Popularna objava Tex Objavljeno September 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2016 včeraj mb-radlje-soboth-eisenkappel-jezersko-bled-bohinj .. na bledu obvezna kremšnita in parkiramo zraven še enega tracerja iz mb .. je bil kar zanimiv pogled, trije tracerji v vrsti, vsi od istega prodajalca .. slike ni, so kremšnite preveč dišale .. odločitev je padla, da ne gremo čez vršič in tako nazaj po stari cesti lj-mb .. krasnih 500 .. do bleda niti ni bilo kakšne hude gužve, tudi po golici več al manj prazno .. danes mb-velenje-črna na koroškem-bleiburg-soboth-spielfeld-šentilj (sladoled!)-mb .. spet prelepih 250 .. danes pa nekaj prometa po golici .. Haki, domina, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno September 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2016 Včeraj sem se odpravil na en popoldanski giro. Od doma čez Podkraj do Logatca, nato Žiri in čez Lučine pogledat kje potekajo gorsko hitrostne dirke. Nato sem šel do Vrhnike ter nadaljeval po "novo okrašeni" cesto na Rakitno. Na nekaterih levih ovinkih so od sredinske črte proti sredini pasu vrisane oznake - da ne bi motoristi ob nagibu v ovinku šli z glavo in telesom preko sredinske črte... Kakorkoli, jaz bolj uživam na drugi strani (proti Cerknici): Nato sem nadaljeval proti Postojni ter na Ridah srečal motorista z XJ6, ki je ravno pobral motor (zdrs) in skušal naravnati prestavno ročico menjalnika. K sreči je bil ok in se je lahko odpeljal dalje. Nato sem čez Podkraj nadaljeval do doma. jskrablin, Schultz, izibajker in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno September 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2016 (popravljeno) Danes zopet popoldanski giro, tokrat z Aprilio Na Banjšicah : Nato (po fotografiranju) pa mi motor ni hotel več vžat Naslednjo uro sem se mučil, da bi motor ponovno usposobil. Probal sem ga vžat s potiskanjem, nič. Dvignil sem rezervar, odvil svečko in videl, da svečka nima iskre... Nato sem aktiviral sem vse živo, prijatelja mehanika kaj naj naredim, očeta naj me pride iskat, soseda da posodi gurtno (da motor zavežem na prikolico), nato še znanca iz Banjšic če bi motor lahko pustil pri njemu, če se varianta s prikolico ne bi istekla... Še dobro, da se nisem motorja lotil potiskat do znanca (imel bi cca 2.4 km "nabijanja mišic"). Po cca 1 uri sem slučajno opazil, da imam pritisnjeno rdeče stikalo (ugasnitev motorja v sili) !! Tega nikoli ne pritiskam, verjetno sem ga ponesreči pritisnil, ko sem telovadil gor/dol iz motorja. Uglavnem motor nato pali "s prve", in mi še nadalje omogoči uživanje po ovinkih momo Lokovca, skozi Čepovan do Mosta na Soči ter nazaj do doma LP Andrej Popravljeno September 4, 2016. Popravil dreja_123 Frenk 67, jskrablin, MPeco in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 Letošnja sezona je res klavrna zame,niti pol kompleta gum (še) nisem uničil. Ampak to soboto sem bil pa priden, mojo dragi sem peljal na Bled na kopalni izlet. Šla sva z MB preko Dravograda, mimo Golice do Železne Kaplje, čez Jezersko. Malo kopanja in martinčkanja na Bledu,nazaj čez Jezersko, Pavličevo sedlo, Logarsko, v Mozirju čez hrib do Šoštanja in mimo Dobrne do Frankolovega in domov. Na Bledu sem slikal nekaj motorjev, ki so bili parkirani poleg mojega, bila sta celo zalonca iz Anglije, vdak s svojo Hondo. Pod črto cca 420km, večerja pri Kukiju pri Sl.Bistrici in cel kup krasnih ovinkov. Upam,da letos vsaj še 2,3 takšne furice padejo.. vidmar j, RobiRoberto, MPeco in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 Vikend Jadranka gori doli, pa še mal okoli, neprecenljivo...guma gotova