Žan96 Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 2 minutami, nazo13 pravi: Ne vem kje si izbrskal, da poveličujem EU? Iz tvojih zapisov, da se bodo te države držale zakonov in ne bodo zavračali beguncev, kot recimo Madžarska? Nemčija ne more postavt zida k bo mela dost beguncev? Sej jih ni treba spustit v državo da jih lahko pol vn vržeš ampak sam vstop preprečš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 1 minuto, RobiRoberto pravi: ............uboge Nemke.......... to bo rastur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 [SARCASM ON] Nehajte sanjariti o migranti na vaših vratih [SARCASM OFF] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 12 minutami, Žan96 pravi: [SARCASM ON] Nehajte sanjariti o migranti na vaših vratih [SARCASM OFF] .......bo čas pokazal kdo komu trka.......... Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 26 minutami, TOMCAT pravi: .......bo čas pokazal kdo komu trka.......... Res je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 53 minutami, Žan96 pravi: Iz tvojih zapisov, da se bodo te države držale zakonov in ne bodo zavračali beguncev, kot recimo Madžarska? Nemčija ne more postavt zida k bo mela dost beguncev? Sej jih ni treba spustit v državo da jih lahko pol vn vržeš ampak sam vstop preprečš Madžarska ni bila ciljna država migrantov. Enostavno so šli mimo nje po liniji najmanjšega odpora. In kako misliš, da jih ne bi spustil v Nemčijo? Zaustavil ves promet z mejno kontrolo in nabil stroške transportov v nebo? Ni to tako enostavno. Če hočejo glavce EU zaustavit dotok migrantov, jih morajo zaustavit na zunanjih mejah EU in ne na mejah znotraj EU. In ne bodo vsi migranti zaprosili v EU za socialno pomoč, da bi jih lahko popisali. Kar nekaj jih bo poniknilo in delalo na črno kot delavci ali pa mafijozoti. To, da jim niti prstnih odtisov ne jemljejo ob vstopu, je cvetka prve vrste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 pred 3 minutami, nazo13 pravi: Madžarska ni bila ciljna država migrantov. Enostavno so šli mimo nje po liniji najmanjšega odpora. In kako misliš, da jih ne bi spustil v Nemčijo? Zaustavil ves promet z mejno kontrolo in nabil stroške transportov v nebo? Ni to tako enostavno. Če hočejo glavce EU zaustavit dotok migrantov, jih morajo zaustavit na zunanjih mejah EU in ne na mejah znotraj EU. In ne bodo vsi migranti zaprosili v EU za socialno pomoč, da bi jih lahko popisali. Kar nekaj jih bo poniknilo in delalo na črno kot delavci ali pa mafijozoti. To, da jim niti prstnih odtisov ne jemljejo ob vstopu, je cvetka prve vrste. No js bi reku, da se strinjava usaj glede tega, da ma EU napačn pristop do migrantov Se strinjam s tvojo objavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 18, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2015 pred 19 urami, nazo13 pravi: ... Kar nekaj jih bo poniknilo in delalo na črno kot delavci ali pa mafijozoti. ... Ja in kaj misliš, da je bil namen te merklKorporacionZdaIpd povzročiteljev te zmede? Najprej đumbus, ki bo še bolj oklestil socilane dobrine, kar so itak zahtevali že od evropskih držav, najprej Grčije, pa tudi od nas in drugih, potem pa uvajanje poceni delovne sile, saj se kitajci postavljajo na noge in niso več tako poceni, Rusi se pa jebat ne pustijo več. In kdor tu še ne vidi ozadja in samo vpije čez te ljudi ki iščejo boljši jutri, je eno obično tele. Kdor misli, da bo ta uboga Slovenija prepredena tako s političnimi kot običajnimi tepci ostala enaka, je pa tele na kvadrat! skalar36, TOMCAT, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 18, 2015 Deli Objavljeno December 18, 2015 Dana 4. veljača 2013, Vladimir Putin, ruski predsjednik, obratio se Dumi (ruski parlament,), te je održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji:. "U Rusiji žive Rusi. