 EUR ceneje, kot s ful popusta pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Julij 10, 2019 Deli Objavljeno Julij 10, 2019 pred eno uro, twom pravi: Ker naši vele distributerji in trgovci, niti glavni prodajalec motorjev, niti dustributer, niso imeli na zalogi nosilca za kovčke za aktualen model motocikla, sem komplet naročil preko amazona. Namesto 2 tedna dobavnega roka, sem dobil paket s kovčkom v desetih dneh (sej vem, ti italijanski šalabajzerji so rabil 10 dni, nemci bi največ štiri), pa še 30 EUR ceneje, kot s ful popusta pri nas. Givi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMW DRAJVER Objavljeno Avgust 8, 2019 Deli Objavljeno Avgust 8, 2019 Pozdravljeni Sem lastnik motorja BMW R1200 RT l 2009 in bi želel kupiti zadnji kovček za omenjeni motor po možnosti originalen in velikosti za dve čeladi. Lahko je rabljen ali nov, pomembno je da ima poleg tudi pripadajoč ključ. Mogoče je med vami kakšen lastnik, ki prodaja kovček ali pa koga poznate, kje bi lahko kovček kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 13, 2019 Deli Objavljeno Avgust 13, 2019 Fantje, resen problem: kadarkoli gremo kot familija na motor, mi tamala zadaj zaspi. Trenutno imam kovček givi tavelik in tisto serijsko naslonjalo je povsem neuporabno. Iščem naslonjalo bolj v obliki črke U, da ostane tamala vsaj malo zakajlana noter. Ali kakšno podobno stvar, ki nudi vsaj malo stranske opore. In, kovčki kot so na goldvingu na mojo XT-ejko vizuelno nea pašejo Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se