Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 10 R in RR

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

273751508_10160268160322137_7987673213948296891_n.thumb.jpg.d32758fe8d1703eda4dec8115d930f09.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me kako je z menjavo filtra za gorivo na zx10r letnik 2006, na koliko kilometrov se menja? kje ga ima? je že kdo menjaval?

Objavljeno

ne menjas samo vozis.ne obremenjuj se z njim...

Objavljeno

khm, sam informativno me je zanimalo, a niti pri drugih motorjih ne menjavate filtrov za gorivo?

Objavljeno

Jaz filtra do sedaj se nisem menjal na nobenem motorju. Dokler ni tezav se s tem ne obremenjujem.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

To je verjetn vela za une, ki so sestavljene v ZDA ... upam, da je moja bolje sestavljena na Japonskem :hmm:

Objavljeno

To je verjetn vela za une, ki so sestavljene v ZDA ... upam, da je moja bolje sestavljena na Japonskem :hmm:

Če slučajno kej ven scuri, ti sam reči de maš motor z dušo. Ducati je bojda znan po tem. Po duši. In oljnih flekih.

Ps: Nism vedu, da Kawasakije delajo tud v ZDA.

Objavljeno

Če slučajno kej ven scuri, ti sam reči de maš motor z dušo. Ducati je bojda znan po tem. Po duši. In oljnih flekih.

Ps: Nism vedu, da Kawasakije delajo tud v ZDA.

vsaka ženska enkrat na mesec mau spušča :lol: .. moja minđa bi morala tut .. pa še ni ... zihr je breja :?

da jih sestavljajo v ameriku, pa jas tut nisam vedo :?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo

Jst imam en problem na moji ninji letnik 2004, ko dam kontakt se mi lučka za olje NE prižge, a bi to znal bit senzor olja ? ali je še morda katera druga možnost ?

lp

Objavljeno

Zdravo

Jst imam en problem na moji ninji letnik 2004, ko dam kontakt se mi lučka za olje NE prižge, a bi to znal bit senzor olja ? ali je še morda katera druga možnost ?

lp

Je! Da ti je crknla lučka v armaturi ..

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

V vednost za lastnike Kawasaki Ninja ZX 10 R, l.2011 in 2012

http://www.najdi.si/...ad6d5b5dcf984ab

Zaenkrat ni nobenih problemov,pomoje pa itak za evropski trg ni iz iste fabrike,če pa že,

je garancija dost dolga......vseeno pa gdo ni sprobal 10ke/*11 ...naj preveč ne komentira..ker bi samo rekel to je to.. :OK: ..

• 11 mesecev pozneje...
Objavljeno

Po dveh letih mašinca prede kot treba,do sedaj sami ++++

Objavljeno

če bo kdo vedel za kakšno ninjo 10 (najrajše 2004-2005) za kake 4 jurje, lahko tudi z manjšimi poškodbami se priporočam :)

Objavljeno

...oho, ti kupuješ?

če moja spet ne zanosi bo tokrat končno kupil moped št.2. 2x mi že ni ratalo :)

Objavljeno (popravljeno)

....te pač pri Žoharju nekaj časa ven stopaj, ne stalno do kolodvora...... :)

Popravljeno . Popravil hector
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za kopije plastik  novi mod od let.011 naprej...bi se mal za pisto pripravil..

Objavljeno

Ve kdo za kopije plastik  novi mod od let.011 naprej...bi se mal za pisto pripravil..

Carbonin jih ima sigurno. Kontaktiraj ga.

http://www.carbonin.com/

post-2615-0-16448300-1380307451_thumb.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Za ZX6R 2007-2013 IN ZX10R 2006-2013 imam dva para kratkih, nastavljivih ročic v Sivi ter zeleni zarvi. Cena 45€ s poštnino. http://www.avtO.net/....asp?ID=7732772

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

po dolgem času spet odpiram to temo z namenom, da mi podate koristne informacije o modelu 04-05. Namreč, sem se spet ogrel za 10-ko... zakaj SPET? ker sem pred leti že imel 10-ko, letnik 04. Zaradi pomanjkanja prostega časa sem jo kmal prodal. Kupil sem novo, bil fasciniran nad brutalnostjo, so me pa mal razočarale 2 stvari - glasen alternator, predvsem pa sem bil razočaran nad menjalnikom (mi je pri mal bolj ostri vožnji metalo v ler, mislim da pri šaltanju iz 3. v 4. prestavo, se ne spomnim več). Ker sem ga itak imel namen prodat, se mi niti ni luštalo pod garancijo to zadevo menjat. Sedaj pa me zanima, kako je z alternatorjem, predvsem pa z menjalnikom na modelu 05? Kako je pa kaj z vzdržljivostjo mašine po veliko prevoženih km? gledam eno 10-ko 05 z več kot 50.000 prevoženimi, ima tud potrjeno servisno...kaj menite? hvala za odg.

Objavljeno

po dolgem času spet odpiram to temo z namenom, da mi podate koristne informacije o modelu 04-05. Namreč, sem se spet ogrel za 10-ko... zakaj SPET? ker sem pred leti že imel 10-ko, letnik 04. Zaradi pomanjkanja prostega časa sem jo kmal prodal. Kupil sem novo, bil fasciniran nad brutalnostjo, so me pa mal razočarale 2 stvari - glasen alternator, predvsem pa sem bil razočaran nad menjalnikom (mi je pri mal bolj ostri vožnji metalo v ler, mislim da pri šaltanju iz 3. v 4. prestavo, se ne spomnim več). Ker sem ga itak imel namen prodat, se mi niti ni luštalo pod garancijo to zadevo menjat. Sedaj pa me zanima, kako je z alternatorjem, predvsem pa z menjalnikom na modelu 05? Kako je pa kaj z vzdržljivostjo mašine po veliko prevoženih km? gledam eno 10-ko 05 z več kot 50.000 prevoženimi, ima tud potrjeno servisno...kaj menite? hvala za odg.

Če je res letnik 05,potem naj ne bi bilo problema.V primeru pa ,da je 04 pa moraš preveriti,če je bil problem z alternatorjem rešen.v nasprotnem primeru imaš lahko z motorjem težave,ki so boleče za denarnico.Vprašaj prodajalca za številko okvirja in to potem preveri na servisu in boš točno vedel za kateri letnik gre.

Lp 

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

kako pa je s kilometrino - kaj je treba menjat na cca. 50.000 km? so kakšni večji posegi na mašini? pa na kaj moram bit pozoren pri rabljeni 10-ki oz. kaj je pametno pogledat?...verjetno ne bi blo slabo dat motor pred nakupom pregledat na servis?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!