Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 13, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2016 Grem tankat, sm se kr odloču....v Paklenico Prvi sončni žarki so napovedovali lep dan in res je bil... Na omw se je nabrala četica Luksa, Otim, Tomcat in jaz ter v ls stilu odjadrali proti Dinkotu...vmes sm mal ožemal, mal slikal, spet ozemal, pa spet slikal...what a beautifull day Ja tut objestneži so bili med nami Sm ziher, da bi mu tečaj varne vožnje še kako prav prišel Guma lima evo dokaz, ampak otroci, ne stavte mitask na moped ,ker so nevarne Domov sem uletu, ravno ko je sonce padlo dol Še dve dunjice ruknem, pa bom tut jaz padu dol....hepi hepi Tak, še statistika da bo dan popoln Žal ni srčnega utripa, je pa zadeva bila v taktu hojladrijajoooo. Janezs, C eagle, igc1 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava otim Objavljeno September 13, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2016 Dami vse povedu, blo je krasno:) Pa še moje dve slike: mitas lima dobesedno + mašinerija. C eagle, UnionJack, HyperJack in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2016 Mal k sosedom na obisk Frenk 67, solorider, igc1 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno September 14, 2016 Deli Objavljeno September 14, 2016 .....Do Dinkota pa nazaj.....slik nimam....sploh ne vem kaj se je dogajalo....( nekaj oranžnega levo-desno ) vem pa, da se je tudi vtiskovalo v gumo....... Tisti, ki uživate na tem " koridorju " si vtise lahko ustvarite sami gsxf750, Kmet2, otim in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2016 (popravljeno) Danes ob 7.30 sem se z mojo majhno oso odpeljal proti servisu v Tolminu (45 km) in med vožnjo sem jo moral kar trikrat "oživljati", kar je serviser kasneje komentiral zalo kratko in jedrnato z besedami j.t.j.K. ... Po kavi v družbi moje hčerke , me je hčerka kot soptnika z avtom opeljala nazaj domov. Po kosilu sem se s kolesom odpeljal še do Idrijske Bele in ker se je popravilo mostu ob kopališču pr' Lajštu končno le začelo, sem most moral obvoziti po "obvoznici" ... 45 + 45 + 25 = 115 km. Popravljeno September 14, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, Janezs, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2016 Pelu, pelu, po novo....ta črno markII, Matej207, notranc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 14, 2016 Deli Objavljeno September 14, 2016 pred 12 urami, HD-Dyna pravi: Mal k sosedom na obisk Taleseni mož v ozadju je pa blizu Pavliča? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno September 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2016 Sicer kar konkretno mraz ob sedmih zjutraj, pa ene trije postanki za brisanje vizirja zaradi megle so bili potrebni, ampak razgled je bil pa vseeno čudovit V takšnih trenutkih mi je žal da ne vozim s sabo DSLR Kmet2, Schultz, notranc in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 pred 9 minutami, lucif3rka pravi: Sicer kar konkretno mraz ob sedmih zjutraj, pa ene trije postanki za brisanje vizirja zaradi megle so bili potrebni, ampak razgled je bil pa vseeno čudovit Postanek nad Semičem? Pogled v megleno dolino je vedno poseben....se tudi sam kdaj takole ustavim tam in naredim kakšno slikico DAMI34 in lucif3rka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 4 minutes ago, skalaprava said: Postanek nad Semičem? Pogled v megleno dolino je vedno poseben....se tudi sam kdaj takole ustavim tam in naredim kakšno slikico Jp, sem šla namensko po tej strani, drugače grem čez Jugorje. Ti si tudi tu nekje v naših koncih? Mi je včasih @SLVR rekel, da te je kje srečal Bmflar in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 (popravljeno) Mah, cesta čez Vahto je slaba, da ne omenjam sekalce ovinkov... Odlična cesta je zdaj tista mimo Starih žag do Dolenjskih. No zdaj grem pa tudi jaz proti Semiču. Popravljeno September 15, 2016. Popravil Hornet lucif3rka in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 2 minutes ago, Hornet said: Mah, cesta čez Vahto je slaba, da ne omenjam sekalce ovinkov... Odlična cesta je zdaj tista mimo Starih žag do Dolenjskih. No zdaj grem pa tudi jaz proti Semiču. Se strinjam z vsem, ampak mam službo na tistem koncu.. Pa se morm čez celo mesto cijazit če grem po "ta lepi". Nisem iz Semiča, me ne gane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2016 Idijsko cerkev svetega Antona sem fotografiral že iz kar nekaj različnih krajev, pri njej se pa res ne spomnim kdaj sem "nazadnje" bil in tudi takrat sigurno ne sam, ampak v družbi našega Bila. Nadaljevanje "itak". "ITAK", made by my dother ... Kmet2, sohen, aders in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2016 brezveze mitas bo s črto domov prišla Joker, Matej207, Janezs in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gift Objavljeno September 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2016 Snecer...ni brezveze skategrizzly, Fantocci, RobiRoberto in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2016 brezvezna hrana skalar36, MiNa, gift in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 brezveze bo tudi danes notranc, DAMI34, Schultz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 16, 2016 Deli Objavljeno September 16, 2016 Jest ti svetujem, da greš kar domov! Motor podariš (lohk tud men, k mi Yamaha wobla) pa se začneš ukvarjat z pletilstvom. notranc, sunnygirl, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 16, 2016 Deli Objavljeno September 16, 2016 najbolj fenomenalen vtis ... slikanje bazena vsakih 5 minut aja današnji vtisi so za šporhetom..... pa za sesalcem slik ni, so brezvezne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 pajkica... ko se vrnem se lahko zmeniva... Kmet2, notranc, markII in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno September 16, 2016 Deli Objavljeno September 16, 2016 Tole je pa Orebič......torej se gre na Korčulo. Jaz bi bil sedaj tudi z veseljem tam doli, pa čeprav je "brezveze" lucif3rka, notranc, NX650 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 Malo po Slo malo po Aut vmes pa trening med keglji do vrha Wakasaki, tazzy, notranc in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 pred 2 urami, skalaprava pravi: Tole je pa Orebič......torej se gre na Korčulo. Jaz bi bil sedaj tudi z veseljem tam doli, pa čeprav je "brezveze" tam lahko testiraš edino, evo za pajkico hrano 377m n.m.v. DXR16, KyoKon, Matej207 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Miha X Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 Skočil sem do Mikulova in Brna, pa čez Bratislavo, Dunaj in Mursko Soboto nazaj v KK. V restavraciji U Libušky pripravijo odličen STEAK. S solato in velikim pivom le cca.10 EUR. Po kosilu še ogled starega mestnega jedra Brna. Hotel, kjer sem prespal. Luksuz, pa vendar poceni Češka. Preko bookinga cca. 30 eur na noč. Dan se je pa končal v prijetni krčmi, ob nešteto dvojčkih temnega in svetlega!!! Bmflar, skalar36, Erik99 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 Ker je ostalo še nekaj dopusta sva se z ženo odločila, da doma prepakirava in se z prijatelji odpravima malo še po jadranki. Po sorazmerno mrzlih Dolomitih se prileže malo sonca za stare kousti. Vsega lepega je 1x konec ... Ena "grupna" RobiRoberto, builder, skategrizzly in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se