rookie007 Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 Končno sem tudi na zadnji konec nataknil Mitas, tofarco. Sprednja je oddelala že cca 2kkm, zaenkrat ok. Bo treba zdaj še zadnjo potestirat...
rookie007 Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 Evo, odpeljal prvih 160 km s tof arco zadaj... Ne vem , ziher boljša od zlizane stare RS1. bajkr88, Kugelschreiber in kronik 3
KARMEN1 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 Počasi bomo kar menjali ? DAMI34 in sesir 1 1
rookie007 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 4 minutami, KARMEN1 pravi: Počasi bomo kar menjali ? Tale ni še za menjavo, ne delaj greha! sesir, DAMI34 in kronik 2 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 Še malo in bo nelegalna. sesir 1
rookie007 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 Pravkar, KARMEN1 pravi: Še malo in bo nelegalna. šenkaj jo kroniku! Kolk si obrnla? KARMEN1, Zok, sesir in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Še malo in bo nelegalna. to je še za 2-3 jurje če prav vidim (ravno si dotaknila grabljice), pa tlak mal spusti na 2-5 do 2-7 kar ti bolj paše bajkr88 1
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 11 minutami, KARMEN1 pravi: Počasi bomo kar menjali ? boki so še kot novi, ne kazat to @kronik KARMEN1 in sesir 2
KARMEN1 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 (popravljeno) Ma ta se noče obrabit! 8760 km....... Na sredini je na indikatorju. Tlak imam 2.6. @Borutt -i mi lahko težijo ,?. Popravljeno Avgust 29, 2019. Popravil KARMEN1 sesir, rookie007 in DAMI34 3
rookie007 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 3 minutami, KARMEN1 pravi: Ma ta se noče obrabit! 8760 km....... Na sredini je na indikatorju. Tlak imam 2.6. @Borutt -i mi lahko težijo ,?. Torej se zdaj vozi sam po bokih, da jih znucaš! Sam ne po svojih... sesir in KARMEN1 1 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 Samo še v krožiščih. Tudi v obratno smer ? rookie007 1
Kričač Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 (popravljeno) Mitaska je dobra guma, ampak, me je pred včerajšnjim me je malo razočarala! Sem imel na treh motorjih Mitasko .... tako, da mi je jasno njeno obnašanje, vsekakor pa nisem poznavalec, le uporabnik! Sem potegnil iz enega križišča na pune in mi je spodneslo zadnji del na zebri. Sprednja, Pirelli Anđelka, je pa držala ko pes ježa, tako, da razmišljam, da bo tudi zadnja v bodoče Pirelli ... P.S. Mi gre na smeh, ko prebiram nekatere prispevke .... Popravljeno Avgust 29, 2019. Popravil Kričač Xebec, GoBobi, MitcH' in 3 others 1 2 3
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Avgust 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 18 minutes ago, Kričač said: Sem potegnil iz enega križišča na pune in mi je spodneslo zadnji del na zebri. Sprednja, Pirelli Anđelka, je pa držala ko pes ježa, tako, da razmišljam, da bo tudi zadnja v bodoče Pirelli ... Torej, s pogonom in konji nalozena mitaska je zdrsnila, prednja, obremenjena samo s kociranjem pa ni, ker je pirelli? Pismo, men se podobno zgodi kdaj z avtom. Predna na spelevanju kdaj koplje, zadnja nikoli, gre ko pribito. 18 minutes ago, Kričač said: Mi gre na smeh, ko prebiram nekatere prispevke .... Men tudi. Vcasih tud apatijo zganjam, in mi gre bol na jok. mladench, Joker, bajkr88 in 9 others 2 3 7
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 46 minutami, KARMEN1 pravi: Ma ta se noče obrabit! 8760 km....... Na sredini je na indikatorju. Tlak imam 2.6. @Borutt -i mi lahko težijo ,?. ko pride na indikator, mislim da je že rahlo prepozno @Borutt popravi me, a mislim, da mora guma imeti vsaj 2mm, da je legalna, indikator pa je na 1.5mm nekje, ko sem meril. pred 33 minutami, Kričač pravi: Mitaska je dobra guma, ampak, me je pred včerajšnjim me je malo razočarala! Sem imel na treh motorjih Mitasko .... tako, da mi je jasno njeno obnašanje, vsekakor pa nisem poznavalec, le uporabnik! Sem potegnil iz enega križišča na pune in mi je spodneslo zadnji del na zebri. Sprednja, Pirelli Anđelka, je pa držala ko pes ježa, tako, da razmišljam, da bo tudi zadnja v bodoče Pirelli ... P.S. Mi gre na smeh, ko prebiram nekatere prispevke .... da, Mitaska to počne na talnih oznakah, je kar občutljiva sicer ni nujno, da tudi pirelijeva zadaj ne bi spodnesla, ker je pogonsko kolo in ker nimaš TC tdmka ima pač problem z dimenzijo sprednje gume
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 44 minutami, Kričač pravi: Mitaska je dobra guma, ampak, me je pred včerajšnjim me je malo razočarala! Sem imel na treh motorjih Mitasko .... tako, da mi je jasno njeno obnašanje, vsekakor pa nisem poznavalec, le uporabnik! Sem potegnil iz enega križišča na pune in mi je spodneslo zadnji del na zebri. Sprednja, Pirelli Anđelka, je pa držala ko pes ježa, tako, da razmišljam, da bo tudi zadnja v bodoče Pirelli ... P.S. Mi gre na smeh, ko prebiram nekatere prispevke .... ... ekola... se javljam in prijavljam na MS po parih mesecih.... pa ne morem, da ne bi odgovoril na to. ... dej pejdi ti še enkrat čez isto zebro, pa mogoče še malo vlažno, pa na njej na pune pribremzaj s prednjo Pirelli Anđelko.... pa potem poročaj iz bolnice.... boš imel tam dovolj časa za razmislek, zakaj hudiča je spustila prednja in ne zadnja, čeprav je Mitaska... meni gre tudi na smeh... DAMI34, KARMEN1, Kugelschreiber in 8 others 3 1 7
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... ekola... se javljam in prijavljam na MS po parih mesecih.... pa ne morem, da ne bi odgovoril na to. ... dej pejdi ti še enkrat čez isto zebro, pa mogoče še malo vlažno, pa na njej na pune pribremzaj s prednjo Pirelli Anđelko.... pa potem poročaj iz bolnice.... boš imel tam dovolj časa za razmislek, zakaj hudiča je spustila prednja in ne zadnja, čeprav je Mitaska... meni gre tudi na smeh... kak drži baterila LiFePo?
