Popularna objava kitekatus Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Lorenzo enostavno samo čaka še na konec sezone in iztek pogodbe,to,da so mu v Yamahi prepovedali predčasno testiranje Ducatija,vedo oni,mi lahko samo špekuliramo zakaj,skratka,dec očitno nima volje se več dokazovat Yamahi,ali pa mu res spet nekaj ne štima,kdo bi vedel. Rossijevi nasprotniki kot so Kenjo,Snecer in še kdo,ma kaj bi vam človek sploh repliciral,ker ste na nivoju desetletnikov,ko se norčujete iz dirkača,kateri je najbolj in največ prispeval k prepoznavnosti MotoGP-ja. Jaaa,res je,že 7,sedem,seven,sette,let ni osvojil naslova,se pa še vedno bori po svojih najboljših močeh,da bi ga spet osvojil,ampak seveda,če ni prvak,je za v penzijo,ker na tovarniških motorjih po besedah Kenjota bi lahko zmagovali tudi najbolj neizkušeni dirkači. Lepo vas prosim nooo,me zanima,res zanima,kje bodo Lorenzo,Marc,pa še kdo pri skoraj 38 letih in ali bodo sploh toliko motivirani,da se bodo borili s skoraj 10 let mlajšimi mulci. Kakor koli,čestitke Calu za zmago,Rossiju pa tudi za drugo mesto,nisem pričakoval,da bo sploh na stopničkah po katastrofalnem vikendu,ostali pa,jbg,več sreče prihodnjič. Schultz, Matej207, gretzky in 18 others 21
Nearrain Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 3 minutes ago, DL650 said: Saj se je drži ali je morda bojkotiral vožnjo? Njegovo delo je, da odvozi dirko in to danes tudi je, tako, da se je držal pogodbe, mar ne? Ce mu pise v pogodbi, da je dovolj, da kot top shit dirkac samo na "uro gleda" do konc sihta...potem tvoja teorija popolnoma drzi. Ocitno si prebral njegovo pogodbo, ko taksne stresas. Dej jo prosim deli z nami, da bomo vsi vedeli o cemu je govora...da ne ugibamo in spekuliramo na suho. SF 1
NumLock Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, Nearrain pravi: Dej jo prosim deli z nami, da bomo vsi vedeli o cemu je govora...da ne ugibamo in spekuliramo na suho. Takoj, samo da najdem kopijo. P.S. ahhh ja, zdaj sem se spomnil, ti si ta dežurni provokator. Sem se te spomnil iz večih tem. Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil DL650 fazerčk in .... 2
Nearrain Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) 6 minutes ago, DL650 said: Takoj, samo da najdem kopijo. P.S. ahhh ja, zdaj sem se spomnil, ti si ta dežurni provokator. Sem se te spomnil iz večih tem. Pol se pa drugic spomni ne klobasat neumnosti...ker ti ocitno spomin se vedno dobro sluzi. Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil Nearrain SF, skategrizzly in kitekatus 3
Marcel-F Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 12 minutami, DL650 pravi: Vsi ste neki kvazi lektorji! To te srat prtisne ... A sem pisal, da ga je kdaj, da me to sprašuješ? Zakaj bi jih ubogal? A ne veš, da so v ozadju pogodbe, klavzule in še kaj bi se našlo. Saj se je drži ali je morda bojkotiral vožnjo? Njegovo delo je, da odvozi dirko in to danes tudi je, tako, da se je držal pogodbe, mar ne? Eni ga res ...... ! Pa tud,če zadnji s 23.krogi zaostanka ane. SF 1
Popularna objava jskrablin Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred eno uro, DL650 pravi: Verjetno je totalno zgubil motivacijo, lahko pa da jim vrača udarec za prepoved testiranja. Zanimivo bi bilo slišat, kaj ima za povedat JLo. V vsakem primeru največjo škodo dela samemu sebi. Na koncu ga bo še Vinales brcnil iz 3. mesta v skupnem seštevku. S Suzukijem. praznaglava, Mutika, skategrizzly in 8 others 11
Marcel-F Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 9 minutami, jskrablin pravi: V vsakem primeru največjo škodo dela samemu sebi. Na koncu ga bo še Vinales brcnil iz 3. mesta v skupnem seštevku. S Suzukijem. Točno to,zato ne verjamem,da bi to res zanalašč delal. SF, Mutika in sax46 3
