Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 23, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2016 (popravljeno) Današnji vtisi so lepi in zelo pregledni Popravljeno September 23, 2016. Popravil DAMI34 bugy2004, C eagle, n_majk in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 Sej uni v espacu v Budanjah se je pa pizdu ker si prgonu mimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 pred 19 urami, DAMI34 pravi: Današnji vtisi so lepi in zelo pregledni Malo polje?????? RobiRoberto, notranc, Miha X in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 pred 9 urami, Frenk 67 pravi: Rumeni cestak v Logatcu, ne morš falit. Rumeni cestak je nik nejm na ms ali ime delavnice, garaže? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 Niknejm, ne mors pa falit rumenga motorja na strehi kontejnerja ob glavni cesti.....to je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 23, 2016 Deli Objavljeno September 23, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, izibajker pravi: Rumeni cestak je nik nejm na ms ali ime delavnice, garaže? Poisci ga na Fejsbuku, ce bos vnaprej narocu gume in se dogovoru za termin. Isci pod Pit Stop. Popravljeno September 23, 2016. Popravil Frenk 67 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 Pa mi je le uspelo prit do ene malo bolj "prave" fure.. Prvi dan, vtisi..solze sreče tečejo pod čelado.. Iz Maribora čez Sl.Bistrico, Pečico do Mestinja, preko Podčetrtka, Podsrede, Senovega, pa do Sevnice in čez Trebnje, Kočevje do Delnic. Na drugi strani nisva šla do Rijeke, ampak sva zavila levo čez Fužine, kar pripelje čez hrib direkt v Novi Vinodolski. Jadranka pa je..ena redkih cest, ki si zasluži, da jo človek večkrat obišče. Me daje kar malo nostalgija, ker je to bila moja prva večdnevna fura pred par leti, ko sem začel z moto-turami. Danes iz Zadra dalje..kaj vem kam, še s kolegom nisva uspela splanirat. RobiRoberto, MiNa, UnionJack in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 pred 9 urami, DinDiin pravi: Niknejm, ne mors pa falit rumenga motorja na strehi kontejnerja ob glavni cesti.....to je to. pred 8 urami, Frenk 67 pravi: Poisci ga na Fejsbuku, ce bos vnaprej narocu gume in se dogovoru za termin. Isci pod Pit Stop. Tenx obema. Ko bo potreba ga bom kontaktiral, tut če nimam Fejsbuka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 On 20/09/2016 at 4:02 PM, Tedybear said: Glej, da boš te tvoje hand made gps sledi shranil. Še bolje..sprintaj jih, daj v okvir in obesi na steno. Tvoji vnuki bi znal čez ene 45 let tole dobro prodati.... Ma jez ga bom dal na ignore zarad teh listkov. Dec ma u mobiju svoj album, kao kot motivator. Je pa u resnici generator slabe vesti..... Vtisi so mesani. Lepo je blo cez kras do trsta, milj, pa mim vikija domov. Konc sezone je definitivno blizu. Zajebal sm Omis, in tolazilne furce pac niso tisto kar bi rad od tega tedna. Narisal bom kak krog, de gre guma u kanto, hondic pa na stojala. izibajker, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 pred 13 urami, ludiluka pravi: Sej uni v espacu v Budanjah se je pa pizdu ker si prgonu mimo k sm mu poblendal....sem mel filing, da bo vsekal na cesto, kot njegov predhodnik...malce sem postal občutljiv na take, ki si jemljejo pravico izsiljevanj, pa za vsak slučaj poblendam. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 6 minutes ago, DAMI34 said: k sm mu poblendal....sem mel filing, da bo vsekal na cesto, kot njegov predhodnik...malce sem postal občutljiv na take, ki si jemljejo pravico izsiljevanj, pa za vsak slučaj poblendam. Sej uni v espacu v Budanjah se je pa pizdu ker si prgonu mimo Veš kolk je mahu z rokami in se pizdu pomoje bi se mu mogu ustavit in dat prednst Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 pred 13 urami, Tedybear pravi: Malo polje?????? Točno tako, zgoraj pa Javornik, kjer smo se učili leteti z zmajem. V dolini je pa še vedno najbrž tista smreka, ki sem jo pri tem zajahal Frenk 67, ALEŠ M in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 Vtisi onlajn Janezs, notranc, ALEŠ M in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 Na tej klopci jaz vedno posedim in si spočiem oči. DAMI34, tazzy, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 Ob 24. 