RAN Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Čudno tole :o :shock: :shock: So pisali tle včasih, da k Makoterju it, isto kot tuberkolozo fasat. Se je tip popravil, ali pa protekcijo zganja.
Mustang Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Hmmm...ne vem glede tuberkoloze, ampak sem res nekaj slišal o enih osebnih zamerah (kar pa se mi osebno zdi zelo infantilno). Jaz samo povem svoje izkušnje. Vem, da se je velikokrat ful potrudil, pa se mu ne bi bilo treba in mi je popravil še kakšno stvar, ki mi jo je kakšen drug zafušal. Kar se mene tiče - priporočam.
rozi Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Mustang hvala. Sej vem, kje je Maks, pa tudi najbrž bom kar k njemu vozil motor. Menda ima še največ izkušenj. Priporočajo pa tudi Repovža - Repija na Viču, morda veš kaj več o njem, koliko se spozna na Harleye. Menda je profi za oldtimerje.
Mustang Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Ne vem za Repija. A je to mogoče tam na Tržaški, kjer je Sadje in zelenjava? Tam kjer je Capl? Tam namreč trije modeli delajo čudeže od predelav Harleyev... Oni ti tudi pošraufajo vse kar hočeš, naredijo ti tudi servis, samo ne potrdijo ti servisne knjižice, ker niso pooblaščeni servis. Jaz še vedno stavim na Maxa...
rozi Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Ne vem za Repija. A je to mogoče tam na Tržaški, kjer je Sadje in zelenjava? Tam kjer je Capl? Tam namreč trije modeli delajo čudeže od predelav Harleyev... Oni ti tudi pošraufajo vse kar hočeš, naredijo ti tudi servis, samo ne potrdijo ti servisne knjižice, ker niso pooblaščeni servis. Jaz še vedno stavim na Maxa... Ne, Repi ima delavnico na Idrijski, to je tam zadaj nekje ob progi, kjer je en zdravstveni dom, če greš iz Viča proti Rožni.
Leon Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Tisti trije modeli pri Sadje zelenjava se imenujejo: Tomo Klinika. Tam ni servis. Tam je umetnost in način življenja, oboje dostopno ožjemu krogu ljudi.
Mustang Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Oooops :oops: my bad. Got things mixed up. No, pa ste vi mene nekaj naučili :lol:
transalp Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Tisti trije modeli pri Sadje zelenjava se imenujejo: Tomo Klinika. A niso bili nekoč "Custom Clinic"?
Mustang Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Ja, jaz imam v spominu kot Custom clinic, pa zvezdo kot simbol. So imeli še ene majice, pa take stvari...
Leon Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Zna bit. Jemljem nazaj, če ne najdemo druge lokacije za Tomo kliniko. :oops:
SiR Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Tisti trije modeli pri Sadje zelenjava se imenujejo: Tomo Klinika. Tam ni servis. Tam je umetnost in način življenja, oboje dostopno ožjemu krogu ljudi. Custom Clinic je tisto. Šef je pa Tomo :) Če kdo rabi GSM številko - PM... Cene so zanimive... Samo zdaj poleti nimajo dosti cajta za custom job-e, ker bodo redni servisi in to :)
