Skoči na vsebino

Migrantsko/teroristična kriza

I30

Priporočene objave

pred 6 minutami, Borutt pravi:

O čem ti to? 

O stavbah,cestah,gospodarstvu,razmisljanju in solanju...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 10/26/2018 at 3:39 PM, Tedybear said:

Samo vprasanje: si kdaj dobila domov recimo reklamo za najnovejsi Mercedes E ali S....klase? 

Za Seat Leon ali Renault Captur...in podobno......si sigurno dobila.

Kako to?...Tisti, ki ti NI poslal reklame za Mecko ve, da nimaš 4000€ plače in delnik Krke ter Petrola....recimo...

Jaz dobivam samo reklame za lidl in hofer.

:(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Zok pravi:

Jaz dobivam samo reklame za lidl in hofer.

:(

Ja, ja...Hoferjeva čistila za feltne, pa Lidlove premaze za zaščito pnevmatik....

Popravljeno . Popravil Tedybear
  • Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 minutes ago, Tedybear said:

Ja, ja...Hoferjeva čistila za feltne, pa Lidlove premaze za zaščito pnevmatik....

To si se lahko privoscim :panic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz dobivam večinoma le reklame za jestvine...verjetno mislijo, da niti nimam prevoznega sredstva :hmm:

Ali vedo, da imam en kup mačkov doma...:P

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na zgornjem posnetku na 1.40 min. To nas čaka. 

Res reveži ti mladi moški, so mogl tok (3000 km) prehodit, da zdej uničujejo Pariz.

In potem me hoče nekdo prepričat da so bogi, pa da sm jest fašist, pa ksenofob....Fak, do takih sm še kej hujšega.

Kok jih še prilimam? Mislim, da ni potrebe nobenga, čeprov jih je ogromno na YT. Če je to blo predn so prišli... jest se ne spomnem. Itak ljubiteljev ne prepriča nič.

Pomagat ženskam in otrokom... ostale...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje mišljenje...take peeessdarije bodo nas zaobšle. Pač nismo v fokusu glavnih migrantskih tokov. Smo na srečo tranzitna država.

Nas bo pa počasi začelo hebati nekaj drugega. V bivša industrijska mesta se pospešeno priseljujejo pripadnik ex jugo plemena, ki ima v imenih in priimkih X, Y in Q.

Naselje Planina v Kranju jih je polno...kupijo praktično VSAKO prosto stanovanje. Čudno, da Grimsoidni Branislav tega ne vidi, ker se mu dogaja pred pragom. Vidi in spravlja se pa na enega Šamieha (al kva je že..), ki se poskuša asimilirat.

Predin je nekoč pel; Nič nas ni strah, ker so smučarji z nami....bo spesnil še kakšno o Vardi........

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Tedybear pravi:

Moje mišljenje...take peeessdarije bodo nas zaobšle. Pač nismo v fokusu glavnih migrantskih tokov. Smo na srečo tranzitna država.

Nas bo pa počasi začelo hebati nekaj drugega. V bivša industrijska mesta se pospešeno priseljujejo pripadnik ex jugo plemena, ki ima v imenih in priimkih X, Y in Q.

Naselje Planina v Kranju jih je polno...kupijo praktično VSAKO prosto stanovanje. Čudno, da Grimsoidni Branislav tega ne vidi, ker se mu dogaja pred pragom. Vidi in spravlja se pa na enega Šamieha (al kva je že..), ki se poskuša asimilirat.

Predin je nekoč pel; Nič nas ni strah, ker so smučarji z nami....bo spesnil še kakšno o Vardi........

Jest pa mislim, da nas ne bo zaobšlo. Manjša mesta, manjše skupine. Jest bom zase ze piskrbu. Cez 12 let k bo šla hcer v sredjno šolo me bo skrbel, kje jo bo en kreten posilu. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede francije je tako, sodelujem z mnogimi, službeno .. in zanimivo je, koliko 'domačih' (po priimkih) se vedno bolj zamenjuje z 'njihovimi kolonialnimi' priseljenci .. pa nisem homofob, ampak ... se pozna, tudi tu ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, skalar36 pravi:

Jest pa mislim, da nas ne bo zaobšlo. Manjša mesta, manjše skupine. Jest bom zase ze piskrbu. Cez 12 let k bo šla hcer v sredjno šolo me bo skrbel, kje jo bo en kreten posilu. 