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Rusiji, raditi i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone. Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon. Rusija ne treba manjine. Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'. Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija. Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina. Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi. Političari u Dumi su priredili Putinu pet minutne ovacije. nazo13, Efendi, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno December 18, 2015 Deli Objavljeno December 18, 2015 pred 6 urami, HD-Dyna pravi: Dana 4. veljača 2013, Vladimir Putin, ruski predsjednik, obratio se Dumi (ruski parlament,), te je održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji:. "U Rusiji žive Rusi. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Rusiji, raditi i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone. Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon. Rusija ne treba manjine. Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'. Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija. Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina. Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi. Političari u Dumi su priredili Putinu pet minutne ovacije. prosim slovenski prevod ker v Sloveniji govorimo in pišemo slovensko. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 nisem avtor tega, je pa pisanje mojega someščana "Včeraj večer sem se s kolegom peljala iz smeri Brežic proti Livarni Dobova. Padla mi je v oči cerkev, katera privablja poglede nas sosednjih Brežičanov že kar nekaj časa. Bila je drugačna kot ostale noči, zato sem vprašala kolega , če morda ve zakaj ni osvetljena cerkev? Prijatelj me je začudeno pogledal, kako ne vem kaj je bilo?Pojasnil mi je, da je bil pogreb in je po običaju zvon donel. Donenje zvonca so slišali migranti v šotorišču, zatem so zvon izžvižgali in je nastala "panika". Policija jih je menda komaj umirila. Od takrat je utihnil cerkveni zvon kakor tudi osvetlitev Dobovske cerkve.Po razlagi, zakaj je utihnil zvon in zakaj so se ugasnile lučke na dobovski cerkvi sem v sebi začutila globoko razočaranje. Ne hodim veliko v cerkev, a spet nisem ateist. Verjamem v Boga, a ne verjamem v Vatikan. Cerkev, zvonovi in krščanstvo, če verjamemo ali ne so simbol nas, naše zemlje, našega ljudstva, našega zgodovine in identitete. Kakor koli obrnemo, to smo mi. Naši predniki so skupaj z ostalimi evropskimi narodi pod križem združeni branili Evropo pred Turki.Zakaj dopuščamo , da nam muslimanski migranti s svojimi žvižgi krojijo našo identiteto? Zakaj dovolimo, da ugašajo osvetljavo cerkve? Ali si pokojni ni zaslužil pogreba v skladu z običajem?Kaj se bo zgodilo z prihajajočim adventom na Mostecu ali živimi jaslicami v Dobovi? Bomo sploh še smeli praznovati Božič?Imam občutek, da je ta multikultura namenjena drugi strani – da smo mi tisti, kateri se umikamo in prilagajamo.Ne bi smeli podleči provokacijam prihajajočim migrantom. Cerkev oz občina ali kdor koli je že to bil, ne sme dovoliti ponižati svojo kulturo, identiteto in svojo ljudstvo.Moje mnenje je, če jih bomo še dalje pričakovali na meji z oblačili, hrano, nasmeški,…bodo že na začetku deležni zastonj stvari in bodo dobili občutek, da se jim klanjamo in sem prihajajo kot osvajalci!Oni niso prispevali v našo državno blagajno evra, dajemo pa za njih milijone, s katerimi bi lahko nahranili, omogočili brezplačno šolstvo ali oblekli številne slovenske družine, katere so imele smolo v življenju!