Snečer Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 pred 16 minutami, kronik pravi: i prijatelj na XR-u ima iste probleme. Ali ovo sa Traction control ..... da ne reagira ravnomjerno hmmmmm ?!?! malo te hecam s TCjem boš javil, kako bo z novim setom gum, saj ti jih 1x na teden menjaš
kronik Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 (popravljeno) 12 minutes ago, Snečer said: malo te hecam s TCjem boš javil, kako bo z novim setom gum, saj ti jih 1x na teden menjaš ovo sa TCejom je cak i lako moguce. a novi set cu jednako tako notirati i opisati Popravljeno Maj 4, 2020. Popravil kronik
Snečer Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 pred 33 minutami, kronik pravi: ovo sa TCejom je cak i lako moguce. a novi set cu jednako tako notirati i opisati a lahko izklopiš TC? ker po moje te samo ovira pri risanju
kronik Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 13 minutes ago, Snečer said: a lahko izklopiš TC? ker po moje te samo ovira pri risanju gume crtaju bez prestanka i sa TCjeom. ? Bez bi bilo malo preriskantno - race modus sve dozvoljava .....
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 pred 14 urami, kronik pravi: gume crtaju bez prestanka i sa TCjeom. ? Bez bi bilo malo preriskantno - race modus sve dozvoljava ..... meni je vleklo/risalo črto samo v sport modu in finem pospeševanju poleti. Ob normalni vožnji ne. Nisem gumar, ampak da skozi riše črto zna biti podobno radirki ps. TC po mojem ne mora vplivat na mikrodrsenje, kar najbolj troši pnevmatiko, sploh ko je hladen asvalt, ko je manj lepenja v podlago.
vandrovec Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 No odlitku je precej štrlečih ostankov gume, kar ne daje ravno občutka kvalitete...prvi vtis pred vožnjo. Bostjan L 1
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 pred 25 minutami, vandrovec pravi: No odlitku je precej štrlečih ostankov gume, kar ne daje ravno občutka kvalitete...prvi vtis pred vožnjo. oprosti, sem mel kar nekaj drugih znamk, pa ni neke razlike z ostanki. 100km in jih ne bo več. In majkemi, sem 100% prepričan, če ti ne bo kul guma, ti jaz povrnem protivrednost. Resno, brez zajebancije, pred vsemi to zapišem. ligenjček in vandrovec 1 1
Nightmare Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 Tole si pa najbrž prvič v življenju novo gumo kupu ane? Ker, če nisi ne vem od kje ideja za tako izjavo. Lp, Samo vandrovec, ligenjček in DAMI34 2 1
kronik Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 2 hours ago, DAMI34 said: meni je vleklo/risalo črto samo v sport modu in finem pospeševanju poleti. Ob normalni vožnji ne. Nisem gumar, ampak da skozi riše črto zna biti podobno radirki ps. TC po mojem ne mora vplivat na mikrodrsenje, kar najbolj troši pnevmatiko, sploh ko je hladen asvalt, ko je manj lepenja v podlago. zato i mislim da TC dozvoljava "previse" proklizavanja kod ubrzavanja..... A temp. ceste i nije bila tako nista. Guma je bila na preko 45°C sigurno!
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 pred 5 minutami, kronik pravi: zato i mislim da TC dozvoljava "previse" proklizavanja kod ubrzavanja..... A temp. ceste i nije bila tako nista. Guma je bila na preko 45°C sigurno! TC po mojem menju ni v stanju kontrolirati mikrodrsenja. To je ko guma deluje po tvojem občutku normalno (in vseh parametrih ki jih ima kompjuter na motorju) hkrati pa se ne vtisne v podlago ampak se brusi ob njo. Pojav je znan vsem, ki se vozimo pozimi in čudimo obrabi. Na oprijemu tega splh ne čutiš. tudi kalkulacijsko predstavlja to minimalne cifre, ki pa vplivajo na rok trajanja gume. Sploh ko so temperature spod 20C. To situacijo spremljam že več kot 10 let. In običajno je večja obraba na ST pnevmatikah, kar je logično, saj so trše. Enostavno se ne morejo vtisniti v podlago zato se enakomerno "brusijo". ligenjček 1
vandrovec Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 pred 16 minutami, Nightmare pravi: Tole si pa najbrž prvič v življenju novo gumo kupu ane? Ker, če nisi ne vem od kje ideja za tako izjavo. Lp, Samo Na prednji gumi je bilo 5 ali 6 "ušes", sem jih potrgal stran...na zadnji gumi jih ni bilo, prav tako jih nisem opazil na prejšnjih ali avtomobilskih, ...nimam v spominu, da bi kdaj trgal take fleke stran. pred 30 minutami, DAMI34 pravi: oprosti, sem mel kar nekaj drugih znamk, pa ni neke razlike z ostanki. 100km in jih ne bo več. In majkemi, sem 100% prepričan, če ti ne bo kul guma, ti jaz povrnem protivrednost. Resno, brez zajebancije, pred vsemi to zapišem. Bom sporočil prve vtise, danes dežuje...če bodo vsaj približno tako dobre, kot Anakee2, bom več kot zadovoljen, prejšnje E 08 so šle hitro dol.
