Cartman Objavljeno Oktober 20, 2016 Deli Objavljeno Oktober 20, 2016 (popravljeno) 2 hours ago, motolover said: Klub je vedno v lasti dilerja. Tisti, ki bo diler, bo tudi lastnik kluba. Nisem poznavalec notranjih zadev, samo Max ni lastnik kluba, niti ni pooblaščen serviser. Da se lokal imenuje HD Club, ne pomeni nič. Zdaj se bo začela mala vojna glede kluba in servisov na črno in nepooblaščenih servisov. Razen, če nov diler že ni znotraj teh vrst. Zunanjemu človeku se itak ne splača riniti v to sranje. Koliko so bo splačalo je tako ali tako vprašanje. Pričakovanja prodati čez 100 motorjev letno, so za naš trg s konkurenco v Celovcu in Zagrebu kar prevelika. Vložek nekaj 100k €, da misliti kdaj se bo to sploh povrnilo. Mogoče se motim, bo čas pokazal.. Če mu bo zalaufalo, bo HD takoj dodal še enega. Diler ni nikoli zastopnik in ne more ničesar določati na trgu, je le prodajalec v tistem mestu, ki mu ga je HD odobril. MC Harley dela na isti način kot večina multiMCnacionalk. Dajo ti dihati samo toliko, da imaš usta in nos iz vode, ko se malo vzpneš ti dodajo konkurenco, da se tepeš z njim. Dosti nakladanja, upam, da kmalu odprejo. Ponavadi se rad ustavim pri HD in pogledam lepotce ter popijem kavo v lokalčku. Je kdo že bil v prenovljenem House of Flames v Münchnu? Kašn klub to? HOG, al bife ob salonu? in ja, vsak drug dan prodat harleya, je v Sloveniji verjetno misija nemogoče. A je to nov igralec, al se kdo iz foha širi? kot je AS prevzel ducati recimo, Popravljeno Oktober 20, 2016. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 20, 2016 Deli Objavljeno Oktober 20, 2016 55 minutes ago, Cartman said: Kašn klub to? HOG, al bife ob salonu? in ja, vsak drug dan prodat harleya, je v Sloveniji verjetno misija nemogoče. A je to nov igralec, al se kdo iz foha širi? kot je AS prevzel ducati recimo, Govorim o HOG Lipa Chapter. http://www.hog-si.com/en/ Po HD pravilih je lastnik kluba diler. Za klub mora tudi kaj storiti, organizirati evente, večere, ipd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Roman ATHD, Roger G. Jagger, Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 Jaz sem bil letos v novem HD House of Flames par dni pred open house otvoritvijo...kaj nej rečem...ko otrok v Disneylandu:)) ...ogromna stacuna - prijazni ful,... Ce je tole glede uradne trgovine res, upam tudi na uradni servis!!! ...me pa zanima kako bo z testnimi voznjami ...v ZG te skor da ne silijo na nove motorje, da ne govorim - ko sm gledal novega Road Kinga bi tkorekoc pustil da se odpeljes ....v primerjavi z SLO moto trgovinami ko dan in noc k ne smes sam niti rokavic probat :)) Je pa res...jaz bi mel sam uradni servis...ce bo se kdaj padu kak Harley bo letnik 1953 ne 2023... deli pa - internet je ceneje pa dobis vse v roku par dni/tedna - pa pomoje je postnina iz DE ceneje k bencin... Bmflar in Big Py 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vulcan Objavljeno November 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2016 Še moj kup železja :-) Bmflar, Big Py, Cartman in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 enega takega večkrat vidim v stegnah..ti mogoče ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 V točno ta model sem zaljubljen že deset let. RobiRoberto, Bmflar, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 (popravljeno) Jest pa v tega Kompakten, okreten, ne prevelik in pretežak, dodatno bi gor butnil še mustache engine guard http://accessories.harley-davidson.eu/product/49155-05/engine-guard-kit-mustache-touring centralno stojalo, sissy bar z zadnjim prtljažnikom, original zadnjo največjo torbo in garmin zumo. To je to, 15 let mir, morda tudi motor za vedno. Popravljeno November 11, 2016. Popravil map Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 pred 2 urami, map pravi: Jest pa v tega Kompakten, okreten, ne prevelik in pretežak, dodatno bi gor butnil še mustache engine guard http://accessories.harley-davidson.eu/product/49155-05/engine-guard-kit-mustache-touring centralno stojalo, sissy bar z zadnjim prtljažnikom, original zadnjo največjo torbo in garmin zumo. To je to, 15 let mir, morda tudi motor za vedno. Engine guard mi je sicer naredil Smodiš, ostalo si pa takorekoč opisal moj moped, razen tega, da ima še za nekaj tisočakov originalne dodatne opreme ... Kupuješ ? Big