Če bomo dovolili, da se utišajo slovenski cerkveni zvonovi in ugašajo lučke je samo dokaz, da se bojimo Islama in s tem se jim nezavedno priklanjamo. Ne! moralo bi biti ravno obratno! Lučke morajo goreti, cerkev se mora videti in slovenski zvonovi morajo zvoniti!Če tega ne bo, pomeni, da sprejemamo ravno tisto, kar si ne želimo. Pa premislite !" vidmar j, Mavti, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 40 milijonov evrov so zdaj porabili za "boge" migrante,naši otroci so lačni ,delamo za minimalca,policija nima kaj oblečt Cerar pa še naprej nasavlja ritko Merklovi ki ga tud noče......res smo hlapci ,namesto da bi se zbrali pred hišami teh evro in našega ciganskega zbora in jim mater ,pred parlamentom je škoda protestirat in metat kamenje in granitne kocke,saj ga bomo še potrebovali ,to skorumpirano vlado pa bi morali odstavit in zdaj je čas ,saj bo policaj in vojak prej ali slej z nami bok ob boku ......komaj se zadržujem ,da ne postanem vulgaren in primitiven a mislim ,da je to edino orožje da te cepce zabrišemo na cesto in jim poberemo kar so nakradli ! Sam tukaj za kompom smo vsi močni .......toda jaz sem res pripravljen ,trenutno res ne ker sem po op samo ko se pocajtam ,mi sam povejte kje in kdaj pa pridem ,toda ne pred parlament pred hiše .......... UnionJack, TakeALookAround, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Tole z cerkvijo pa res....wtf? Pa sem ateist....ampak a nimamo nic jajc? Al smo tolk bolj kulturni, da smo za voljo miru med migranti rajsi utisali zvon? Prav ratuje jim, kar jim pase..... skalar36, UnionJack, Ferrarist in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 (popravljeno) Skoraj iz prve roke; na mejnem prehodu se v našo državo spušča preveč ilegalcev, katerim se ne pobira prstne odtise, vsi imajo pri sebi velike vsote evrov, najsodobnejše telefone, 10% je Sirijcev, ostalo so bolj vzhodna "ljudstva", velika večina je mladih in vsi naj bi bili z družinami, vendar bi na eno ženo in enega otroka prišlo preveč možev in očetov, dobijo prevelike količine hrane, katero mečejo vse naokoli, ne poznajo stranišč in školjk, zaradi česar "zgrešijo luknjo" in opravijo mimo, ... Policija in vojska pa "veselo" delata preko vseh zmožnosti in preko zakonskih omejitev za nič. Ker so nam zopet odvzeli nek dodatek in se sploh ne ve, kako in koliko, če sploh bo, plačano vse to delo. Vse to slišimo od sodelavcev, kateri so bili na meji. Swašta se dogaja. In potem se "humanitarci" pritožujejo vsepovprek, ker naj bi ilegalce zeblo na avtobusu. Kaj pa naši policisti ? Njih nič ne zebe ? Polkrog na levo in šus v rit. Sam nisem bil na meji in nisem doživel vsega tega. Tudi nisem veren, ampak skoraj preziram cerkev (namenoma je z malo začetnico) zaradi lopovščine in vsega ostalega kriminalnega ter sprevrženega. Pa vendar me je prejšnja objava (Builderjeva) postavila v bran vsega našega pred ilegalci in našim vodstvom države, katero vse to dopušča. Vsakič poskušam biti prijazen (odvisno od lune in kretenov, ki jih srečam) in pomagati vsakemu. In vedno me razjezi neko samovoljno in nezakonito obnašanje podkrepljeno z nasiljem, da se vsa moja milost porazgubi v neskončnosti vesolja in jo zamenja trda tonfa. Priznam, da včasih raje primem za tonfo, kot bi z lepo besedo poskusil prepričevati prepričane. Kajti, sem v takšni službi, kjer se prvo izpolni ukaz, šele nato se pritožuje (seveda zakonit ukaz). In sedaj se bomo klanjali in prilagajali ilegalcem ? Kje ste Dolfe, Duce, Tito in ostali ? In kot je Kmet2 napisal, da mečemo denar za ilegalce, naši (bolj vaši) otroci pa lačni v šoli. Sem v enem občinskem glasilu videl en znan obraz. In sem ga prepoznal. Je natakar v eni gostilni v Postojni, kamor hodimo na