poggy Objavljeno Februar 1, 2020 Deli Objavljeno Februar 1, 2020 Ob 30. 1. 2020 ob 9:42, motozajebant pravi: Prodaja kdo stranske kovčke? Nove.. PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 pred 22 urami, poggy pravi: Nove.. PM Hvala, ampak malo prepozno...ravno naročil nove. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 pred 11 minutami, motozajebant pravi: Hvala, ampak malo prepozno...ravno naročil nove. Lp in kaj si ubodu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: in kaj si ubodu? Kappa kgr33... DAMI34 in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Februar 23, 2020 Deli Objavljeno Februar 23, 2020 pozdravljeni Pred 1 tednom sem postal lastnik BMW rt 1200 letnik 2009. Na motorju imam GIVI kovček 54 l z roštiljem, seveda odlično ohranjen. NUJNO bi potreboval original zadnji kovček za omenjeni motor, ena od variant je tudi menjava kovčka , seveda z mojim doplačilom Če kdo ve za kakšen kovček oz. pozna osebo ki bi ga imela........ Lp Bankir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 11, 2020 Deli Objavljeno April 11, 2020 Nujno!!! Ali paše Givi maxia 56l na plato od Maxia Givi 47l? Hvala!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno April 11, 2020 Deli Objavljeno April 11, 2020 (popravljeno) Paše. Vsaj tako google pravi. Popravljeno April 11, 2020. Popravil Pajk DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 11, 2020 Deli Objavljeno April 11, 2020 Pajk, najlepša ti dala! ?. Čeprav se mi zdi, da je plata pri moji Givi 47-tki pri sprednjem vpetju malenkost drugačna. Ne trdim, ampak samo menim. Morda zaradi svetlo kovinske barve. Bom jutri čekiral. Hvala ti še enkrat! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Pajk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbra Objavljeno Junij 16, 2020 Deli Objavljeno Junij 16, 2020 Kje na Štajerskem ali v SV Sloveniji se najde mojster, ki bi "popeglal" aluminijasti kovček za BMW. Po bližnjem srečanji z betonskim stebričkom je malo "izven okvirjev". Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 3, 2020 Deli Objavljeno September 3, 2020 Ob 2. 2. 2020 ob 15:02, motozajebant pravi: Kappa kgr33... ...in kako se obnesejo? Meni so všeč, ker so dokaj ozki... Katere imaš pa nosilce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 3, 2020 Deli Objavljeno September 3, 2020 ...ve kdo kakšna, če sploh kakšna je razlika med nosilcema stranskih kovčkov Givi KLR7706 rapid in Kappa KLXR?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 4, 2020 Deli Objavljeno September 4, 2020 (popravljeno) pred 17 urami, siks pravi: ...ve kdo kakšna, če sploh kakšna je razlika Ista tovarna; Kappini produkti so zaradi manj funkcionalnosti in gršega izgleda cenejši. Nosilci so enaki: Popravljeno September 4, 2020. Popravil 3nity Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 4, 2020 Deli Objavljeno September 4, 2020 pred 19 urami, siks pravi: ...in kako se obnesejo? Meni so všeč, ker so dokaj ozki... Katere imaš pa nosilce? SHAD ima tudi za KTM 1090 univerzalni 3P sistem. Men so lični pa kvalitetni nosilci Kovčke si potem izbereš po želji. Jaz sem bil zadovoljen na Z900, mel sem sh23 male. Pa dobro so prenesli rukanje po makedamu. Fajn je tudi ko menjaš moped, kovčke obdržiš, pa sam nove nosilce kupiš. na Zju sem mel tele: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 4, 2020 Deli Objavljeno September 4, 2020 ja, shad 3p sem gledal. mi je načeloma všeč, ker nosilci, ko ni kovčkov na motorju, ne kvarijo izgleda...so pa kovčki nekako balonasti, široki (razen sh23). gledam tudi GIVI oz. KAPPA 7706 rapid sistem nosilcev, ki je brez kovčkov še manj viden, saj se pred montažo kovčkov pripne s 4 kliki še zunanji del nosilca, na katerega so potem pripeti monokey kovčki...je pa z monokey sistemom na razpolago dosti več različnih oblik in prostornin kovčkov. še naprej kolebam. če pa kdo prodaja originalni par kovčkov za ktm 1090/1190/1290 za normalni denar, sem pa tudi resni kandidat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 5, 2020 