Py 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 27 minutes ago, HD-Dyna said: Engine guard mi je sicer naredil Smodiš, ostalo si pa takorekoč opisal moj moped, razen tega, da ima še za nekaj tisočakov originalne dodatne opreme ... Meni je ravno nasprotno všeč tak, kot je. Dodana oprema ga estetsko samo pokvari. Pri GSu je druga stvar, ker je motor za uporabo in itak ni lep. HD je za gledati in meni so všeč čisti "neokrancljani" motorji. Že nekaj lasa gledam rabljene in kot vidim, bi prvo moral zmetati dol za veliko $ opreme, da bi ga povrnil v osnoven "look". Big Py 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 (popravljeno) @HD-Dyna Trenutno ne kupujem. Morda nekje drugo leto tak čas ali spomladi 2018. Hebat ga mam še doma neke neodložljive zadeve za porihtat. Nekako sem v zadnjem času kr nekaj motorjev probal, vmes sem malo odrastel in nekako sam pri sebi ugotovil, da mi nekako najbolj odgovarjajo klasični nakedi. kak Triumph streettwin, MG V7/V9, predvsem bobber, duče Scrambler, Yam XSR 700, Yam XV 950/R, itd. Nekako si tudi želim, da bi kupil res motor, ki mi odgovarja, katerega bi imel kar nekaj časa in nebi bilo potrebe po menjavi pri predstavitvi novih modelov ali updajtov starih. Klasična oblika nekako ne zastara tako kot neke novodobne linije motorjev, predvsem "plastičarjev". Tukaj se pojavi drugi problem. 2 motorjev pri bajti ne bo, tako zaradi finančnega, kot praktičnega vidika. Tle se je pojavil problem. Najti nek klasični motocikel, ki bo za vsakodnevno vožnjo, občasno pa nuditi udobje tudi za daljše fure, vsaj v rangu zdajšnjega skuterja. Tukaj je pa izbire manj. In tukaj nastopi HD sportster Superlow 1200T. Zadeva je klasična (HD pač), ni predraga, kar drugi HD vsaj zame so (novi motocikli, rabljeno marsikaj dobiš v različnih cenovnih rangih), ugodna poraba, vzdrževanje, sprejemljiva cena, čeprav je najdražji med zgoraj naštetimi, ampak za 10+ let se splača malo stegnit. Ni klasično čoperski, meji na nakeda, položaj stopalk spodaj in ne naprej, v osnovi potovalno naravnan, ne preglomazen tudi za lokalne vožnje, vsaj meni na videz všečen tudi z potovalnimi kufri (drugače se strinjam z motoloverjem, da je marsikdaj vsa navlaka preveč), ampak za pot pač moreš met kej placa in opreme. Ker sem z jugovzhodnega dela SLO imam pooblaščenca relativno blizu v Zagrebu, prav tako je v Zagrebu možakar, sicer slovenske gore list, ki ima HD v malem prstu, tako da tudi po poteku garancije ni problem glede servisov, popravil izven uradne mreže HD. Minus so nekoliko višje cene na pooblaščencu, pri omenjenem možaku pa čisto normalne in primerljive z ostalimi znamkami motorjev. Tako da če bi danes kupoval je prvi v vrsti ravno omenjeni HD, s časom se lahko tudi želje in potrebe spremenijo, ampak trenutno sem našel svoj sanjski motor. Spomladi grem na testne vožnje vseh zgoraj omenjenih, zanimiv je še tudi prihajajoči Yam scrambler na osnovi XV 950, ampak trpi potovalno udobje. Upam da čim prej kej za sebe ubodem. Drugače pa motolover, tista Dyna tam gor je res ljubav na prvi pogled in lepa je takšna kot je, brez priveskov. Popravljeno November 11, 2016. Popravil map Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 Če bi pa samo kufe/pir rejsal v sosednje mestece in nazaj je pa čisti pr0n tole gretzky in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno November 13, 2016 Deli Objavljeno November 13, 2016 Ob 10. 11. 2016 at 19:51, thumper pravi: enega takega večkrat vidim v stegnah..ti mogoče ? thumper, bo moral bit še kakšen, sam sem ga komaj nabavil in se še nisem dosti vozil z njim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 13, 2016 Deli Objavljeno November 13, 2016 Madona... že 111 strani. Ko pa je bilo že zdavnaj ugotovljeno, da je HD precenjeno železje. Ampak...imeli bi ga pa vsi. Razumi, kdor more... ciciban in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 14, 2016 Deli Objavljeno November 14, 2016 a to tud sem spada? http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-znanih/skupina-motoristov-resila-springsteenov-dan/407501 Roman ATHD 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 28, 2016 Deli Objavljeno November 28, 2016 On 20. 10. 