Snečer Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 13 urami, izibajker pravi: Ne vem, če je v tujini to sploh takšna navada kot pri nas? Lahko pa, da pozdravljajo samo HOG. Bo povedal kdo ki je po Evropi vozil... Vsepovsod pozdravljajo, ampak če je tako število motorjev, potem to nima več smisla, tedaj je tudi moja roka umirjena, oziroma jaz samo malo prst dvignem, ker se krmila ne sme spuščat izibajker, Igi Pop in Fantocci 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 2 urami, Snecer pravi: Vsepovsod pozdravljajo, ampak če je tako število motorjev, potem to nima več smisla, tedaj je tudi moja roka umirjena, oziroma jaz samo malo prst dvignem, ker se krmila ne sme spuščat Upam, da kakšnim hard bajkerjem ne dvigneš sredinca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 (popravljeno) Kokr je reku Snecer uni k so pršli s senčne strani Alp so dons srečal že par 100 motoristov in pol to res nima več smisla. Drgač se pa tud drugod večinoma pozdravlja. Popravljeno September 8, 2016. Popravil Frenk 67 jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Daresan Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 On 9/5/2016 at 1:07 PM, Fantocci said: Zelo zanimiva skupina. V sredini je Saab Draken, skrajno desno Eurofighter, desno zgoraj Saab Tunnan, desno spodaj F-5E Tiger, skrajno levo Saab 105, levo spodaj DeHavilland Vampire. Letalo levo zgoraj pa ne spoznam. Ve kdo? Mogoče neko šolsko reaktivno razreda Alpha Jet, Hawk, Albatros, Supergaleb... Ampak ni nobeno od teh. Je pa kar veliko... ex YU flotnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 18 hours ago, sunnygirl said: Ftisi so...ftisi... Da so obiskovalci iz Faaker See-ja očitno tok fascinirani nad lepotami Slovenije, da pozabijo odzdravit Al bi pa mogla met drug motor??? Sej bi ti odzdravli sam se bojijo belanco spustit da jim ne odpade NumLock 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2016 V tej temi najbž že kar nekaj časa nisem ničesar objavil ... Od doma sem se odpeljal ob 8.00 i se vrnil nazaj ob 17.00. Do Gorenje vsi sem se vozil po trasi Maratona Franja, od Gorenje vasi naprej pa po lasni želji, pri čemer sem zelooo ponosen, da med Hojulom in Rakitno nikjer nisem zgrešil pravile smeri. Namen današnje vožnje je bil preizkus novih kolesarskih rokavic za hladnejše dni, ketere mi je kupilaa moja draga in bojo tudi za na moped zelooo dooobrodošle. Domov sem se vrnil ob 17.00 in ker pravine poti nikjer nisem zgrešil, je je tudi Google zemljevid čisto točno izračunal donašnjo traso ... Če bi med današnjo vožnjo fotografiral vse, kar se mi je zdelo primerno, bi se mogoče jutri do večera že vrnil nazaj domov ... Mobitel ni moj, ampak sem ga med vožnjo, nekje od Cerknice naprej, zagledal na cestišču ... skalar36, Mavti, izibajker in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2016 Zjutraj megleno potem se je zjasnilo odtisi pa takšni. tole naredi vožnja v "krogu"... Scarabeo 500, skategrizzly, SuNa in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2016 Kot sem že včeraj napovedal plan vožnje, se je zadeva danes tudi realizirala. Pot je potekala takole: Kobarid - Bovec - Mangart (čisto do vrha 2050m) - Sella Nevea - Trbiž - Kranjska Gora - Vršič - Trenta - Bovec - Kobarid Na vzponu - Mangart Sella Nevea ... Vršič DAMI34, skategrizzly, notranc in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava luxsa Objavljeno September 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2016 Vceraj in danes lepih 1150 km v Minhen in nazaj cez Dolomite,gor cez Timelsjoch, nazaj cez Brener, passo Valparola,Cortina,Tolmezzo itd.,od Tolmezza proti kranjski G. pun kurac