Deli Objavljeno September 5, 2020 jaz sem celo nosilce dol dajal. Za 2x na leto 3 vijake odšraufat ni problem. Kar se pa širine tiče, pa nimam pojma. Original kufre najbrž dela shad, ker dela vse za KTM, ampak razn kak ebay rabljen boš težko našel posebej kovčke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExB Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Pozdravljeni, imam staro Hondo Transalp 600V s katero obcasno peljem tudi zeno - tezava je v tem, da je moj motor brez rock zadaj, kjer bi se ona lahko drzala. Sem ze iskal, pa ne najdem.. Ve kdo za koga ki bi prodal rocke na sliki za omenjeni motor? https://imgur.com/a/Az4RMxt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2021 Deli Objavljeno Maj 26, 2021 pred 11 urami, ExB pravi: Pozdravljeni, imam staro Hondo Transalp 600V s katero obcasno peljem tudi zeno - tezava je v tem, da je moj motor brez rock zadaj, kjer bi se ona lahko drzala. Sem ze iskal, pa ne najdem.. Ve kdo za koga ki bi prodal rocke na sliki za omenjeni motor? https://imgur.com/a/Az4RMxt bo kar tule pravo mesto za tako vprašanje. Isto vprašanje lahko postaviš tudi v temi Honda Transalp. Ni ptrebe po odpiranju nove teme. Jaz mam sicer problem z odpiranjem slike. Sliko lahko drugače tudi uploudaš direktno v post. Spodaj je možnost priponke, ko pišeš. Moj KTM GT tudi ni imel ročic za sopotnika in je hudo moteče, sem jih zato dal kar naredit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExB Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 Hvala Dami, dodajam sliko se tukaj za tiste ki jim ne odpre na linku.. V glavnem, zelo bom vesel kakrsnekoli usmeritve kje bi lahko dobil te originalne rocke za sovoznika za Transalpko 600V.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 pred 5 urami, ExB pravi: Hvala Dami, dodajam sliko se tukaj za tiste ki jim ne odpre na linku.. V glavnem, zelo bom vesel kakrsnekoli usmeritve kje bi lahko dobil te originalne rocke za sovoznika za Transalpko 600V.. ebay si gledal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExB Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 Ebay de, it, willhaben, splosen google search, .. problem je v tem, da ne vem niti tocno pod katerim terminom tocno te rocke iskat.. Zaenkrat brez uspeha.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 pred 6 urami, ExB pravi: Hvala Dami, dodajam sliko se tukaj za tiste ki jim ne odpre na linku.. V glavnem, zelo bom vesel kakrsnekoli usmeritve kje bi lahko dobil te originalne rocke za sovoznika za Transalpko 600V.. https://www.ebay.co.uk/itm/391687564162 si tukaj že pogledal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 Za v dvoje.....funkcionalnost pred estetiko in Shad 3P in SH36 Carbon (zame bo cca. 1/3 prostora )......ni se zmontiran na motorju, zato samo slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExB Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 14 minutes ago, kaizer said: https://www.ebay.co.uk/itm/391687564162 si tukaj že pogledal? Sem, na zalost ni - na splosno je najt te zadeve za kasnejse 650 in 700 modele, vendar na zalost niso enaki in ne pasejo na starejso 600ko Vseeno hvala za predlog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2021 Deli Objavljeno Maj 27, 2021 pred 1 uro, ExB pravi: Ebay de, it, willhaben, splosen google search, .. problem je v tem, da ne vem niti tocno pod katerim terminom tocno te rocke iskat.. Zaenkrat brez uspeha.. vpišeš transalp 600, daš iskanje cel svet in scrolaš še vedno obstaja možnost, da daš lokalnemu mojstru, ki naredi nekaj podobnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExB Objavljeno Maj 28, 2021 Deli Objavljeno Maj 28, 2021 16 hours ago, DAMI34 said: še vedno obstaja možnost, da daš lokalnemu mojstru, ki naredi nekaj podobnega Tole ja, sam se vedno nekako upam da se najde kdo ki bi imel originalne Drugace ni poseben problem zadeve narisat v SolidWorksu in dat na sihtu enemu od kooperantov porezkat iz cesarkoli se zazelim, ampak OEM je pa OEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se