Fantocci, notranc, bobi1001 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) Ob 3.9.2016 at 23:01, ALEŠ M pravi: Lepo soboto sem tokrat izkoristil za ogled letalskega mitinga v Zeltwegu. .... Zelo zanimiva skupina. V sredini je Saab Draken, skrajno desno Eurofighter, desno zgoraj Saab Tunnan, desno spodaj F-5E Tiger, skrajno levo Saab 105, levo spodaj DeHavilland Vampire. Letalo levo zgoraj pa ne spoznam. Ve kdo? Mogoče neko šolsko reaktivno razreda Alpha Jet, Hawk, Albatros, Supergaleb... Ampak ni nobeno od teh. Je pa kar veliko... Popravljeno September 5, 2016. Popravil Fantocci dAlencc87 in KyoKon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 13 minutes ago, Fantocci said: Zelo zanimiva skupina. V sredini je Saab Draken, skrajno desno Eurofighter, desno zgoraj Saab Tunnan, desno spodaj F-5E Tiger, skrajno levo Saab 105, levo spodaj DeHavilland Vampire. Letalo levo zgoraj pa ne spoznam. Ve kdo? Mogoče neko šolsko reaktivno razreda Alpha Jet, Hawk, Albatros, Supergaleb... Ampak ni nobeno od teh. Je pa kar veliko... Slici na Dassault-Breguet/Dornier Alpha Jet C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Izgleda da ima Alpha Jet dve vrsti kril... Običajno so bolj strelaste oblike. https://en.wikipedia.org/wiki/Dassault/Dornier_Alpha_Jet#/media/File:Patrouille-de-france-alpha-jet-dessous.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) Tale Fouga bo: http://www.airpower.gv.at/fluggeraete/historische-flugzeuge/fouga-cm170-magister.html Popravljeno September 5, 2016. Popravil Fantocci Schultz in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 Petek, čez Kras, Bovec, Vršič, dol, Mangart, dol, domov. Sobota, čez Kras, Gorica, Ajdovščina-tortice, Col, Idrija, Kalce desno, domov. Včeraj, čez Kras, Most na Soči, Železniki, Škofja Loka, Poljanska dolina, Žiri, Logatec, Postojna, domov. 1100 km, komaj čakam naslednji vikend. Med tednom, z motorjem v službo . lukec, skalar36, notranc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 Danasnji polcas . . . dovolj bo . . . dez bo gsxf750, MPeco, RobiRoberto in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 september je lep. Postojna socerga lupoglav pula, postavt bazo, pa mal okrog lutnit in najdet res debilno plazo. Okrasit drevesce. Na zboru spit tri pire. Pa u nedeljo ponovit, le plaza je bla dobra.in pili smo jamnico. 390km. Poraba 8/100. Vtr je obrnu na 127000. Letos 8000. Mitaska zadaj je mrtva po cca 7000. Jp, september je fajn. Nej zdrzi se do Omisa. Port Folio, bobi1001, Schultz in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno September 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2016 Šel pogledat famozne črte. Jaz ne vidim težave, vozit tako, da jih ne povozim\povoziš. Vtis je pa tak, da se mi je prav čudno zdelo, da sem srečal samo cca 5 motoristov na tako lep ponedeljkov popoldne. Ste že pospravili motorje? Schultz, MPeco, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 pred 57 minutami, skalar36 pravi: Šel pogledat famozne črte. Jaz ne vidim težave, vozit tako, da jih ne povozim\povoziš. Vtis je pa tak, da se mi je prav čudno zdelo, da sem srečal samo cca 5 motoristov na tako lep ponedeljkov popoldne. Ste že pospravili motorje? Teden-dva nazaj je spet eden tam končal svojo pot. Mogoče je pa zaradi tega rahlo zatišje na tistih ovinkih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 6, 2016 Nedelja, 04.09.2016 Če je bila že sobota delovna, je mogla bit vsaj nedelja motoristična. Sicer bolj popoldanska pa vseeno sem bil pred nevihto doma =). Zjutraj z motorjem v Ribnco na kosilo, pohan piščanc in gobovi polpeti, ki so stalnica za Ribnški sejem! Po