malico. Priporočam obe gostilni, katere lastnik je Hamza in sicer picerija Minutka in gostilna Ob kaminu. In ta natakar se gre prostovoljstvo in sicer zbiranje denarja, ker mu ni vseeno za naše otroke, kateri se v šoli postavijo v vrsto za malico, vendar gredo nekateri mimo hrane, ker njihovi starši nimajo denarja za plačilo malice. Potem pa beremo in gledamo, da gredo milijoni evrov za ilegalce, otroci v šoli pa lačni oziroma vzamejo kos kruha, da vsaj nekako zapolnijo praznino v želodcu. Ta natakar pa žrtvuje svoj čas in denar, da s prostovoljnimi prispevki dobrih ljudi poskuša pred vsakega otroka postaviti pladenj z malico. Si ne morete misliti, kakšna jeza je tlela v meni zaradi te gnile države in vseh krvosesov na našem proračunu, kateri kradejo naš denar, reveži prostovoljci pa zbirajo denar z ostalimi reveži za še večje reveže. Če napišem še kaj, bodo verjetno specijalci prileteli skozi moje okno. Pa sem že med razgovorom z natakarjem prišel na idejo, da bi njemu in vsem ostalim prostovoljcem pomagal na svoj način. In tukaj bom potreboval vas, da bomo skupaj nekaj naredili za otroke ali pa za koga drugega, pomoči potrebnega. Kaj in kako bom napisal v temi Tečaj varne vožnje za motoriste (naj se vam naslov teme ne zdi neprimeren). Se opravičujem, če ne pišem ravno o migrantski krizi, ampak naš denar izginja za ilegalce. In ta naš denar bo nekje naredil luknjo v proračunu zaradi ilegalcev. Pa bomo spet živeli z višjimi davki, dražjim bencinom, dražjo hrano, dražjim vrtcem, ... Imate srce gledati naše lačne otroke, medtem pa ilegalci mečejo hrano proč ? Poskušam se vzdržati nasilja, ampak ta država je naša in bomo mi odločali ali bodo naši otroci lačni ali pa bodo ilegalci lačni. Popravljeno December 19, 2015. Popravil Borutt builder, StaraFeltna, Scarabeo 500 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Vse povedano bi pa pomagal resničnim beguncom pa tudi pritoževal se ne bi ,toda to sranje s temi ljudmi ki se požvižgajo na našo kulturo in institucije te bi pa tako nabrcal (dobesedno) da bi si zapomnili Slovenijo ,vključil bi še politike in jim dal da kazensko odgovarjajo za vse zakone ki so jih sprejeli po katerih se lahko siromaši družbeno dobro ,ki so ga desetletja ustvarjali naši starši in stari starši .......dejmo Borutt neko pobudo pa ne samo za siromašne otroke tudi za pijavke v parlamentu ki niso za drugega kot cigulit naše prihodke,po večini sploh ne vejo kaj sprejemajo v zboru .....večkrat dokazano .....je pa lepa plačica in razne bonitete,vse to bi trebalo ukinit in dati tistim politikom ,ki si res želijo ali naredijo nekaj za nas male ljudi in ne samo za svojo rit......golazen!!!! TakeALookAround, skalar36, mac in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Da se mi njim prilagajamo, smo res kreteni. Kaj naj naredimo mi, ki smo proti prilagajanju dugim navadam in narodom!? Če je lastno ljudstvo, proti nam. Nekateri bi z veseljem "nastavljali riti" migrantom, nekater ženske bi z veseljem nosle burke, odpovedale bi se svoboščinam, sprejemali bi jih v svoje domove...da nebi slučajno bili označeni za ksenofobe, rasiste... V samem bistvu je človek pokvarjen, egoist. Vedno gleda le na svoj interes, ne na interes drugih, in nima veze katere verske pripadnosti je. Velik del njegove osebnosti je izpeljanka iz okolja iz karerega prihaja. Največ dobrih/slabih lastnosti da družina, nato družba. Iz kakšnega okolja prihajajo migranti? Vsi vemo, da na njihovih območjih divjajo vojne že ogronmo časa. Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. Res je iščejo boljše življenje, vendar ne na način, kot ga misli Merkel. Merklova se ne zaveda, da če daš ciganu-strojanu, ali tistemu, ki je ta teden do smrti povozil človeka v NM, službo 8 ur na dan, 5 dni na teden ter plačo 2000 eur, on ne bo delal, rajši bo ukradel 500 eur, pa dobil še državno podporo-tako je vzgojen, takega življenja je navajen. Ravno tako kot jaz raje delam za 1000 eur, kot bi jih 3000 ukradel, ker sem tako vzgojen. Kako so pa vzgojeni migranti si pa lahko nazorno pogledate na youtubu, če kdo ne najde mu lahko jaz poiščem. Vsi, ki jih zagovarjate(sploh ženske) poskusite se poistovetiti, z vsemi ženskami, ki so bile deležne "migrantskega tretmaja" v DE. TakeALookAround, Kmet2, Igi Pop in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 migranti z vojnih območij JA, ostali def. NE s 40+ mio bi jih ogromno spravl vsaj na pozitivno nulo pa da proba pol naprej... al pa polcajem dat kak krajcar več.... tud js sm delč od cerkve ampak tale z zvonci je kr mal pretirana. mislim da ni ravno tako?!? če pa, pa zvonit skoz! zaničevanje gostitelja pa res ni za tolerirat. ....doms so mi spizdl tablce z auta pa so mi polcaji kljub vidnim napisom o stavki vseen ustrežljivo zrihtal zadevo. itak jih (modelou) ne bojo najdl.... GO ST-494 ...... mamuimjebem , pa s satelitom ti posnamejo lasne mešičke js pa iz teh kamer komi razločm da gre za 2 mejhna debelinkota, pfff skalar36, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Pisda, se lahko hitr zajebes z novim forumom Uglavnm....hecn mi je, ko sem pred 15 leti fasal kazen, ker sem se poscal v grmovje..... Pa mi je policist modroval, kako bi bilo, ce bi vsi to pocel.....am....evo jih! Upam, da zdej tam kazni pise....ker ma dnarja na pladnju, miljone. Igi Pop, Kmet2 in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 (popravljeno) Bolj ko berem slabše volje sem. :/ Se javljam prostovoljno v vednost ko bo pravi čas da se kaj konkretnega ukrene da bom zraven. Če že ne zase, upam da bo iz tega kaj vsaj za potomce. Prepričan ateist z zdravimi moralnimi načeli. Imam sočutje do ljudi v krizi ampak zgoraj omenjeni to niso. Sem pa takoj za to, da se uredi krizo za tiste ki je ne čutijo in to zaradi njedanja nas vseh. Ne sledim politiki a tu pa tam slišim kak odstavek kakšnega govora od Putina... pa si rečem, vidi enega ki ima res jajca in pove brez fantaziranja kar ima v glavi pa še smiselno in konkretno zveni. Kaj takega za naše ali-baba-je in vseh x-razbojikov vred nebi mogel reči, pravzaprav nikoli nisem slišal še kaj pametnega. Še več! Vedno znova sem razočaran kako dosegajo nove razsežnosti klečeplazenja in nastavljanja riti drugim ter neprofesionalno brezvazelinsko lastnega ljudstva ki jim daje denar samo za to da nam ponovno ne kupijo vezelina in nadaljujejo standardno prakso. Popravljeno December 19, 2015. Popravil StaraFeltna skalar36, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 3 hours ago, Borutt said: Skoraj iz prve roke; na mejnem prehodu se v našo državo spušča preveč ilegalcev, katerim se ne pobira prstne odtise, vsi imajo pri sebi velike vsote evrov, najsodobnejše telefone, 10% je Sirijcev, ostalo so bolj vzhodna "ljudstva", velika večina je mladih in vsi naj bi bili z družinami, vendar bi na eno ženo in enega otroka prišlo preveč možev in očetov, dobijo prevelike količine hrane, katero mečejo vse naokoli, ne poznajo stranišč in školjk, zaradi česar "zgrešijo luknjo" in opravijo mimo, ... Policija in vojska pa "veselo" delata preko vseh zmožnosti in preko zakonskih omejitev za nič. Ker so nam zopet odvzeli nek dodatek in se sploh ne ve, kako in koliko, če sploh bo, plačano vse to delo. Vse to slišimo od sodelavcev, kateri so bili na meji. Swašta se dogaja. In potem se "humanitarci" pritožujejo vsepovprek, ker naj bi ilegalce zeblo na avtobusu. Kaj pa naši policisti ? Njih nič ne zebe ? Polkrog