Guest 1 Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 1 moj brat ga "vozi" 15 let istega - od prvotnega motorja ni ostalo nič razen bloka.. v maldosti je bil modelar, pa mu oče ni dal denarja za modelčke delat - mislim da je pri njem to vzrok za nakup 2 gospod Davidson pa je rekel - citiram: ".. mi ne prodajamo motorjev, ampak filozofijo, motor dajemo zraven zastonj.." - jaz pa dodajam: "šenkanmu kojnu se ne gleda na zobe" :lol: vsekakor pa ni pričakovati da ti amerikanc kaj kvalitetnga šenka 3 mamo motorje za vozt in motorje za štaufat - eno so motorji, drugo so pa HD-ji 4 moj brat šraufa (ne on ampak Max :lol: ) jaz se pa vozim - z japonci jasno :D
Guest 1 Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 pa še nekaj: kaj pa na splošno mislite o vplivu Mihelića na trg rabljenih in novih HD-jev :roll: po mojem bodo kmalu prišli ponj eni tipi: 8) 8) 8) 8) pol bo cel :twisted: mi se bomo pa še naprej vozili :lol:
Mustang Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 1 moj brat ga "vozi" 15 let istega - od prvotnega motorja ni ostalo nič razen bloka.. v maldosti je bil modelar, pa mu oče ni dal denarja za modelčke delat - mislim da je pri njem to vzrok za nakup 2 gospod Davidson pa je rekel - citiram: ".. mi ne prodajamo motorjev, ampak filozofijo, motor dajemo zraven zastonj.." - jaz pa dodajam: "šenkanmu kojnu se ne gleda na zobe" :lol: vsekakor pa ni pričakovati da ti amerikanc kaj kvalitetnga šenka 3 mamo motorje za vozt in motorje za štaufat - eno so motorji, drugo so pa HD-ji 4 moj brat šraufa (ne on ampak Max :lol: ) jaz se pa vozim - z japonci jasno :D Ne vem kako je s tem... jaz sem kupil kar motor. Aja, pardon HD-ja.
Mustang Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 pa še nekaj: kaj pa na splošno mislite o vplivu Mihelića na trg rabljenih in novih HD-jev :roll: po mojem bodo kmalu prišli ponj eni tipi: 8) 8) 8) 8) pol bo cel :twisted: mi se bomo pa še naprej vozili :lol: Moje mnenje je, da je MiheliČ zapustil trg z HD-ji in v tej temi torej ni več aktualen. Njegove osebne stvari so pa njegova stvar.
Guest 1 Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Mustang kupu = en pojem vozu = 2. pojem sploh pri HD :wink: kar se M..ća tiče imaš prav - to je zgodovina zaradi katere nam ni potrebno izgubljati besed to bodo počeli drugi na enem drugem forumu 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
StormBringer Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Poznam ljudi, ki so kupili HD "motor" za ceno treh Japoncev, pa se na leto prevozijo manj kot jaz z biciklom, pa ga sploh nimam. Nekaj je vzrok to, da so to ljudje, ki majo dnar, in si mopede kupijo zaradi šminke, drugo pa , da kljub par tisoč km letno ( če sploh ) ogromno šraufajo, oziroma šraufajo zelo zadovoljni serviserji. :twisted: "Filozofijo pa se dobi tudi zastonj."
Mustang Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Mustang kupu = en pojem vozu = 2. pojem Obdelal oba pojma. Še sem živ in zadovoljen.
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 me blazno veseli uživaj :lol: :lol: :lol: :lol:
elektronik Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 so to ljudje, ki majo dnar, ogromno šraufajo, oziroma šraufajo zelo zadovoljni serviserji. Da ni vzrok pokvarljivosti HD predvsem v zlobnih serviserjih, ki izkoriščajo nepoučenost o mehaniki svojih bogatih strank :?: Že samo napačna toplotna vrednost svečke lahko po nekaj sto km povzroča težave, napačno olje generalno...
