Grut Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 ojla,.... poznavalci mitask... a mi lohk nekdo puve v čem je razlika med sport force + in sport force + evolution tenks za udgovore.
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 19 minutami, Grut pravi: ojla,.... poznavalci mitask... a mi lohk nekdo puve v čem je razlika med sport force + in sport force + evolution tenks za udgovore. Še nisem slišal za evolution verzijo, to bo kaj novega?
Grut Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 5 minutami, Snečer pravi: Še nisem slišal za evolution verzijo, to bo kaj novega? no sej,lih to tud mene zanima...na strani BARTOG sm vidu da jih prodaja...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 jaz tudi ne.. to je vse kar je uradnega na Mitas strani: https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle--on--road--tires/motorcycle--sport--tires Grut 1
Grut Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 5 urami, DAMI34 pravi: jaz tudi ne.. to je vse kar je uradnega na Mitas strani: https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle--on--road--tires/motorcycle--sport--tires ja sej,to sm tud jest najdu,drugega pa nič....zanimivo.
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 3 minutami, Grut pravi: ja sej,to sm tud jest najdu,drugega pa nič....zanimivo. verjetno kak model za H2R Grut in Mavti 1 1
Grut Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 minuto, Snečer pravi: verjetno kak model za H2R čist možn
izibajker Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 O tem Evolution modelu mi je par dni nazaj pravil kolega (včasih je bil tudi tule na forumu, XXXXXXXXXX). Menda so te gume za dve klasi boljše kot vse do sedaj znane. (R)evolution. Grut 1
Snečer Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 Bomo počakali raje, da se gume pojavijo na trgu in motorjih pa da na kaj uradnega Jaz tudi marsikaj slišim pa ne upam napisat. Grut 1
izibajker Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 Dobri dve leti star post (link se najde med Priljubljene objave, stolpec desno). Izmed vseh postov v tej temi (skoraj 6000 do sedaj) boste težko našli kaj bolj prizemljenega TakeALookAround, siks in Joker 3
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 pred 48 minutami, izibajker pravi: Dobri dve leti star post (link se najde med Priljubljene objave, stolpec desno). Izmed vseh postov v tej temi (skoraj 6000 do sedaj) boste težko našli kaj bolj prizemljenega čak zdej, a iščemo guma kot guma al vsaj 2 klase boljša. Ker če je 2 klase boljša bo vsaj moto gp performans ne reci, da si vseh 6000 postov prebral?
thumper Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 še zmeraj si ne upajo naredit dimenzij za mojega .. notranc in Grut 1 1
Grut Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 pred 10 urami, Snečer pravi: Bomo počakali raje, da se gume pojavijo na trgu in motorjih pa da na kaj uradnega Jaz tudi marsikaj slišim pa ne upam napisat. A se bojiš da boš banan??? pred 5 urami, thumper pravi: še zmeraj si ne upajo naredit dimenzij za mojega .. opaaaaa,as končno kupu motor
thumper Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred 6 urami, Grut pravi: opaaaaa,as končno kupu motor ne provociraj ker ni tema za to ... zakaj bi po 9 letih prodajal nekaj samo zato , ker ena velika tovarna ne zmore narediti potrebnih dimenzij?(veliki jih pa lahko?)
Snečer Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred 37 minutami, thumper pravi: ne provociraj ker ni tema za to ... zakaj bi po 9 letih prodajal nekaj samo zato , ker ena velika tovarna ne zmore narediti potrebnih dimenzij?(veliki jih pa lahko?) 16" maš?
