Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a če dirkača prej spustijo k naslednjemu moštvu mu odbijejo 2mesečni  plači ali jih mora nakazati v dobrodelne namene?

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Pedrosa si je zlomil ključnico (ni še uradno potrjeno ampak kako se je držal za ramo in kolikor smo take situacije videli v preteklosti, je velika verjetnost, da je zlom), kar verjetno pomeni, da v nedeljo ne bo dirkal. Padec je bil res grd. Tudi Laverty se je pomoje kar fajn poškodoval. Marquez je pa podrajsal po tleh, v glavnem obeta se zanimiv vikend. Ducati je tudi izjemno hiter.

Popravljeno . Popravil Arzen
Objavljeno

Pedrosa pa res nima sreče. :cry:Prav smola se ga drži, vedno nekaj. Lani je tukaj na japonskem zmagal, letos pa zlomljena ključnica. Res mi je žal zanj, ker je najbolj preprost, pošten in fer voznik v moto gp.

Želim mu čimprejšne okrevanje in vrnitev med najboljše.

Lp

Objavljeno

Že na prvem treningu je bilo bizarno gledat opcije dirkačev s to gumo, zdej še padci... Noben pa nič čez Michelin... Meh... K da ni očitno... 

Objavljeno
pred 16 minutami, KennyJR pravi:

Že na prvem treningu je bilo bizarno gledat opcije dirkačev s to gumo, zdej še padci... Noben pa nič čez Michelin... Meh... K da ni očitno... 

Po videnem bi lahko rekli, da drži vse do padca.

Objavljeno
pred 41 minutami, bikez pravi:

Po videnem bi lahko rekli, da drži vse do padca.

Pa še do tja bl slabo... Na tej pisti je sprednja guma še kako pomembna... In prav žalostno jih je gledat, kako to bremzajo, sploh na hrbtni ravnini... 

pred 8 minutami, bikez pravi:

Aero-dinamična krilca pa tako polepšajo motor, kot da bi na blatnik Ferrarija nabil gumijaste zavese.

Lohk bi jih vsaj za slovesnost dol pobral.. Jao. Haha 

Objavljeno

a to sta ubrisala na istem ovinku ? men zgleda isto mesto  ..

Objavljeno

Kar je dobr, ni slabo... forza VR46 :-) Dobre qualy, se jutr zmagat pa bo!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Spet jim je tastar pokazal .....šolanje :P po učbeniku :lol1:

Objavljeno

Tele gume so čisto v kurcu... ni lih prvič, da se folk resno tolče zaradi nepredvidljivega odziva. Enkrat prva, drugič zadnja.

Objavljeno

Uf Lorenzo :eek:  Ce se pa jutr nau ves polomljen zbudil......

Rossi :yea2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

To je že nevarno. Prvo pedroso katapultiralo v zrak in grd padec, sedaj še lorenzota orng zmetalo, seveda nista edina, pa kaj je s temi "mišelinkami" ?  A so tok nesposobni, jebemti:angryrant2:

Michelin naj da ven gume ki bodo držale oz da bodo vsaj malo bolj predvidljive, če ne, pa naj se umaknejo iz MotoGP-ja. :O

Če se bodo takole igrali še naprej, bodo (, upam da ne),  povzročili še smrt kakšnega dirkača zaradi svojih slabih gum.

Upam, da bo jutri zanimiva dirka brez kakšnih nepotrebnih grdih padcev.

Lp

Popravljeno . Popravil renyy
Objavljeno

kje je ianonne ?

Objavljeno
pred 15 minutami, KennyJR pravi:

In ti se maš za boljšega, ker se spotikaš ob tak butast komentar? 

Čeprav si priznal, se ti pol ne oprosti ...

Upam, da bo dirka vsaj pol toliko zanimiva kot kvalifikacije ...

Vsi padajo,sam tist k bi mogu, noče :blush:

pred 6 minutami, KennyJR pravi:

Zmanjšal je hitrost in prekinil krog, ki je bil do tistega ovinka najhitrejši... Kaj ti ni jasno? 

MM je tako en prelep angelček, ki dela vse po pravilih :P

• Všeč mi je 1
Objavljeno

kje je ianonne ? kdo ve mogoče ?

Objavljeno (popravljeno)

Vidm, da admin brise 100/uro. Tud prav, sam to ne spremeni mojega mnenja, zjutraj izrazenega tukaj. Gume kot gume, enake za vse... eni padajo, drugi se kar peljejo, kaj cmo. Oni ki padajo, nekaj pocnejo narobe. Ce so taka klasa kot naj bi bili, bojo ze spremenili stil, da bo bolje. Ce ne, naj nehajo preden si kaj hujsega naredijo. Dronov si itak nihce ne zeli gledat...

Da se razumemo, ce jutri Rossi pogrne, z moje strani ne bo enga jokanja zarad gum - se ni in se ne bo zgodilo. Je pac zajebal, naslednjic bo boljse... Pika!

Popravljeno . Popravil Rossi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!