na levo in šus v rit. Sam nisem bil na meji in nisem doživel vsega tega. Tudi nisem veren, ampak skoraj preziram cerkev (namenoma je z malo začetnico) zaradi lopovščine in vsega ostalega kriminalnega ter sprevrženega. Pa vendar me je prejšnja objava (Builderjeva) postavila v bran vsega našega pred ilegalci in našim vodstvom države, katero vse to dopušča. Vsakič poskušam biti prijazen (odvisno od lune in kretenov, ki jih srečam) in pomagati vsakemu. In vedno me razjezi neko samovoljno in nezakonito obnašanje podkrepljeno z nasiljem, da se vsa moja milost porazgubi v neskončnosti vesolja in jo zamenja trda tonfa. Priznam, da včasih raje primem za tonfo, kot bi z lepo besedo poskusil prepričevati prepričane. Kajti, sem v takšni službi, kjer se prvo izpolni ukaz, šele nato se pritožuje (seveda zakonit ukaz). In sedaj se bomo klanjali in prilagajali ilegalcem ? Kje ste Dolfe, Duce, Tito in ostali ? In kot je Kmet2 napisal, da mečemo denar za ilegalce, naši (bolj vaši) otroci pa lačni v šoli. Sem v enem občinskem glasilu videl en znan obraz. In sem ga prepoznal. Je natakar v eni gostilni v Postojni, kamor hodimo na malico. Priporočam obe gostilni, katere lastnik je Hamza in sicer picerija Minutka in gostilna Ob kaminu. In ta natakar se gre prostovoljstvo in sicer zbiranje denarja, ker mu ni vseeno za naše otroke, kateri se v šoli postavijo v vrsto za malico, vendar gredo nekateri mimo hrane, ker njihovi starši nimajo denarja za plačilo malice. Potem pa beremo in gledamo, da gredo milijoni evrov za ilegalce, otroci v šoli pa lačni oziroma vzamejo kos kruha, da vsaj nekako zapolnijo praznino v želodcu. Ta natakar pa žrtvuje svoj čas in denar, da s prostovoljnimi prispevki dobrih ljudi poskuša pred vsakega otroka postaviti pladenj z malico. Si ne morete misliti, kakšna jeza je tlela v meni zaradi te gnile države in vseh krvosesov na našem proračunu, kateri kradejo naš denar, reveži prostovoljci pa zbirajo denar z ostalimi reveži za še večje reveže. Če napišem še kaj, bodo verjetno specijalci prileteli skozi moje okno. Pa sem že med razgovorom z natakarjem prišel na idejo, da bi njemu in vsem ostalim prostovoljcem pomagal na svoj način. In tukaj bom potreboval vas, da bomo skupaj nekaj naredili za otroke ali pa za koga drugega, pomoči potrebnega. Kaj in kako bom napisal v temi Tečaj varne vožnje za motoriste (naj se vam naslov teme ne zdi neprimeren). Se opravičujem, če ne pišem ravno o migrantski krizi, ampak naš denar izginja za ilegalce. In ta naš denar bo nekje naredil luknjo v proračunu zaradi ilegalcev. Pa bomo spet živeli z višjimi davki, dražjim bencinom, dražjo hrano, dražjim vrtcem, ... Imate srce gledati naše lačne otroke, medtem pa ilegalci mečejo hrano proč ? Poskušam se vzdržati nasilja, ampak ta država je naša in bomo mi odločali ali bodo naši otroci lačni ali pa bodo ilegalci lačni. Odlično napisano, imam pa vprašanje - zgoraj omenjaš ukaze - kdo je policiji ukazal, da se spuščajo ilegalci čez mejo protizakonito? Ime? Urad? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 pred 1 minuto, VrUUUUUmmmm pravi: Odlično napisano, imam pa vprašanje - zgoraj omenjaš ukaze - kdo je policiji ukazal, da se spuščajo ilegalci čez mejo protizakonito? Ime? Urad? Jaz mislim da bi človek še vseno imel v teh časih službo ,a se teb ne zdi ...v teh modernih časih obstaja tudi bolj diskretno komuniciranje...npr ZS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Bom vesel odgovora na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 če bo treba bo ZS sporočilo če par minut na mizi ... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 builder, skalar36 in Igi Pop 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se