thumper Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 (popravljeno) pred 22 urami, Snečer pravi: 16" maš? kam naj pa to stlačim??? spredaj 100/90-18 .. zadaj 130/80-17 .. mc50 mi ne diši ..ker imam prednjo za 2 zadnji - me mika kombinacija spredaj sf zadaj tf .. ni mi čisto jasno , zakaj nekateri na low performance motorje gledajo zviška in občutim njihovo mnenje , da bi morali imeti lesene gume gor mi ki jih vozimo.. v bistvu si želim malo dodatnega gripa - ne morš verjet tudi zaradi zaviranja ... Popravljeno Januar 7, 2021. Popravil thumper
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 7 urami, thumper pravi: kam naj pa to stlačim??? spredaj 100/90-18 .. zadaj 130/80-17 .. mc50 mi ne diši ..ker imam prednjo za 2 zadnji - me mika kombinacija spredaj sf zadaj tf .. ni mi čisto jasno , zakaj nekateri na low performance motorje gledajo zviška in občutim njihovo mnenje , da bi morali imeti lesene gume gor mi ki jih vozimo.. v bistvu si želim malo dodatnega gripa - ne morš verjet tudi zaradi zaviranja ... Tera force nima dimenzije? Zadnja je, prve pa ni . In terra je čist kul guma. thumper 1
thumper Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Tera force nima dimenzije? Zadnja je, prve pa ni . In terra je čist kul guma. cccc.... spredaj bi rabil full mehko gumo .. zadaj pa mehkejšo od trf ali cta2.. ša za zadaj ni ne tf ne sf.. pa predaj bi še preživel mc50 verjetno .. mopi ni ravno lahkoten - 220kg poln pa še priveskov nekih 15kg gor..pa ozka zadnja guma - mi pa ni , da bi menjal na 3000km ker ob menjavi menjam še zračnico .. da bom pa na 6000 km dajal za gumi 300e pa tud nism blesav..
Snečer Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 2 urami, thumper pravi: cccc.... spredaj bi rabil full mehko gumo .. zadaj pa mehkejšo od trf ali cta2.. ša za zadaj ni ne tf ne sf.. pa predaj bi še preživel mc50 verjetno .. mopi ni ravno lahkoten - 220kg poln pa še priveskov nekih 15kg gor..pa ozka zadnja guma - mi pa ni , da bi menjal na 3000km ker ob menjavi menjam še zračnico .. da bom pa na 6000 km dajal za gumi 300e pa tud nism blesav.. kaj za en motor je to?
thumper Objavljeno Januar 8, 2021 Opozori Objavljeno Januar 8, 2021 pred 8 urami, Snečer pravi: kaj za en motor je to? triumph bonneville t100 (sprednji konec od truxton-a) namesto original 19 je 18 col ) Bostjan L 1
DAMI34 Objavljeno Januar 8, 2021 Opozori Objavljeno Januar 8, 2021 pred 3 urami, thumper pravi: triumph bonneville t100 (sprednji konec od truxton-a) namesto original 19 je 18 col ) poseben moped rabi posebne gume, se boš moral sprijazniti s tem. Verjetno nikol ne boš videl SF+ v tej dimenziji, niti ToF. Pa ne vem od kje ti ideja, da SS gume super mehke in super oprijemljive. So pač za nekaj namenjene, ampak običajno so vse pnevmatike tipa 10/90 ali 20/80 onroad/offroad mehkejše, z več profila in dosežejo približno enako kilometrino. Al pa celo manj, če jih zlorabljaš po asfaltu. Limajo pa ko 100hudičev preverjeno. bajkr88 1
bajkr88 Objavljeno Januar 8, 2021 Opozori Objavljeno Januar 8, 2021 in tak moped rabi tud posebnega lastnika
thumper Objavljeno Januar 8, 2021 Opozori Objavljeno Januar 8, 2021 pred 4 urami, DAMI34 pravi: poseben moped rabi posebne gume, se boš moral sprijazniti s tem. Verjetno nikol ne boš videl SF+ v tej dimenziji, niti ToF. Pa ne vem od kje ti ideja, da SS gume super mehke in super oprijemljive. So pač za nekaj namenjene, ampak običajno so vse pnevmatike tipa 10/90 ali 20/80 onroad/offroad mehkejše, z več profila in dosežejo približno enako kilometrino. Al pa celo manj, če jih zlorabljaš po asfaltu. Limajo pa ko 100hudičev preverjeno. ampak : mehke gume ratajo pri višjih temperaturah žvakaste in zadnja na smrekco - pri posebnih mopedih ane (neglede kaj narediš s tlakom in "vzmetenjem" ).. zadnja ta2 se je sicer dobro obnašala pri visokih T - okoli 38 do 40 stC bolje kot avon raodrider - vendar je počepnila ko je temperatura padla pod 15stC .. glede na situacijo mi je vseeno za kilometrino če ne bo večdnevnih izletov.. nebi pa dajal za komplet nekih 320e..
