Skoči na vsebino

Migrantsko/teroristična kriza

I30

Priporočene objave

pred 27 minutami, Alla pravi:

Po vsem prebranem izpod tvojih prstov se tudi jaz sprašujem o tvojem razumu....

Ne vem, res ne morem razumet, kako bi eni pravico vzeli kar v svoje roke in iz čiste preventive zradirali vse, ki si iz takega ali drugačnega razloga želijo boljše življenje? 
Ja, seveda, med prišleki so tudi slabi ljudje. Zelo slabi. Ampak ti so vsepovsod. Domači in tuji. 
Pa ne gremo iz preventive likvidirat vseh.
Ista grozodejstva počnejo tako kristjani kot muslimani. A gremo potem likvidirat še vse krščanske župnike, škofe in podobne "svete glave"? Več kot dokazano je, da je v njihovih vrstah precej pedofilov. 
Gremo potem likvidirat vse motoriste, čist iz preventive, ker izgledajo grozno in ker jih ne razumemo?

Strah je največji sovražnik in oblast ga s pomočjo medijev izjemno uspešno uporablja za kontrolo množic. 
Vsaka mati na svetu želi, da bi bil njen otrok varen, verjemi. Tudi tiste, ki iz takega ali drugačnega razloga ne seksajo in so po tvojem ožigosane samo iz tega razloga.

strah pri islamskih migrantih je upravičen

slabe primerjave si dala. 

župnika se pa res nihče ne boji, kdo še sploh hodi v cerkev, to je mimo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, xtzs pravi:

Ti hodiš v cerkev? (mi ni treba odgovarjat, vem da bi bil odgovor pritrdilen, ker jo do obisti poznaš)

No, pa ti vseeno povem. Ne hodim.  Kakor pa vidim, vedno več ljudi hodi tja. 
Kar pa ne pomeni, da sem se vsaj v grobem izobrazila o krščanstvu, krščanski cerkvi, kakor tudi o nekaj ostalih religijah, vključno z groznim in strašnim islamom. 

Še enkrat, sama vera ni nikoli slaba, tudi islam (ki ima BTW iste korenine kot krščanstvo), izrodili so ga ljudje, ki ga pridigajo. Inštitucija je pa slaba. Zelo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Alla pravi:

No, pa ti vseeno povem. Ne hodim. 
Kar pa ne pomeni, da sem se vsaj v grobem izobrazila o krščanstvu, krščanski cerkvi, kakor tudi o nekaj ostalih religijah, vključno z groznim in strašnim islamom. 

Še enkrat, sama vera ni nikoli slaba, tudi islam (ki ima BTW iste korenine kot krščanstvo), izrodili so ga ljudje, ki ga pridigajo. Inštitucija je pa slaba. Zelo. 

Prepričan sem da hodiš, ker inštitucijo od znotraj do obisti poznaš. Priznaj! :yawn:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Snecer pravi:

župnika se pa res nihče ne boji, kdo še sploh hodi v cerkev, to je mimo 

Ko boš ti enkrat že mimo, bodo ljudje še vedno hodili v cerkev....

Popravljeno . Popravil xtzs
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, xtzs pravi:

Ko boš ti enkrat že mimo, bodo ljudje še vedno hodili v cerkev....

hodijo, a ne hodijo

da se malo pokažejo, navada, pol kosilce ali gostilna

za verouk v mb težko en razred napolniš... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 54 minutami, Alla pravi:

A v cerkev jo pa lahko pošlje? 

Daj no....nehaj!

Ajd pa greva tumasto gledat...

Kolikokrat je v Cerkvi,brez nadzora?

Kolikokrat gre po ulici brez nadzora,ki bi jo bil sposoben obvarovati pred grupo posiljevalcev,ki imajo radi mlado meso?

Loto se zreba cca 58 krat na leto..tuk je tednov,ne...kolikokrat gre po ulici?

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Alla pravi:

Imaš prav, saj niti ne ve,koliko tednov je v letu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, matjaz67 pravi:

Napisal okvirno 58 ker sem enkrat neki o loto racunal...

Nasplosno se osnovnosolci(vsa europski) vedo,da je 365:7 =cca..52

Pa ajd 6 imajo se ziher nekih praznikov itd...ne vem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Alla pravi:

Ne vem, res ne morem razumet, kako bi eni pravico vzeli kar v svoje roke in iz čiste preventive zradirali vse, ki si iz takega ali drugačnega razloga želijo boljše življenje? 
Ja, seveda, med prišleki so tudi slabi ljudje. Zelo slabi. Ampak ti so vsepovsod. Domači in tuji. 
Ista grozodejstva počnejo tako kristjani kot muslimani. A gremo potem likvidirat še vse krščanske župnike, škofe in podobne "svete glave"? Več kot dokazano je, da je v njihovih vrstah precej pedofilov. 
Gremo potem likvidirat vse motoriste, čist iz preventive, ker izgledajo grozno in ker jih ne razumemo?

Strah je največji sovražnik in oblast ga s pomočjo medijev izjemno uspešno uporablja za kontrolo množic. 
Vsaka mati na svetu želi, da bi bil njen otrok varen, verjemi. Tudi tiste, ki iz takega ali drugačnega razloga ne seksajo in so po tvojem ožigosane samo iz tega razloga.

kdo govori o radiranju? če se izoliraš ne radiraš .. če si kdorkoli želi boljšega življenja naj si ga najde po veljavni zakonodaji ..

