Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nora moto2 dirka,fantastičen dvoboj in lepa gesta Rinsa ustavil in čestital Baldatu...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Rossi se je strgal s ketne, vsaj v prvih krogih.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Zarota, michelin je naredil gumo ki jo lahko ogreje..sam zanj:ras::fyou:

Objavljeno (popravljeno)

Evo spet nov zmagovalec...nora sezona :) Dani edini izbral S gumo in splačalo se mu je.  

Popravljeno . Popravil Arzen
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Se je precej bolj strgal s ketne ko Rossi :devil: Dobro so ga furali do konca :worship:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Je, respect. Dobr so letel... Vale razocaran, sam ni kej, Dani je letu ko sneta skira (today was impossible):beer2:

Objavljeno
Just now, Snecer said:

žvižgi Lorenzu? sicer pa kot da je v Meki, to so verniki, ne navijači

Ja in? Najprej pometi pred svojim pragom - beri Vijole :) 

Objavljeno
pred 3 minutami, ukica pravi:

Ja in? Najprej pometi pred svojim pragom - beri Vijole :) 

kaj pa imam jaz z Vijolami in celo fuzbalom? bravo

je pa pil iz škornja :) da jih je pomiril

Objavljeno

Vale, Vale, Vale, Vale!!! :yea2:  Ja kaj pa misls, da bojo ploskal Lorenzu?:lol1: Pedrosa pa iz pepela! Lepo!

Objavljeno (popravljeno)

52625803.jpg

Torej ne pustite se motiti, pridem, čez kakšno uro ali dve nazaj.

Popravljeno . Popravil interista
Objavljeno

Sramota za lorenza in marka da jih je ata rosi tudi po suhem spet nazgal... :yea1:

• Všeč mi je 8
Objavljeno (popravljeno)
10 minutes ago, DinDiin said:

Vale, Vale, Vale, Vale!!! :yea2:  Ja kaj pa misls, da bojo ploskal Lorenzu?:lol1: Pedrosa pa iz pepela! Lepo!

Ja pa ravno Lorenzu.. Vsak normalen in kulturen navijac bo zaploskal VSEM, pa ceprav ni fan! Ne maram ne Lorenza, se manj Rossija pa vedno zaploskam za dober dosezek, ker je vedno plod truda in naporov... Zakaj pa ne bi pozdravili Lorenza? Je kdaj koga pocakal in ga zrinil s steze, da bi mu zvizgal? Kaze komu fakice, da mu zarad tega ne bi ploskal? Je kdaj koga udaril? Samo tisit ki je vlozil vec truda kot katerikoli dirkac, al pa dosegel vec, ma  pravico pljuvat po komerkoli...

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno (popravljeno)

Na Rossijevem domacem vrtu pa res ni pricakovati, da bojo ploskal kuharju Lorenzu :) Posebej po lanski sezoni.

Popravljeno . Popravil DinDiin
Objavljeno
1 minute ago, DinDiin said:

Na Rossijevem domacem vrtu pa res ni pricakovati, da bojo ploskal kuharju Lorenzu :) Posebej po lanski sezoni.

Aja? Lani je Rossi zgubil zivce, k je okol njega brencal Marquez, kriv je pa Lorenzo?

Objavljeno

Lorenzo je kuhal za zeleno mizo..... :)

Objavljeno

Heh, lorenzo pa res nikomur nic ne kaze, pravi gentleman. Mislm, zadno dirko lani si verjetno spustu... podelitev pa to...

Objavljeno

Lorenzo je najprej kazal, pol pa kuhal pri komisarjih. Res je fer dec. :lol1:

• Všeč mi je 4

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!