Popularna objava Snečer Objavljeno September 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2016 sistemik, DAMI34, skalar36 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2016 ni blo ne vem kaj danes, zjutraj za urco opralo, potem pa prevroče za rokavice, jakno, upam da bo jutri več dežja MiNa, DAMI34, Fantocci in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gift Objavljeno September 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2016 mhm...vmes smo še srečali Rossijevega pesa Mhm Kmet2, DXR16, builder in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2016 od @kmet2 sorodnik bo to ta s pesom pokriva spodnji del Jadranke C eagle, Frenk 67, KyoKon in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno September 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2016 danes malo ogrel gumo lp marko C eagle, Fantocci, Schultz in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno September 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2016 Wooblastiiičnoooooo Bmflar, MiNa, DXR16 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KilleRBee Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 3dni, 1850 km, 85 km dežja, 3 vozila, 3 osebe, 6 kovčkov, 2 slabi pnevmatiki, 4 države, 3 valute, 9 baklav, 115 čevapov, 0 kazni, 0 podkupnin, 9 računov, 223 km/h najvišja hitrost, nešteto zavojev, veliko smeha in prigod... Ps: Guma zdržala 8000km. KyoKon, jskrablin, UnionJack in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gift Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 Faj = bilo sistemik, Fazer03, moravčan in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 Eno lepo sončno soboto - ali pa je bila nedelja. se ne spomnim več - sva naredila rinček po severovzhodnem delu naše lepe. iz dravske doline zavila tudi obiskat sorodnike v "idilično vasico" Sv.Primož - v narekovajih pa zato, ker je idilična samo nekaj ur ali dni: potem pa vidiš, da so zaprli šolo, pa trgovino, pa zdravnika ni že nekaj časa .... Skoraj za vse in po vse moraš v Vuzenico ali pa Dravograd. Slovenske konjice: Sladoled (odličen) v Radljah v slaščičarni Center - kje pa se nahaja, pa uganite sami .... Tex, skalar36, Akito in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 20, 2016 Deli Objavljeno September 20, 2016 51 minutes ago, Fazer03 said: Eno lepo sončno soboto - ali pa je bila nedelja. se ne spomnim več - sva naredila rinček po severovzhodnem delu naše lepe. iz dravske doline zavila tudi obiskat sorodnike v "idilično vasico" Sv.Primož - v narekovajih pa zato, ker je idilična samo nekaj ur ali dni: potem pa vidiš, da so zaprli šolo, pa trgovino, pa zdravnika ni že nekaj časa .... Skoraj za vse in po vse moraš v Vuzenico ali pa Dravograd. Slovenske konjice: Sladoled (odličen) v Radljah v slaščičarni Center - kje pa se nahaja, pa uganite sami .... lep krogec, ki ga tudi sam večkrat prevozim .. edino mb-dravograd / mb-črna grem po avstrijski strani .. (črna-šoštanj - razen prvega dela pri šoštanju slaba cesta ..) Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 pred 20 minutami, Fazer03 pravi: Eno lepo sončno soboto - ali pa je bila nedelja. se ne spomnim več - ... smo naredili rinček po severozahodnem delu naše lepe in zavili še na capuccino v Trbiž. NumLock, skategrizzly, igc1 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 Malo pozno, ampak kaj ko ni časa .... Na najini poti v Dolomite, sva se odločla, da ostaneva en dan v Sloveniji (torej prihod in naslednji dan). Da ne bi posedala brez veze v okolici Kobarida, sva se odločla odvozit naše vrhove, kot sta Mangart in Vršič. Ker nama je to bilo premalo, sva se odločila, da se iz Mangarta zapeljeva na nič kaj visoko Sella Neveo in po italjanski strani do Trbiža in čez Vršič nazaj do Kobarida. Ker sva imela še čas, sva se zapeljala še do Drežnice, se preoblekla in malo sprehodla do slapa Sopot in Krampež. Spodaj prilagam video, ki sem ga na hitro naredil, posneto pa je z žepnim fotičem. P.S. Video materiala iz Dolomitof pa je mali miljon, tak, da upam, da še letos zadevo skupaj vržem .... Miha X, Matej207, MiNa in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 20, 2016 Deli Objavljeno September 20, 2016 pred 23 urami, Fazer03 pravi: Eno lepo sončno soboto - ali pa je bila nedelja. se ne spomnim več - sva naredila rinček po severovzhodnem delu naše lepe. iz dravske doline zavila tudi obiskat sorodnike v "idilično vasico" Sv.Primož - v narekovajih pa zato, ker je idilična samo nekaj ur ali dni: potem pa vidiš, da so zaprli šolo, pa trgovino, pa zdravnika ni že nekaj časa .... Skoraj za vse in po vse moraš v Vuzenico ali pa Dravograd. Glej, da boš te tvoje hand made gps sledi shranil. Še bolje..sprintaj jih, daj v okvir in obesi na steno. Tvoji vnuki bi znal čez ene 45 let tole dobro prodati.... notranc, UnionJack, maxxa in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava n_majk Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2016 (popravljeno) Letos sem najbolj priden za se vozit in najbolj len ta kej objavit tuki... vidim da se nisem niti pojavu v vtisih 2016... bom zdej