tomash Objavljeno Julij 2, 2022 Deli Objavljeno Julij 2, 2022 Sem zimproviziral s sponkami za zajlo. DAMI34 in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 4, 2022 Deli Objavljeno Julij 4, 2022 Ve kdo za vario stranske kufre BMW R1200gsLC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 10, 2022 Deli Objavljeno Julij 10, 2022 Ima kdo za prodat rabljen kovček GIVI TREKKER OUTBACK 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 6, 2022 Deli Objavljeno Oktober 6, 2022 Imam zadnjo torbo, ki se zaklepa z obešanko, kot je na sliki. Rad pa bi imel ključavnico, ki bi izgledala kot majhna škatlica, ki bi pokrila zanko. Torej, ko bi zaprl pokrov bi se samodejno zapahnila (kot pri ročni torbici, z zasukom ali stiskom gumba, pa bi se odprla. Pa seveda možnost zaklepanja. Je kdo videl ali pozna kaj primernega? Pasova in zaponke ob strani so bolj zaradi videza, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 Ideja za drugo leto: Ker imam na motorju stalno le Top case mi je malo prostora v njem, če grem na krajše potovanje. Sem pa videl in tudi naročil to: https://www.aliexpress.com/item/1005004222604695.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6d631802wHl0N1 , ter to torbo namontiral pred Top case. Zelo uporabna stvar, zraven dobiš dvojne trakove za pritrditev pa še dežno prevleko. Tako mi ni treba več dajati bočna kovčka na motor, če grem na samostalno furo in je malo več prtljage. Seveda je pogoj, da sem sam na motorju. Torej morda za koga ideja, kako se "rešiti" nerodnih bočnih kovčkov. Meni se zgodi, da vsi trije kovčki tudi za 5 dnevno potovanje niso polni. Kawasaki_rider, Fazer03, DAMI34 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 36 minutami, Kaldu pravi: Torej morda za koga ideja, kako se "rešiti" nerodnih bočnih kovčkov. Kako pa "splezaš" na motor? Stranski kovčki so nerodni zaradi širine, ta torba pa verjetno zaradi višine. Uporabno se mi zdi na nižjih motorjih, pri višjih pa moraš biti verjetno že akrobat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 Čisto enostavno, čeprav imam kratke noge. Namesto, da nogo dvigujem preko zadnjega dela motorja, grem z nogo naprej na sedež. Malo vaje, pa gre. Fazer03 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 25 minutami, Kaldu pravi: Čisto enostavno, čeprav imam kratke noge. Namesto, da nogo dvigujem preko zadnjega dela motorja, grem z nogo naprej na sedež. Malo vaje, pa gre. Z ozirom, da sovražim centralni kufer, mam za kratke razdalje podobno torbo, ki je sicer 2 delna, ampak večinoma uporabljam samo spodnjih 10l. Po potrebi jo pri vežem na sedež enega ali drugega motorja. Za potovanja samo še dodam stranske kufre (isti za oba 3P sistem vpetja SHAD), ki so nalašč ozki (sh23) in me ne motijo, pa še težišče je nižje in bolj centralno. Na adv motorje pa itak splezam tako, da levo nogo dam na stopalko in stoje stopim v sedež. ADV karjole majo močneje tačke in se da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 3 hours ago, Kaldu said: Ideja za drugo leto: Ker imam na motorju stalno le Top case mi je malo prostora v njem, če grem na krajše potovanje. Sem pa videl in tudi naročil to: https://www.aliexpress.com/item/1005004222604695.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6d631802wHl0N1 , ter to torbo namontiral pred Top case. Zelo uporabna stvar, zraven dobiš dvojne trakove za pritrditev pa še dežno prevleko. Tako mi ni treba več dajati bočna kovčka na motor, če grem na samostalno furo in je malo več prtljage. Seveda je pogoj, da sem sam na motorju. Torej morda za koga ideja, kako se "rešiti" nerodnih bočnih kovčkov. Meni se zgodi, da vsi trije kovčki tudi za 5 dnevno potovanje niso polni. Če si solo na motorju je to(meni) od nekdaj daleč najbolš rešitev. Včasih je bil kufer tud prazn, da sem not dal jakino pa čelado, vso robo pa mel v JLA transporterki. Zapeto z dvema elastikama na kavlje, kasnej je elastiki zamenjal pajk-mreža, pol...pol pa je pršla okupatorka, in stola ni blo več.... Zok, Zivnorc in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 Za solo vožnjo uporabljam torbo, sicer pa alu kufer. Torba je zapeta na vmesno ploščo, ki se zaklene na plato. Tako lahko menjavo naredim v nekaj sekundah. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 10, 2022 Deli Objavljeno November 10, 2022 pred 19 urami, Kaldu pravi: Ideja za drugo leto: Ker imam na motorju stalno le Top case mi je malo prostora v njem, če grem na krajše potovanje. Sem pa videl in tudi naročil to: https://www.aliexpress.com/item/1005004222604695.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6d631802wHl0N1 , ter to torbo namontiral pred Top case. Zelo uporabna stvar, zraven dobiš dvojne trakove za pritrditev pa še dežno prevleko. Tako mi ni treba več dajati bočna kovčka na motor, če grem na samostalno furo in je malo več prtljage. Seveda je pogoj, da sem sam na motorju. Torej morda za koga ideja, kako se "rešiti" nerodnih bočnih kovčkov. Meni se zgodi, da vsi trije kovčki tudi za 5 dnevno potovanje niso polni. Na vseh tripih, če nimam sopotnice imam na zadnjem sedežu nepremočljivo boršo 40l ali 60l. Poceni,uporabno in zadnji kovček. Stranskih se izogibam kot hudič križa. Tako za teren, kot za velika miljonska mesta so stranski kovčki moteči in si brez njih bolj mobilen. MiNa, siks, Fazer03 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 10, 2022 Deli Objavljeno November 10, 2022 Tudi jaz imam boršo, vendar so notri stvari precej zmečkane. Če grem na regate, potrebujem suknjič in kar nekaj srajc, zato običajno vzamem ročni kovček, ki ga oblečem v plastično vrečo in pritrdim na zadnji sedež. Zadaj pa imam usnjeno 55 litrsko torbo. Sicer ne zleda najbolj frajersko, ampak sem že davno dal prednost uporabnosti pred lepoto (tudi jaz sem uporaben) Kadar pa potrebujem dosti stvari (svetovno prvenstvo traja 10 dni) pa dam kovček trenerju, da mi ga pripelje (letos bi skoraj ostal brez, ker je en veslač v zadnjem trenutku zbolel in sploh niso vedeli ali bodo šli). Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno Februar 28, 2023 Deli Objavljeno Februar 28, 2023 Pozdravljeni Na Giwi mi je odpovedal mehanizem za zaklepanje. Ali je možnost kje dobit rezervne dele. Hvala za nasvet. L.p Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Februar 28, 2023 Deli Objavljeno Februar 28, 2023 TC motoshop uradni zastopnik za Givi v SLO. Kaj pa lahko odpove na tem enostavnem zapiralu, razen da se sesuje plastika na ključu? Ali pa da odpade zasun, ki je nataknjen na cilinder? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dibatist Objavljeno April 28, 2023 Deli Objavljeno April 28, 2023 Pozdravljeni Zanima me, če ima kdo izkušnje za nosilec kovčka za Kawasaki ER-5 in sicer kje bi se ga dalo dobiti oziroma ga ima morda kdo doma in bi ga želel prodati. Martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 16, 2023 Deli Objavljeno Maj 16, 2023 A bo kmalu skozi? 🤨 Quest in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 16, 2023 Deli Objavljeno Maj 16, 2023 pred 42 minutami, Kugelschreiber pravi: A bo kmalu skozi? 🤨 Še ena dvakrat ga bo potrebno položit. Stari kovčki so imeli veliko boljšo plastiko. Moj E41 je preživel srečanje s skalo pri izogibanju na Mangart, še sreča, če ne bi bilo po najinih kolenih in bedrih. Preživel pa je tudi en rahel highside, pokrivljene zaščite, kovček pa cel, seveda obdelan. Novi verjetno tega ne zmorejo, imajo bolj trdo plastiko, imam občutek, da je tvoj še stara verzija. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 16, 2023 Deli Objavljeno Maj 16, 2023 pred 5 urami, Kugelschreiber pravi: A bo kmalu skozi? 