HD cirkusantov,ti kurci res ne znajo pozdravt. Frenk 67, Igi Pop, notranc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 1 minuto, luxsa pravi: Vceraj in danes lepih 1150 km v Minhen in nazaj cez Dolomite,gor cez Timelsjoch, nazaj cez Brener, passo Valparola,Cortina,Tolmezzo itd.,od Tolmezza proti kranjski G. pun kurac HD cirkusantov,ti kurci res ne znajo pozdravt. Ne samo pozdravljat, tudi vozit ne znajo vsi. Nekaj sem uspel posnet z kamero ... Kaj pa Čehi delajo na Mangartu z avti ... ej, jaz bi totalno prepovedal avte ali pa jim skasiral 50€ eko takse. igc1 in luxsa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno September 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2016 Sviščaki danes notranc, DAMI34, Janezs in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 9, 2016 Današnji ftisi so vrhunski. Ker sva včeraj obdelala kar nekaj vrhov, sva se za danes odločila, da tudi malo peš raziščeva okolico (še dobro, da imava vse zraven) in tako, sva zjutraj se odločila da greva v ... čin , čin, čin drežnica, kje so kozice .... , ter se skozi vas odpravima do slapov Sopot in Krampež. Po kosilu in popoldanskem počitku pa sledi pakiranje, saj zjutraj zgodaj štartava ... HyperJack, MiNa, bajkr88 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno September 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 9, 2016 Danes mi je uspelo najti nekaj časa za eno 'krožno' vožnjo - Lj, Ribnica, Kočevje, Petrina, Osilnica, Strma Reber, Gotenica, Ribnica in nazaj do Lj. Na bencinski v Petrini sem med kofe pavzo počvekal z voznikom Monsterja s spodnje sliki, 71 let star možakar Od tam naprej sem zavil proti Osilnici pa na Strmo Reber. Na začetku je treba kr paziti, se na veliko spravlja les in temu primerna je cesta... ride pa so super kot zmeraj. Kaj veliko se ustavljal nisem, za eno obvezno fotko na 15. serpentini, ostalo pa gas do Lj. Po poti je bilo nekaj predpisanih WTF situacij... sam nič takega, kar ne bi že bil vajen. Je bila pa cesta na relaciji Livold - Petrina - Osilnica - Strma Reber - Kočevska Reka - Gotenica in od tam naprej do glavne ceste pred Ribnico pretežno prazna. izibajker, MPeco, Damo001 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 (popravljeno) ON Pfočk na kačjih ridah As biu ti? Biu v dopoldanskem času pa ni bilo gužve Žal prevozil Mulholland highway na 4ih kolesih... OFF Popravljeno September 10, 2016. Popravil mladench blazzarss, MPeco, Yoghurt in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Sigurno se danes nisem prvi z mopedom odpeljal od doma, skoraj sigurno sem se pa vrnil prvi, ker mi je po približno 7,5 km moja osa brez kakršnegakoli prejšnjega opozorila med vožnjo ugasnila ... Po nekaj minutnem ohlajanju mi je sicer spet vžgala v prvem poizkusu, toda več kakor 18 km/h ni več zmogla, zato sem se seveda obrnil nazaj proti domu, ker mi kahva na Voglu s pogledom na Bohinjsko jezero v lastni izvedbi očitno ni usojena ... Pogledal sem tudi v servisno knjižico in ugotovil, da sem od zadnjega servisa naredil že nekaj več kakor "predpisanih" 3.000 km, zato bom še danes v Tolmin poslal mail za datum za servis in seveda upam, da bo moja osa zdržala še do Tolmina, tudi če samo s 18 km/h ... Schultz, hajoktejn, MiNa in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Jutranji vtisosvaljk ... Joker, RobiRoberto, Nikii in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Včeri 394 slovenskih kilometrov po gužvah ... Vidu sm en kup železja, tale mi je pa najbl " blizu " MiNa, skategrizzly, Yoghurt in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Janezs, DXR16, MiNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Danes