DAMI34 Objavljeno Januar 8, 2021 Opozori Objavljeno Januar 8, 2021 pred 8 minutami, thumper pravi: ampak : mehke gume ratajo pri višjih temperaturah žvakaste in zadnja na smrekco - pri posebnih mopedih ane (neglede kaj narediš s tlakom in "vzmetenjem" ).. zadnja ta2 se je sicer dobro obnašala pri visokih T - okoli 38 do 40 stC bolje kot avon raodrider - vendar je počepnila ko je temperatura padla pod 15stC .. glede na situacijo mi je vseeno za kilometrino če ne bo večdnevnih izletov.. nebi pa dajal za komplet nekih 320e.. ne kompliciri, nimaš tok kojnu da bi kramparco pregrel ali da bi ti začela drset. Pri izbiri gume je zlo bistven stil vožnje in tip motorja. So agregati, ki niso nevarni in ne bodo ubili supermehkih pnevmatik tipa skoraj ofroad, in so drugačni, kjer bodo leteli čepi vn, če ga boš gonu 160km/h par ur po AC. Se tudi ne bi strinjal, da mehke ratajp žwakaste, ker prekuril sem Dunlop roadsmart, nikoli pa mitask. laj sem se v letih motorizma naučil: Za temperature pod 15C ali še bolje pod 10C in zlo nizke, je silika tista, ki mehča in nudi oprijem. Ampak poleti v vročini, ne da ima silika probleme, ne daje fidbeka..ampak drži. Guma, prava guma, prve serije SF+ so se svaljkale, dale ogromno informacij o dogajanju, so pa zato imele določene probleme: bele črte, kačke, razni prehodi asfalta, mal mokrote ali vlage V optimalnih pogojih fantastične, čim se je pogoj spremenil, hudičevo nevarne. Ko so dodali togost in siliko, so problemi izginili ampak fini občutki da voziš moto gp pnevmatiko tudi. In to je čisto normalno, temu se reče prilagajanje situaciji, oziroma iskanje kompromisa, da zmore guma od do. Na tvojem mestu se ne bi sekiral. Vsaka guma za cesto + terra force je 100% dobra za tvoj motor in tvoje "divjanje" ter čas v katerem se voziš po cesti. Ni pa noben problem (preverjeno pri meni) kombiniranje različnih znamk in tipov gum. Namreč spredaj sem vedno stavil limarco, že ST pnevmatike so me motile, ne da so letele s ceste, ampak občutek, pri hitreje odpeljanih ovinkih so drsele ven oziroma sem mel filing, da ne zmore, da je pretrda. Zadaj pa ne..dejansko komot požrem razna opletanja oddrsavanja itd..seveda na račun dosežene kilometrine. Govorim za cestni motor, ker za 790 ADV se bom klatil bolj izven cest in tam bo druga pesem. luxsa 1
wind12 Objavljeno Januar 14, 2021 Opozori Objavljeno Januar 14, 2021 (popravljeno) Sedaj pa je uradno zunaj SPORT FORCE+EV Popravljeno Januar 14, 2021. Popravil wind12 Endlich, DAMI34 in piko4321 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se