kosilu se dobiva z Boštijem in jo iz Sodražice v lagano sportskem tempu šibneva čez Cerknico proti Postojni. Nato dalje proti Pivki. Prvič v življenju sem se dejansko zapeljal čez Pivko..vidiš marsi kaj zanimivega (park vojaške zgodovine), sploh ker je prvič =) Potem pa spet mimo Ribnice? hmm.. spet Ribnica, sam tu ni blo Ribnškega smna V Doljni Bitni zavijeva iz glavne ceste se peljeva in zagledava grad Prem...vau kak lep mali biser naše zgodovine! Se je bilo enostavno treba ustavit, čeprav je bilo 30 stopinj in vlage za izvoz. Hvala vodički, ki si je vzela čas in nama povedala vse o zgodovini gradu... Ko me je vročina enostavno že preveč zdelala sma se odpravila dalje...nč skrbet, pridemo še kdaj pogledat Prem. En Kawasaški jezdec v polni opremi je pršu malo v goste. Nadaljujemo do Obrova in nato do Vikija..počakava pričetek MOTO GP tekme, a le do prekinitve. Nazaj čez Divačo - Razdrto - Postojna - Ride so bile prazne - Cerknica in vsak po svoji poti domov. Kaj naj rečem, čist malo je potrebno pa je človek srečen =), 260 popoldanskih kilometrov je blo taman za pomiritev duše! Srečno! Frenk 67, MPeco, Cartman in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 6, 2016 Če je bila že sobota delovna, je mogla bit vsaj nedelja motoristična : kasti, Cartman, UnionJack in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) Dost druzenja z zelezjem za danes . . . ceprav rjasti vlakci so bli res zlo cool Popravljeno September 7, 2016. Popravil Nearrain skalaprava, sayo, domina in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 Destinacija... ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) 56 minutes ago, sayo said: Destinacija... ??? Vlakec je v Tempio-u, antenne so pa z Monte Limbare. Popravljeno September 7, 2016. Popravil Nearrain hajoktejn in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2016 Evo, današnji ftis .... Kot sem omenil, sem se iz smeri Ptuja zagnal proti Kobaridu in naprej. Nisem šel po pussy trasi, temveč čez Železnike in Grahovo ob Bači do Mosta na Soči in naprej do Kobarida. Skočil sem še v Drežnico, kjer sem si ogledal tamkajšnjo cerkev ... Vreme vrhunsko, čeprav zjutraj ni bilo ravno obetajoče. Frenk 67, skalar36, lucif3rka in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 Ftisi so...ftisi... Da so obiskovalci iz Faaker See-ja očitno tok fascinirani nad lepotami Slovenije, da pozabijo odzdravit Al bi pa mogla met drug motor??? C eagle, NumLock in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, sunnygirl pravi: Ftisi so...ftisi... Da so obiskovalci iz Faaker See-ja očitno tok fascinirani nad lepotami Slovenije, da pozabijo odzdravit Al bi pa mogla met drug motor??? Tud jaz sem to opazil ... Ma ko jih j .... Popravljeno September 7, 2016. Popravil DL650 sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) Citiraj Da so obiskovalci iz Faaker See-ja očitno tok fascinirani nad lepotami Slovenije, da pozabijo odzdravit Ne vem, če je v tujini to sploh takšna navada kot pri nas? Lahko pa, da pozdravljajo samo HOG. Bo povedal kdo ki je po Evropi vozil... Popravljeno September 7, 2016. Popravil izibajker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 10 urami, izibajker pravi: Ne vem, če je v tujini to sploh takšna navada kot pri nas? Lahko pa, da pozdravljajo samo HOG. Bo povedal kdo ki je po Evropi vozil... V 13ih evropskih drzavah je vecina motoristov lepo odzdravila... izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 prepotentni železarji pa ja ne bodo pozdravljal plastičarje-redko kdo mi je odzdravil,razen uni ka sm ga z fakičem pozdravu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se