sem pa s tole "žrebičko" mal vtise nabiral po zavitih pohorskih poteh. Paše v tole poznopoletno zelenje, še ena na soncu, in bližje vrha. S težkim srcem sem jo vrnil v "njen hlev". MPeco, Schultz, sohen in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Evo, današnji ftisi so ... ah, nimam besed! Nekateri prevozijo Vršič in par bregov, pa so veseli, midva pa sva res po današnjih vtisih vesela ko radio, ker to pa ni za pussye ... Ej, vsa čast moji ženi (pa nisva več 40), da je to vse prevozla, kar sva si danes zadala in sicer ... najina pot je potekala takole: Najprej sva se zjutraj spustila v Kobarid do Žage, kjer sva se peljala po ozki cesti do Resie. Od tam v Tolmezzo do Passo Mauria kjer sva se peljala v Cortino D'anpezzo in v Pocol-u zavila za najlepši prelaz v Dolomitih in sicedr Giau Passo. Ker sem hotel ženi pokazat še muzej na Valparoli, sva se preko Passo Falzarega do Passo Valparole. Po postanku na Valparoli sva se zapeljala na Passo Tre Croci, kjer sva se spustila na Lago Di Misurina. Hotela sva se zapeljat na Tre Cime, ampak je začelo bolj konkretno deževat, hzato sva nadaljevala za Dobbiacho in naprej v Avstrijo, kjer sem v Sillianu slikal grad, ki sem ga "obljubil" Kmetu2. Zdaj sva v Hermagorju, kjer se pripravljama na večerjo in zaslužen spanec. Res vsa čast moji boljši polovici, da je to vse odpeljala. Za pokušino nekaj slik ... ko bova doma, jih morda malo več podelim z vami. Nabralo se pa je nekaj GoPro videa, tako, da bo tudi to, ko bo čas .... ajde. Najini konjički na Giau Passo GIAU PASSO PASSO VALPAROLA PASSO TRE CROCI (v smeri na Misurino) bajkr88, Cartman, DAMI34 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Miha X Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Današnja tura je bila bedna, tako da sem se po dobri uri obrnil in šel nazaj domov. Zjutraj sem najprej zaspal, šele ob 10. uri vžgal moped, na cesti že gužva avtomobilov za znoret, motoristov tudi kot kitajcev. Prišel do Lenarta, kjer sem jedel za en drek pripravljene čevape, okoli poldne pa je bilo poleg vsega naštetega še prevroče za leder. S polnim trebuhom sem tako odvihral nazaj proti KK, in še ujel kvalifikacije MotoGP. Slike so samo iz štarta, ostalo ni vredno omembe, še manj slikanja. Takšni so bili vtisi z današnje vožnje.. Cartman, TakeALookAround, skategrizzly in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno September 10, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Na kratko se spet oglasim. Saj sem se kar nekaj vozil in naklepal že okoli deset jurjev km z obema motorjema, ni se mi pa dalo vtisov spravit v elektronsko obliko. Včeraj smo se dogovorili, da gremo do vzhodne meje naše lepe domovine. Ob pol desetih smo bili zmenjenu v Kranju, a sem do tja pribremzal že malo čez deset, hehe. Znanka in njen mož sta že čakala, zato smo se po kofetu odpravili mimo Brnika, Domžal in Trojan v Celje, kjer je bil planiran postanek za kavo. Ker možak ni nek hiter voznik, sva njegova žena in jaz pičila naprej. V Celju jo je presenetil sms, da je obrnil in šel domov, menda je ketna ropotala, kar pa ne verjamem, saj je Leo vinci izpuh tako glasen, da se drugega ne sliši. Sledila je pot skozi Šentjur, Lesično in Kozje (kava) na Svete gore. Od tam pa po sprotnem dogovoru proti domu po dolenjski strani. Trasa: Brežice (sok), Kostanjevica, Novo mesto, Trebnje, Višnja gora, Lipoglav, Sostro, Jurman (pizza) in še tankanje v Šentvidu, nato pa domov. Nabralo se je malo čez 330 kilometrov. Lp Robert RobiRoberto, jskrablin, MiNa in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 (popravljeno) No pa gremo po poteh gorskega zdravnika Wilder