popravu to... pregled vrhuncev vtisov 2016: ena zdej ze stara.. pomlad : pol pa sem si koncno uresnicil eno zeljo in skocil v Bosno v eno vas iz katere izhaja moj priimek... usput pa pogledal letališče Željava.. dve muhe na en mah... dobrih 800 km v dveh dneh, ni slabo za mali Kawasaki.. In se morski vtis, Balasevic v Puli in gorski - Planica in danasnji : najboljsi pasulj Popravljeno September 20, 2016. Popravil Neno Miha X, Scarabeo 500, dAlencc87 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 20, 2016 Deli Objavljeno September 20, 2016 pred 26 minutami, Neno pravi: Letos sem najbolj priden za se vozit in najbolj len ta kej objavit tuki... vidim da se nisem niti pojavu v vtisih 2016... bom zdej popravu to... pregled vrhuncev vtisov 2016: ena zdej ze stara.. pomlad : pol pa sem si koncno uresnicil eno zeljo in skocil v Bosno v eno vas iz katere izhaja moj priimek... usput pa pogledal letališče Željava.. dve muhe na en mah... dobrih 800 km v dveh dneh, ni slabo za mali Kawasaki.. In se morski vtis, Balasevic v Puli in gorski - Planica in danasnji : najboljsi pasulj Še dobro, da so te drugi slikali, da sem te lahko prepoznal . Srečno in veselo se vozi. Cartman in n_majk 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno September 22, 2016 Deli Objavljeno September 22, 2016 Neno, nam zaupaš, kje je najboljši pasulj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 22, 2016 Deli Objavljeno September 22, 2016 pred 4 minutami, dreja_123 pravi: Neno, nam zaupaš, kje je najboljši pasulj ? v kantini Cartman in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n_majk Objavljeno September 22, 2016 Deli Objavljeno September 22, 2016 1 hour ago, dreja_123 said: Neno, nam zaupaš, kje je najboljši pasulj ? 1 hour ago, dreja_123 said: Pajkica ma prav.. Kantina - Park vojaške zgodovine Pivka.. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno September 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2016 (popravljeno) danes za dušo moravče-kranjska gora-vršič-most na soči-tolminski lom-kanalski lom-banjšice-bate-kanalski vrh-morsko-nova gorica-moravče 396km marko Popravljeno September 22, 2016. Popravil moravčan MiNa, Snečer, Schultz in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno September 23, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2016 (popravljeno) Bila je ena lepa sončna nedelja, ne sobota ... ja sem se pravkar spomnil - bila je sreda in zadnji dan najinega dopusta. Pa sva se zapeljala do Beljaka (do Celovca, pa po južni strani Vrbskega jezera in postanka v Veldnu za kavo) v POLO - ta pa par malenkosti. Domov pa potem čez Korensko sedlo preverit, če je na A-strani že spet kakšna nova flika na cesti. . Ja in namesto dnevnega števca prevoženih kilometrov ta dan se je naši prikradla napaka v sistemu - slikala je kar ključ svojega motorja ... ja koncentracija ob koncu sezone očitno popušča. Popravljeno September 23, 2016. Popravil Fazer03 UnionJack, Bmflar, Cartman in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 Včeraj prvič v karieri dal namontirat tazadnjo Mitasko. RES JE razlika napram ST gumam ala Preperelli trail, pa MZ8, pa D RS, pa Conti.... Drži ko pes, pa motor gre kar sam v nagib. Sem moral potem iz Lahatca po "keltiki", ker se mi je tolk smejalo. UnionJack, Cartman, Snečer in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Včeraj prvič v karieri dal namontirat tazadnjo Mitasko... Kam si dal to namontirat? V zadnjem času sem bral o ene parih, ki so precej šalabajzersko gume montirali, pa bi bila kakšna dobra izkušnja v tem smislu dobrodošla.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, izibajker pravi: Kam si dal to namontirat? V zadnjem času sem bral o ene parih, ki so precej šalabajzersko gume montirali, pa bi bila kakšna dobra izkušnja v tem smislu dobrodošla.... Rumeni cestak v Logatcu, ne morš falit. Popravljeno September 23, 2016. Popravil Frenk 67 215709, izibajker, Cartman in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 pred 19 urami, izibajker pravi: Kam si dal to namontirat? V zadnjem času sem bral o ene parih, ki so precej šalabajzersko gume montirali, pa bi bila kakšna dobra izkušnja v tem smislu dobrodošla.... Odgovor je dal Frenk 67. Res profesionalno. markII, notranc, izibajker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 23, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2016 (popravljeno) Ker sem se približno 6 km vozil z lastnim dodajanjem plina, bom objavil kar v tej temi ... Današnji vtis: Hčerka me je po zajtrku odpeljala v Tolmin, kjer sem prevzel "popravljeno mojo oso", ki je bila popravljena samo dokler nisem na bencinski črpalki v Mostu na Soči vanjo dotočil gorivo in ker mi po tem zopet ni več hotela vžgati, sva se s pomočjo telefonske številke na računu servisa z vespo zopet ločila. Ona se je s serviserjema odpeljala nazaj v Tolmin, jaz pa s hčerko, ki se je morala na Most na Soči pripeljati že drugič danes, nazaj domov ... Popravljeno September 23, 2016. Popravil RobiRoberto C eagle, DXR16, bugy2004 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se