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Traume,k ga dedi sola SuNa, Ditrich, Rossi in 2 others 5
vandrovec Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Kakorkoli, če Rossi letos ne bi vknjižil toliko ničel, bi bil tudi na koncu najhitrejši in najboljši. Je pa dejstvo, da je še vedno najhitrejši in najboljši voznik, če nima smole....ob tem bi se morali mladeniči zamisliti. kitekatus 1
renyy Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) Carlu čestitke, svaka mu čast. Rossi se bori kot lev, kapo dol, čeprav nisem bil nikoli njegov privrženc. Škoda mi je bilo lani, ker bi vsekakor raje videl, da bi postal prvak Rossi kot pa Lorenzo. Marquez danes pač na polno in pokazalo se je, kaj sledi. Sicer pa je že prvak, tako da se mu je danes "fučkalo" in je peljal na vse ali nič. Lorenzo....hm........hm..... verjetno ve samo on kako je na stvari. Verjetno ne vozi nalašč tako slabo, sicer pa po drugi strani bi pa lahko, da še mal na koncu yamahi obrne hrbet, ker mu je tudi ona in na takšen "neviden" način malo zajebava, ker ne sme testirat na ducatiju. Njemu je mogoče trenutno vseeno, ali je na 2. 3. mestu v skupnem seštevku, ker je že osredotočen za naslednjo sezono. Takšni kot so lorenzo, če ni prvak, mu pade vse dol. Sploh pa njemu, ker je psihično labilna oseba. Ampak vseeno mislim da je vsega po malem, rahlo se mu jebe, potem malo hladnejše vreme in mu psiha ne da, da bi vozil na polno, lahko tudi malo zgrešene nastavitve, slab set gum... marsikaj oz vrjetno povezano eno z drugim. Bila je posledično dokaj dolgočasna dirka. Upam, da se na naslednji dirki udarita Lorenzo in Rossi. Čeprav vsi vemo,da v dvobojih ponavadi takratko odnese lorenzo. lp Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil renyy
Rossi Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 2 hours ago, DL650 said: Ok, to je tvoje mnenje. Glede na to, kakšen odnos ima pa do njega vodstvo Yamahe (prepoved testiranja Dučeja ... itd), kako bi pa potem njih poimenoval? Heh, rec tvojmu sefu da gres mal konkurenci trenirat pa povej kaj bo reku. Drgac pa, oni ga placajo, recejo / nardijo lahko kar cjo, pa si misl kar ces. Simple as that. Period. SF, praznaglava, anžetovič in 4 others 7
NumLock Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Rossi pravi: Heh, rec tvojmu sefu da gres mal konkurenci trenirat pa povej kaj bo reku. Drgac pa, oni ga placajo, recejo / nardijo lahko kar cjo, pa si misl kar ces. Simple as that. Period. Ne 100, 200% se strinjam s teboj. Kaj pa če on v svoji glavi sabotira zadevo? Kot si rekel, oni so šefi ... kaj ga lahko doleti ... da ga predčasno odpustijo, kar bi pa njemu ta trenutek itak najbolj odgovarjalo. Kaj si naj druga mislim, ker tak slabo še ni vozil. Tudi pogoji so bili za boljše ožemanje ročke ... itd. Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil DL650
Rossi Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 No, pol pa velja to kar sem ze napisal: pezde, ki si ne zasluzi bajka. Zdej pa neham, ker mi je tipo najbolj antipaticen serator in skoda vsake besede zanj.... f***n primadona brez stila... drmr69 in .... 2
SF Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) pred 39 minutami, DL650 pravi: Ne 100, 200% se strinjam s teboj. Kaj pa če on v svoji glavi sabotira zadevo? Kot si rekel, oni so šefi ... kaj ga lahko doleti ... da ga predčasno odpustijo, kar bi pa njemu ta trenutek itak najbolj odgovarjalo. Kaj si naj druga mislim, ker tak slabo še ni vozil. Tudi pogoji so bili za boljše ožemanje ročke ... itd. Sledi slaba podoba pri morebitnih bodočih delodajalcih... To se vidi takrat, ko takemu vozniku ne gre, hoče pod pretvezo slabe podpore svoje ekipe menjat delodajalca, pa ga nihče več ne jemlje resno... Kasneje je skrajni domet takih "zvezd" kakšno ameriško ali angleško superbike prvenstvo, seveda pod pogojem, da najde delodajalca, ki misli, da bi lahko krotil njegovo nestanovitnost in nelojalnost... Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil SF sax46, Rossi, kitekatus in 4 others 7