Verjamem da te skrbi za hčerko, upam pa, da je ne pošiljaš k maši ali verouku, ker je tam večja verjetnost za zlorabo. Še večja možnost pa je, da bo zlorabljena kar doma (ne pravim, da jo boš ti zlorabil, ampak govorim o statistiki spolnih zlorab v Sloveniji)

Kar se pa tiče posnetka iz Francije, kjer je ženska šla v bife, kjer so samo moški, pa sem pomislil, na Green Dragonsa, ki bi šel pred derbijem v vijolčno bajto in spraševal, zakaj ni dobrodošel, čeprav je Slovenec kot Vijole.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, sesir pravi:

O stavbah,cestah,gospodarstvu,razmisljanju in solanju...

Torej ne poznaš zgodovino in še česa drugega. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Borutt pravi:

Torej ne poznaš zgodovino in še česa drugega. 

To je res...

Vendar vidu veliko drzav,bil v Sarajevo po vojni...in vse videno je 100let pred unimi..

In kaj zdaj bi uni prisli na lepo...mi najbolj,da gremo tja iz kod oni prihajajo vse razvijamo naslednjih 100let in pol spet menjamo?

Dej realno...vecina mladi med 20 in 34 let...polni elana in moci...zapustijo vso drzavo,ker itak tudi oni nocejo delat,kot niso hoteli njihovi predniki...

P.S

Sem jih gledal kako so korakali v Dobovi...podobno ko frendi,ki so jih v TO spustili na vikend med sluzenjem vojaskega roka...pac cim stopili iz kasarne vsi nori na parkingu...

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@skalar36 hvala...zanimiv ogled..mogoce le nisem tk fuknjen,ker isto mislim!

In ja takoj bi sel na volitve z taxijem,da imamo pri nas tako stranko moznost voliti!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dam še en video, kjer se čist lepo vidi, kdo je sovražen, ter kdo razmišlja v prid SVOJIH LJUDI!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Tex pravi:

glede francije je tako, sodelujem z mnogimi, službeno .. in zanimivo je, koliko 'domačih' (po priimkih) se vedno bolj zamenjuje z 'njihovimi kolonialnimi' priseljenci .. pa nisem homofob, ampak ... se pozna, tudi tu ...

Kot npr.: Paul Pogba, Moussa Sissoko, Eliaquim Mangala, Blaise Matuidi, Samuel Umtiti, N'Golo Kanté, ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 minutes ago, maus said:

na maratonih pa vseeno zmagujejo :P

To jim je blo usput na migrantskem putu prema Germaniji.

BTW: pa se snemal so remake filma "Maratonci tecejo castni krog".   Delovni naslov: "Migranti tecejo castni krog"

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 27. 10. 2018 ob 15:17, nejc74 pravi:

Aha, ko zmanjka pameti pa nastopi ustrahovanje s fizično silo?

Poglej tole sliko, ali to pomeni da smo Slovenci prenažrte svinje? Ali se boš zdaj zavzemal, da se VSEM Slovencem vzame socialna pomoč, ker hrana itak leži po smetnjakih? Da so Slovenci na minimalcu ali sociali samo lenuhi in zabušanti? Jih bomo izgnali v Sirijo?

Ali pa je to samo ena slika, ki kaže, da je hrano pogosto ceneje stran vreč, kot predelat in v resnici nima veze s socialnimi problemi Slovenije?

btw. nimaš pojma kaj je nacist, pa ti oprostim, ker je to le eden v nizu tvojih logičnih mimo-strelov.

60687100.thumb.jpg.77857dab85aa5d99081b280bdbe69cd0.jpg

Ne zavajaj , to je smetnjak od ene restarvracije, kliničnega itd in ne od raje , ki živi za 500 evrov mesečno . 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Ne zavajaj , to je smetnjak od ene restarvracije, kliničnega itd in ne od raje , ki živi za 500 evrov mesečno . 

Ne vem če gre za zavajanje. Po nekih informacijah (ki krožijo po medijih), naj bi vsak Slovenec zavrgel 70 kg hrane na leto.?????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, tomash pravi:

Ne vem če gre za zavajanje. Po nekih informacijah (ki krožijo po medijih), naj bi vsak Slovenec zavrgel 70 kg hrane na leto.?????

Pa tud,ce v sanjah res...Slovenec je zato hrano mel žuljave roke ti pa se noge nimajo,saj jih vozijo,obuti pa so v firme...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!