🤨 Une drsnike za na čevlje mu namontiraj pik1, Scarabeo 500, Kugelschreiber in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tyler541Max1 Objavljeno Junij 28, 2023 Deli Objavljeno Junij 28, 2023 On 11/9/2022 at 7:59 PM, Kaldu said: Čisto enostavno, čeprav imam kratke noge. Namesto, da nogo dvigujem preko zadnjega dela motorja, grem z nogo naprej na sedež. Malo vaje, pa gre. Pa bravo, majstor za snalaženje s kratkim nogama! Tko kaže da kratke noge moraju biti prepreka? Ti si pravi inovator kada je u pitanju pronalazak rješenja. Umjesto da se mučiš dizanjem noge preko zadnjeg dijela motora, jednostavno ideš naprijed na sjedalo. Samo malo vježbe i eto nas! Možda bismo svi trebali slijediti tvoj primjer i pronaći jednostavnije načine za savladavanje prepreka. I zapamti, dužina noge nije bitna, već dužina tvoje hrabrosti i kreativnosti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tyler541Max1 Objavljeno Julij 4, 2023 Deli Objavljeno Julij 4, 2023 (popravljeno) On 6/28/2023 at 5:42 AM, Tyler541Max1 said: Pa bravo, majstor za snalaženje s kratkim [URL=]gotovinsko poslovanje za podjetja[/URL]! Tko kaže da kratke noge moraju biti prepreka? Ti si pravi inovator kada je u pitanju pronalazak rješenja. Umjesto da se mučiš dizanjem noge preko zadnjeg dijela motora, jednostavno ideš naprijed na [URL=]Atelier Rebul[/URL]. Samo malo vježbe i eto nas! Možda bismo svi trebali slijediti tvoj primjer i pronaći jednostavnije načine za savladavanje prepreka. I zapamti, dužina noge nije bitna, već dužina tvoje hrabrosti i kreativnosti! Na vseh tripih, če nimam sopotnice imam na zadnjem sedežu nepremočljivo boršo 40l ali 60l. Poceni,uporabno in zadnji kovček. Popravljeno Julij 4, 2023. Popravil Tyler541Max1 MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 Pozdrav, Imam Hondo CB 750 letnik 75 na kateri sta dve usnjeni stranski torbi - stari enako kot motor in sta že precej zdelani. Zanima me če ima kdo naslov kakšnega usnjarja, ki bi naredil nove kopije starih torb. Če je možno kje v okolici ljubljane, sicer se pa za dobrega obrtnika zapeljem tudi dlje😀. Hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 pred eno uro, brko pravi: Pozdrav, Imam Hondo CB 750 letnik 75 na kateri sta dve usnjeni stranski torbi - stari enako kot motor in sta že precej zdelani. Zanima me če ima kdo naslov kakšnega usnjarja, ki bi naredil nove kopije starih torb. Če je možno kje v okolici ljubljane, sicer se pa za dobrega obrtnika zapeljem tudi dlje😀. Hvala za pomoč Sem poklical nekoga, ki dela razne usnjene stvari, med drugim zelo kvalitetne pasove za v hlače... razne usnjene stvari za Harleyiste, tudi torbe...in pravi, če prineseš vzorec, bi se dalo kaj zrihtari. Kontakt: Aleš Urban Močilnikarjeva ul. 7 Lj. Polje mobi: 031 326 814 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: Sem poklical nekoga, ki dela razne usnjene stvari, med drugim zelo kvalitetne pasove za v hlače... razne usnjene stvari za Harleyiste, tudi torbe...in pravi, če prineseš vzorec, bi se dalo kaj zrihtari. Kontakt: Aleš Urban Močilnikarjeva ul. 7 Lj. Polje mobi: 031 326 814 Hvala - pokličem in javim kakšen je rezultat. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 pred 2 urami, brko pravi: Pozdrav, Imam Hondo CB 750 letnik 75 na kateri sta dve usnjeni stranski torbi - stari enako kot motor in sta že precej zdelani. Zanima me če ima kdo naslov kakšnega usnjarja, ki bi naredil nove kopije starih torb. Če je možno kje v okolici ljubljane, sicer se pa za dobrega obrtnika zapeljem tudi dlje😀. Hvala za pomoč drugi naslov, bi bil pa pomojem cevljarstvo Dermastja, bil včasih na vodnikovi-ljubljana, tudi motorist, ktm, sedaj je v vodicah na novi lokaciji, za vprašat je, upam,da kej pomaga.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se