thumper Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 4 urami, KennyJR pravi: In koga je rossi danes premagal? Vinalesa, ki je bil po štartu lih tm kot pa on... Dovaja... Tud in je dost zadaj štartal, ampak naj mu bo, ga je dobro ujel... Ostalih raje ne bom našteval, ker bi jih vsak iz zadnjega mesta dol butnil... Danes je bil junak dirke tudi Smith z 8 mestom... Millerja bi pa vrit nasuval, Nicky se je dobro držal... lorenza mogoče ? niki je pa zamudil in je šel na silo v milerja pa je kasiral ..po svoji krivdi.. nikjer ne piše , da se je treba umikati tovarniški hondi z rezervnim dirkačem iz nižje kategorije , ki povrh vsega še tam ni nič posebnega - še vdm ga je letos našišal .. pred 3 urami, DL650 pravi: Res je! Zanimivo, da tako brez volje vozi. Zgleda, da mora biti znotraj garaže vlka pizdarija in izredno naelektreno stanje. Verjetno je totalno zgubil motivacijo, lahko pa da jim vrača udarec za prepoved testiranja. Zanimivo bi bilo slišat, kaj ima za povedat JLo. Danes niso bile razmere takšne, da ni mogel vozit na polno, tako, da vprašanje, kaj se mu mota po glavi. lorenzo bo imel ob odhodu k ducatiju boljše pogoje kot jih je imel penzič ob svojem prestopu - lori bo po novem letu lahko vozil z novo ekipo .. ko je rosi prestopil ni bilo takih testiranj .. torej je lorenzu yamaha , ki ga je plačala do konca pogodbe , omogočila dejansko boljše pogoje ob prehodu k ducatiju kot so jih rosiju.. glede na rezultate , ki jih kaže od podpisa pogodbe z ducatijem naprej mu jaz nebi dovolil nič do iteka pogodbe... poglej si vinalesa - fant grize kolikor lahko .. to je profesionalec ne pa lorenzo .. pred 3 urami, DL650 pravi: Ok, to je tvoje mnenje. Glede na to, kakšen odnos ima pa do njega vodstvo Yamahe (prepoved testiranja Dučeja ... itd), kako bi pa potem njih poimenoval? beri zgoraj o testiranjih ne bom dvakrat eno in isto.. sax46, UnionJack, praznaglava in 3 others 6
thumper Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 3 urami, Nearrain pravi: Ce mu pise v pogodbi, da je dovolj, da kot top shit dirkac samo na "uro gleda" do konc sihta...potem tvoja teorija popolnoma drzi. če nebi bilo ekipnega prvenstva poleg tega za dirkače bi ga verjetno dala yamaha že ob podpisu pogodbe z ducatijem na čakanje ...do 01.01.2017 .. samo plačan pa je bil kot prvak ane? pred 1 uro, renyy pravi: CLorenzo....hm........hm..... verjetno ve samo on kako je na stvari. Verjetno ne vozi nalašč tako slabo, sicer pa po drugi strani bi pa lahko, da še mal na koncu yamahi obrne hrbet, ker mu je tudi ona in na takšen "neviden" način malo zajebava, ker ne sme testirat na ducatiju. Njemu je mogoče trenutno vseeno, ali je na 2. 3. mestu v skupnem seštevku, ker je že osredotočen za naslednjo sezono. Takšni kot so lorenzo, če ni prvak, mu pade vse dol. Sploh pa njemu, ker je psihično labilna oseba. Ampak vseeno mislim da je vsega po malem, rahlo se mu jebe, potem malo hladnejše vreme in mu psiha ne da, da bi vozil na polno, lahko tudi malo zgrešene nastavitve, slab set gum... marsikaj oz vrjetno povezano eno z drugim. Bila je posledično dokaj dolgočasna dirka. Upam, da se na naslednji dirki udarita Lorenzo in Rossi. Čeprav vsi vemo,da v dvobojih ponavadi takratko odnese lorenzo. lp še dobro da se vozi izven podija..vsaj ni treba poslušat jokcanja... pred 37 minutami, SF pravi: Sledi slaba