9. 2016 at 15:38, DAMI34 pravi: Točno tako, zgoraj pa Javornik, kjer smo se učili leteti z zmajem. V dolini je pa še vedno najbrž tista smreka, ki sem jo pri tem zajahal Mam lepe spomine na Malo polje pa Javornik...tam ravno 20 let nazaj....ampak peš iz Bleda.... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 (popravljeno) Lep dan danes, ja .. lep .. Ps: za vse, ki ste fauš: to je vtis iz hrvaćke .. vtis iz slovenije, par ur prej, je pa tak: Popravljeno September 24, 2016. Popravil Texo notranc, skategrizzly, NumLock in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 Lajkam ti sam zgornjo sliko spodaj Tex in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 Marija reka - Podmeja je bila danes čisti užitek tako, da sem se spodaj obrnil in šel še enkrat gor - na dveh ovinkih malo peska sicer pa skoraj brez prometa. Cesta je prava štrajfn kilerka ... Matej207, mladench, bobi1001 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 16 minutes ago, bobi1001 said: Lajkam ti sam zgornjo sliko spodaj Mah lej, če bo moja kazen za prehitevanje čez polno črto točno tu pripomogla k varnosti na slovenskih cestah, pa naj bo .. v glavnem, za kozlat .. bobi1001, Frenk 67, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 pred 4 minutami, Texo pravi: Mah lej, če bo moja kazen za prehitevanje čez polno črto točno tu pripomogla k varnosti na slovenskih cestah, pa naj bo .. v glavnem, za kozlat .. sam si se pri povni zavesti odlolčil za prehitevanje sedaj se pa čudiš in ti ne gre v glavo policist je v službi in opravlja delo za katerega je plačan lp marko Wakasaki in fazerčk 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 Potep po KoroškI, štajerski na Trojanah obvezen in seveda nekaj za domov moravčan, C eagle, Tex in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno September 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2016 (popravljeno) 43 minutes ago, moravčan said: sam si se pri povni zavesti odlolčil za prehitevanje sedaj se pa čudiš in ti ne gre v glavo policist je v službi in opravlja delo za katerega je plačan lp marko Seveda sem se. V glavo da mi ne gre? Zakaj? A sem rekel kaj čez delo policistov? Pohvale vreden postopek in še počvekali smo malo .. tvoj post je čist nepotreben .. Mi pa gre na bruhanje tista polna črta tam .. čemu je cela trasa polna črta? V glavnem, bmk in naslednjič bom spet tam/tako prehiteval ker nisem nobenga ogrožal, niti sebe .. Popravljeno September 24, 2016. Popravil Texo bojc84, skategrizzly, DAMI34 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 pred 6 minutami, Texo pravi: Seveda sem se. V glavo da mi ne gre? Zakaj? A sem rekel kaj čez delo policistov? Pohvale vreden postopek in še počvekali smo malo .. tvoj post je čist nepotreben .. Mi pa gre na bruhanje tista polna črta tam .. čemu je cela trasa polna črta? V glavnem, bmk in naslednjič bom spet tam/tako prehiteval ker nisem nobenga ogrožal, niti sebe .. A si plačal na nanovo preplastenem delu med Planino in Grčarevcem, kje so dali dvojno polno črto. Tam bom vsi plačevali, za to so tud dal dvojno polno. Pa ne morš se po tistih lepih krivinah za enmu cijazit. Čista inkasantska točka. bobi1001, Tex in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 57 minutes ago, moravčan said: sam si se pri povni zavesti odlolčil za prehitevanje sedaj se pa čudiš in ti ne gre v glavo policist je v službi in opravlja delo za katerega je plačan lp marko bobi1001, DAMI34, Tex in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2016 Deli Objavljeno September 24, 2016 (popravljeno) pred eno uro, moravčan pravi: sam si se pri povni zavesti odlolčil za prehitevanje sedaj se pa čudiš in ti ne gre v glavo policist je v službi in opravlja delo za katerega je plačan lp marko preveč delovne vneme lahk tut škodi lp Dami Popravljeno September 24, 2016. Popravil DAMI34 exclan, Matej207, C eagle in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se