hotschko Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Hec mora bit. Lp ftp Je taku ??? Ja itak, hvišnu, ma sihurnu, ja valjda ... Ftp, ni frke samo skušam popravit vtis, ki ga nekateri želijo razširit o Ducatiju ... hotschko
easyrider Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: ... samo skušam popravit vtis, ki ga nekateri želijo razširit o Ducatiju ... Pa misliš, da ti bo uspelo? BTW: ... ne še ... lp Easyrider Popravil/a - easyrider dne 03/06/2002 ob 07:57:42
hotschko Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: Pa misliš, da ti bo uspelo? lp Easyrider Easy ... počasi a vztrajno ... mi bo uspelo ... ... sicer ja pa važno, da jaz nimam nobene slabe izkušnje s kvaliteto svojega Duče-ta. hotschko
lojzi Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 A sem jest slučajno zašou, al zdej že Ducatija in HD-ja primerjate tuki? Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 a dodam v naslov se ducatija?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 ... izgleda da Ducati in H-D kar tekmujeta, kdo je boljši v slabšem pomenu kvalitete ... BTW: Stay in peace, my brothers on Duceti and H-D bikes!!! lp Easyrider
hotschko Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 Lojzi, nekdo je začel o pokvarljivosti Ducatija, pa sem zagrabu ... DUCE se ne kvari kar tako !!! hotschko
TOMY Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 Ice, dej oba jajca v naslov, pa se naj kregajo naprej... Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
easyrider Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: Lojzi, nekdo je začel o pokvarljivosti Ducatija, pa sem zagrabu ... DUCE se ne kvari kar tako !!! ... seveda se ne kvari kar tako ... to bi pomenilo, da se kar naenkrat pokvari ali pa se ne pokvari ... ima menda nagnjenost k kvarjenju že vdelano v dušo ... @Hotschko: Stay in peace, my brother on ITALIAN bike! P.s.: ... ampak vsi tisti, ki nimajo italijana ne vedo, kaj je voziti motorino, ki ima "dušo" ... lp Easyrider
SF Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 Eh, kaj pa vi veste o duši... Jest sm mel 4 mačje kuharje... No, kar počasi...
easyrider Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 ... jaz imam dva pa sem zadovoljen z njima ... lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 Easy, tisti drugi sploh ni registriran in zato duše sploh izkazovati ne more Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 ... to je sicer res, vendar bo imel priložnost za to naslednje leto ... vžge in pelje pa lahko ta trenutek ... lp Easyrider
RAN Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: a dodam v naslov se ducatija?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ni treba daj napiši : HD kup železja. H za Harleya D za - ne vem več koga, ups da ne bo po meni padalo. lp RAN
spidy Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Harley Davidson nov uvoznik??? Kaj je na tej stvari resničnega, ne vme če bo Mihelič to k'r tko dopustu!
Pervy Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Harley Davidson nov uvoznik??? Kaj je na tej stvari resničnega, ne vme če bo Mihelič to k'r tko dopustu! mislim da nima vec vpliva na to! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Popravil/a - pervy dne 07/06/2002 ob 17:13:12
klimbra Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Pervy....ne preveč na glas govort....te bo njegov kolega odvetnik klical,da si podjetju in njemi osebno povzročil blazno škodo,trplenje....itd!!!!! Pri tičih tega kalibra je treba biti previden,saj boš moral potem kakšno opravičilo pisat. Moj komentar:KONČNO!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
lojzi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Harley Davidson nov uvoznik??? Kaj je na tej stvari resničnega, ne vme če bo Mihelič to k'r tko dopustu! Pač ne bo tabel iz salona sneu, sej je izjavu, da dokler ma table gor, je general on Lojzi ma vas rad
klimbra Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: quote: Harley Davidson nov uvoznik??? Kaj je na tej stvari resničnega, ne vme če bo Mihelič to k'r tko dopustu! Pač ne bo tabel iz salona sneu, sej je izjavu, da dokler ma table gor, je general on Lojzi ma vas rad Hahahahahahahahaaa....če bi frajer moral sneti vse tabke,ki jih nebi več smel imeti gor......MA KAJ BI MU POTEM SPLOH ŠE OSTALO?????? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Pervy Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Pervy....ne preveč na glas govort....te bo njegov kolega odvetnik klical,da si podjetju in njemi osebno povzročil blazno škodo,trplenje....itd!!!!! Pri tičih tega kalibra je treba biti previden,saj boš moral potem kakšno opravičilo pisat. Moj komentar:KONČNO!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo bom reskiral, opravicit pa se tudi znam lepo! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Neki je na tem baje se tut da že prednaročit motorje! God bless the losers, for they determine the winners! Popravil/a - Chebi dne 10/06/2002 ob 14:28:02
bmw Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 super........... že laufam na banko po kredit........ lp., bmw
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Če rad šraufaš... God bless the losers, for they determine the winners!
klimbra Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 Upam,da bodo motorini tut kej cenejši , kakor so bili dosedaj!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Chebi Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 Pomoje bodo cene nekje na ravni hrvaških. Če koga zanima je tuki nekaj cen: Road King - 156.569 KN Fat Boy - 167.346 KN Dyna Wide Glide - 151.099 KN Sportster 883 - 66.070 KN God bless the losers, for they determine the winners!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se