SiR Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 srčke za valentinovo.. :lol1: ← giga-čoko-herz čokoladar Gregor Pfaff iz Njemačke je ročno naredu (v Bangkoku) 922-kilsko srčiko človeka... 5 metrov visoko in enako 5 metrov široko ... Qrc, karkol manjšga bi blo že skor nesmiselno podarit :) razn, če bi čokoladni avto. :004
Jurij Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 :lol1: jest pa tud kartice na ta komercialni dan ne kupim. fak of. zdej bom pa takrat ljubljeno obdaril, ko mi družba narekuje?!? WTFF? tud pod razno ne. falabouhi me tamala razume in podpira ( :hmm: ) . jo raje kadarkoli drugič presenetim in ji dajem celo leto vedet, da jo imam rad :love1: :inlove:
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2005 Opozori Objavljeno Februar 16, 2005 :lol1: jest pa tud kartice na ta komercialni dan ne kupim. fak of. zdej bom pa takrat ljubljeno obdaril, ko mi družba narekuje?!? WTFF? tud pod razno ne. falabouhi me tamala razume in podpira ( :hmm: ) . jo raje kadarkoli drugič presenetim in ji dajem celo leto vedet, da jo imam rad :love1: :inlove: ← tako je....le povej jim :grrr :grrr :grrr
Vale Objavljeno Februar 17, 2005 Opozori Objavljeno Februar 17, 2005 Dan zaljubljenih. Valentinovo. 14. februar. Bombonjere. Stvari iz Hong-Konga. Panirane žabe. Toplo belo vino. Postelja posuta s cvetnimi lističi. Metuljčki v trebuhu. Gastritis. Avto. Inženir. Laži. Zvezde v očeh. Strast v pozabljanju. Rimljani so žene bičali za praznik. Valentin je na skrivaj poročal zaljubljene in zato izgubil glavo. Dan zaljubljenih je ostal. Ima kdo kak robček?
Pravokotar Objavljeno Februar 17, 2005 Opozori Objavljeno Februar 17, 2005 Ima kdo kak robček? Noup :grrr Imam pa še nenačeto pakungo toaletnega papirja. Odišavljenega. Bo fredi? :)
Mustang Objavljeno Februar 17, 2005 Opozori Objavljeno Februar 17, 2005 Noup :grrr Imam pa še nenačeto pakungo toaletnega papirja. Odišavljenega. Bo fredi? :) ← Samo če je troslojni in če ima gor roza vrtnice (ne zelenih!). :grim
Pravokotar Objavljeno Februar 18, 2005 Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 Roza vrtnic nima, ima pa z drznimi zamahi zarisane rjave vzorce. (ipaQ je recikliran)
ixs Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Rimljani so žene bičali za praznik. ← .....pizda jest pa iščem ideje po štacunah in mesnicah! Če bi to prej vidu.. :kva2:
Marky Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Letošnje Valentinovo....v Parizu za tri dni...od nedelje do srede...na službeni poti...sam.. :OK: Najlepši način, da se ti ni treba ukvarjat z bedastimi kvazi prazniki! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se