Kaiser gasthof & pension der bergdoktor haus .... tam nekje v daljavi, smo pa spali .... sm spal .... Thiersee usput naletim, pa grem mal pogledat kaj se dugaja snegec pegec ... gledano iz kapruna .... in ko te v alpah zajebe navigacija- gledaš nepravo, in nimaš v roki avtokarte ter zmanka ceste , je potrebno it na ...... .... itak bil prvi na štartni liniji Fiat & Yamaha najboljši par Autoschleuse tauernbahn Böckstein - Mallnitz- Obervellach Ker sem bil 5min prepozn za cug in sem mogu 1 uro čakat, sem našu iz Böcksteina še eno lepo kratko alpsko cestico Zell am See Lesce - Šoštanj Petek in sobota sm se kr navozu ...1.037,90km Popravljeno September 10, 2016. Popravil Danilo D UnionJack, bajkr88, MiNa in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2016 Ker skoraj 3 tedne nisem bil na motorju me je Skalar36 zvlekel pod pretvezo zastonj kosil ,goriva in brezplačnih pijač , kav in ostalega usput stafa Povabil sem na zadnji sedež še fanta ki je zadnjič odprl temo da bi se želel peljati na motorju , ker je v tujini se mi je lepo zahvalil za ponujen sedež . Če se le da probam pomagat tako ali drugače ,to pa bi me stalo še najmanj S decom iz skal se dobiva v Pijavi Gorici in jo mahneva prvo na Rudniško jezero ... ...od tam pa na Mozelj , Stari trg in ob Kolpi do mejnega prehoda Petrina ..... Poglej ta nasmeh ko fanta s skal obsije sonce in obda čista voda iz mojih domačih krajev ..prek meje do Omladinskega jezera .... .....do standardne postojanke Večka kula in okrepčilo pri Dinkotu , kjer srečam tudi forumaša Erika Plan je bil do Šibenika in nazaj ,toda vreme je v tisto smer kazalo nestabilno .... Skupaj se odločiva da se zapeljeva do Plitvičkih jezer , vmes srečam 4 patrulje a imam srečo kot prvi ,da so vedno nekaj šarali okrog in bili nezbrani ko sva z Skalarjem pripičila po pravilih Ko prideva v Plitvice pa se je štala šele začela . Razhudila se je takšna nevihta da se praktično nisva v tisti gruči ljudi imela kam pospravit , takoj sva bila premočena do jajc in da je bila mera polna vžge še toča .........mene te mulci tud zmerom vse nafuk...... ...dva buhtelna mokra skoz in skoz a dobre volje nam ne zmanjka ......slikam mokrega Skalarja,da se vidijo razsežnosti nevihte ki nas je bičala pri Jezeru Kozjak vsaj 15 min . Tako premočena nas je minila tudi tista ladjica in podrobnejši ogled Plitvic za katerega sva plačala vsak 110 hrvaških živalic ...kraja pa tej so hujši kot naši iz davčne ..... Ko prideva do motorja vse v luži od jakne naprej Ni potrebe omenjat kako prijetno se je ves premočen obleči povsem premočeno obleko in jo mahat proti domu po zlizani cesti preko Kamenice na Bosiljevo pa spet prek Pertine mim Fare,Žage do Prilesja k Madroniču na zrezek in solato namesto postrvi ......poseben dan , posebna prehrana........pred gostilno se pripeljeva ob 20h že po temi .... Ne bi o presežkih ,sam za drek štukat ko si lačen je vse dobro . Okrog 21h kreneva proti domu mim Žage, Kostelskega gradu prek Kočevja do Lj kjer se posloviva z kratkim signalom 4 smernikov . Preživel sem lep dan v dobri družbi in malo manj sem užival na motorju ,saj je prva pnevmatika izpustila dušo kar se tiče obrabe in je bilo teh cca 800km utrujajočih a kot pravim balzam po 3 tednih abstinence ......Fant s skal , še bova šla,fejst dec lp markII, trebor, notranc in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 10, 2016 Deli Objavljeno September 10, 2016 pred eno uro, Danilo D pravi: .... Petek in sobota sm se kr navozu ...1.037,90km KOSMATA ČELADA!? - zimska izvedba Kolk, Danilo, pa hočjo zdejv Mallnitzu za cug? Erik99, KyoKon, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se