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 pred 3 minutami, vandrovec pravi: Bom sporočil prve vtise, danes dežuje...če bodo vsaj približno tako dobre, kot Anakee2, bom več kot zadovoljen, prejšnje E 08 so šle hitro dol. vsi. ki smo na cestnih gumah s profilom 5-5,5mm (do senzorja) se nam vaše, ki imajo vsaj 0,8cm če ne več do senzorja zdijo kot čigumi. Lepijo, majkemi. Sem jo vozil, vem o čem govorim. Niso pa za prekurit, ampak teh 80 kojnov tega itak ne zmore Verjem, guma je qul. Boš pa itak javil, kako se obnese. ligenjček 1
Nightmare Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 21 minutes ago, vandrovec said: Na prednji gumi je bilo 5 ali 6 "ušes", sem jih potrgal stran...na zadnji gumi jih ni bilo, prav tako jih nisem opazil na prejšnjih ali avtomobilskih, ...nimam v spominu, da bi kdaj trgal take fleke stran. Mogoče sem bil malo prehiter. Nisi komentiral "čepkov" ampak ostanek na spojih kalupa, pardon. Vem, da sem jih sam že našel na svojih gumah (bilokaterih) nimam pa v spominu koliko tega je bilo. Mislim pa da vseeno ni razloga za preplah. Lp, Samo
kronik Objavljeno Maj 6, 2020 Opozori Objavljeno Maj 6, 2020 malo sam danas bolje pogledao moju zadnju gumu...... Kotaci su skinuti - sutra idu nove gume gore.
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2020 Opozori Objavljeno Maj 7, 2020 Ob 5. 5. 2020 ob 14:46, DAMI34 pravi: Verjem, guma je qul. Boš pa itak javil, kako se obnese. pelje se solidno, zaenkrat brez pripomb...bomo videli, kako se bo obnašala med izrabo.
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2020 Opozori Objavljeno Maj 7, 2020 Pravkar, vandrovec pravi: pelje se solidno, zaenkrat brez pripomb...bomo videli, kako se bo obnašala med izrabo. V tej temi je veliko napisanega o turing force. Celo testi na netu obstajajo in je pohvaljena.
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2020 Opozori Objavljeno Maj 7, 2020 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: V tej temi je veliko napisanega o turing force. Celo testi na netu obstajajo in je pohvaljena. Jaz imam gor Terra force
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2020 Opozori Objavljeno Maj 7, 2020 pred 14 minutami, vandrovec pravi: Jaz imam gor Terra force sori se opravičujem, o teri sem hotel pisat. @Kugelschreiberin še marsikdo jih struži, že redno. Tudi o tera force zna iskalnik marsikaj napisati. ps. da majo dimenzije za superđukca bi jih še jaz nabil gor, pa ubijal dokonca po vseh možnih terenih. vandrovec 1
b2z25 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Omenjeno je bilo, da je Turing force dvokomponenta (MCTT) šele od širine 170 dalje (torej zgolj za zadnjo gumo). Lahko kdo poda primerjavo med verzijama z in brez MCTT?
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 2 urami, b2z25 pravi: Omenjeno je bilo, da je Turing force dvokomponenta (MCTT) šele od širine 170 dalje (torej zgolj za zadnjo gumo). Lahko kdo poda primerjavo med verzijama z in brez MCTT? najbrž težko (saj bi moral voziti obe dimenziji). še tisti, ki mamo 190 širino, ti težko povemo dejanske kilometrine, ker se med zima leto hudo razlikujejo. Edin kar lahko povemo je, kako se z njo počutimo. Sicer pa ni bistvo mono al dual. Bistvo je, da ti nekdo ki vozi 160 ali kar te pač zanima pove, kako drži in koliko zdrži.
Snečer Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 @kronik Mitas SF+, DOT 0320 po 734km še kot nova... še graf temperature, v kateri je bila vožena 1500km bi moralo z lahkoto... cisco 1
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 in graf brzine sori Sneci sem moral ligenjček in Snečer 1 1
Snečer Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 Torej nad 13 stopinj je treba vozit pa drži
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 pred 7 minutami, Snečer pravi: Torej nad 13 stopinj je treba vozit pa drži drži tut pri mnogo manj, sam se hudičevo bolj troši
kronik Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 3 hours ago, Snečer said: @kronik Mitas SF+, DOT 0320 po 734km še kot nova... še graf temperature, v kateri je bila vožena 1500km bi moralo z lahkoto... @Snečer ma izdrzati ce ta i 2.000km bez problema!!! ligenjček, Endlich, ProdriveR in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se