še enkrat - ne govorimo o likvidaciji temveč preventivni zaščiti..

obstajajo zakoni.. in po zakonih bi jih morali preganjati - pa jih ne..to je napaka.. ne samo krščanskih - vse..

če se jim dokaže pedofilija - obstajajo zakoni po katerih se jim sodi.. 

preganjati po črki zakona .. pedofile , morilce .. vse neglede od kod prihajajo in kje so ..

pred 11 urami, xtzs pravi:

kot v matemetiki, lahko napišeš, da je 5+5=12, a preizkus (analiza) pokaže, da rezultat ni pravi, rezultat je napačen!

točno tako- napačen..po kapitalistični matematiki je 5+5 = 17  ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Thumper, se strinjam.
Pravim samo, da zaradi nekaj procentov zločincev ne moremo in ne smemo obsoditi in preganjati vseh iste narodnosti /rase/skupne.

Pa še to. Svet ima dovolj dobrin za vse, samo če se pravično porazdelijo.
In udrihati po tistih, ki imajo manj je nesmiselno. Upreti bi se morali tistim, ki imajo nakopičeno večino bogastva in ki so zgradili sistem, ki jim še naprej omogoča samo kopičiti to bogastvo na hrbtih mas.
Dokler se ne reši vir problema, se tudi problema ne bo rešilo.
Pohlep je pač jeba....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 43 minutami, vandrovec pravi:

Ko bodo đamije boš avtomatsko pri obredih, se sliši po celih naseljih...:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 urami, thumper pravi:

a nismo rekli , d ne bomo vlačili družinskih članov v debate? mal se zadrži..

Ne more , ker je nestrpen do drugače mislečih , vsi levaki so isti Alla nas je označila za latentne Hitlerje , Nejc za fašiste itd to je odraz levice !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, Alla pravi:

Medij prikriva realno stanje prav zaradi panike in strahu , ki bi se razplamtel med ljudi . Mediji so po večini kavbojski , za kavboje pa vemo , da bi radi in bojo EU spravili na kolena , prav zaradi podkupljivih levakov , ki nas vodijo .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Alla pravi:

No, pa ti vseeno povem. Ne hodim.  Kakor pa vidim, vedno več ljudi hodi tja. 

Nimaš pojma o Islamu in koranu , malo bolj se izobrazi pa boš videla ,da je sama vera nasilna in to zelo !

pred 12 urami, matjaz67 pravi:

Če bi ti preživel komo in hude poškodbe glave , kot vidim tudi pisat nebi znal !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK,  ziher drži ko pribito, saj ti res najboljše veš kaj jaz vem in kaj ne.
Ker verjetno že dobrih 46 let od blizu spremljaš mojo vzgojo in izobraževanje.
Nedvomno zelo tehtna trditev. :sleep2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Alla pravi:

Thumper, se strinjam.
Pravim samo, da zaradi nekaj procentov zločincev ne moremo in ne smemo obsoditi in preganjati vseh iste narodnosti /rase/skupne.

Pa še to. Svet ima dovolj dobrin za vse, samo če se pravično porazdelijo.
In udrihati po tistih, ki imajo manj je nesmiselno. Upreti bi se morali tistim, ki imajo nakopičeno večino bogastva in ki so zgradili sistem, ki jim še naprej omogoča samo kopičiti to bogastvo na hrbtih mas.
Dokler se ne reši vir problema, se tudi problema ne bo rešilo.
Pohlep je pač jeba....

Še ena mimobrca .... kje ti živiš ? V Indiji Koromandiji ? Od leta 1970 smo uničili 60% živalskih vrst, so izumrle. 

Z resursi pa gremo že nekaj let v minus naslednjim generacijam .

Dej kaj preberi no , preden na pamet pišeš.

pred 1 minuto, Alla pravi:

OK,  ziher drži ko pribito, saj ti res najboljše veš kaj jaz vem in kaj ne.
Ker verjetno že dobrih 46 let od blizu spremljaš mojo vzgojo in izobraževanje.

Berem kaj pišeš , to pove dosti o tvoji izobrazbi o Islamu .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Beri ti malo bolj umirjeno.

Človek za preživetje rabi bore malo.
Dokler bo večina bogastva v rokah 2% zemljanov, je pač za ostalih 98 % premalo. Jebat ga, ampak tega ne bomo spremenili s tem, da se bomo med sabo klali. Pohlep je pač jeba.

O islamu sem pa zaenkrat napisala samo, da ima iste korenine kot krščanstvo. Kar drži.
Zdaj pa zaključujem s komentiranjem česarkoli v tej temi.
Mejte se radi, pa bo svet takoj lepši :love1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

21 minutes ago, Kmet2 said:

Berem kaj pišeš , to pove dosti o tvoji izobrazbi o Islamu .

Ni migrantska topika, ampak, si ravno omenil islam. Če se ne motim, si bil očaran nad Iranom. Kako bi komantiral zdejšnje dogajanje okrog pomilostitve neke ženske, in kako bi komentiral Saudovo Arabijo in urejanje dokumentov ala Kahashoggi. OZIROMA, a bi šu iti u SA iskat zatočišče? Precej popularna je ena  FB objava o praznih šotorih za hadž, pa bežanjem mimo varnih držav, kot so Katar, ZAE in Saudova Arabija.... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 32 minutami, Alla pravi:

Ok...jz sem buhtl pa take pa to...

Ajde vi levaki,dajte tditev,ki drzi in ovrze trditve Madzarskih politikov,ki ljubijo svoj narod in bodo ocitno naredili vse,da zascitijo svoj narod!!!!

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!