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 2 minutami, Snečer pravi: kak drži baterila LiFePo? Vrhunsko. 2x se mi je že spraznila skoraj na nulo, ker nisem bil pazljiv (priklopljeni razni alarmi itd... pa se nisem nič vozil), jo napolnil s Hofer polnilnikom, pa še vedno dela in vžiga kot nova. ... zdej grem pa spet na off... tko, da ne odgovarjam na nobena vprašanja več.
Kričač Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Torej, s pogonom in konji nalozena mitaska je zdrsnila, prednja, obremenjena samo s kociranjem pa ni, ker je pirelli? Pismo, men se podobno zgodi kdaj z avtom. Predna na spelevanju kdaj koplje, zadnja nikoli, gre ko pribito. Kugla, zakaj iz vsega napisanega vedno ven potegneš med vrsticami, to kar tebi paše? Zok 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred eno uro, Snečer pravi: ko pride na indikator, mislim da je že rahlo prepozno @Borutt popravi me, a mislim, da mora guma imeti vsaj 2mm, da je legalna, indikator pa je na 1.5mm nekje, ko sem meril. da, Mitaska to počne na talnih oznakah, je kar občutljiva sicer ni nujno, da tudi pirelijeva zadaj ne bi spodnesla, ker je pogonsko kolo in ker nimaš TC tdmka ima pač problem z dimenzijo sprednje gume 1mm kar vem so pa senzorčki (bunkice) malo pod mm, tako da ko dotakne je vsaj pravno gledano si že malo v prekršku kronik 1
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: 1mm kar vem so pa senzorčki (bunkice) malo pod mm, tako da ko dotakne je vsaj pravno gledano že malo v prekršku aha, pol pa je Avstrija strožja Pravkar, Snečer pravi: aha, pol pa je Avstrija strožja vidim, da imajo 1.6mm, moped pa 1mm
Kričač Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 (popravljeno) pred eno uro, Zivnorc pravi: ... ekola... se javljam in prijavljam na MS po parih mesecih.... pa ne morem, da ne bi odgovoril na to. ... dej pejdi ti še enkrat čez isto zebro, pa mogoče še malo vlažno, pa na njej na pune pribremzaj s prednjo Pirelli Anđelko.... pa potem poročaj iz bolnice.... boš imel tam dovolj časa za razmislek, zakaj hudiča je spustila prednja in ne zadnja, čeprav je Mitaska... meni gre tudi na smeh... Pridem 1x v Lesce , pa bova šla skupaj. Kdo je rekel, da je bilo mokro, kdo je rekel, da sem zaviral .... ojej, po pisanju sodeč je bolje, da se ne bi prijavil. P.S. dodatek zanimivo, da vsi "pravi MS" motoristi pa hvalijo omenjeno gumo. Tudi sam sem načeloma izredno navdušen nad Mitas (na treh mopedih sem jo vozil), pa sem navdušen. Ta moja Mitaska je že stara, Pirelli pa je cca. 2 meseca na kotaču. Popravljeno Avgust 29, 2019. Popravil Kričač
schwantz Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 25 minutami, Kričač pravi: Pridem 1x v Lesce , pa bova šla skupaj. Kdo je rekel, da je bilo mokro, kdo je rekel, da sem zaviral .... ojej, po pisanju sodeč je bolje, da se ne bi prijavil. P.S. dodatek zanimivo, da vsi "pravi MS" motoristi pa hvalijo omenjeno gumo. Tudi sam sem načeloma izredno navdušen nad Mitas (na treh mopedih sem jo vozil), pa sem navdušen. Ta moja Mitaska je že stara, Pirelli pa je cca. 2 meseca na kotaču. Lej ti si iz križišča potegnil ven na pune... Pa si dobil korektne odgovore. Zdaj pa kupi Pirelli. thumper in GoBobi 1 1
Kričač Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 (popravljeno) @schwantz Keep calm, samo debatiramo. Pardon, ker te je moje opažanje zmotilo ... preskočiš. Popravljeno Avgust 29, 2019. Popravil Kričač GoBobi 1
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 2 minutami, Kričač pravi: @schwantz Keep calm, samo debatiramo. Pardon, ker te je moje opažanje zmotilo ... preskočiš. lahko pa daš spredaj 17" kolo, pa boš mitas friendly v nulo paše od r1.. enako kolo vizualno, samo da je 17" Zok in sesir 2
Kričač Objavljeno Avgust 29, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2019 (popravljeno) pred 7 minutami, Snečer pravi: lahko pa daš spredaj 17" kolo, pa boš mitas friendly v nulo paše od r1.. enako kolo vizualno, samo da je 17" Na obe naslednjič dam Mitas. Za mene še veđno naj gumica v primerjavi kvaliteta/cena. Za mojo počasno vožnjo bi bila tudi Trelleborg ok. Popravljeno Avgust 29, 2019. Popravil Kričač sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se