2016 at 10:52 AM, izibajker said: Dejstvo je, da Ljubljana nima lokala, kamor bi v nekem solidnem številu kolikor toliko redno zahajali bajkerji... V 90ih, na Prešercu, je bilo v tem smislu daleč najbolje. Par let nazaj je bil tudi en (bolj ali manj neuspel) poskus na GR. Pa od letos Platana pred Metalko, bomo videli, če se bo to prijelo... Če bo HD salon na Rudniku zraven imel še neko točko "druženja", bomo pa tudi videli. Škodilo jim ne bi, prej obratno... baje da nekje v roku 6 tednov naj bi zadeva bila "ready". v okviru salona naj bi bil tudi lokal, z american style hrano, torej definitivno dobra točka druženja. Cartman in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 28, 2016 Deli Objavljeno November 28, 2016 pred eno uro, ELO pravi: baje da nekje v roku 6 tednov naj bi zadeva bila "ready". v okviru salona naj bi bil tudi lokal, z american style hrano, torej definitivno dobra točka druženja. Se pravi kmalu po novem letu bojo tam prižgali ognjemet. Lokal bom šel pa sigurno čekirat, vsaj na kofe, če že amerikan stajl hrane in kokakole ne konzumiram... gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roman ATHD Objavljeno December 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2016 Dokler ne vidim uradnega napisa na objektu ne verjamem nobenmu sicer pa sem bil kar nekaj let v vodstvu Lipe Chapterja ... soorganizacija Portoroža ... vendar sem zaradi nesoglasij znotraj vodstva vrnil našitek in sem do zadnjega v letošnjem letu član ... potem pa tudi to ne bom Ewo še moj moped Dyna Low Rider 2014, 1.700 ccm + mal napimpan, da bolj zvezno vleče mojo malenkost okol hajoktejn, Big Py, maus in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Roman, fanatična pripadnost ni nikoli dobra ... Nekoč si napisal, da ga boš imel vedno in da ni šans, da bi ga kdaj menjal - "No mather what", ko sem napisal, da ga imam, ker mi je trenutno pač všeč, lahko gre pa že jutri v oglas... Časi se menjajo, trenutno je pač Africa Twin pri tebi, v moji glavi pa BMW ( rad bi, da mi še malo zraste ... ) številka na računu namreč Uživaj v novem vozilu Roman ! Drugače pa eto, povabilo za vse motoriste, ne glede na znamko motorja : Roman ATHD, Big Py, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred 36 minutami, HD-Dyna pravi: Roman, fanatična pripadnost ni nikoli dobra ... Nekoč si napisal, da ga boš imel vedno in da ni šans, da bi ga kdaj menjal - "No mather what", ko sem napisal, da ga imam, ker mi je trenutno pač všeč, lahko gre pa že jutri v oglas... Časi se menjajo, trenutno je pač Africa Twin pri tebi, v moji glavi pa BMW ( rad bi, da mi še malo zraste ... ) številka na računu namreč Uživaj v novem vozilu Roman ! Drugače pa eto, povabilo za vse motoriste, ne glede na znamko motorja : a to je dons Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: a to je dons YP ! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 evo člouk pride domov s šihta pa je že zamudil.. .. Bmflar in Roman ATHD 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 GoBobi, builder, Roman ATHD in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roman ATHD Objavljeno December 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 17, 2016 Ob 15. 12. 2016 at 7:38, HD-Dyna pravi: Roman, fanatična pripadnost ni nikoli dobra ... Nekoč si napisal, da ga boš imel vedno in da ni šans, da bi ga kdaj menjal - "No mather what", ko sem napisal, da ga imam, ker mi je trenutno pač všeč, lahko gre pa že jutri v oglas... Časi se menjajo, trenutno je pač Africa Twin pri tebi, v moji glavi pa BMW ( rad bi, da mi še malo zraste ... ) številka na računu namreč Uživaj v novem vozilu Roman ! Drugače pa eto, povabilo za vse motoriste, ne glede na znamko motorja : Se čist strinjam s tabo ... nisem glih fanatično pripaden ampak me včasih kaj znervira pri motoristih, ki pametujejo pa še nikoli blizu motorja niso bili. Tudi jaz nočem pametovati o AT, ker sem na tem področju "totalni" amater. Če te nekaj zanima in ne veš veliko o tej stvari, potem malo razišči in povprašaj okoli Sicer se pa itak ve, da so največji laiki, največji poznavalci. Še Harleyaši med sabo ne poznamo drugih Harleyev ... Jaz pravim Dyna rulz ... Imam dve Dyne v garaži in še vedno prisegam na Dyno Včasih slike povedo več kot milijon besed in črk builder, Bmflar, MiNa in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 ciciban, Maximus, Roman ATHD in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se