podoba pri morebitnih bodočih delodajalcih... To se vidi takrat, ko takemu vozniku ne gre, hoče pod pretvezo slabe podpore svoje ekipe menjat delodajalca, pa ga nihče več ne jemlje resno... Kasneje je skrajni domet takih "zvezd" kakšno ameriško ali angleško superbike prvenstvo, seveda pod pogojem, da najde delodajalca, ki misli, da bi lahko krotil njegovo nestanovitnost in nelojalnost... ko mu bo iztekla pogodba - seveda je največ odvisno od samih rezultatov lorenza z ducatijem - je glede na sedanji odnos do delodajalca , od katerega prejema plačo zelo vprašljivo , če ga bo sploh kdo še hotel v tovarniški ekipi če ob prestopu ne bo aktualni prvak .. angleški sbk? tam ga pojejo za marendo kko je v prvih štirih dirkah sedemkrat dež Ditrich, sax46, Nearrain in 5 others 8
Cartman Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 43 minutes ago, thumper said: niki je pa zamudil in je šel na silo v milerja pa je kasiral ..po svoji krivdi.. nikjer ne piše , da se je treba umikati tovarniški hondi z rezervnim dirkačem iz nižje kategorije , ki povrh vsega še tam ni nič posebnega - še vdm ga je letos našišal .. lorenzo bo imel ob odhodu k ducatiju boljše pogoje kot jih je imel penzič ob svojem prestopu - lori bo po novem letu lahko vozil z novo ekipo .. ko je rosi prestopil ni bilo takih testiranj .. torej je lorenzu yamaha , ki ga je plačala do konca pogodbe , omogočila dejansko boljše pogoje ob prehodu k ducatiju kot so jih rosiju.. glede na rezultate , ki jih kaže od podpisa pogodbe z ducatijem naprej mu jaz nebi dovolil nič do iteka pogodbe... poglej si vinalesa - fant grize kolikor lahko .. to je profesionalec ne pa lorenzo .. Pa sej mord ni treba gledat vinkota. On ma use se za dokazat. Valda je lacn. Poglejmo kar Rossija, 2010, po kostolomu, po podpisu za ducati, ko ga je yamaha odslovila!!! S poskodovano ramo, je na M1 grizu do zadnjega metra. Kako sta se tepla u motegiju in sepangu.... Ne v3rjamem, da Lorezo to pocne zanalasc. To so ultra tekmovalni ljudje. Egomanjaki bi mamo povozili, ce bi stala med njimi in zmago. IMO Jorge danes enostavno ni bil sposobn odpelat bols kot je. Se bol grozno se mi je zdelo ucer u kvalifikacijah. Nism nikol dirkal, in drzavnih alpeadria in podobnih klubskih dirk nimam namena primerjat z gp. Pa vseeno, sm to dokaj natancno spremljal, in ko tam modeli natrenirajo krog, ga vozijo z majhnimi odstopanji. Ce panonio vozjo 2.00.00 nikoli ne pelejo 2.15! Ce grobnik pelejo 1.30, ga v kolkor tolk normalnih razmerah nikoli vec ne pelejo 1.36.00. Jorge je trpel na polno. Crutch pravi, da se njemu Danijeva odsotnost ne pozna http://www.gpone.com/en/2016102335320/motogp/crutchlow-in-it-to-win-it-but-nobody-believed-him.html?refresh_ce Ditrich, TakeALookAround, sax46 in 6 others 9
IBA Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 4 urami, Cartman pravi: Edit: a je kdo zasledil kej, je Cal dobil jako ekstra podporo ko ni Danija? Nikjer nisem zasledil da bi sedaj dobil kaj večjo podporo...kolikor vem je že sredi sezone dobil boljši paket in novosti, ker baje dobro pomaga pri razvoju...upam da dobi full factory suport drugo leto. Mutika, SF, suzuki in 1 other 4