marijan Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 v soboto šel v bohinj na bledu videl ene 8 hd z tujo registracijo, v soboto v bohinju snežilo kot v pravi zimi, v nedeljo pa sonček da te kap, isti hd-ji pa so v idilični pokrajini brzeli proti jezeru
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: moj znanec ima sledečo izkušnjo: - skoraj nov Fat Boy v nekem trenutku zariba pri relativno visoki hitrosti na srečo brez padca - Max ugotovi da je dodal "NE-HD" olje v motor - potrebna genralna - NASLEDNJI DAN znanca Mihelič z dopisom izključi iz HOG Lipa - brez vednosti in soglasja predsednika - zaradi take arogance znanec proda skoraj nov HD - za "drobiž" ga odkupi Max kao za rez. dele - in kupi BMW choper in še isto leto naredi 30K km :cry: veliko gnoja je v deželi kranjski :cry: :cry: :cry: :cry:
SiR Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: moj znanec ima sledečo izkušnjo: - skoraj nov Fat Boy v nekem trenutku zariba pri relativno visoki hitrosti na srečo brez padca - Max ugotovi da je dodal "NE-HD" olje v motor - potrebna genralna - NASLEDNJI DAN znanca Mihelič z dopisom izključi iz HOG Lipa - brez vednosti in soglasja predsednika - zaradi take arogance znanec proda skoraj nov HD - za "drobiž" ga odkupi Max kao za rez. dele - in kupi BMW choper in še isto leto naredi 30K km :cry: veliko gnoja je v deželi kranjski :cry: :cry: :cry: :cry: A nisi prej nekje napisal,da je tvoj brat predsednik Lipa chapterja HOG? Kako je lahko tvoj znanec potemtakem tako svinjsko letel iz HOG? In kdo je Max? :D
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: moj znanec ima sledečo izkušnjo: - skoraj nov Fat Boy v nekem trenutku zariba pri relativno visoki hitrosti na srečo brez padca - Max ugotovi da je dodal "NE-HD" olje v motor - potrebna genralna - NASLEDNJI DAN znanca Mihelič z dopisom izključi iz HOG Lipa - brez vednosti in soglasja predsednika - zaradi take arogance znanec proda skoraj nov HD - za "drobiž" ga odkupi Max kao za rez. dele - in kupi BMW choper in še isto leto naredi 30K km :cry: veliko gnoja je v deželi kranjski :cry: :cry: :cry: :cry: A nisi prej nekje napisal,da je tvoj brat predsednik Lipa chapterja HOG? Kako je lahko tvoj znanec potemtakem tako svinjsko letel iz HOG? In kdo je Max? :D vse je res - le da je znanec (Danilo - sedaj BMW) tudi prijatelj od mojega brata dobil dopis od Miheliča "..brez vednosti.." gl zg treba je vedeti tudi da JE BIL HOG vezan na zastopnika in v končni fazi je imel ta glavno besedo - sedaj mislim da to ni več tako, ker ni več uradno definiranega zastopnika (Mihelić toži Klas - to bo pa traajaaaaloo) HOG je pa še pod vodstvom brata aktiven (dopis i USA) Max je pa fenomenalni mnogim "dobro znani" serviser (GLEJ TEMATIKO "SERVISERJI"), kateremu jaz nebi zaupal svojega bicikla v popravilo - tudi mene je, pomisli: ob 23:00 pred Šparom v Klagenfurtu nategnil 1,2,3.. še predno si rekel keks - čeprav je točno vedel da gre za mojega brata - stalno stranko in dobavitelja HD-posla to so pa že druge zgodbe imam jih poln koš - za dolge zimske večere pri kakem omizju :lol: PS: bratu sem že 100x rekel, da je predober - s to vrsto ljudi
bmw Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: moj znanec ima sledečo izkušnjo: - skoraj nov Fat Boy v nekem trenutku zariba pri relativno visoki hitrosti na srečo brez padca - Max ugotovi da je dodal "NE-HD" olje v motor - potrebna genralna - NASLEDNJI DAN znanca Mihelič z dopisom izključi iz HOG Lipa - brez vednosti in soglasja predsednika - zaradi take arogance znanec proda skoraj nov HD - za "drobiž" ga odkupi Max kao za rez. dele - in kupi BMW choper in še isto leto naredi 30K km :cry: veliko gnoja je v deželi kranjski :cry: :cry: :cry: :cry: a mi lahko meni nepoučenemu razložiš,od kdaj BMW dela choperje? kateri model je to?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se