Popularna objava Mutika Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Nekako nisem verjela, da bi lahko Vale letos dosegel 10. naslov prvaka, čeprav je zelo močan. Zelo mi je žal, da ga ni. MM se mi je zdel predober in preveč naspidiran. Že po prvih dirkah mi je postalo jasno. Ima mladost, nesporen talent, borbenost, trmo in izpopolnjen ego ter dovolj zvitosti za vrhunskega dirkača, k temu pa je dodal še novo vrlino - zrno zrelosti. Vse do danes, ko se je brez bremena borbe za naslov spustil z vajeti in ... je pač pristal ob stezi, ne srečo brez poškodb. Iskreno: BRAVO, novi svetovni prvak, vrhunsko in povsem zasluženo!!! Po daljšem času sem preletela forum za nazaj in ... preostra slika; žal, premalo je objektivne kritike, ki je vedno dobrodošla, preveč je celo žaljivih komentarjev, namenjenih ne le dirkačem, ampak celo forumskim kolegom ... in ni fajn brat. Super pa je brati mnenja poznavalcev (nasprotno od "poznavalcev"). Če pustimo ob strani, da je tastari lisjak, namazan z vsemi žavbami in morda, zaradi let pač, že siten ... Vale je fenomen. Toliko let v cirkusu, še zmeraj v borbi za najvišja mesta, za podij in zmage, ... to je izjemno! Ko bodo mulci, ki se zdaj z njim borijo za najvišja mesta pri svojih 37-ih letih počeli enako, bodo zame res véliki. Zdaj so le mnogo mlajši, dobri oz. nekateri boljši od njega. Legitimno je letos boljši le MM; Horhe bo mogoče, pa še to le na papirju. Letos je za Rossijem. Zakaj? Hja, ugibati je izguba cajta, čeprav vidim, da komentarji kažejo na totalne poznavalce ... insiderje, ki poznajo sceno v Moto GP, pri Dorni in še kje. Počakajmo ... vse nam bo jasno, ko bo Lorenzo prvič sedel na Ducatija. Pa kaj zato, če ima omejitve pri testiranjih? Saj jih imajo (in so jih vedno imeli) mnogi drugi tudi! Scena bo jasna v naslednji sezoni. Zdaj mu Yamaha očitno več ne služi dobolj dobro (ali pa vice versa). Današnja dirka pa ... Mali bikec s 13. mesta na 3., Vale s 15. na 2. in zmaga Calvina ... super! Škoda za MM, za Aleixa; bravo Redding in Smith, dobra dirka tudi za Aprilio. Aja, še nekaj: izzivanja in razni žaljivi komentarji izgubijo ves čar in ostrino, če se nanje preprosto ne odzivamo. Joker, slacker, suzuki in 25 others 28
Matej207 Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Sedi 5 Lorenzo je znal vozit z vijaki v ramenu pod injekcijo in prit na 5 mesto... Kaj ga muči newem...Ko mu vklopi vozi kot nor... MM je velika senzacija... Ko pa gledam dirke je večina oblečena v 46 ,93 ..pol pa tu pa tam kaj drugega ... Imata dober marketing?
Nearrain Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 2 minutes ago, Matej207 said: Ko pa gledam dirke je večina oblečena v 46 ,93 ..pol pa tu pa tam kaj drugega ... Imata dober marketing? 46 in 93 sta del marketinga. SF 1
bikez Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 8 urami, Marcel-F pravi: Prvo kot prvo se moraš ti do delodajalca obnašat na nivoju,če tega ni potem......... http://www.motogp.com/en/news/2013/03/19/mcn-rossi-describes-ducati-relationship/160770 builder 1
UnionJack Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 13 minutes ago, bikez said: http://www.motogp.com/en/news/2013/03/19/mcn-rossi-describes-ducati-relationship/160770
bikez Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) Ene daje demenca. A ni nekdo jokal pri Yamahi in Ducatiju? Dajte pogledat vase, vsi smo ljudje, tudi šoferji motoGP, čeprav jih šolajo glede psihe in vsakega se da je... in zje..., sam dost časa je treba, pa ni važn kolk je šolan. Dokler bodo vozili ljudje, tj, čustvena bitja bo jokanje. Človek pač ni stroj. Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil bikez jskrablin 1
KennyJR Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 (popravljeno) pred 17 urami, kitekatus pravi: ker na tovarniških motorjih po besedah Kenjota bi lahko zmagovali tudi najbolj neizkušeni dirkači. Če si se slučajno zatipkal in z besedo Kenjota misliš mene mi prosim povej, kdaj sem jaz kaj takega rekel, ali pa vsaj pribižno nekaj v tej smeri? Kako se lahko tako butasto obnašaš in obtožuješ ljudi stvari, k jih niso nikoli niti omenili? In pol sem jaz na nivoju 10 letnika? Resno? Popravljeno Oktober 24, 2016. Popravil KennyJR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se